Trojans – 69ers

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:21 21

(5-2)

38

(3-4)

22
1 2  
24 14 38
22 0 22

8.8.2015 klo 18:00 Turku

Kaari

Trojansille nihkeä voitto 69ersista

Gridiron Staff 10. elokuuta 2015 21:48

Ratkaisu venyi pitkälle toiselle puoliajalle, vaikka 69ers peluutti kakkospelinrakentajaansa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Antonio Harris on kuulemma Suomessa ja tulossa vahvistamaan Trojansin rivejä jo huomiseen 69 peliin.

 • Osaatko vielä kertoa kenen suojatun pelaajan tilalle on tulossa?

 • Harrisilla on eu-status

 • Ei ole

 • Trojans EI ole enää mestarisuosikki. Miten voi joku romahtaa näin… JOs Jabari olisi pelannut niin kuokkaan olisi tullut. Onnittelut Roostersille neljännestä.

 • Taitaa olla Roosters seuraava varma mestari.

 • Trojans on edelleen ykkös ehdokas mestariksi, vaikka tänään olikin pitkään kusessa 69ersin kanssa. Sixstarit pelasivat hyökkäyssuuntaan vahvasti taukoon saakka, mutta kapea rosteri vei voimat ja kaksi viimeistä neljännestä kääntyi kotijoukkueelle. Pukeissa ei tainnut olla kuin 21 peluria, jos laskin oikein. Trojansin ei ollut huono, vaan 69ers oli hyvä. Ehkä vähän asennevammainen kyllä. 69ersin kakkoskuuppa yllätti varmasti kotijoukkueen ja pelasi vahvasti. Taisi heittää sata yardia enemmän, kuin Shelton. Trojans ratkaisi pelin pitkälti Sheltonin hyvillä juoksulla. Vaikka nyt oli nihkeämpää, niin mestaruus tulee Turkuun.

 • Trojansin takakentältä pois Vennelä ja Ullakonoja ja Postonin tilalle tullut Bratton ei saanut pelata, kun siirtopaperit lojuvat Ranskassa ja fransmannit on lomalla. lisäksi linjasta edelleen pois Helenius. Isoja puutteita, jotka näkyivät pelissä.

 • Sixtareilta ei pelannut ainakaan Sebastien Sagne, Terrell Jackson ja Jabari Harris. Silti pisti noin 20 miehen rosterilla nuorella suomikuupalla Trojansin todella tiukille. Ei mitään toivoa että Turku voittaisi Vaahteraa tänä vuonna.

 • Hassua. Samaa sanottiin Roostersista kuukausi sitten ja nyt ollaan herttaisen yksimielisiä, että Roosters voittaa taas. Kausi on jälleen näyttänyt, että jenkkifutiksessa voimasuhteet muuttuvat todella nopeasti loukkaantumisten tai sopivien vahvistusten myötä. Sen vuoksi ainakin itse vältän definitiiviseen kommenttien esittämiseltä.

 • Loppupelejä odotellessa: tulee jännät pelit ja neljännestä paikastakin vielä kamppaillaan. Runkosarja on aivan eri juttu kuin kerrasta poikki -pelit. Edessä on vielä monta yllätystä.

 • No Trojansilla Salaranta ei ollut mukana. Saloranta on kuitenkin Turun paras laitahyökkääjä vaikka muutkin hyvin pelaavat. Takakentälle tarvitaan Bratton Crocoja ja Teurastajia vastaan.

  Melkoinen määrä lippuja oli heitetty. Onko tuomarilinja tiukkenemassa?

  Penalties: Number-Yards
  69ers10-60
  Trojans 16-124

 • Kuuttila voisi ottaa vielä enemmän lippuja. Sellainen kolmas ja noin 45 jaardia edettävää ei ole vielä juuri mitään eikä haittaa joukkueen saumoja voittoon.

 • Pikemminkin höltymässä. Sixtarien toinen maali jäi jaardin vajaaksi, mutta olkoon nyt sitten maali, kun oli noin lähellä. Hyökkäysvuoron voi vaihtaa puhumalla, kun inttää tarpeeksi lujaa, vaikka pelaaja, jolta pallo riistettiin käsistä, oli jo astunut kentän ulkopuolelle. Estämislipun voi tietysti heittää vasta sen jälkeen, kun näkee, tuleeko tilanteesta maali, jonka voi hylätä jne. Ihmetyttää myös, että Sixtarien sivuraja oli kuin suoraan huutokaupan metsästäjistä, koko valmennus mesoaa ja valittaa joka asiasta – ei lippuja. Virolainen kävi pelin jälkeen kysymässä tuomiosta Porvoossa, seuraus: kaksi pelikieltoa. Taitaa olla tuomarien sääntökirjassa erilliset sivut Trojansille. Valitettavan heikko esitys tuomareilta.

 • Onko Turku seebrojen silmätikku vai pelaavatko vain sääntöjen vastaisesti enemmän kuin muut? Suositaanko Crocoja, vain eikö heidän tarvitse rikkoa koska pärjäävät muutenkin? Voiko joku pelaaja tai joukkue joutua tuomarien mustalle listalle? En usko. Hyökkäyksen väärät aloitukset ja aloitusmuodostelmat, pelin viivyttämiset, ylimääräiset pelaajat kentällä, epäurheilijamaisuus, väkivaltaisuus yms ovat kiistattomia ja menevät joukkueen huonon keskittymisen piikkiin. Kiinnipidot, väärät blokit, vastaanoton häirinnät jne ovat tuomarien keskittymisestä ja osaamisesta kiinni. Haluan ainakin uskoa, että tuomarivirheet tilastollisesti tasoittuvat joukkueiden kesken kauden mittaan.

  PENALTIES G No Yds Avg/G
  —————————————————————-
  Seinajoki Crocodiles 7 32 231 33.0
  Vantaa Taft………….. 6 31 262 43.7
  Porvoo Butchers….. 6 38 318 53.0
  Helsinki Roosters… 7 62 457 65.3
  Helsinki 69ers……… 6 38 409 68.2
  Turku Trojans………. 6 54 482 80.3

 • ”Suositaanko Crocoja, vai eikö heidän tarvitse rikkoa, koska pärjäävät muutenkin?”
  Tuossa ei ole nyt oikein logiikkaa, koska kaiken järjen mukaan Trojansin ei pitäisi nimenomaan pärjätä, koska saavat noin paljon rangaistuksia. Pikemminkin voisi todeta, että Trojans pärjää siitä huolimatta, että rikkovat ja saavat rangaistuksia. Kyllä kaikki rikkovat, mutta toiset osaavat vain tehdä sen huomaamattomammin.

 • Jollei Trojans paranna sekä puolustustaan että hyökkäystään todella paljon lauantaihin mennessä, niin Seinäjoella tulee pataan ja rumin numeroin. Trojansin takakenttä pelaa tällä hetkellä todella huonosti puuttuu sieltä sitten miehiä tai ei.Hyökkäys pelaa edelleen liian yksipuolsesti ja ennalta-arrvattavasti. Pienenä esimerkkinä voisi mainita ,että pitkää heittokuviota pelataan oikeastaan vain vasemmalle ja sen tietävät kaikki. Hirveätä potentiaalin tuhlausta.

 • Taisi Trojans puhaltaa vain ison kuplan kaikilla hankinnoillaan, joka on nyt puhjennut.
  Crocodiles vie seuraavan pelin ja murentaa loputkin haaveet varmasta mestaruudesta.

 • Trojans oli kauden alussa parhaimmillaan nylkiessään ja höyhentäessään kukonpojat vielä kesäkuun puolessa välissä perusteellisesti. Jostain syystä joukkueen kuntokäyrä on vaan luisunut alaspäin ja osasyynsä tässä varmaankin RoJo-uhkapelissä. Vaahteraliigalegendan kroppa ei vaan enää kestänyt ja siihen päälle Postonin loukkaantuminen ja siinäpä tuo. Helppo ja ylivoimainen voitto Roostersista ekassa pelissä saattoi laittaa pelaajien päähän ajatuksen varman mestaruuden kaudesta. Jotenkin Royalsillekin kävi samoin kun nöyryyttivät Nortteja yli sadan pisteen erolla. Siitä alkoi heidän henkinen alamäki.

  Tässä tilanteessa valmennus on avainroolissa. Saadaanko erinomainen materiaali kapitalisoitua tuloksiin…? Toi Croco-peli on vedenjakaja. Crocot kun ovat koko ajan parantaneet peliään.

 • Tuomarit otti ison roolin Trojansin häviössä Roostersia vastaan kun iskivät päävalmentajan ja Ylikosken lauteille istumaan punanuttuja vastaan. Kun lukee tuota päätöstä Nordmen – GhostHunters pelistäkin niin pitää vain miettiä onko kurinpitovaliokunnassa oikeat marionetit jakamassa tuomioita vai kuka vetelee valiokunnan jäsenten sätkynukkejen naruja.

 • Asenteesta kiinni. Takki auki pullistelivat heti avauspelin jälkeen. Sieltä on vaikeaa palata maan pinnalle. Sen sijaan Roosters on käyttänyt etsikkoaikansa hyödykseen ja hankkinut puuttuvia aplasia joukkueeseen. Nyt yhtäkkiä Roosers ja Crocot ovat sarjan ykkössuosikit.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *