Trojans – TAFT

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:52 25

(4-2)

51

(0-6)

27
1 2 3 4  
13 14 14 10 51
7 14 0 6 27

1.7.2016 klo 18:30 Turku

Kaari

Trojans päihitti sinnikkään TAFT:n Yläkentällä

Gridiron Staff 2. heinäkuuta 2016 10:50

Yhä voitoton TAFT laittoi kampoihin, muttei lopulta pystynyt estämään Trojansin voittokulkua Turussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • 0-5 ja maaliero 49-164. Tarvitseeko enempää selittää. Tässä on tää Stokesin Suomijenkeillä kyhätty rakennelma. Kallis ja suorituskyvyltään mitätön.

 • Pitkään Taftin organisaatiossa olleena täytyy sanoa, että Stephen saanut vihdoinkin tehtyä joukkueesta urheilullisen – toisin kuin Ramin ja JP:n aikana.

 • Eihän tossa kommentissa urheilullisuudesta mitään sanottu. Toihan oli kommentti tuloksista ja suorituskyvyn puutteesta, joka juuri johtuu noista Suomijenkeistä (koripalloilijoista ja uransa ehtoopuoleen ex-tähdistä)

 • Ihan OK hyökkäyksen taitotaso ja puolustuksen frontti niillä on. Ei noin avuttomalta O-Linella vaan pysty tekemään mitään. Kuka toi Harri Kosonen on ja mistä se on tullut?

 • Harri on hyva Couts. Mehulla Hankossa se saa pojat oppimaan Blocaamaan. Kiitos Harille yhteinen vuosit ❤️

 • Taftin valmentaja on yksi Suomi-jefun ikoneista ja edelleen monen liigaennätyksen haltija. Yksi kaikkien aikojen parhaista importeista Suomessa ja todellinen impact-pelaaja. Tavallaan fanitan Stokesia yhä.

  Mutta… Miksi nuoruuteni sankari jättää itsestään tälläisen kuvan historiaan. Kun kroppa ei kestä se ei kestä vaikka tahtoa olisi enemmän kuin yhden pienen suomalaisen kylän sisumäärässä yhteensä.

  Taft menestyisi paremmin, jos Stokes olisi kentän laidalla. Ei, että rosterista löytyisi parempia pelaajia tilalle. Mutta joukkue tarvitsee valmentajan joka keskittyy kokonaisuuteen. Ei vain ratkaisemaan itse pelejä kun muista ei ole siihen.

  Tämä ystävällisesti ja yhä fanittaen…

 • Toi on ihan totta. Ei taida vaan TAFTin materiaalilla olla ketään muuta Stokesia korvaamaan kuten sanoin

 • Onhan toi Trojansin puolustus kokenut juuri tähän otteluun melkoisen suoneniskun. Taftilla on yllättäjän paikka hallussa ja jospa vihdoinkin Stokesin keitokset purevat. Tämä ottelu saattaa sekoittaa pahasi pakkaa ja kaikkia ennakkokaavailuja.

  ps. Onko Stadler mahdollisesti siirtymässä Suomessa johonkin toiseen joukkueeseen ??

 • Ei mitään jakoja Taftilla. Vantaalla on kohtuullinen materiaali, mutta eivät saa siitä mitään irti. Valmentajat ovat kentällä ja personnel -valinnat aivan outoja. Muun muassa se, että he käyttävät taidia ja rb:nä sellainen henkilö, josta saa täyden tehon irti puolustuksessa, jokin junnukin saa samaa jälkeä aikaan. Häiritsevin asia, joka on Vantaalaisista tullut esille on se, että kommentoidaan tappion jälkeen, että pelattiin ihan hyvä ottelu ja annetaan paljon pisteitä päästäneelle puolustukselle 8+ arvosanoja. Huh huh, en yhtään ihmettele, että ovat vielä 0-kerhossa.

 • Taftin valmentajalla on todellakin henkilökohtainen ongelma. Palo pelata ja auttaa kentällä tuntuu olevan kova, mutta fyysiset realiteetit ovat tätä vastaan. Se polvi ei vaan kestä entisenlaista rääkkiä. Muistissa on oma kyky ratkaista henkilökohtaisella panoksella otteluita ja tahto tehdä niin edelleenkin näyttää olevan voimissa. Parhaimmillaan Stokesilla on liigan parhaat kädet, mutta jalat ovat näköjään saavuttaneet omat rajansa. Ikävä näin koska kyseessä on todellinen vaahteraliigalegenda.

  Taft tarvitsee kentän laidalla valmentajaa, joka hahmottaa koko ajan kokonaisuuden. Pelaajavalmentajat ovat usein sokeita isolle kuvalle vastustajan pelaamisessa keskityessään itse omaan vastuualueeseensa kentällä. Toinen sokeus syntyy halusta ratkaista itse peli tiukoissa paikoissa. Toivon, että Stokes vähentää entisestään pelaamiaan downeja ja keskittyy valmentamaan. Kentällä paras rooli on se safetyn paikka, mutta ainoastaan yksittäisissä kriittisissä tilanteissa.

  Ja lopuksi se fakta että Taft tarvitsee menestyäkseen RB:n. Dahlman ei vaan ole tasolla jota menestyvään liigajuoksupeliin vaaditaan. Barryn käyttäminen juoksijan positiossa satunnaisesti on ok, mutta samalla syödään Sisslerin uhka heitosta. Jostain pitäisi siis raapia taitava pallonkantaja kentälle. Siirtoikkuna sulkeutuu vajaan kahden viikon kuluttua.

 • Vaan kuinka paljon Vantaalla on rahaa?

 • Kyllä tuo Vantaan hyökkäys on suuremman luokan sirkus. Ei päätä eikä häntää koko toiminnassa.

 • Tuleva divariporukka, Wolverines nousee tilalle.

 • Ihan kelvollisesti TAFT hyökkää. Ei siinä mitään, jos quupat vaihtelee…

 • En kyllä ymmärrä tuota TAFT:in pilkkaamista. On aivan eri tason joukkue kuin viime vuonna ja pystyy yllättämään kenet tahansa. Aikamoista sirkusta peli on, mutta nostan sille hattua. Stokes saa juuri sillä paljon irti ryhmästään, jota ennen kautta niin vähäteltiin. Ei tämän tason joukkueen pidä pudota liigasta. Wolvot vain mukaan kahdeksanneksi.

 • Onko mun koneessa vikaa vai onko liiton live-tilasto pimeänä?

 • Aivan samaa mieltä. Jos Cede olis pysynt ehjänä Porvossa niin joukkuella olis melko varmasti pisteitä.

 • Ei mitään pilkkaamista varmaan TAFT:ia kohtaan, mutta realiteetit alkaa olemaan jo aika näkyviä. Ei riitä potku Vaahteraliigaan. Piste.

 • Live-tilastot täälläkin pimeänä

 • http://sajl-tilastot.net/vl16017/ toimii mulla (chrome)

 • @Filebacker Ei riitä potku Vaahteraliigaan? Trojans on erinomainen kandidaatti Vaahteramaljaan ja jenkki-QB:n kanssa ihan potentiaalinen voittajaehdokas. Montako joukkuetta mahtuu liigaan? 3? Loput 4 ovat TAFT:in kanssa samassa kategoriassa ja pelaavat tiukan sarjan sijoista 4-7. Kahden voiton Royals on suosikki välieriin ja voi siellä hyvin yllättää, mutta kaikki kolme muutakin ovat nykykunnossaan kykeneviä yllätyksiin mitä tahansa liigajoukkuetta vastaan. Muuta en pysty sanomaan kuin, että tämä on kokonaisuutena tasaisin sarja miesmuistiin.

 • Jos riittävän hyvä Suomalainen runko, niin hyvää tulee. Teki jo mieli kommentoida eräitä joukkueita, mutta en taida, kuten Crocodiles ja Indians.

 • Toivottavasti päästään lajissa siihen, etteivät seurat häviöputken päässä häviä kokonaan. Pohjia seuraa kyllä nousu jossain vaiheessa, kunhan perusasioita aletaan laittaa kuntoon. Mutta jokainen seura päättää itse omasta tiestään, eikä niitä valintoja pitäisi ulkopuolisten lähteä kritisoimaan. Jos säännöt sallivat vahvistusten suuren määrän, niin niiden määrä on jokaisen seuran oma asia. Talouskin on yksi kilpailukeinoista ja tie huipulle vaatii paljon rahaa. Esimerkiksi Kuopiota ja Kouvolaa ei pidä lähteä vertaamaan, sillä Kuopio on nousukäyrän kiihdytysvaiheessa ja Kouvola taas laskuvaiheen jarrutusvaiheessa. Pitäisikö Kouvolan seurata pudottautujien mallia? En tiedä. Taustalla on monia asioita sponsoreista pelaajien värväämiseen ja kaikkea siltä väliltä. Päätös ja vastuu on seuran johdolla. Jos ykköseen on tunkua enemmän kuin paikkoja, niin sarjassa pysyminen vaatii myös tuloksia. Juuri nyt on hyvä, että Kouvola jatkaa, sillä neljän joukkueen sarja olisi jo vähän tynkä.

 • Aika kovia menetyksiä ilmeisesti ottelusta tuli molemille.
  Xavier ja Little Taftilta ja Turulta Suojanen, epävirallisten tietojen mukaan kaikilla kausi paketissa.
  Turultahan jo puuttui Redin ja Toivonen, joista toinen palaa kokoonpanoon ja toinen ei. Sen lisäksi se Unkarilainen lähti. Saa nähdä tekeekö Turku paikkauksia.
  Taftin on pakko tehdä hankintoja, kaksi todella tärkeää pelaajaa ulkona.
  Turku aloitti terävästi ja ilmeisesti parin maalin jälkeen lenteli napit takista, jonka TAFTin kokeneet pelaajat huomasivat ja käyttivät hyväkseen. Toisella puoliajalla ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä voittajasta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *