TAFT – Royals

Viimeksi muokattu 23.4.2022 11:34 23

(1-1)

28

(2-0)

56
1 2  
14 14 28
28 28 56

23.7.2022 klo 18:30 MUP Stadion

Kaari

Royals haki pisteet Vantaalta

Gridiron Staff 1. elokuuta 2022 13:31

Ottelu päättyi 28-56.

Lue lisää

Kommentoi

 • Ennakoidaanko gridironissa ensi vuotta, peli merkitty 2 div tägein. Vaasan kassa tyhjäksi jallohiin ja vantaalaiset ryöstetään kauden päätteeksi wolvojen tai roon penkille?

 • Vantaan kokoisesta kylästä ei sitten tavoitettu ketään selostamaan tuota peliä? Vai onko budjetti vedetty niin tiukoille ettei siellä ole enää löysää palkata kolmeen kotimatsiin yhtä ukkoa.

 • Nyt on hiljasta 14-14.

 • Peliaikaa jäljellä 9min ja tuomarit alottaa tässä vaiheessa valittaa polvisuojista…

 • Toivon kovasti, että kun tuolla stadionilla pelataan pian naisten MM-kisat, että tuo vaaleanvihreä kenttämaalaus vedetään kokonaan valkoisella, ja futisviivat peitetään vihreällä maalilla. Onhan tuo koomisen näköistä, että auringonpaisteessa noita vaaleanvihreitä viivoja ei näy, mutta valkoiset futisviivat loistavat kuin Naantalin aurinko.

 • Juujoo, kyllä aiemmin todettua, Royals on aivan väärässä sarjassa pitää kutinsa, tolla materiaalilla tapeltaisiin tänä vuonna vaahteran mitaleista. Ja kun heillä on vielä (ykkösdivarissa!!!) paras Suomen kentillä pelaava ukko, Alpha Jallow, niin ei divarista löydy vastusta. Toivottavasti Wasassa pysyvät sällit kotona niin ensi kesänä vaahteraliigasta löytyy vastusta.

  Hattua päästä TAFT:n esitykselle, 4 x TD ja potkut päälle Royalseja vastaan on kova suoritus. Tosin kaikki byyrit taisi tulla yksittäisillä suorituksilla, draivaaminen Wasaa vastaan oli/on kovin hankalaa, mutta enivei, hieno ja uskottava suoritus. Puolustuksessakin ihan jees, Royals joutui punttaamaan useamman kerran, vaikka Wasa vs Saints matsin perusteella arvoin ettei Royals punttaa kertaakaan kaudella… Juuso Laherma on edelleen Suomen parhaita linebackereitä ja onhan TAFT:lla muitakin varsin kyvykkäitä pelimanneja, tosin Wasan kymmenkunta maajoukkuemistä päihittää minkä tahansa divarirosterin :D . Suoste on kova, Barrow risiiverinä(!).

  Summasummarum, hyvä matsi vaikkakin voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Toivottavasti ei tullut (pahempia) loukkeja, ainakin TAFT:lta jäi matsi useammalta kesken…

 • Tafti ois hyvä jos ois kuuppa.

 • Jostainhan se kehitys pitää alkaa. Jos ei pelaa, niin ei kehity. Ehkä meillä sitten jossain kohtaa on Penan standardit täyttävä kuuppa. Toki pelinrakentaja on tärkeä joukkueelle, mutta ei QB määritä koko joukkuetta.

 • Missä pelin selostus? Tallennetta karua katsoa ilman sitä, miksi ei kenttäselostus kuulu edes jos kahta selostajaa ei ole löytynyt

 • Noin kapealla rosterilla ei Vaasa kahteen suuntaan pelaavilla miehillä kahlaisi kokopitkää Vaahteran ohjelmaa läpi. Pikavoitto ostaa Alpha tekemään kaikki, mutta miten scrämbläily kehittää muuta joukkuetta onkin eri juttu.

 • Kun lähetykset kerran tehdään niin voisi tehdä kunnolla ja velvoittaa seurat järjestämään selostus. Jää katsomatta kun ei tunne pelaajia jne. Huonokin selostus parempi kuin ei mitään.

 • Eiköhän se Alpha ole otettu Vaasaan voittamaan pelejä, noin niin lähtökohtaisesti. Hyvin tuntuu toimivan.

 • Siitähän sitä voisi miettiä kunkin joukkueen vaahterakelpoisuutta kun otettaisi jokaisesta joukkueesta se paras ja huonoin pois ja katsotaan mitä jää jäljelle.

  Eli jos sinne vaahteraan on kamala hinku, niin pitäisi jonkinlaista korrelaatiokerrointa keskivertoisesta pelaajasta ja mietitään sitten että kannattaako sinne mennä itseään nolaamaan ennen kun on joukkueessa tarpeeksi leveyttä ja syvyyttä.

  Nythän se on nähty UNCn ja Kotkan osalta mitä se sitten on kun paperilla homma näyttää kivalta, mutta ei sitten olekaan.

  Ei siellä vaahterassakaan oikeasti ole montaa sellaista seuraa että kun taas aletaan iskemään jotain rajoitteita päälle ja ulkomaalaiset takaisin kotimaihin että jäisi pelimiehiä jäljelle.

  Roosters ja ehkä monen yllätykseksi valikoisin siitä heti seuraavaksi Porvoon joka on tuottanut vuosikymmenestä toiseen omalta pikkukylältä ison määrän pelimiehiä verrattuna moneen isompaan kaupunkiin.

 • Kotkaan otettiin Chris Forcier voittamaan pelejä.

 • Vaasalta pelasi kahteen suuntaan? Hajadowneja Barrow ja Viinamäki hyökkäyksessä. Rosterissa 39 äijää ihan hyvin riittää tuo määrä divariin.

 • Olet selkeästi kaveri jolle kelpaa mikään. Mitä itse olisit tehnyt Vaasana viime vuoden jälkeen? Menny 2 divariin? Hatun nosto Royalsille että joukkue ei täysin hajonnut flopatun liigakauden jälkeen. Katsotaan rauhassa miten Kotka ja UNC pyristelee eteenpäin ensi vuoteen kun tomut tästä kaudesta laskeutuu. Oma veikkaus se että molemmat tajusi että liigassa peluu ei ehkä vastaa realismia siihen nähden millä tasolla oma organisaatio on.

  Mitä Alphan pikavoittoon tulee, niin miksi muut ei häntä palkanneet? Miten itse kehittäisit joukkuetta nyt? Onko sinulla mitään hajua kuinka kuiva jenkki markkina oli täksi kaudeksi? Mut hei päde vaan tänne mikä kaikki on päin helvettiä.

 • Alphan pelaamiseen Vaasassa on ihan muita syitä joilla oli hänelle isompi painoarvo kuin pelkästään se tilipussi. Jos hän pääasiassa rahan perässä olisi ollut löytyisi hän ihan muista liigoista kuin 1. divari tai edes vaahteraliiga.

 • on TAFTissa vielä viime kaudella QBna pelannut Korkalainen?

 • Jossain aiemmassa ketjussa oli että Korkalainen ei saanut Jenkeistä yliopistosta lupaa pelata Suomessa. Hienoa että TAFT on nostanut profiiliaan. Voisivat jäädäkin 1-divariin. Profiloitua sinne. Hesan seudulta puuttuu kunnon uskottava 1-div joukkue. Vaahterassa meillä on jo riittävästi ja aiempi osoitti että kolmea sinne ei mahdu samaan aikaan. Täällä kuitenkin paljon pelaajia, joilla ei aivan skillssit riitä Vaahteraan niin TAFT voisi palvella tätä porukkaa erinomaisesti ykkösessä.

 • Alphalla muija/ perhe Vaasassa?

 • Alphalla on lapsi Vaasassa, ei se siellä muuten pelais

 • Polvisuojat ovat turvallisuusasioita, joten ihan sama missä vaiheessa ottelu on, ne pitää olla kunnossa joka downilla.

 • @profiloituja, kyllä Liigassa voi hyvin olla kolme joukkuetta pääkaupunkiseudulta. Onhan ollut ennenkin lajin historiassa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *