Trojans – Saints

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:30 39

(1-8)

31

(2-7)

07
1 2  
21 10 31
0 7 7

29.7.2017 klo 15:30 Turku

Kaari

Vaahteraliigassa suurten pelien viikko

jefumaster 26. heinäkuuta 2017 10:47

Vaahteraliigan ratkaisujen hetket ovat käsillä. Kärkinelikko on karannut jo tavoittamattomiin, mutta kenen kotikentällä nähdään syyskuussa playoff-pelejä? Vaikka mennyt kierros laittoi muutaman palasen paikalleen, on edessä nyt suurten pelien viikko.

Lue lisää

Trojansille kauden avausvoitto Saintsin kustannuksella

Gridiron Staff 31. heinäkuuta 2017 17:27

Turkulaisjoukkue otti tärkeän voiton kreivin aikaan, sillä voiton myötä Trojans säilyttää mahdollisuutensa välttää putoaminen ykkösdivisioonaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tästä tulee kova ottelu molemmille. Odotan innolla kuinka valmiilta Turku näyttää saintsia vastaan. Tämä on heille kuoleman ottelu joten nyt nähdään kumpi joukkue on valmiimpi ”playoff henkiseen” koitokseen. Viimeksi Turku oli todella lähellä voittoa joten heillä on varmasti itsevarmuus kohdillaan

 • Onpas nykivää kuvaa. Vissiin joku muukin katsoo peliä Suomessa :)
  Laatu on kevyesti huonompaa kuin DNA:n kaapelin kautta. Toki laatu kelpaa varmaan normi kuluttajalle läppäristä katsoen, tykin kautta valitettavasti totuus laadusta tulee ilmi.
  Hauskaa kun sport kanavan mainoksessa: näe vaahteraliigan kaikki ottelut livenä. Ja tämmöisestä maksoin. Nyt pitää tyytyä ilmaispaskaan netistä että lupaus toteutuu.

 • Tämä näyttää menevän Turkuun, jos Turku sitten voittaa myös crokot niin eikös kaikki ole pelannu sitten ristiin :D sitten arvotaan divariin menijä saints trojans crokot?
  Toivottavasti käytetään järkeä ja nostetaan 8. Joukkue liigaan, ja nämä saa jäädä. Mielestäni ei voi laittaa tätä kolmikkoa paremmuusjärjestykseen, kaikki kuuluu liigaan. :D pelataan kuitenkin pelit ensin

 • Mikä tilanne? live update ei toimi

 • ps. True fan ostaisi Ruutu+ palvelun

 • No nyt on ainakin hyvä selostaja ja asiantunteva kommentaattori

 • Saintsin pelaajille terveisiä: Haistakaa p.ska.

 • Haista ite :)

 • Aika paljon saa aurajoessa vettä virrata, että aku kattainen yltää tällaiseen. Suomen paras safety löytyy sittenkin turusta

 • Todellakin jäätävä peli Suojaselta. Huikea suoritustaso läpi koko ottelun jonka kruunasi muutamat aivan toiselta pelitasolta tulevat urheilulliset esitykset. Paha ruveta erittelemään , sillä maagisia hetkiä tarjottiin yleisölle lähes jatkuvalla syötöllä. Kovaa kamaa ihan kansainvälisestikin.

 • Kuinka huono voi Tampereen hyökkäys olla? Mitään turulta pois ottamatta.

 • No mutta mietippä miten huono Crocot on kun ne taas otti Saintsilta kunnon pesut.

 • Seinäjoki on liigan huonoin joukkue! Tervemenoa divariin! Hahahahahaaa

 • Näillä voimasuhteilla mennään arvalla divariin!

 • Kannatan systeemin uusimista. Kolme joukkuetta divarista ylös eikä yhtään alas. Se olisi kasvuloikka suomalaiselle jefulle.

 • Ikävä tapa, mutta päätöstä ei voi perua. Toisaalta toi ehdotus 8-10 joukkueen vaahteraliigasta on ihan mielenkiintoinen ajatus. Sarjaohjelma vaan vaatisi 10 joukkueella kauden aloittamista kahtaviikkoa aikaisemmin tai vähemmän bay.w

 • Seinäjoki kyllä uuden qb-johdolla haastaa Turun. Raatikaisen kausi ohi polvivamman takia, mutta jenkki maikki kuntoutuu turku peliin! Pelataan nyt ensin pelit ja katsotaan sitten. Esim. Tampereella viimeinen ottelu porvoota vastaan ja porvoolle täysin merkityksetön ottelu tietysti pelaavat voitosta,mutta kärkiukot huilaa ja valmistautuu jo välierämatsiin.

 • 3 jengiä divarista liigaan, really? Mun nähdäkseni siellä on kaksi joukkuetta yli muiden, kaksi p*skaa ja kouvola. Ei ecg:llä ja jaguaareilla ole mitään realistisia mahdollisuuksia liigassa. Kumpikaan ei ole edes haastanut kuopiota tai wolvoja ja keskenään nyhjännyt tasaisia vääntöjä joista viimeisessä jaguilla ei ollut edes qb:ta.

 • 10 joukkueen liiga on aika kaukaa haettu ajatus, mutta jos liigassa olisi 10 joukkuetta niin miksi kausi pitäisi aloittaa aikaisemmin? 10 joukkueen liigassa pelattaisiin yksinkertainen runkosarja.

  Jos liiga nostettaisiin 8 joukkueeseen niin sitten olisi taas tuo 1,5 kertaisen sarjan ongelma jossa runkosarja ei ole tasapuolinen.

  Todellisuudessa vain wolvot tai Steelers voi nousta liigaan ja nyt hyväksytyllä järjestelämällä liigan viimeinen tippuu jos divarin voittaja hakee paikkaa liigaan ja saa sen.

  Ja ikävä kyllä jos Trojans voittaa crokot niin silloin suurella todennäköisyydellä liigan viimeinen arvotaan…

 • Mikä uusi QB seinäjoelle on tullut??

 • Nykyisellään otteluiden tasaisuuden kannalta olisi varmaan paras, jos Vaahteraliiga pelattaisiin neljällä tai korkeintaan viidellä joukkueella.

 • Täytyy muistaa, ettei hämeelinna tai vaasa tai cro.t tai…Suomalaisiin pelaajiin turvaudu…jos nippu kunnossa kuten Roostersilla niin importteja ja muutama maajoukkue tason suomi pelaaja niin…niin… maailma on muuttunut aika lailla ja jokainen suomi pelaajan lopettamin esim..ton hämeenlinnan pelleilyn takia sattuu ja tuntuu. Tämä nykyinen tilanne jos annetaan jatkua tulee seuroille talousvaikeuksia ja seurojen juniorit katoavat muihin lajeihin. Hyvä esimerkki tanskan ja saksan hokey 2000-luvun alussa. Valot päälle Noronen..yms..liitossa!

 • Mitään 10 joukkueen Liigaa ei ole tulossa vähään aikaan. Mitään ei ole sovittu mutta ensi kaudella sama seitsemän joukkueen setti jatkaa Liigassa. Wolverines & Varkaus jatkavat divisioonassa. Molemmat ovat aivan liian pehmeitä Liigaan …

 • Roostersin nippu kunnossa. Mihin sitten tarvitaan 9 importtia.
  Vaasassa 11 importtia, Hämeenlinnaa en ala edes laskemaan.

 • 8 joukkueen liigaa on arvosteltu epätasaisen runkosarjan (1.5 ×sarja)
  onko meillä yhtään esimerkkiä siitä että joku joukkue olisi hyötynyt sijoja oman lohkon heikkoudesta, tai joku pudonnut pleijareista lohkon vahvuuden takia.
  parillinen määrä joukkueita ja 10 ottelun runkkari pudottaa kierrokset 14.sta 10.n ja joukkueiden tämän hetkisillä rostereilla 10 ottelua sopii huomattavasti paremmin.
  ensi vuonna pelataan ilmeisesti em-kisoja, jos sarjaan tulee kolmen viikon tauko , niin 7.llä joukkueella sarja aloitetaan huhtikuussa.

 • Kuuluu palkinnoksi nousta liigaan. Jos Liiga on suljettu, ei divaria ole järkeä tavallaan pelata. Kyllä Steelerssille tai Wolverinesille (divarin voittajalle) on liigapaikka tarjottava, hekin haluavat voittaa Suomen Mestaruuden ja voittamalla divarin ansaitsevat mahdollisuutensa. Itse molempia vastaan pelanneena, molempien kanssa on tullut kauheita mustelmia, ja niskat ollut saamarin kipeenä. x kertaa hakannu steelerssiä vastaan ensin varkaudessa ja myöhemmin kuopiossa. (ainut loukkaantuminen 9 vuoden peleissä, paitsi tajusin vasta seuraavana aamuna että käsi on paskana) Wolverinesiä vastaan taisi olla kanssa kova peli, i got the concussion to back it up (silloin jäi peli kesken (jos totta puhutaan saattoi se olla butcherskin, aikaa on jo vierähtänyt tovi)).
  ja nyt kun asian tarkistin niin se oli butchers ja wolvoja vastaan taisin juoda mehua ja katsella kun paremmin treenanneet pelaa. (v2011) wolvot tais voittaa mestaruuden sinä vuonna, mutta me ei tiedetty sitä kun matsia oltiin pelaamassa :D

 • @Kuningas, kahdeksan joukkueen Liiga ei ole tällä hetkellä ajankohtainen, koska Suomesta ei löydy ko. määrää realistisesti kilvoittelemaan Maljasta. Seitsemän on maksimi ja kuudellakin joukkueella Liiga voitaisiin vetää. Epätasainen runkkari esim. kahdeksalla joukkueella ei sinänsä ole arviointikriteeri.

 • Juuri näin vaahteraliiga olisi hieman eri näkönen jos toi v…importti suhailu rajattaisiin esim.3 jennkiä + 2eu max.

 • Mikäs estäisi että liigassa kymmenellä joukkueelle ei voisi viisi parhaaksi rankattua pelaavat toisiaan vastaan ensimmäisellä kierroksella ja viisi alinta toisiaan vastaan. Niistä viidestä alemmasta joukkueesta kaksi jatkaa sinne seitsemän parhaan joukkoon pelaamaan kertaalleen toisiaan vastaan ja pudonneet kolme joukkuetta pelaavat alemman runkosarjan putoamista vastaan?

 • Muualla kuin tällä foorumilla. Säännöt tekee liittokokous elikkä seurat. Ja sääntöjä ei voi muuttaa tälle kaudelle vaan tietääkseni vasta seuraaville. Vaahteraliiga 2017 on ollut todella mielenkiintoinen joten toivon että saadaan vielä enemmän importteja ja parempia joukkueita ja ristiin pelaamista. Ja lopuksi saadaan parhaus selville vaahteramaljassa. Saadaan yleisökeskiarvoa ylös niin katsomoissa kuin tv:ssä.

  Miettikää lajia, älkää alentuko pienuuteen. Miettikää mikä on suomen junkkifutikselle parasta! Se että seurat saa kilpailla toisiaan vastaan maalla merellä ilmassa netissä mediassa ja junioreissa. Parhaat pelaa ja mahdollisimman moni saa mahdollisuuden. Enemmän joukkueita tarkoittaa enemmän liiga pelaajia, ja sitä enemmän kokemusta sitä enemmän huomaa että pitää kehittyä. Divari polkee paikallaan jos sieltä ei haluta nousta. Pelaajien pitää haluta ja seurojen pitää tähdätä korkealle.

 • Ja Therat on joku wannabe runkkari joka ei tiedä mistään mitään jota vielä pelottaa. Pot pot pot ja mene akka kotiin itkemään yhyy. Byääh byääh.
  Luuserii , pellee. Mene 2 divariin pelaamaan puulaakia ja jätä kilpailut miehille. Veikkaan ettet uskalla sinnekään kentälle. Voi voi, jenkkifutiksessa voi vaikka sattua ja loukkaantua. Siellä ei tuu kukaan sua läski polveen blokkaamaan. Siellä ei osata mennä alas. Mutta jos pelottaa niin aina on lippupallo.

 • Kyllä 69ers aika paljon hyötyi helpommasta lohkosta kun pääsi liigassa pudotuspeleihin…

 • sixtarit on tainnut päästä kerran pleijareihin 2015, tuolloin pelattiin kuudella joukkueella kaksinkertainen sarja.
  @therat. liigasta löytyy joka vuosi kaksi tai kolme joukkuetta, joilla on realistiset mahkut voittaa malja.

 • Wolvojen nippu on kaikkee muuta, kun pehmeetä. Ja tohon rosteriin ku ostetaan +1jenkki ja pari kahen passin monitoimimiestä, niin kyllä pleijaripaikkaa ollaan heittämällä hakemassa. Suomijefun menestys on nykyään importtien summa. Joka joukkueesta kun otettais importit veke, ois touhu yllättävän tasaväkistä. Lapsellista väittää mitään muuta.

 • No tasaväkisestä kaukana, kun Huskiesin importit ottaa pois, ei jäljelle jää mitään. Onhan se jo nähty, kun Runner ja Lester ovat olleet poissa. Roosters taitaa tässäkin olla vahvimmilla. Butchers myöskin tosi hyvin perässä. Mutta puhtaalla Suomi rungolla voisi oikeasti olla ainakin tasaisempaa.

 • Ajattelijaa oikeasti tämmöistä näitä lukiessa että kauden jälkeen olis mahtavaa järjestää suomibowl kun importit on lähtenyt kotiin. Sinne kutsuttaisiin ne joukkueet jotka uskaltaa tulla ja pelkillä suomalaisilla. Ja kuitenkin joukkue pitäis olla samoilla lisensseillä kuin sarjassa.

  Taidanpa alkaa puuhaamaan tämmöistä ihan kaikkien kiusaksi. :D äkkiseltään mietittynä veikkaisin että butchers olisi kovin. Mutta sehän nähdään

 • Ehdottomasti kannattamisen arvoinen ajatus! Puuhaappa äkkiä homma käyntiin!

 • Uuu! Tätä tulis ehkä jopa mieluummin katsomaan kuin Vaahteraliigafinaalia.

 • Hei,
  mikäli suomibowl kiinnostaa, joukkueiden pitäisi itse uskaltaa informoida tänne foorumille, elikkäs pelaajien. Minä uskallan soittaa sitten seuranjohdolle ja puuhaan liiton kanssa miten homma saadaa hoidettua!
  Vielä ei ole yksikään joukkue osoittanut kiinnostusta, mutta tähän pitää uskaltaa PELAAJIEN kommentoida niin minä olen sitten seuroihin yhteydessä.

  Auki on vielä kaikki aiheesta, mutta jos tähän kaksi joukkuetta innostuu niin sitten aletaan puuhaamaan. Pelataan vaikka 2 ottelua putkeen jos saadaan 4 joukkuetta. kaikki käy. :=)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *