Trojans – Butchers

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:18 33

(0-3)

00

(2-0)

38
1 2  
0 0 0
24 14 38

25.5.2017 klo 18:30 Turku

Kaari

Butchers jätti Trojansin nollille Turussa

Gridiron Staff 29. toukokuuta 2017 19:29

Vahvasti kauden aloittanut porvoolaisjoukkue on tässä vaiheessa kautta vahvasti matkalla pudotuspeleihin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Teurastajat!

 • Pari aika isoa poissaoloa Turulla, katsotaan miten käy…

 • Onko tietoa, miksi June Robinsson on pois kokoonpanosta? Jos Riveran ja laitahyökkääjien yhteys ei ota tänään isoa askelta eteenpäin, veikkaan matsia aika selväksi. Pääseekö Seppänen ja Luoma kunnolla irti kun Hall-Lindell -juna puksuttaa?

  Veikkaan 13-24 (10-14)

 • eikös sillä polvi hajonnut edellisessä pelissä

 • Turku romahtaa tänään. Butchers murskaa Trojansin toistaiseksi sarjan rumimmin luvuin eikä Trojans saa tässäkään matsissa tehtyä touchdownia. Surullista.

 • Turun valmennuksen olisi nyt syytä pelata heittoa siten kuin heidän laitahyökkääjien talentti antaa myöten – vika ei ole QB Riverassa. Butchersilla ei merkittäviä poissaoloja eli korjaavat kyllä pistepotin. Vaan millä marginaalilla ja saako Turku pallon maalialueelle ? Siinäpä sitä on jännättävää tänään iltana Ruudun ääressä …

 • Mahtavaa Ruudun haastattelutaitoa! :D Tats mai triii (tahallaan väärin näin se lausuttiin)
  Milläs ajattelitte puolustuksen puolella pysäyttää Butchersin hyökkäyksen?
  -Vaikea sanoa kun en pelaa puolustuksessa :D
  Voi saakelin blondi, montako vuotta se on haastatellu ja se tietää yhtä paljon jenkkifutiksesta kun minä vanhustenhoidosta.
  Mutta jos se olisi mun työtä niin kyllä mä varmaan opettelisin ja oppisin jotain …. mitä viidessä vuodessa? :D
  Sainpas naurut taas! tsemppiä peliin!
  ei tämä vakavaa ole mutta voisko joku vaikka auttaa niiden kysymysten kanssa ;)

 • JES! OMG eka peli ja TD go seppänen!

 • Loppu jo juoksupuhti kaverilta kun palautti kickoffinkin mut rikkoo 2 taklausta kun DB:t hoitaa homman! LoL turku!

 • ei ole Konster haasatattelemassa, on joku turkulainen nainen

 • Oliko Reliikki mielestäsi vastaus kysymykseen asiallinen?

  Suoraan lähetykseen vastata täysin ammattitaidottomasti, lajinomaiseen asialliseen kysymykseen, mikä on suunnattu katsojille lajin avaamista varten.

  Kyllä jopa tyhmäkin pelaaja osaisi sanoa jotakin, vaikka ne perinteiset ”pelataan omaa peliä ja taklataan paremmin,” mutta oli sekin vissiin liikaa vaadittu.

  Kyllä haastateltava teki itsestään täysin pellen, ei haastattelija.

 • olipas hauska tilanne, Intentional grounding, vaikka heitti linjamiehelle :D terveisiä NFLään jossa tosta tehtäisiin ennakkotapaus. Veikkaan että siellä olis menny tuomio laiton kiinniottaja ja -10y mutta nyt tuomio meni mielestäni todellakin oikein! :) pisteet tuomarille, oli kyllä kunnon WTF moment :D

  Täytyy vielä sanoa että tässä pelissä on suomen parhaat tuomarit kentällä. Valitettavasti se toinen päätuomari joka vihelsi esim Vaasassa, on tuomioiden kanssa hyvinkin hidas. Mutta arvostan tuomareita suomessa, on tosi epäkiitollinen paikka. Mutta tässä arvostan sitä että peli pysyy sujavana eikä tule katkoja tuomareiden takia, + pallo vihelletään reippaasti pelattavaksi. Ja tietty tuomio julkistetaan nopeasti ja mitataan reippaasti.

  Mr. Hankey, näitkö tilanteen? kyse ei ollut mistään isosta jutusta ja kenenkään ei kannata pahoittaa mieltä. Minusta se kuvasi vain hyvin kirjavaa jenkkifutksen tasoa Suomessa. se on todella laidasta laitaan. Se oli koomista, mulle tuli mieleen kun vaahteramaljassa 2014? kysyttiin ulosajetun RB (Trojans) vaikutuksesta hyökkäyksen koordinaattorilta (Roosters) että miten vaikuttaa, ja hän virnuili että ei mitenkään meidän toimitaan :D
  pikku juttuja josta voi ottaa opiksi. Mai Tai taisi vastata ihan asiallisesti siihen, toki tuli varmaan aika yllättävä kysymys rissulle ;)

 • Sen verran pitää olla pelisilmää myös kentän ulkopuolella pelaajilla, että osaavat sanoa jopa ”tyhmään kysymykseen” jotakin. Eihän näitä lähetyksiä tehdä laji-ihmisille, vaan lähetyksiä katsoo tuhansia ja tuhansia noviiiseja, ketkä eivät tajua lajista alkeitakaan.

 • Kyllä haastattelijan voi vaihtaa, tuo nainen vaan kyselee tyhmiä, joka kerta. Marianne osaa, muut ei, se mieskään ei osaa joka oli haastattelijana yhdessä pelissä.

 • Haastattelija Suvi Mäntyniemi, pelaa tällä hetkellä Tampere Saintsissa. Entinen Trojans tackle.

  Mutta mielipiteitä, pitäisikö Rivera lähettää takaisin jenkkilään ja ottaa uusi tilalle? Thorström selvästi pelasi paremmin kuin Rivera. Rissuista ei pitäisi olla kiinni.

 • Ennen kautta muistaakseni Riveran sanottiin osaavan juosta. Onko alla joku vamma kun ei vaan juokse… Trojansin on pakko reagoida. Quesada on hyvä rb mutta ei yksin voi kantaa joukkuetta maaliin. 1/4 kaudesta nyt pelattu eikä TD:tä tehtynä. Divari siintää ysiriville asti.

 • Kyllä näyttää pahasti siltä että Trojans tekee taftit ja takaisin divariin… Se Suomi QB oli kyllä paljon parempi kuin Turkusen jenkki QB 😃

 • Turun jenkki-QB on heittänyt kolmessa pelissä yhteensä 100 jaardia. Kolmessa pelissä! Sata! Myönnettäköön, etten ole pelejä katsonut enkä siksi tiedä mistä kiikastaa, mutta täytyyhän tässä olla nyt jonkinlainen käänteinen ennätys.

 • Haastattelija Suvi Mäntyniemi, pelaa tällä hetkellä Tampere Saintsissa. Entinen Trojans tackle. <- Suville terveisiä että hyvin meni! Älä missään nimessä masennu kommenteista, ens kerralla ja jatkossa mietit kysymykset vaan etukäteen. Kun mikki lyödään kouraan ja kamera käy, varmasti jännittää. Hyvin vedit kokonaisuudessa, ja tsemppiä tulevaan.

  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee ;)

  Ja trojansin lyttäämisestä: Joukkueessa on potentiaalia ja osa pelaajista pelaa todellakin Vaahtera tasoa. Nyt ehkä äkkiä yks osaava DB jostain niin nuoret saa kasvaa rooliinsa. Hyökkäykseen en tiedä, ehkä systeemi voisi olla "more explosive" on paljon nähty näitä hitaita screenejä ja muutenkin hitaasti kehittyvää peliä. Ei muuta kuin suoraan päälle ja nopean dropin heittoa ja suoraviivaista juoksua. Paine puolustukselle. Missä on peruspelit ja kuvat jota rissut osaa unissaan, niitä seiska seiskalla sisään niin QB oppii ajotukset ym ym. Ei kannata heittää kirvestä kaivoon, pikku juttuja niin peli on uudella mallilla. Sivulle heittäminen ei oo tän quupan juttu, ja muutenkin puolustuksen eteen pelaaminen ei haasta sitä. Ja niin, Rissut kun ei oo ikinä osannu blokata DB:tä ja vielä vähemmän LB:tä

 • Kyllä haastattelijan voi vaihtaa, tuo nainen vaan kyselee tyhmiä, joka kerta. Marianne osaa, muut ei, se mieskään ei osaa joka oli haastattelijana yhdessä pelissä.

  Marianne ei ole kehittynyt mihinkään niissä viidessä vuodessa jota on hommia tehnyt. Jos Royalsin Tom Suoste lausutaan Syöste ja kysymykset on nimenomaan Anssi Viirulta (hyökkäyksen koordinaattori) että mitä pitää puolustuksessa tehdä paremmin… öö voitko jo ymmärtää että hyökkäyksen koordinaattori ei siitä tiedä. Tämä ei ole Jääkiekkoa jossa valmentajalta voi saman kysymyksen kysyä. Oman työn saa tehdä myös hyvin ja ammattiylpeyttä kuulutan. Sen Mariannen vois oikeasti jo laittaa peilin eteen että miten sä et vieläkään ymmärrä lajista jonka parissa teet töitä? Selostajat on Ruudulla oikeasti hyviä. Mutta oikeasti lähetyksessä tuntee myötähäpeää aina kun on haastettelut. Niihin saa valmistautua ja niitä voi harjoitella, ja voi myös perehtyä sen verran lajiin ettei nolaa itseään jatkuvasti.

  Englanniksi tekeminenkin antaa oman haasteensa mutta voi niitä kysymyksiä miettiä myös englanniksi. Ja kysy niiltä kommentaattoreilta apua, ne on sun työkavereita ja te haluatte yhdessä tehdä laadukasta ohjelmaa.
  Kamerat ja tekniikka ja selostus kiitos teillekin kun tässä avaudutaan, ne menee oikeasti tosi hyvin!
  Ja tuottajalle semmoisia terveisiä että tätä tuotantoa voi myydä myös muille jenkkifutismaille, niitäkin kiinnostaa miten suomessa pelataan kun ottelut on oikeasti hyvin tuotettuja! Ja meitä katsojia voisi kiinnostaa miten muualla euroopassa pelataan. Ei ole mahdotonta laajentaa jos vain uskaltaa.

 • Turun peli näytti tosiaan hyökkäyksen osalta paljon paremmalta kun Thurström lähti sitä johtamaan. Tässä on nyt hyvä esimerkki, että miksi pitää aina etsiä se jenkki QB kun omaltakin maaperältä löytyy hyviä pelinrakentajia? Pari Suomalaista pelaa aloittavana pelinrakentajana ulkoimasissa sarjoissa, mutta täällä eivät kelpaa vaahteraan??

  Jos minä olisin Turun johtoportaassa niin tuo pelinrakentaja pois, tilalle voidaan hankkia vaikka LB/CB kaveri paikkaamaan tuon sektorin kapeutta ja annetaan Thurströmin johtaa loppukausi hyökkäystä.

 • Tässä alkaa olla samaa oiretta kuin Roostersilla 2011. Jenkkipelinrakentaja Kavin Williams pelasi sysipaskaa kautta (paskempaa kuin Rivera) ja lopulta valmennusjohto päätti vapauttaa QB:n jonkun nilkka-flunssan verholla ja kehiin astui kotimainen pelinrakentaja (Nicholas Sandhu) joka pelasi aivan eri tasolla kuin kallis jenkki.

  Trojans on nyt huonossa kierteessä josta on vaikeaa päästä pois.

 • Turun ainoa liike olisi vapauttaa QB tehtävistään. Mutta mitä mieltä Porvoosta ollaan? Voittaako vain huonoja joukkueita vai voiko haastaa top3 tähtisikermiä? Ngyenin liittyminen joukkueeseen ei ainakaan helpota hyökkäyksen pysäyttämistä.

 • En ole varma pystyykö kukaan haastamaan roosterssia tällä hetkellä, mutta uskon että Porvoo voi hyvänä päivänä haastaa kaikki muut joukkueet.

 • Porvoon puolustus on todella hyvin valmennettu, hyökkäyslinja yllättävän hyvä ja sen takana kaksi taikuria. Ainakin itse olen tullut yllätetyksi Porvoon tasosta.

  Nyt meillä on neljä melkeinpä täysin erilaista joukkuetta, jotka kaikki taistelevat tosissaan mitaleista. Roosters on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta mitä tahansa voi tapahtua. Valmentajat ovat ehkä poikkeuksellisenkin ratkaisevassa asemassa ja videoita kelataan varmasti moneen kertaan. Mielenkiintoinen kausi menossa!

 • Harmi vain kun playoff-joukkueet on selvillä jo toukokuussa. Saints, Trojants ja Crocodiles ei nouse playofftaistoon. Ellei sitten ilmasilta laula ja kunnolla.

 • Ja mestarikin selvillä, niinkuin aina tässä vaiheessa. Miksi edes pelata kun kaikki on jo selvillä.
  Nyt lapset tikkari pois suusta ja katotaan kuka kehittää peliänsä eniten Elokuun loppuun mennessä, siellä ratkaistaan mestaruus ja playoffit

 • Mietitään edelleen tuota haastattelua. Ne tehdään peruskatsojalle, ei ammattilaispelaajalle kuka ottelua katsoo. Peruskatsojaa ei kiinnosta tietääkö hyökkäyksen koordinaattori puolustuksesta mitään vai ei, vaan häntä kiinnostaa se mitä peruskysymykseen vastataan. Jos hyökkäyksen koordinaattori ei tiedä yhtään mitään siitä, mitä joukkueen puolustus tekee, on syytä miettiä valmennuksen tekemisiä tarkemmin. Kyllä valmentajat tietävät tasan tarkkaan mitä joukkue tekee, oli puolustuksen koordinaattori tai hyökkäyksen linjavalmentaja. Muistakaa edelleen, että haastattelut tehdään niille peruskatsojille, eikä lajiveteraaneille. Silloin voi ja pitää hyökkäyksen pelaajilta ja valmentajilta kysyä myös asiaa puolustukselta, ja siihen pitää myös osata vastata edes jotakin. Kyllä kaikki valmentajat tietävät, jos vastustajan QB saa liikaa aikaa, tai juoksu uppoaa keskeltä, tai puolustus taklaa huonosti eikä pääse blokeista irti. Sen osaa sanoa vaikka juomapoika, jos kysytään. Haastatteluihin tulee vain yksi henkilö kerrallaan, ennen ottelua ja tauolla. Silloin pitää kysyä koko joukkueen suorittamisesta, eikä vain sen henkilön erikoisalasta.

 • Muistakaa, että pelinrakentajan ”vapauttaminen tehtävistä” vaatii rahaa. Jos nyt yhtään osaan arvata ”lajissa pitkään sisällä olleena” niin Turussa on kassa tyhjä. Sen takia toi pelinrakentaja edelleen on maassa. Jos rahaa ei ole, sitä ei ole. Eli budjetti menee suu säkkiä myöten.
  Mutta muuten samaa mieltä aiempien kanssa: Turun QB on luokattoman huono.
  Itseasiassa jos ekojen kierrosten perusteella saa jotain päätellä niin aiempiin kausiin verrattuna, tulee tällä kaudella repeämään matsit pahasti. Joukkueet todella epätasaisia, katsomot tyhjiä ja monella huonot jenkit.
  Top-4 taitaa olla jo selvillä ja muut yrittävät rimpuilla mukana. Voimia Turkuun. Voin vain kuvitella, miten rankka kausi on edessä, turha repostella palstoilla.

 • Top 2 on aika varmat ja Butchers hyvää vauhtia menossa Top 3:een. Neljännestä paikasta tulee varmaan suurin taisto. En juurikaan usko Huskiesin olevan mitenkään selvä neljännen paikan ottaja pelkän Saints pelin perusteella. Sen matsin perusteella sanon ennemminkin ettei ole. Mutta lauantain Huskies-Croco-peli ja seuraavan viikon Huskies-Trojans-peli antavat jo parempaa osviittaa Huskiesin pelaamisesta.

 • 1. Roosters, ennen maanantaita ei kahta sanaa
  2. Royals, vahva kakkonen ja maanantaina katsotaan enemmän
  3. Huskies, toi on oikeesti kova nippu äijiä
  4. Butchers, parasta mitä korkealla kotimaisuudasteella voi saavuttaa. Hieno suoritus

  Ja loput menee näin…

  5. Crocot, aika masentava juhlavuosi edessä
  6. Saints, kunhan osaa pysäyttää Turun juoksin
  7. Trojans…

 • ”Muistakaa edelleen, että haastattelut tehdään niille peruskatsojille, eikä lajiveteraaneille. ”

  Ihanko tosissaan meinasit että pesäpalloilijat, lätkäpelaajat ja soccerin pelaajat ja näiden lajien fanaattiset kannattajat tulisivat runsain määrin katsomaan neloselle kun siellä pelataan soikiopalloa. Höpöhöpö sanon minä. Kyllä ne haastattelut pitää tehdä just sille kohderyhmälle joka lajia seuraa eikä mitään tiivi-taavi versiota. Hyllä siinä uskottavuus karisee ja ne loputkin lajiuskovaiset lähtee lajin parista jos ruvetaan lässyttämään kun 8 vuotiaalle kakaralle.

 • Top4 joukkueista olen samaa mieltä, järjestys voi tosin olla sijoilla 2-4 muukin kuin tuo.

  Jotenkin kyllä vielä uskon, että Turku pystyy ainakin Saintsin hoitamaan. Saints D-line on ollut aivan luokattoman huono ja Turun pitäisi pystyä juoksemaan sen yli ja riittävät pisteet taululle.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *