TAFT – Royal A’s

Viimeksi muokattu 1.7.2018 10:26 13

(1-3)

20

(1-3)

08
1 2  
14 6 20
0 8 8

30.6.2018 klo 15:00 Vantaa

Kaari

TAFT:lle kauden avausvoitto

Tuomo Tomperi 1. heinäkuuta 2018 21:31

Wasa Royalsin kehitysjoukkue taipui vantaalaisten käsittelyssä lukemin 20-8.

Lue lisää

Kommentoi

 • Kaksi seuraa joiden organisaation työtä on ainakin aikoinaan kehuttu. Silti ottelun tulosta ei ole tiedotettu kummankaan kanavissa.

 • Peli on tänään. Klo 15 kenraalinpuiston kenttä

 • Vaikea tiedottaa kun peli pelataan tänään lauantaina 30.päivä.

 • 29. päivä oli eilen.

 • Eli on seurojen vastuulla infota gridironiin otteluiden alkamisajat?

 • No ei mutta Gridironilla olisi kyllä velvollisuus lukijoitaan kohtaan pitää noi omat ilmoituksensa ajantasaisina jos haluaa pitää julkaisuaan vakavasti otettavana.

 • Gridironilla ei ole velvollisuutta yhtään mihinkään, varsinkaan korjaamaan aiemmin väärin seurojen tai sajl:n toimesta ilmoitettuja otteluajankohtia. Kiitos Gridironille että on ylipäätänsä olemassa. Jos joku on niin kädetön että ei osaa katsoa eri lähteistä informaatiota, niin henkilön velvollisuus on pitää pää kiinni eikä nolata itseä tällä palstalla.

 • 14-0 puoliajalla Taft ille

 • Miten mahtoi loppua?

 • 20-8

 • ”Gridironilla ei ole velvollisuutta yhtään mihinkään…”

  Ei sitten varmaan tarvitse ihmetellä miksi tästä sivustosta tuli ainoastaan parin puuhapeten oma pieni hiekkalaatikko ja märkä päiväuni.

 • Pahoittelut omasta puolestani matsin aikatauluun liittyvästä sekaannuksesta. Tilanne johtui siitä, että lisätessäni tietoja keväämmällä järjestelmään ottelun viikonloppu oli selvillä, mutta päivä tai kellonaika ei ollut vielä tiedossa. Tämän vuoksi asetin päivämääräksi viikonlopun ensimmäisen pelipäivän (perjantai) ja kellonajaksi 00:00, jotta tietojen keskeneräisyys tulisi paremmin ilmi. Kellonajan kohdalla tämä menettelytapa luultavasti toimii, mutta selvästi päivämäärän kohdalla ei.

  Gridironilla ei ole velvollisuutta joo, mutta toki jos tietoja tarjotaan, tulee ne tarjota myös oikein. Käyn loppukauden vastaavat ottelut läpi samantien ja täytän niiden tiedot vastaamaan todellisuutta :)

  Tässä asiassa kyse oli pelkästä viitseliäisyydestä, mutta paljon Gridironin tarjonnasta riippuu myös käytettävissä olevista resursseista, eli miestyövoimasta :) Joku ehkä muistaa, että jokunen vuosi sitten Gridiron kirjoitti kaikista Suomessa pelatuista matseista otteluraportin. Tietoa kerättiin sähköpostitse ja puhelimella, jolloin mukaan saatiin myös valmentajien ja pelaajien kommentteja matseista. Parhaina päivinä saatoin pelata oman matsin Lightsissa ja soittaa samana päivänä seitsemälle eri seuratoimijalle ympäri Suomea. Hulluja vuosia…

  En ehkä lähde tässä yhteydessä muistelemaan sen enempää, mutta pointti on, että jos jollakulla on ideoita ja virtaa esimerkiksi kolmosen uutisoinnin parantamiseksi, minut saa kiinni osoitteesta gridironfistaff@gmail.com Vaihdan mielellään ajatuksia.

 • Tänne niitä otteluraportteja voisi hyvin kirjoitella ihan pyytämättä. Tai kopioida rapsa seuran sivuilta, osoittaisi valmennukselta/seuralta… jotain. Olisi kaiken vittuilun, one-linereiden, länkytyksen ja lässytyksen eli peruskommentoinnin lisäksi ihan kivaa vaihtelua.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *