Trojans – Crocodiles

Viimeksi muokattu 4.4.2014 13:02 8

(5-1)

37

(5-1)

19
1 2  
17 20 37
13 6 19

2.8.2014 klo 16:00 Turku

Kaari

Odotettu kärkikamppailu Turku Trojansin ja Seinäjoki Crocodilesin välillä ei jättänyt lauantaina kylmäksi. 800 katsojalle tarjottiin jännittävä ja kovatasoinen kamppailu. Trojansin voitosta huolimatta Crocodilesille on edelleen kotietu tarjolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tästä ottelusta tulee kuuma!
  -Seinäjoelta Turkuun siirtyi useita pelaajia (harmi että Mäkinen on telakalla).
  -Itse tunto on nyt korkealla Seinäjoella
  -Turku on eniten rangaistuksia ottanut joukkue
  -Molemmilla on paljon herkästi räjähtäviä pelaajia.
  -Pelataan isoista asioista

  Piru sentään pitää ottaa varmaan prätkä alle ja huristella Turkuun lauantaina katsomaan, vieläkö Turussa on hyvä meininki yleisössä, peli on varmasti viihdyttävä.
  Goodenin pelikielto käntää edun Turulle, muuten olisi ollut aika 50-50 peli..

 • Enpä usko moiseen. Rokotiilit raatelee Turun. Turun hyökkäyksen taso ei vain kertakaikkiaan riitä vaan Croko puolustus toppaa ne maitse ja ilmasta ei nyt ole muutenkaan mitään uhkaa kun West paiskii vain intereitä. Rokotiili hyökkäys lyö viellä pahemman ilmasirkuksen kun Roosters Turulle ja taululle paukkuu 40-50 pojoa ja jättää savuavan Turun takakentän nuolemaan näppejä. Näyttäisi kannu tänä vuonna matkaavan jouppiskalle…

 • Mun veikkaus on että tämän ottelun jälkeen liki puolet Seinäjoen päästämistä pisteistä on tehnyt Turku. Jos Trojans saa jo Mankin ja Lahden vielä vahvistamaan rissuosastoa ja Harris palaa pelaavaan kokoonpanoon tulee olemaan Crokoille todella iso työ voittaa Turkulaiset. En sano mahdoton mutta erittäin vaikea.
  Turun pitää vaan asennoitua puolustamaan heittopois, niin heidän boxi kyllä pysäyttää tuon Seinäjoen juoksun helposti. Veikkaanpa että Crawford ja Brown haluavat kurmoottaa entistä seuraansa oikeen olan takaa. Ilman Goodenia pelaava puolustuksenlinja saakin varmasti tehdä pitkän päivän jos meinaavat saada Turun hyökkäyksen pysähtymään.
  Nämä kaksi saattaa kohdata myöhään syksyllä vielä, mutta en laske vielä Roosterssia ulos mittelöistä.
  Sarjan kannaltakin ajateltuna olis Turun voitto mielenkiintoisempi. Tällöin viimeisessä pelissä pelattaisiin todella isoista asoista! Seinäjokihan on jo likimain varmistanut sijoittumisen kahden parhaan joukkoon (jos mitään eeppistä Roosters-katastrooffia ei tapahdu). Roosters ja Trojans haluaa varmasti välttää tuon reissun syksyllä Seinäjoelle.

  Hauska piirre tässä on että nyt kohtaavat toisen lohkon parhaaksi sijoitettu ja toisen lohkon huonoimmaksi sijoitettu… No tästä lohkojaosta on varmasti jo tarpeeksi jankutettu.

 • Crokojen valmentajan ajatuksia:
  https://www.youtube.com/watch?v=2jvpWnCd914&feature=youtu.be
  Särähtää korvaan kun haastattelija mainitsee omista loukkaantumisista, Roosters peliin tultiin hokien niillä mennään mitä on!
  Trojansin ennakko:
  http://turkutrojans.com/uutiset/news.php?id=3570
  Taas loistavaa tekstiä!

 • Hyvä oli peli!
  Trojans oli parempi kaikilla muilla osa-alueilla paitsi Crokojen puolustuksen takakenttä oli Turkulaista parempi.
  Huvittava episodi nähtiin ekan puoliajan lopussa kun Crokojen valmennus sekoili ja antoi Turulle ylimääräisen yrityksen. Silmiinpistävää oli Turun dominointi linjoissa.
  Saa nähdä mihin pohjalainen uho muuttuu.. Tuskin todetaan niillä mennään mitä on :D

 • Oho, nyt tuli kyllä yllättävä tulos. 2 avain puolustajan puuttuminen näköjään rokotti pahasti crocoja. Noh kohta poijat takas ruodussa ja juna puskee taas. Turulla juoksu kulkee, muuten homma yössä. Puolustuksen takakenttä ehkä vaahtiksen heikoin. Ja heitto hyökkäys ei toimi juurikaan. Taitaa tietää puna vihreää finaalia… Turku välieristä joupiskalla pihalle.

 • Minusta taas tulos ei ollut yhtään yllättävä. Jo preseason-ottelussa joukkueiden tasoero oli selvä, vaikka Trojansilta puuttuivat puolet jenkeistä mm. Crawford ja pelinrakentajakin oli 2. divisioonasta samaan aikaan, kun Crocoilla oli lähes ykkösmiehitys. Kirjoituksesi on selvästi provo, sillä ”vaahtiksen heikoin” takakenttä otti lauantaina yhtä lukuun ottamatta kaikki isot pelit pois ja koko toisella puoliskolla Crocodiles eteni reilusti alle 50 jaardia. Siinä sulle yllätystä kerrakseen.

 • Täällä hieman kuvia pelin ensimmäiseltä puoliajalta:
  http://lh.pic.fi/kuvat/Football/Vaahteraliiga/Trojans+vs.+Crocodiles+%282.8.2014%29/

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *