Välierä: Bears – Nordmen

Viimeksi muokattu 17.8.2015 10:55 10

(9-0)

27

(5-5)

19
1 2  
13 14 27
6 13 19

23.8.2015 klo 16:00 Pori

Kaari

Bears voittoon Nordmenista

Gridiron Staff 31. elokuuta 2015 19:39

Bears jatkaa kohti Tinamaljaa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Bears odotetusti finaaliin mutta aivan älyvapaata toimintaa WR Sandhulta. Taas jatkuvaa urputusta ja huutelua tuomareille ja sitä kautta suihkukomennus. Kurinpitolautakunnan aikaisempien päätösten perusteella tästä napsahtaa miehelle yhden pelin pelikielto jo toistamiseen tällä kaudella. Mieheltä jää siis finaali väliin ja ihan ansaitusti. Tämä ei välttämättä ole edes huono asia joukkueen kannalta, sillä tuomareiden lisäksi osansa jatkuvasta valittamisesta ja huutelusta saavat myös omat joukkuetoverit. Ihmettelen miksi valmennusjohto ei saa/laita tätä yhtä pelaajaa kuriin.

 • Mitenkä nyt, kun Rovaniemi tekee protestin kuitenkin? Miten finaalit pelataan?

 • Vanhan liiton mies, älä huoli. Kuten RovaniemiGate osoitti, kuripitovalikunta ei tule tekemään päätöstä, joka saattaisi hyödyttää Nokiaa. Ihmettelen edelleen, miksi nokialaiset eivät valittaneet taannoisesta farssista liittohallitukseen ja vaatineet kurinpitolautakunnan jäsenten välitöntä vaihtamista. Omalle kohdalle tuollaisen sattuessa valitus lähtisi välittömästi.

  Ennustan, että tiistaina tai keskiviikkona kurinpitovaliokunta ilmoittaa, että Sandhulle ei aiheudu mitään lisäseuraamuksia.

 • Aivan varmasti tuosta tulee vähintään yhden pelin huili. Sama kaveri jo toisen kerran tällä kaudella poistettu pelistä. Varmasti tuo seikka otetaan huomioon asian käsittelyssä.

 • Viime vuodelta on jo ennakkotapaus siitä, että kauden toinen ulosajo oli aiheuttanut koko loppukauden peleistä poissulkemisen. Siellä ulosajojen syy oli ollut sama molemmilla kerroilla ja sitä kautta rangaistus noin raju mutta kaksi ulosajoa samalta pelaajalta tuottaa poissulkemisen vähintään yhdestä pelistä. Ei tuosta voi tulla mitään muuta päätöstä.

 • Kyselin tästä ja pikkulinnut kentän laidalta kertoivat, että jälkimmäinen EUK-lippu olisi tullut kansainvälisen käsimerkin näyttämisestä tuomarille, mikä jo yksinään täyttää törkeän EUK:n merkit. Tapahtuma oli sattunut sillä sivurajalla, jonka vieressä katsomot ovat ja tämä oli näkynyt myös katsomoon täysin selvästi. Tuollainen käytös ei kuulu tähän eikä mihinkään muuhunkaan lajiin.

 • Sieltä sitä kuuluisaa penaltia jaettiin ja pelaaja ei pelaa loppuottelua.

 • Voinemme siis todeta että kurinpitovaliokunnalla ei ole nokiaa kohtaan mitään hampaankolossa?

 • tai kurinpito valiokunta lukee tätä palstaa ja katsoi että ei ole muuta vaihtoehtoa kun nousi kerran puheeksi.

 • Miksi ihmeessä kurinpitovaliokunnalla olisi mitään Nokiaa vastaan? Vaikka rollo hyötyikin eniten lautakunnan päätöksestä pidettiin huoli ettei GHllekaan tullut päätöksestä paha mieli.

  Eipä silti, tällä kertaa osattiin valita se ainut oikea johtopäätös.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *