TAFT – Roosters

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:30 9

(0-10)

00

(7-3)

29
1 2 3 4  
0 0 0 0 0
13 0 10 6 29

31.8.2015 klo 18:30 Vantaa

Kaari

TAFT jäi voitoitta, Roosters välieriin Turkuun

Gridiron Staff 1. syyskuuta 2015 22:04

Roosters päihitti ilman ykköspelinrakentajaansa pelanneen vantaalaisjoukkueen selvin lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Roosters = Jaycen Spears. Siinä gameplan Trojansille. Olihan taas turha ilta Vantaalla tänään. Ei pelannut Spears eikä Taftin Loundry-Jackson . Ei saanut vastinetta rahalle. Surkea peli Roostersilta eikä selityksenä ole se, että annettiin nuorille RB:ille peliaikaa…

 • Roostersin juoksupelihän toimi ihan hyvin Spearsin huilaamisesta huolimatta. Ehkä tosin olisi pari kertaa Spears juossut pohjiin asti jos olisi ollut kentällä. Sen sijaan heittopeli oli Roostersilta jälleen yllättävänkin vaisua. Muutama hyvä lyhyt kuvio nähtiin, mutta pitkissä heitoissa pallo ei löytänyt vastaanottajaa tai vastaanottaja palloa. Eikä syynä nyt voi pitää että olisi esimerkiksi rissuja lepuutettu, kun käytännössä ykkösrissut pelasivat koko pelin – Linnainmaa ehkä tavallista vähemmän.

 • Roosters pelasi ykkösmiehillään molemmin puolin palloa poislukien Spears. Siihen nähden tulos on huono ja vahvistaa aiemmin sanomani, Roosters = Spears. Hakala on sen verran fiksu valmentaja ettei pyrkinyt maksimoimaan pisteitä mutta kun vielä huomioidaan, että Taft (= Olin) pelasi ilman jenkkipelinrakentajaansa niin ei jäänyt pelistä jälkipolville mitään kerrottavaa.

 • Roosters kyllä peluutti aika laajasti mukana olleita ns.kakkosketjun pelaajia, niin hyökkäyksen linjassa kuin puolustuksen takakentälläkin. Puolustuksen linjassa Roo:lla ei taida ollakaan kuin ykkösketjun pelaajia.
  TAFT ansaitsee hatunnoston loppuun saakka pelaamisesta ja yrittämisestä. Vaikka eipä se taida tän kauden jälkeen kovin paljoa lohduttaa.

 • se on kumma, että kukaan ei ota Spearsia pois, jos on koko Roosters.

 • Näinhän se tulee sunnuntaina turussa käymään. Jos Trojans saa Spearsin pelattua pois on turkulaiset maljassa, jos ei niin turpaan tulee ja kovaa!

 • Tuskin Trojans saa Roosters hyökkäystä pysäytettyä. Pisteitä tulee samaan tahtiin kuin edellisessä kohtaamisessa. Eilinen pelattiin vain pois alta, sen suuremmin yrittämättä ja hitaalla temmolla, joka downilla kulutettiin aikaa. Jos joku pitää eilistä heikkona esityksenä niin ei taida ymmärtää pelistä mitään.Miksi haaskata pelaajien voimia peliin jolla ei ole enää merkitystä kun kuitenkin lauantaina on iso peli tulossa.
  Eiköhän ole tärkeintä saada pelaajista kaikki irti Play offissa..

 • Taft-Roosters oli yksi kaikkien aikojen tylsimmistä jenkkifutismatsi mitä olen katsonut Suomessa. Ja jos Roostersia pidetään mestarisuosikkini niin ei taida ymmärtää pelistä mitään.

 • @TTZop kummallakaan joukkueella ei ollut mitään panosta koko matsissa. Molempien runkosarjasijoitus oli jo varma. Taft sinnitteli pienellä rosterill ja Roo säästeli miehiä ja peluutti laajaa rinkiä. Esim puolustuksen linjassa oli rotaatio päällä koko ajan. Toni Tuhkanen ja Veijo Aarrevuori eivät ole aloittajia ja eilen aika paljon kentällä. Tuhkaselle kaksi ic:tä. Toinen Lievonen kentällä ja pari palloa tippui käsistä. Roon hudlet venytettiin maksimiin. Kaksi suomalaista bäkkiä hoiti kantovastuun ei Spears. Peli oli vaan pakko pelata alta pois.

  Veikkaan että Crocot ja Roo on finaalissa ja Roo hoitaa neljännen maljan putkeen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *