TAFT – Nordmen

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:21 12

(0-3)

12

(3-0)

19
1 2  
0 12 12
7 12 19

16.6.2018 klo 16:00 Vantaa

Kaari

Nordmen jatkaa tappioitta kolmosessa

Gridiron Staff 18. kesäkuuta 2018 20:03

Rovaniemi Nordmen vei voiton Vantaan TAFT:sta yhden touchdownin erolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Lapin lahjat ei tarttis edes Pinedaa tähän peliin. Ihan varmasti Kalliomäkikin olis kykeneväinen heittämään vantaalaiset solmuun. Kauas on entinen liigaseura pudonnut…

 • Lapin pojilla kova wr kaksikko Kalliomäki Id on hieronut kemioitaan pihapeleissä yli kymmenen vuotta. Timanttinen kaksikko ei pudota ainuattakaan palloa koko pelin aikana. Voin hyvällä itsetunnolla sanoa että vantaalaisilla kermaperseillä jotka ajavat vielä keski-ikäisinäkin isin johtotähdellä ei ole mitään jakoa tulevassa ottelussa. Voisivat jättää koko pelin väliin sillä Rovaniemi tulee voittamaan ottelun suurinumeroisesti.

 • Ne ”vantaalaiset kermaperseet” on juuri ja juuri tulleet mopo-ikään, eli isin johtotähdestä nähdään vielä muutaman vuoden ajan pelkkiä unia. Mutta hyvä että sieltä pohjoisesta tulee lapin kovikset isolle kirkolle murjomaan ja kopittelemaan jenkkipalloa.

 • Ja jos ei voittoa Tule niin aina voi ostaa lisää vanhoja jenkkejä – onhan kuitenkin Suomen alin sarjataso!

 • Eipä unohdeta Nordmenin Alfonso Ikäheimoakaan, mies on kuulemma väläytellyt Odell Beckham tasoisia yhden käden kiinniottoja kahdessa ensimmäisessä pelissä

 • Eikös ole vielä alempia sarjoja mihin voi vajota? Luulempa että vantaalaiset nähdään lippupallon alueliigassa parin vuoden sisällä. Ps. Harmi että itselläkin rovaniemelle matkaa 650km. Muuten kävisin jokaisen ottelun katsomassa. No tulkoot pojat paikanpäälle vaikka isin ostamalla koppimopolla, ei väliä minulle.

 • Ihan hauskaa dissausta.
  Monta ex rovaniemeläistä pelaa vaahterasta?

 • Pineda

 • Ei se pelaa enää vaahterassa

 • Mitenkäs se Arctic circle stars? Liigaa vuosina 1996-2000 ja kaks sm-pronssia sinä aikana. Eiköhän noita rovaniemeläisiä Vaahteran pelaajia löydy aika paljon

 • Unohdetaan länkytys, lässytys, uho, one linerit ja suomalaisten suosikki: vittuilu, tässä puolueeton näkemys katsomosta käsin: Matsissa pelanneet joukkueet olivat varsin tasaiset ja tasaväkiset, poislukien molemmista joukkueista 1 pelaaja: Nordmenin #1 (Rafael Pineda?) ja TAFT:n toisen puoliajan QB (Jesper Korkalainen?). Pineda oli ainakin vielä pari luokkaa Korkalaista korkeammalla tasolla päälliköidessä peliä molemmin puolin palloa johtaen joukkueensa 19-12 voittoon (numeroissa +-1 ehkä korjattavaa).

  Rovaniemi pelasi tasapainoista hyökkäystä, Pineda heitti hyvin, mutta rissut pudottivat käsiin suuntautuneet pallot huolestuttavan usein. Juoksupeli ei juurikaan tuottanut tulosta, PAITSI Pinedan omat QB keeperit. 4th down fumble + QB juoksu siitä johonkin oli tehokas ase ja 3. qtr alkuun kentänhalkaisu TD esimerkkeinä. Pineda olisi Jabarimaisesti voinut juosta itse 200-300 yaardia? Ehkä. Puolustuksessa kyseinen herra oli myös the päällikkö, pallonkantaja lähti aika kovaa taaksepäin kohdattaessa, eikä ollut TAFT:lla juuri asiaa juosta/heittää keskuspuolustukseen.

  TAFT:n hyökkäys meni enimmäkseen taaksepäin 2/4 qtr. Pelinrakentajan vaihto, Jesper Korkalainen puikkoihin, muutti paljon. Ihmeitä ei tapahtunut, mutta Korkalainen toi tullessaan heittouhan joka teki tilaa Joni Lindholmin juoksuille. Linjakin näytti kummasti petraavan peliään… Korkalainen murjoi itse 4. downilla TAFT:n kauden avauspisteet koko hyökkäyksen yhteistoiminnalla ja löysi nätillä passilla QB kollegansa Lauri Snellmanin WR tehtävistä ja Lauri kipaisi end zonelle. Puolustuksesta voisi mainita #1:n (Otso Bull?), tuntui ehtivän moneen paikkaan.

  Peli oli varsin viihdyttävä, eteenkin kun TAFT tuli lopussa melkein rinnalle. Stemppiä molemmille jatkoon, toivottavsti TAFT:n todella nuori joukkue sai tästä piristystä ja intoa loppukauteen.

 • Oli hyvä peli taftilta. Ens kerralla pisteet kotia.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *