Tinamalja: Lions – Bulldogs

Viimeksi muokattu 14.8.2017 22:32 13

(7-0)

03

(4-3)

00
1 2  
3 0 3
0 0 0

19.8.2017 klo 14:00 Lohja

Kaari

Lohja Lions voitti tämän kesän Tinamaljan

Gridiron Staff 20. elokuuta 2017 22:47

Epävakaassa säässä pelatussa ottelussa nähtiin vain yksi pistesuoritus, josta vastasi Lionsin potkaisija Teemu Lintunen.

Lue lisää

Kommentoi

 • Junnut ja uudet pelaajat huomio! Rollosta saa uudenveroisia varusteita halvalla.

 • Sipoosta on ilmeisesti tulossa aikamoinen läjä faneja kannustamaan omiaan. Aikamoinen spektaakkeli näyttää tästä matsista syntyvän, kunhan vaan sää olisi vielä suotuisa. Viime matsi oli todella tasaväkinen ja molempien joukkueitten puolustukset on kyllä todella kovia. Saa nähdä kumman joukkueen hyökkäys saa pelinsä paremmin kulkemaan.

 • Taitaa olla välierä häviön jälkeen vaikea valmistautua finaaliin. Kaikein kirjoittelun perusteella hävisivät vielä yhdelle miehelle. Go Sipoo!

 • Koirat haukkuu ja karavaani kulkee

 • Lohjalaiset tiesivät jo ennen välierää pelaavansa finaalissa kun Nordmen antoi pelaajalistansa tuomarille. Rovaniemen johdon toiminta hakee lajin historiassa vertaistaan kaikessa tyhmyydessään.

 • Silkkaa tyhmyyttä vähätellä collegessa ja liigassa pelanneen jenkin merkitystä joukkueelle kolmosdivarissa. Uskon että aika monessa tiukassa alasarjan ottelussa Pinedan tasoinen pelaaja toiselle joukkueelle keikauttaisi vaakakupin siihen suuntaan.

  Kyllä, tuontasoista tyhmyyttä ei vaan pysty järjellä käsittämään. Onneksi liitto rankaisi kovalla kädellä, koska tuon peluuttamisen voi jo laskea vittuiluksi Rovaniemen puolelta.

 • On kyllä vaikea ymmärtää Rovaniemen ratkaisua muuten kuin tahallisena uhmaamisena. Liitolla ei ole muuta mahdollisuutta kuin koventaa rangaistusta edellisestä, sillä pelkkä pelin tappioksi julistaminen olisi ollut nollatuomio: ilman Pinedaa tappio olisi tullut joka tapauksessa. Rovaniemen valinta oli myös epäurheilijamainen Lohjaa kohtaan, joka pelasi kotiyleisön edessä ja historiaan jää reilun voiton sijaan pieni kysymysmerkki. Pelin asetelma saattaa jopa vaikuttaa Lohjan valmistautumiseen Tinamaljaan henkisellä tasolla.

  Saa nähdä, mikä on Rovaniemen jefun tulevaisuus, mutta uhmaamisen jatkaminen johtaisi luultavasti seuraavaksi SAJL:n sarjoista poissulkemiseen. Liitto on lopulta seurojen yhteisö, joka ei varmasti kaipaa toimintaansa riidankylventää. Sellaisen seurauksista voi hakea esimerkin vaikka Euroopan liiton jakautumisesta.

  Toivottavasti Rovaniemellä tunteet tasoittuvat, eikä kauden lopputuloksesta aleta syyttämään liiton johtoa salaliitosta heitä vastaan. Sellaisella taktiikalla ei kyllä hankittaisi ystäviä lajin piirissä edes ruohotasolla. Toisaalta Suomi on siitä hyvä maa, että täällä tekojaan katuville annetaan anteeksi ja virheet voi sillä tavalla kääntää jopa voitoksi.

 • Tähtäin vaahteraliiga rovaniemellä edelleen tehään se rahalla tai muulla, urheilu on tällänen jos perseaukiset joukkueet jokka luopuu sarjoista rahan ja pelaaja määräm takii kerron menkää talkoisiin ja tehkää rahaa joka ukko..rovaniemi tekee parhaansa tämän jefun eteen omalla tavalla kaukana pohjoisessa, viiminen oli voitto ja finaali paikka ja sillä siisti mut toisin kävi,mutta takaan varusteita rovaniemeltä ei myydä..

 • Vieläkö nämä jänkhäjoonaat jaksaa itkeä läikkyneestä maidosta. Kun on vilpillisesti pelattu, niin silloin on ihan turha tulla ulisemaan että voitto vietiin kabinetissa. Ja kun ei kerrasta usko eikä vielä edes kahdesta vaan pitää kolme kertaa sama asia hakata päähän.

  Melkein toivoisin että lähdette hakemaan asiaan oikaisua urheiluln oikeusturvalautakunnalta, tai missä ikinä noita nykyään käsitelläänkin, että saatte asiasta sitten korkeamman tason selkäsaunan.

  Jos on niin tunari johtoporras joukkueessa ettei osaa lukea yksinkertaista sääntökirjaa niin kannattanee unohtaa koko laji. Omasta puolestani voin suositella jotain yksinkertaisempaa tilalle jossa ei ole liikaa sääntöjä, esimerkiksi saappaanheitto.

 • Näkyykö ruudussa? Vai streamina? näitä on käsittääkseni Lohjalta tullut varsin mukavasti naisten peleistä, joten jos laitatte vaikka ne naiset hoitamaan sen streamin tästä?

 • Tällä kaudella striimikoneen käyttäjä telmii miesten peleissä kentällä, joten tästä syystä miesten peleistä ei pahemmin striimejä ole tullut. Eikä toistaiseksi varastriimaajaa ole löytynyt/koulutettu. Ensi kaudella ehkä sitten toisin.

  Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan, Lohjalle on kuulemma lyhyt matka kaikkialta.

 • 3-0 Lohjalle Tinamalja

 • Onnea Lohja Lions

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *