Trojans – Roosters

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:17 47

(4-2)

28

(4-3)

42
1 2  
14 14 28
28 14 42

30.7.2015 klo 18:30 Turku

Kaari

Roosterille vakuuttava voitto Turussa

Gridiron Staff 6. elokuuta 2015 17:53

Vahvistunut Roosters otti revanssin avauskierroksen tappiolleen komealla pelillä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Roosters tarvitsee näköjään hiukan lisäapua torstain otteluun.
  http://www.sajl.fi/?x167512=4107014

 • Näköjään Roostersin QB hankinta ei ollutkaan toivotunlainen sateentekijä niin pikapuhelua liiton toimistoon ja sieltä sitten apuja. Säälittävää. Jos samalle linjalle lähdettäisi jokaisessa pelissä niin roostersin sivuraja pitäisi tyhjentää itkevistä valmentajista jo aina pelien ensimmäisillä neljänneksillä.

 • Todella käsittämätöntä toimintaa joukkueen päävalmentajalta. Nyt koko joukkue kärsii, ja vielä Virolainen jonka pitäisi olla esimerkkinä pelaajille ja edustaa organisaatiota. Jos olisin sponsorin edustaja, kysyisin vakavasti organisaatiolta, onko tämä etujeni mukaista. Kunnioitus Virolaista kohtaan valmentajana rapisi pahasti. Maksavana yleisönä odottaisin Turun organisaatiolta ulostuloa, ja pahoittelua päävalmentajan käytöksestä ja sen gaiheuttamasta haitasta joukkueelle. Vaikka ollaankin amatööritasolla, voidaan päävalmentajilta silti odottaa ammattimaista etiikkaa.

 • Ei kestä suomen Buffalo Billsin staffi/pelaajat mestaruuspaineita,true story!

 • Mitä siellä on tapahtunut? Televisiossa en nähnyt Turun valmennukselle heitettävän yhtään lippua, enkä muista sellaista saaneen Ylikoskikaan.

 • ”kyseiset rangaistuksiin johtaneet teot ovat tapahtuneet ottelun päättymisen jälkeen ja kohdistuneet erotuomariryhmään.” Noin luki päätöksessä.

 • Siellä tuskin on tapahtunut mitään, mitä ei tapahtuisi suunnilleen jokaisen liigamatsin jälkeen eli lähinnä jotain ihan perusmutinaa. Hiukan on rankka tuomio. Toivottavasti linja on sama sitten muillekin.

 • Ainut asia mihin tilanteessa olisi pitänyt jälkikäteen puuttua oli takatuomarin heittämä lippu syötön vastaanoton häirinnästä joka käytännössä ratkaisi ottelun. Vaikka tuomareita ei voi tappiosta syyttääkkään kyllä tämä porukka onnistui vetämään kotijoukkueen suuntaan todella rankasti. Sieltä jäi räikeät useasti kiinnipidot (O-line roikkuu d-line pelaajien selässä tuomarin nenäedessä), Runnerin malliesimerkki keihästämisestä/päähän suuntautuneesta taklauksesta ja viimeisenä pelin ratkaissut täysin aiheeton liputus. Kyllähän tuollaisen tuomion jälkeen alkaa vähemmästäkin menemään ns. pannu jumiin. Itse katsomossa olleena ja ilman kummankaan joukkueen suurempia sympatioita voin sanoa, että katsomoon asti ei näkynyt ainakaan mitään mikä olisi ollut pelikiellon arvoista. Sitä en tosin tiedä mitä Turun HC on tuomareille sanonut pelin loppuvihellyksen jälkeen.

 • Itsekin katsomossa olleena luulen nähneeni tilanteen josta lippu heitettiin.
  Mielestäni tilanteessa kyllä ol svoh, mutta se tapahtui n. 3sek ennen kuin lippu heitettiin. Häirintä siis tapahtui ennen tippausta.

  Siitä olen samaa mieltä että paljon jäi liputtamatta, ja paljon tuli kyseenalaisia lippuja.

 • Ottelun päätuomarina oli live tilaston mukaan Perttu Hautala. Ja mitä Pertun tuomitsemia matseja nähnyt, niin ei ole kovin pienestä valmentajille lippuja heitellyt epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä. Eli ei ehkä ihan perusmutinaa oo ollu, kun lippu on lentänyt kahdesti.
  Ja tilastoissa näyttäisi olevan kaksi muutakin lippua epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä Trojansille pelin lopussa, yksi rangaistuksen jälkeen ja yksi TD:n jälkeen.

  Onko nämäkin mennyt valmennukselle, kun niitä ei ole yksilöity kellekkään pelaajalle?

  http://www.sajl.org/images/tilastot/vl15014.shtml

 • Ei ollu Perttu Hautala tossa Butchers-Trojans pelissä.

 • Joo, katsoin väärän joukkueen live-tilastoja. Mut päätuomarina näyttää olleen Veikko Lamminsalo ja häneen pätee oikeestaan ihan sama kuin Perttuunkin. Eli Veikkokaan ei ole kovin pienestä valmentajille lippuja heitellyt epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä.

 • Mä ymmärsin tuosta tekstistä, että nämä ovat tapahtuneet selkeästi pelin jälkeen. Enkä muutenkaan usko, että siellä ollaan vähän vaan harmiteltu huonoa tuomiota, kun noin rajut rangaistukset on annettu.

  Liiton ennakon mukaan Kankaanpää ja Aitala tekevät paluun tässä matsissa. Peyton sen sijaan ei ole vielä mukana. Todella hauska nähdä etenkin Aitalan paluu.

 • Aitalan ja Kankaanpään paluu on todella hyvä uutinen Roosters-puolustukselle.

 • Mitäs Turku nyt itkee?

 • Aitala ja Kankaanpää ovatkin kaivattuja vahvistuksia.
  Hyvä peli tulossa!

 • Keskuskentän katsomossa olleet ja kotisohvalta peliä seuranneet voivat virkistää muistiaan muun muassa tällä kuvalla: http://jat.kuvat.fi/#/kuvat/Jenkkifutis/Jenkkifudis+2015/Butchers+-+Trojans+230715+(31-30)/Butchers+-+Trojans-97.jpg

  Kuvasta näkee ilmiselvästi, että pallo tipattiin ennen ns. härintää. En ihmettele, jos tällaisesta toimiosta jollakulla hieman kiehahtaa.

 • Mitäpä jos se lippu heitettiinkin siitä kun Toivonen torppas Kurvisen selästä maahan ennen tätä tilannetta?

 • Juu, ja sitten järki sumenee ja unohdetaan se tosiasia, että edustetaan joukkuetta, sponsoreita ja pelaajia, koska niin keittää, ja otetaan ehdoin tahdoin pelikieltoa,. Tosi fiksua ja kannatettavaa, että riskeerataan vielä seuraavakin ottelu. Jos Virolainen luuli saavuttavansa tällä jotain, niin johan pomppasi. Maine ja luottamus kärsii, kun kaikki tietävät, että mies tekee kiivastuksissaan tyhmyyksiä.

 • Siinä mikään maine mene. Aiheesta esitti eriävän mielipiteen. Täällä (en viitsi seuraa sanoa) joku yrittää hämmentää….

 • Pohjanmaan pojat koittaa sekoittaa täällä pataa…

 • Kai Virolaisen otatus kasvoi pikku hiljaa neljännen neljänneksen aikana kun oma joukkue sössi oikein olan takaa. Varsinkin puolustus ja spessut, joiden piti olla niin timanttia . Ja sitten kaiken päätteeksi vielä tuomarit tekivät Trojansin kannalta merkittäviä päätöksiä, jotka johtivat tuhoon. Olisin voinut itsekin hieman tuohtua.

 • Kurinpitolautakunnan päätökset ja niiden linjakkuus alkaa olla sillä tasolla, että on syytä epäillä ryhmän jäsenien siviiliammatiksi vakuutusyhtiön lääkäriä.

 • Trojansin syöksykierre näyttää jatkuvan. Kukonpojat vievät 2Q jälkeen suvereenisti 14-28 Yläkentällä – eikä Roon Peyton pelaa vielä tässä pelissä.

 • En puhuisi Trojansin syöksykierteestä vaan Roostersin nosteesta. Sheltonilta ok peli ensimmäiseksi peliksi ja tulee parantamaan jatkossa. Tälläkin kertaa paremmalla joukkueella oli enemmän onnea. Roosters onnistui tänään laajalla rintamalla. Turku antoi tasoitusta Postonin siirryttyä sivurajalle mutta turkulaiset paikkasivat menetyksensä kohtuullisesti. Postonia Trojans kyllä tarvii loppukaudella. Aitala ja Kankaanpää vahvistivat kukkonpoikien puolustusta mutta ihan kuten Sheltonilta heiltä voi odottaa parempaa pelaamista jatkossa. Luster on vahvistus ja paransi samalla Brownin pelaamista siinä missä Spearskin. Peyton lisää mahdollisuuksia Hakalalle ja Hölmströmille.

  Kova peli tulossa viikon kuluttua Velolla varsinkin jos Butchers tulee sinne ”krokotiilinahkasaappaissa”.

 • muukalaislegioonat, hihihi

 • muukalaislegioonat, hihihi

 • Missä oli turun puolustus??? Alkukauden tekemisen meininki ja suunnaton itseluottamus on hävinnyt. Poston on ollut jotenkin varjoissa koko viimiset 3 peliä. Ei ollut ihan sheltonin päiväkään. Pelin olisi voinut vetää 2. kuupan kanssa ja tulos varmasti ollut ihan sama. Sheltonille pisteet siitä et otti itse roon intterin ottaneen kaverin kiinni, vaikka se pääs ekasta taklaus yrityksestä ohi.

 • Ehkäpä Torjansin puolustuksen koordinaattorin puuttuminen vaikutti itseluottamukseen. Tämä korjautuu loppukaudelle. Virolainen otti haastattelussa tappion täysin omaan piikkiinsä.

 • Turun yliarvostettu puolustus alkaa palaamaan oikealle paikalle. Ei pysty pysäyttämään Punakonetta, ei Vesipetoja eikä Mustia porvoosta. Turun peli hyytyy ja jäävät välieriin tänä vuonna. Alkukauden pallo pomppi heille – etenkin puolustukselle, mutta nyt muut nostavat tasoaan ja Turku jää jyrän alle loppukauden. Se siitä tarinasta. Turussa ei osata voittaa.

 • Töttöröö taitaa nimimerkillään itse katekorisoida viestinsä omaan luokkaansa. Vähän aikaa sitten kaikki olivat pudottamassa Roostersia finaalista ja jopa välieristä. Tasaisessa sarjassa kun kukaan ei voita kaikkia ja laskukaudet esimerkiksi loukkaantumisten tai jopa henkisen väsymyksen takia korostuvat. Trojans ei ole vielä edes päässyt vauhtiin. Nyt matsin lopussa Shelton alkoi jo päästä kartalle ja peli alkoi rullata. Puolustukseen pitää löytää riittävän tasokas peilaaja Spearsille ja itse laittaisin seuraavassa kohtaamisessa Postonin Spearsin takiksi Lusterin sijaan. Toivottavasti Postonin saama vamma ei ollut vakava.
  Voittajat syntyvät aina uudelleen finaaleihin ja Roosters on tunnettu siitä. Trojanssilla ei ole koskaan ollut yhtä kovaa rosteria ja tulee olemaan vielä kova pala vaikka Roostersille. Crokot ja Butchers saattavat hyvin kokea vielä notkahduksenkin, mutta kuten sanottua, hyvät joukkueet ovat parhaimmillaan vasta finaaleissa.

 • Millä tavalla yliarvostettu? Tilastojenkin mukaan ovat pelanneet hyvin alkukauden. Viimeisissä peleisissä Trojans on kärsinyt puolustuksen linjansa loukkaantumisista, jotka kieltämättä näkyvät tällä hetkellä. Välieriin mennessä ukkoja palaa riveihin, joten en pudottaisi vielä Turkua finaalista.

 • Kerrankin on mielenkiintoinen sarja! Voimasuhteet heilahtelevat ja mikään joukkue ei voi olla varma voitostaan ennakkoon.. Joku tulee ja niistää varmasti.
  Nyt taidetaan tarvita myös mentaalipuolta taitojen ja voimien lisäksi.

 • Trojansin takakenttä on koko kauden luonut sankareita, suurimpina Cutlan ja nyt Linnainmaa. Nyt kun linjakin repeilee on puolustus juuri tuon näköistä.

 • Turun LB ja CB osasto ei ole liiga tasoa. Sieltä puuttuu lockdown kyky ja safety eivät pysty siivoamaan kaikkea… LB osastolta puuttuu sellainen yksi johto mörssäri, liian pieniä Middleiksi.

 • On väärin sanoa, että Turun takakenttä olisi tehnyt Linnainmaasta sankarin. Hän on tehnyt tällä kaudella jo kymmenen maalia ja pelaa muutenkin todella hyvää kautta. Hän tekee itsestään sankarin. Mutta Turun takakenttä, etenkin sen corneriosasto on varsin heikko. Poston ja Suojanen eivät pysty tasapainoista hyökkäystä vastaan auttamaan heitä riittävästi, joten joutuvat väkisinkin 1vs1 tilanteisiin.

  Virolaisen puuttuminen näkyi varmasti jonkin verran, mutta 42 pinnaa Turkua vastaan on kova varoitus Roostersin hyökkäykseltä. Spears näytti jälleen, että on liigan paras pelaaja. Turun linja ei saanut ilman blitziä mitään painetta, hyvä peli myös Roon hyökkäyksen linjalta.

  Turun hyökkäys näytti melkein samalta miltä Sheltonin pelit viime kaudella. Syvää räiskitään paljon ja lyhyissä kuvissa vähän vaikeuksia. Kun kausi etenee, uskon vakaasti, että siirtyvät enemmän luottamaan hänen omiin juoksuihin. Turun linja ei edelleenkään vakuuta mua. Roostersin D-linja otti aika hyvän niskalenkin heistä. Kankaanpään ja Aitalan paluu näkyi selkeästi. Aitala tosin oli uudella pelipaikalla endinä, en muista hänen aikasemmin pelanneen ulkona. Ei varmasti aivan omimmillaan ollut.

 • Turha teidän on Turkua mollata. Pelin loppu tulos ei johtunut Turun heikkoudesta, vaan siitä että punakone on hypännyt aivan uudelle tasolle. Tuolla tasolla Roon pelatessa ei millään jengillä ole mitään jakoja. Joten jaossa on vain hopeinen paikka ja viime aikojen näyttöjen perusteella sen todennäköisin ottaja on Crocot.

 • Kun muistelee viime vuoden vaahteramaljan pelikieltoa niin eipä nämä pelikiellot taas yllätä ketään.

 • Kuka oli Vaahteramaljassa pelikiellossa?

 • @Punainen liitto: Jos ei halua joutua poistetuksi pelistä, ei kannata lyödä vastustajan pelaajaa. Ei edes punaisen joukkueen pelaajan.Eikä varsinkaan päätuomarin silmien edessä.

 • ”Jocke” Jocques Crawford, Trojansin ykkösnyrkki poistettiin pelistä sen alkupuolella ja näin leivottiin kukonpojista mestari.

 • Eihän se mikään pelikielto ollut, vaan ulosajo. Ja siinä tapauksessa ei ollut tuomareilla tippaakaan tulkinnanvaraa.

 • Kannatan Roostersia, mutta ”valmennan” Trojansia. Täällä nimimerkkini on Daniel.

 • Taitaa olla joku eri Sevon kuin minä…

 • Kiva, että joku humalapäissään uskaltaa arvata mun henkilöllisyyttä. Väärin tosin meni. Mulla ei ole muuta yhteyttä paitsi kaverisuhteet kumpaankaan seuraan.

 • Poston ulkona.. uusi ukko kehiin
  http://www.turkutrojans.com/uutiset/news.php?id=3686

 • Ikävä juttu Postonille, joka viihtyi hyvin ja pelasi erinomaisesti Turussa. Korvaaja näyttää laadukkaalta ukolta myös palautuksiin. Nopeaa toimintaa Trojansilta. Mestaruus haave pysyy elossa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *