TAFT – Trojans

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:26 14

(0-9)

06

(6-3)

50
1 2  
0 6 6
26 24 50

20.8.2015 klo 18:30 Vantaa

Kaari

Trojans voittoon TAFT:sta

Gridiron Staff 31. elokuuta 2015 19:22

Vantaan TAFT taipui TV-ottelussa Trojansille.

Lue lisää

Kommentoi

 • Onneks tämä peli tulee TV:stä. Olisi muuten tänä iltana tylsää. Mutta joo eikö näitä 2-3 viimeistä kierrosta voisi valita ottelun panoksen mukaan? Laitetaan 3 viimeisen kierroksen kaikki kotijoukkueen varaamaan kenttä torstaille myös niin voisi näyttää parhaan pelin. Viime viikolla teeveessä BUT-TAFT kun olisi voinut olla CRO-TRO. Nyt on teeveessä TAFT-TRO kun olisi voinut olla BUT-69ers. Ja sitten viimeisellä kierroksella näytetään CRO-69ers, missä luultavasti kummallakaan ei ole mitään pelattavaa. Peli pallotellaan backupeilla kelloa kuluttaen…

 • Kuinka helposti toi hoituiskaan, ”laitetaan vaan joukkueet varaamaan kenttä torstaille”.
  Mitään muutahan ei tarvis tehdä?

 • Kovasti tunnut huutelevan mutta mitään et kuitenkaan saa kirjoitettua. Taidat olla samanlainen puskista huutelija mitä on politiikassakin. Huudetaan ja ulvotaan mutta mitään ei sanota.

 • Muutekin tv-otteluiden valinta on ollut hieman kyseenalainen. Ainakaan kovin tasaisesti ei oo jaettu. Tais olla viime kaudellakin niin, että runkosarjan parilta viimeiseltä kierrokselta esitettävät ottelut valittiin kiinnostavuuden ja panoksen mukaan. Miksei nyt olisi voinut tehdä samalla tavalla?

 • molemmat näyttävät kehnoilta.. Taitaa tulla Trojansille kyytiä Povoolta jos pelaavat noin huonosti. TAFT hyökkäyslinja on nippa nappa D juniori tasoa, ovat vain isohkoja lötköjä.
  Pitää vaan ihmetellä miten TAFT on valmistautunut kauteen.

 • Eipä tuolla Vantaalla ole juuri katsojiakaan. Näyttää aika huonolta kun tyhjille katsomoille pelataan.

 • Londry-Jacksonkin näyttää laittaneen uuden vaihteen silmään. Shotgunista askel taaksepäin ja takajalalta roikku sinne päin. Ei voi paljoa miestä moittia, sillä Tafin OL pelaa luokattoman huonosti sekä juoksu- että heittopelit. Harmillista, sillä pari vuotta sitten Taft oli mukava piristysruiske liigaan. Ikävää etteivät ole saaneet pidettyä pakkaa kasassa.

 • @kuraa, karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Miten voi 50-6 pelistä sanoa voittanutta joukkuetta huonoksi? Etenkin jos katsoit kyseistä peliä olisi lukemat voinut olla helposti 60++.

 • Turku peluutti paljon kakkosmiehiä. Berndtsonkin pelasi hyvän pelin.

 • Taitaa eri stadioneiden valot vaikuttaa myös näihin loppupään valintoihin. SIellä missä ei ole valoja on hankala tehdä tv:tä pimenevänä syysiltana.

 • Eiköhän nyt sovita, että nää torstaipelit on tässä. Koska tv-aikataulun takia on lukittu sarjaohjelma aikoja sitten, et tv-ottelua voi vaihtaa. Viikonlpppukierroksilla olisi toisin. Nyt on tv-yleisölle tarjottu näitä impisurkean Taftin pelejä riittämiin eikä ne ainakaan paranna lajin imagoa. Vastustajat joutuvat peluuttamaan ö-miehitystään ettei näytä vielä pahemmalta ja silloin tarjotaan yleisölle silkkaa skeidaa..

 • Teevee ottelut ainakin pitäis siirtää viikonlopulle jo kahdella vipalla kierroksella, pleijarithan kuitenkin näytetään jo vkl.
  Yksi vaihtoehto olisi pelata ainakin viimeinen kierros, samana päivänä ja samana kellonaikana.
  Siitä olis helppo valita teevee matsi ja mahdollinen taktikointi vastustajan valitsemiseksi tulis vaikeammaksi

 • Eilen näytti että Trojans pelasi puoliaikaan asti puolilla tehoilla tai tiputti omaa tasoaan TAFT:n tasolle, ainoa ilon aihe oli puoliajan jälkeen katsoa Trojansin nuorten kavereiden peli-iloa!
  Hyvää ryhmää kasvamassa. lisää vastuuta vaan heille. Jotkut noista väsyneistä
  palkkasotureista sivuun vaan ja nuoret tilalle.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *