Tigers – Wolverines Blue

Viimeksi muokattu 28.6.2021 10:47 9

(2-0)

34

(0-2)

07
1 2  
17 17 34
7 0 7

11.7.2021 klo 14:00 Pullerin keinonurmi

Kaari

Hämeenlinna Tigersille kauden toinen kotivoitto

Gridiron Staff 16. heinäkuuta 2021 12:05

Tigersin alkukausi kakkosessa on ollut varsin menestyksekäs.

Lue lisää

Kommentoi

 • oliko wolvoilla koko liiga arsenaali kentällä? mikä oli lopputulos?

 • Ei ihan koko arsenaali mutta joitakin kyllä. Oisko ollu jotain 34-7 päättynyt toi matsi. Wolvojen tekeminen oli kyllä todella aneemista puuhastelua. Jengi naureskelee sivurajalla kun taulussa pari td:tä takana. Ainoat jotka näytti vähän tunteita oli pelinrakentaja joka lähinnä kiukutteli omien huonojen suoritusten johdosta ja rb joka otti pari hyvää juoksua mutta muuten sitten sipsutteli puolivaloilla kentällä eikä pelannut vihellyksiin. Muutenkin wolvojen tekeminen oli vähän puolittaista ja sinne päin suhailua. Pelaajat esimerkiksi ei uskaltanut mennä irtopalloihin fumbleissa.

 • Nopeasti tämäkin ostettu korttitalo kaatui.
  2020 Vaahtermaljassa. 2021 tuskin edes välierissä.
  2020 2 divisioonan finaalissa. 2021 Pudonnut välieristä
  Koronaa turha syyttää kun tauti taitaa jyllätä kehätien ulkopuolellakin. Taitaa olla vain niin että oma materiaali ei pärjää edes kakkosessa. Toki rahalla saa mutta maksajat taitaa olla siirtynyt joukkueisiin missä on tulevaisuutta.
  Samanlaista suuntaa näyttyäisi olevan naisissa ja junnuissa.

 • Koko talvi saatu harjoitella SM-pelaajan/urheilijan statuksella, niin tekemisen pitäisi olla myös sillä tasolla. Kuten sanoit puuhastelun makua Wolvoilta. Kun on pieni rosteri niin ei kannata mennä jokaisesta fumblesta taistelemaan, voi vaikka vahingossa tulla hiki pintaan tai sattua muuten vaan.

 • Hämeenlinnassa ei osata kuin ajaa seurat konkurssiin. Vähän samanlaista naureskelua kun ollaan parikyt donaa takkiin ottamassa, ei uskalleta olla miehiä ja syöksyä seuran mukana. Ja rahalla saa, vaikka pankista lainaamalla.

 • Siitä en tiedä mutta tais olla edellisellä seuralla vähän turhan kiire huipulle, josko nyt ois malttia mukana otetaan rauhassa ja pelataan niissä sarjoissa jotka talous antaa myöten. Jos edellinen kommentti wolvojen suorittamisesta jotenkin pääsi ihon alle niin koita selvitä, jaxuhaleja kuitenkin.

 • Wolvoilla oli viime kaudella im portteja myös kakkosdivarin peleissä et tässä sen näkee. Hämeenlinnassa on aina osattu ostaa.. siis rakentaa joukkue. Jos ikälopun hesalaisten joukkueen voittaa ni ei se vielä kerro mitään

 • vieläkö se pulska autokauppias vaikuttaa hämeenlinnalaisen seuran taustalla ?

 • Hämeenlinna voittaa koko sarjan

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *