Trojans – Crocodiles

Viimeksi muokattu 3.4.2015 19:55 12

(3-0)

21

(2-2)

19
1 2  
18 3 21
7 12 19

11.7.2015 klo 18:00 Turku

Kaari

Trojans jatkaa puhtaalla pelillä

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2015 17:35

Ottelu Crocodilesia vastaan ratkesi lisäpisteyrityksiin.

Lue lisää

Kommentoi

 • 50-14

 • Jos Turun hyökkäyksenlinja pelaa samalla tavalla ku 69rsia vastaan ensimmäisen puoliajan voi Crocoilla olla ottellussa mahdollisuuksia, mutta Turun pelatessa omalla tasollaan tulee tästä ottelusta hyvin yksipuolinen. 48-7

 • Jos Crocodiles puolustus pystyy voittamaan fyysisyydessä ja hoitavat turnover-taistelun, heillä on hyvät mahkut pitää ottelu tasaisena.

 • Trojansin special teamsit ratkaisemassa ottelun?

 • Miltä näytti kentän laidealla. Itse katsoin vain live tilastoja.

 • Tiukka ja tasainen matsi. Trojansin aiemmatkin pelit nähneenä helppo todeta Crocojen olleen ehdottomasti kovin vastustaja tähän mennessä. Ei olisi ollut vääryys, jos pisteet olisivat matkanneet Seinäjoelle. Voisi todellakin todeta spessujen ratkaisseen ottelun kotijoukkueen hyväksi.

 • Puolustukset vahvoja molemmilla. Saiko Seinäjoki painetta aikaan vai mistä johtuivat Rojon normaalia heikommat heittotilastot? Turun juoksu näyttää kovan OL:n kautta kulkeneen selvästi Crocoja paremmin.

 • Turun OL oli kyllä kaukana kovasta. Kokonaisjuoksujaardeja hämää Suojasen 70 jaardin fake punt. Vaikka Stevens otti 150 jaardia, niin iso osa oli ihan hänen omaa toimintaa, ei linjan hyvyyttä. Heittosuojauksessa olivat todella pahoissa ongelmissa. En tiedä onko RoJolla jotain uutta vammaa vai eikö polvi ole vielä täysin kunnossa, mutta hänen liikkumisensa näytti melko vaikealta ja kivuliaalta.

  Turun erikoisjengit olivat erinomaisia ja Crocojen todella heikkoja. Myös valmennus saa ottaa piikkiinsä, että Suojasen TD:n jälkeen samalla pelillä voi vielä antaa kertaalleen uudet yritykset.

  Vaikka Seinäjoki hävisi, niin antaa varmasti heille luottoa loppukauteen. Hyvä myös sarjan kannalta. Näitä tiukkoja pelejä ei ole koskaan liikaa.

 • Erinomainen ja viihdyttävä ottelu. Jos katsomossa oli ensikertalaisia, näkivät he tässä kamppailussa jenkkifutista aika laajalla spektrillä. Nähtiin pari feikkipunttia, pari kenttäpotkumaalia, komeita juoksupelejä, näyttäviä kiinniotoja ja tappelu, joka tosin ei ole kovin tyypillistä jenkkifutikselle. Lisäksi ottelu oli tasainen ja jännittävä loppuun asti.

  Crocodiles pisti Trojansin aika ahtaalle, ja on ainakin tällä hetkellä sen kovin haastaja. Vielä jos Roostersin uusi QB on sopiva hemmo ja Butchers saa rattijuoppoilleen keskushyökkääjänsä tilalle kovan jampan, niin tästä tulee vielä hieno kausi.

 • Osaatko perustella miten trojansin heittosuojaus oli heikkoa jos crocot eivät saaneet yhtään säkkiä aikaiseksi, eivätkä tainneet saada edes yhtään hittiä RoJoon?

 • Ennakkospekkaukset meni romukoppaan. Ennusteltiin (myös minä) Trojansille selvää voittoa. Crocodiles näytti, että pystyvät Turun parhaimmillaan voittamaan. Ei tarvitse minkään väristä mitalia jakaa vielä tässä vaiheessa. Ainoastaan selvää on se, että 69ers on sijalla 5 ja TAFT sijalla 6.

 • Huippu-qb, mitä Rojo ehdottomasti on on, pystyy peittelemään linjan heikkoutta. Harvoin hän ottaa iskuja vastaan. Eilen linja otti aika monta kiinnipitoa, oikea guard taisi yksinään ottaa jo kolme ja mielestäni kaikki heittopeleissä. Myös useat RoJon heitot tulivat ”yllätyksenä” laitahyökkääjille, eli ennen kuin olivat valmiina. Yleensä se kertoo myös siitä, että heitto on laitettu ilmaan ennen kuin on haluttu.

  Kahden viime pelin perusteella Turun o-linja saa parantaa reilusti. Heidän onnekseen takana on sellainen seppä, joka pystyy tässä liigassa tekemään asioita, mitä Suomessa ei olla koskaan muiden kanssa tehty.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *