Trojans – TAFT

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:12 8

(1-1)

16

(0-2)

00
1 2  
0 16 16
0 0 0

9.6.2018 klo 19:00 Turku

Kaari

Trojansin voittotili auki kolmosessa

Gridiron Staff 11. kesäkuuta 2018 11:10

Täksi kaudeksi rajusti uudistunut turkulaisjoukkue päihitti Vantaan TAFT:n lukemin 16-0.

Lue lisää

Kommentoi

 • Trojans ottaa kolmosdivarin lipuista kympin ja Kouvolakin ykkösdivarista 15. Saa nähdä milloin tulee vaahteraan korotuspaineita että pitää lippujen hintaa nostaa sinne 20-25e tasolle.

 • Jospa ottaisivat sen 20-25e ja sillä saisi kunnon show’n peleihin. Mikään ei ole ilmaista vaikka kaikki tämän palstan asiantuntijat haluaisi kaiken ilmaiseksi ja tulta ja savua sekä muuta showta. Mistään ei missään nimessä kannata maksaa, sossu maksaa.

 • Turussa on katsojia jotka maksavat, divari kaudellakin taisi sen hetken suurimmat yleisöt löytyä Turusta.. Trojans on Varsinais-Suomen jefun edellytys ja minä ainakin olen valmis sitä tukemaan ja aijon huomenna iloiten tuon maksaa. 10€ on pieni raha siitä ettei laji kuole näillä kulmilla.
  Uskon että en ole ainoa ysirivin poikien lisäksi jotka lähtevät katsomaan tätä ottelua, itse veikkaan yli sataa katsojaa paikalle helposti. Tuokin tonni varmasti auttaa eteenpäin.
  Myöskään en epäile että lippujen hinnat korreloi tulosta, joten väitän Turun tekevän enemmän pisteitä kuin epäilet ja Taft tullee myös tekemään vähemmän pisteitä kuin väität. Laitetaanko veto? Aussiessa oluet?

 • Laittaisiko joku tilannetietoa …?

 • (0-0), 16-0, vika neljännes alkamassa.

 • Lopputulos 16-0.

 • Trojans oli parempi, maksoin, eihän se mitään liigaa ollut.
  Trojanssin ois pitänyt voittaa +32 pisteellä, itse tyrivät voiton noin pieneksi.

 • Olisin kyllä pelkästä paremmasta yrityksestä suonut tästä taftille voiton mutta kapealla rosterilla alkoi väsy näkymään linjassa toisella puoliajalla ja trojans sai kun saikin runnottua tarvittavat pisteet. Pelillisesti trojansin puolelta tässä ottelussa ainoat hyvät suoritukset tekivät puolustuksen linja joka tappoi taftin juoksupelin johon se näytti selkeästi luottavan.
  Taftin boksi ja trojansin surkea hyökkäyksen linja pakottivat trojansin pelaamaan käytännössä pelkkiä heittopelejä joista ehkä 1/4 osui kohdalleen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *