Välierä: Bouncers – Jaguaarit

Viimeksi muokattu 6.8.2018 23:03 31

(6-3)

23

(4-5)

20
1 2  
9 14 23
7 13 20

11.8.2018 klo 18:00 Mikkeli

Mikkeli Bouncers ja Jyväskylän Jaguaarit kohtaavat kakkosdivisioonan ainoassa välierässä. Ottelun voittaja kohtaa runkosarjan ykkösen Pori Bearsin Rautamaljassa.

Kaari

Bouncers Rautamaljaan

Gridiron Staff 12. elokuuta 2018 19:28

Mikkeliläisjoukkue päihitti Jaguaarit kakkosen välierässä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Itse pitäisin varmaankin Bouncersia hienoisena ennakkosuosikkina ainakin jos saavat hyökkäyksensä kuntoon. Ennakko ei ottanut kantaa muihin palaaviin pelaajiin kuin puolustuksen endinä pelaavaan Varikseen, eli sieltä nyt ei hyökkäykseen apuja tule. Luki ennakossa toki:
  ”…nyt kun hyökkäyksen aloittavat pelaajat ovat lähestulkoon ne ketä ennen kauden alkua suunniteltiin…” mutta minusta tuo on sen verran ympäripyöreästi sanottu että ei ainakaan liene kukaan sateentekijä palaamassa rosteriin.
  Väittäisin että pisteitä ei paljoa taota tässä matsissa.

 • Nyt on tulossa tiukka peli. Mielenkiinnolla pääsee katsomaan peliä, jagut otti rumasti tukkaan Porilta ja Bouncer hävisi viime pelinsä jaguille. Asetelma on mielenkiintoinen! Kun molemmat vielä pelaisi kauden parhaan pelinsä niin varmasti on hyvää peliä ja tasainen. Molemmat varmasti voiton nälkäisiä ja tappio viime pelistä.

 • Viimeksi Bouncers hävisi monella alueella vähän ja eniten korvien välissä ja asenteessa. Hävittyjä kaksinkamppailuita, missattuja taklauksia ja hieman löysää pelaamista. Nämä toivottavasti korjaantuu pakkovoittopelissä.

 • http://www.bouncers.fi/2018/08/lauantain-valierasta-ennakko/2018/

  Tässä tämä Mikkelin ennakko kiinnostuneille.

 • Tulisko jotain tulosseurantaa?

 • Näyttäis bouncers menevän finaaliin. 23-14 ja 3 min. jäljellä.

 • Final 23-20

 • Hieno taisteluvoitto mikkelille, mutta kyllä noilla otteilla tulee kylmää kyytiä porissa.

  Mielenkiinnolla saa enää odottaa ensi vuoden sarjajakoja.

 • että Mikkeli saisi mitenkään kylmää kyytiä Porissa… Mikkeli voi aivan hyvin voittaakin maljan…Mikkelillä enemmän pelimiehiä, ratkaisu ei lepää niin täysin parin kovan varassa kuin Porilaisilla. Varmasti tulee taas kova maljamatsi!

 • Näkyykö tuo mestaruusmatsi muuten suorana YouTubessa? Ainakin pari vuotta sitten sajl lähetti kuvaa ykkös- ja kakkos-divareiden finaaliotteluista.

 • Viime vuonna ykkösen finaalin kuvasi Steelersin porukka, ja kakkosen finaalin kävi toteuttamassa Lionsin porukka.

 • Kiitos tiedosta! Toivotaan, että tänäkin vuonna löytyy aktiivisia striimajia seuroista :)

 • Juu ei mitenkään kirkossa kuulutettu porin mestaruus, katsotaan peli ensin ja jaetaan palkinnot sen jälkeen. Paljon riippuu siitä kuinka porilaiset osaavat valmistautua peliin ennakkosuosikkina, takki auki kun lähtevät saavat lujaa tukkapöllyä.

 • Nyt kun muistelee edellisiä kakkosen voittajia muutaman vuoden takaa (Royals, Huskies, Steelers, Falcons) niin olivat kyllä kovia porukoita. Kaikki olivat nousujohteisia ja kovaa vauhtia menossa kohti divaria ja Vaahteraliigaa.

  Ajat on toiset. Edellis vuoden mestari Bouncers edelleen kyntää kakkosessa ilman suurempaa hätää nousta ylöspäin. Kotka nousi ja olikin yllättävä valopilkku pitkään aikaan kakkosessa. Huhut kertovat vaan divarikauden olevan yhden vuoden mittainen kokeilu. Tämä finaali kaksikko (Bears ja Jaguaarit) ovat molemmat nilkuttavia ja kummastakaan ei ole nousijaksi ylemmäs.

  Nyt tarvittaisiin alemmille sarjatasoille uusia jenkkifutisboomin nostajia uusille tai vanhoille paikkakunnille. Pitäisi löytyä uusi joukkue joka tähtäisi kohti suomen kärkeä ja kasvattaisi organisaatiota järjestelmällisesti isommaksi.

  Mielestäni jokaisen joukkueen pitäisi pystyä joka ikinen vuosi saamaan 7-10 uutta rookieta joka vuosi rosteriinsa. Tämä olisi erittäin tärkeää tulevaisuuden kilpailullisuuden kasvattamiseksi. Onkohan esim Porissa saatu yhtäkään täksi kaudeksi mukaan?

  Nyt finaalissa kohtaa kahdella importilla pelaava, muutoin olemattoman rosterin omaava VS. vahvassa alamäessä jo piiitkään ollut entinen liigaseura. Taitaa kakkonen olla heikoin vuosiin..

 • sekoilet? Jaguaarit tippu, finaali on Pori-Mikkeli… Haha ja Mikkeli ”kyntää kakkosessa” kun on kiistatta kakkosen kestomenestyjä… Pikkuhiljaa varmasti noilla pikkupaikkakunnilla seurat kasvaa ja laji kasvaa, moni seura vasta muutamia vuosia vanha jolloin tilanne täysin eri kuin kymmeniä vuosia rakentaneilla ..

 • Missäs huskies ja falcons ovat nyt? Kyllä esim bouncersin ja miksei bearsinkin maltillinen menestyminen alasarjoissa on parempi kuin kiireellä nouseminen jonka jälkeen tulee pyllähdys. Steelersistä on vielä liian aikaista sanoa seuraako kaavaa, mutta Vaasa on ihan lupaavia merkkejä osoittanut ettei jäänyt tähdenlennoksi.

 • Kyllä, täällä sekoiltiin. Finaalipari oli allekirjoittaneelle sekoilua.

  Pointti oli se, että mielestäni Mikkeli kyntää, sillä joukkue ei ole noussut ylöspäin. Karrikoiden sanottuna mielestäni jokaisen joukkueen tavoite tulisi olla suomen mestaruus. Ja kohti mestaruutta mentäisiin nousemalla ylöspäin. Se että ollaan kestomenestyjiä kakkosessa ei ole menestymistä.

  Ja vastaus Huskiessiin ja Falconssiin, että siellä joukkueet saavuttivat sm pronssia, spagettimaljan ja pari divari hopeaa yhteensä. Kaikki nuo on enemmän kuin mikkelillä. Valitettavaa että tuo jäikin tähdenlennoksi (etenkin Huskies) mutta siihen suurin syy oli varmaankin taustajoukot.

  Puuhamiehiä tarvittaisiin siis lisää joka seuraan = aiemmin mainitsemani rookieiden haaliminen, rahoitus jne..

 • Tuolla logiikalla jokainen pelaaja Suomessa kyntää koska ei ole noussut ammattilaiseksi NFL:ään.

 • Huomasitkos, että saatoit juurikin itse vastata pohdiskeluusi? Ehkäpä Mikkeli juurikin maltillisesti rakentaa pelaajistoaan ja organisaatiotaan, jotta joskus ovat hyvässä asemassa nousua ajatellen?

 • Seuroilla on omat strategiansa ja tavoitteensa sarjatasojen osalta. Harvinaisempaa on maltillinen tai pidättäytyvä polku. Mikkeli on toiminut fiksusti kun ei ole kirmannut suu vaahdossa ylöspäin vaikka kilpailullinen menestys olisi se sallinut.

  Moniko muistaa, että esimerkiksi keulimisesta moitittu Royals pidättäytyi sarjanoususta liigaan, voitettuaan Spagettimaljan 2014. Takavuosina divari-jyrä Demons jätti useammankin kerran nousematta, koska tavoitteet ja resurssit oli toisaalla. Ei se ylemmälle sarjatasolle kiipeäminen voi eikä saa olla itsetarkoitus.

  Maltillisesta etenemisstrategiasta löytyy monta hyvää esimerkkiä. Vaikkapa tuon Royalsin mainitun pidättäytymisen ohella pidän Kuopio Steelersin malttia pelata yksi kausi I-divarissa ilman importteja yhtenä fiksuimmista ja maltillisimmista ratkaisuista lähivuosina Suomessa.

  Siitä ei-maltillisesta kirmaamisesta löytyykin sitten useampiakin esimerkkejä jotka pääosin surullisia lopputuloksiltaan.

  Jenkkifutisseurat ovat yhteisöjä, joista kullakin on omat syynsä olla olemassa. Toiset rakentavat seurayhteisöä ja toisilla on yksioikoinen kilpailullinen tavoite eturessussa. Jos otetaan esimerkeiksi vaikkapa jääkiekkoseurat Karhu-Kissat Helsingistä tai Pallo-Karhut Kuusamosta. Kumpikaan ei tavoittele lajissaan Suomen mestaruutta mutta kummallakin on varmasti maaleja ja tavoitteita joiden saavuttaminen tuottaa suurta tyydytystä seuran toimijoille.

  Kiuruvesi Milky Farmersilla, Laitila Royal Crownseilla tai Puuppola Buccaneersilla on varmasti ollut kullakin porukalleen äärimmäisesti motivoiva ja realistinen tavoite, jonka eteen kaverit ovat tehneet duunia En usko että se on ollut Suomen mestaruuden voittaminen.

 • Liiton tiedotus on tainnut unohtaa että vaahteran ja divarin lisäksi on muitakin sarjatasoja. Milloin viimeksi sajl.fi tai amerikkalainen jalkapallo FB:ssa on julkaissut mitään alemmista divareista?

 • Ei taida Suomen Jääkiekkoliitto / Palloliittokaan hirveästi uutisoida mitä alemmilla sarjatasoilla tapahtuu. Toki jenkkifutiksessa se olisi helpompaa, kun joukkueita on vähemmän, mutta toisaalta myös uutisoinnista vastaavia on suhteessa vähemmän.

 • Laurilan Mikan lähtö näkyy jo aika karusti. Viikonloppuna pelattu II div välierien lisäksi naisten välierät ja tiukka peli UNC – ECG, mutta uutisvirta loistaa tyhjyttään. Hienosti menee

 • …ja palvelutason heikentyminen näkyy kyllä myös I-divariin liittyvissä viestintätoimissa kone sakkaa. Viikonlopun tilastoja ei ole tarjolla vieläkään tiukasta UNC-ECG pelistä eikä Wolverines-Indians spektaakkelista. Naisten välieristä ei tosiaankaan mitään… Surullista kun elämme sarjojen ratkaisuhetkiä.

  Kirjoittivat, että joku komitea hoitaa jatkossa asia. Ei mikään komitea hoida yhtään mitään missään. Tarvitaan oikea ihminen joka oikeasti kirjoittaa ja julkaisee jutut.

 • Saa nähdä onko tänään taas tarjolla haaleata ylihintaista kahvia ja matsi ilman otteluohjelmaa velolla.

 • Vaikka vaahteraliiga onkin se ”lippulaiva” Suomessa, pitää kuitenkin muistaa että suurin osa liiton pyörittämiseen kerätystä parista miljoonasta, kerätään edelleen ihan muualta kuin vaahteraliigasta. Alasarjatasot, junnut, naiset yms toimivat maksajina, joten olettaisi että näkyvyyttäkin saisi sitten sillä.

 • Eipä taida bouncerssilla olla haluja nousta vaikka mahdollisuuksia siihen olisi ollut. Miksi lähteä hakkaamaan päätä seinään ylemmille tasoille. Totuus lienee että iso osa jengistä tykkää harrastaa ja 2div sopii siihen mainiosti. Jos jollain pelaajalla on himoja ja kykyä pelata korkeammalla niin ainahan sitä voipi mennä vaikka kuopioon. Miksi kaikkien harrastusjoukkueiden pitäisi tähdätä korkealle? Itsekkin toivon että että esim kuopioon tulisi höntsäjoukkue.. ei aika eikä mielenkiinto riitä reenata niin että pääsisi muutaman vaihdon liigassa vetämään.

 • Kuopiossa olisi kyllä hyvin tilaa harrastejoukkueelle. Tuo Jaguaarien kanssa tehty farmisopimus on vähän meh, kun kaupunkien välillä on kahden tunnin ajomatka. Miten olis ”Kuopio Cowboys” tai ”Kuopio Archers”?

 • Jos Kuopioon pitäisi joskus perustaa harrastejoukkue niin nimen pitäisi aivan ehdottomasti olla Kuopio Fishcocks.

 • Sitten kun steelers tyrmää roostersin voi seura vaihtaa nimekseen kuopio cocksuckers

 • http://www.bouncers.fi/2018/08/jaguaarit-kaatuivat-mikkelin-illassa/2018/

  Tässä pieni rapsa välierästä sekä vähän ennakkoa maljasta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *