Trojans – Butchers

Viimeksi muokattu 4.4.2014 13:08 13

(7-1)

35

(4-4)

03
1 2  
7 28 35
3 0 3

15.8.2014 klo 18:30 Turku

Kaari

Maan paras puolustus Turussa?

Tuomo Tomperi 17. elokuuta 2014 17:05

Mikäli perjantain TV-otteluun on luottaminen, näyttää Turku Trojansin puolustuspeli asettuvan uomiinsa kauden tärkeimpien ottelun lähestyessä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Näin se homma etenee. Harrisin kausi ohi: http://www.turkutrojans.com/uutiset/news.php?id=3581

 • Trojansin uusi jenkki lienee kova pelimies, vaikka ei varmaankaan juoksuvoittoista Butchersia vastaan olekaan niin kova vahvistus kuin Harris. Toisaalta jatkossa TAFTia ja Roostersia vastaan on syytä odottaa Pistonsilta suurempaa panosta. Jos nyt Koiranen on täydessä iskussa ei Harrisin puuttuminen kokoonpanosta pitäisi olla mikään katastrofi. No sen näkee sitten perjantaina.

 • Vahvistus mainittu myös lehdistön puolelta: http://ts.fi/urheilu/662737/Trojans+hankki+korvaajan+Harrisille

  Hienoa lukea omasta lajista muualtakin kuin lajimedian kautta.

 • Tiedottaminen niin seuran puolesta kuin myös kaupungin oman lehdenkin, Turun Sanomien. Trojansin nettisivuilla on otteluraportit jokaisesta ottelusta, oli se sitten koti tai vieras jo muutama tunti pelin loppumisen jälkeen. Ja lehdessä uutisoitu näyttävästi jokaisesta kotiottelusta, vierasotteluista myös pienet jutut joka kerta.

 • Hienoa että Turun Sanomissa on jefusta kiinnostunut urheilutoimittaja/toimitus. Soisi olevan muissakin urheilutoimituksissa.
  Kuvaavaa että YLE aikanaan uutisoi nettisivuillaan Roostersin päässeen CL:n finaaliin, mutta finaalin tulosta ei vaivauduttu uutisoimaan.

  http://yle.fi/urheilu/roosters_pelaa_mestareiden_liigan_voitosta/7353386

 • Turussa myös paikalliset ilmaisjakelulehdet Turkulainen ja Aamuset muistavat kirjoittaa Trojansista usein. Eli näkyvyys on hyvällä tasolla täällä.

 • Anders trojans myös mainostaa radiossa turun alueella paljon. Radio Cityllä mainokset pyörii monta kertaa päivässä.

 • Turku näytti olevansa tasapainoinen joukkue. Juoksupuolustus toimii, toisin kuin esim Seinäjoella. Porvoo pysähtyi nätisti ilman mitään ongelmia. Myös uusi DB näytti olevan melkoinen pelimanni.. Eli Turun heikoinkin osa-alue on parantumassa.
  Hyökkäys tuntuu joka kerta olevan aluksi jäässä mutta kun homma alkaa kulkea niin homma toimii.
  Valmennus teki musta virheen toisen neljänneksen lopussa kun antoivat Porvoolle mahdollisuuden pelata viimeisen yrityksen keskikentältä. Aikalisällä olisi Porvoo voitu pakoittaa punttaamaan. No ottelu ei siihen kaatunut vaan toisellapuoliskolla Trojans karkasi helppoon voittoon. Laaja materiaali antaa Turulle paljon mahdollisuuksia, esim Saloranta ei liikaa palloa saa mutta on alati vaarallinen.

 • Trojans oli selvästi parempi, mutta porvoolaiset hölmöilivät urakalla piste eroa suuremmaksi. Olisi kiva kuulla miksi joukkueen paras pelaaja saa pallon kaksi kertaa toisella puoliajalja ja liigan huonoin pelinrakentaja nakkelee yli 20 heittoa? Pelattiinko tässä omidn vahvuuksien kautta? Vai maddenia? Todella surkea esitys.

 • RJ oli varmaankin vähän rikki. Paremmalla pelinrakentajalla Porvoo pystyis haastamaan kaikki joukkueet, myös Turun.

 • Joo, olipahan taas ”thrilleri” … Eikö Porvoolla ole heittää ketään Jabarin tilalle ? Anybody ? Ei kai se tuosta voi huonommaksi mennä. Tais jäädä totaalinettojaardit alle sadan …

  Turku oli taas erinomainen. On ne huikeita.

  BTW, Porvoon ja Vantaan keskinäinen ja viimeinen runkosarjaottelu saattaa sitten ratkaista neljännen playoff spotin. Hyvinkin todennäköinen skenaario. Siitä voi tulla ns. ”Wild Card” -matsi.

 • On käytännössä varma runkosarjan voittajalle jos vastaan asettuu butchers tai vielä heikommalta näyttävä taft.
  Noh, eivät crocotkaan tällä hetkellä vakuuta joten finaalissa nähdään roosters ja trojans. Tasainen matsi tiedossa. Roostersilla kotietu mutta turku vakuuttaa tällä hetkellä tasaisuudellaan.

 • En nyt pistäisi kaikkia Butchersin heittopelin ongelmia pelinrakentajan syyksi. Menihän moni heitto pitkäksi, mutta kyllä rissutkin ja Jackson tiputtelivat luvattoman helposti aivan kiinniotettavia passeja.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *