TAFT – Butchers

Viimeksi muokattu 3.4.2015 19:50 6

(0-2)

21

(1-1)

40
1 2  
0 21 21
28 12 40

25.6.2015 klo 18:30 Vantaa

Kaari

Butchers jätti TAFT:n sarjan hännille

Gridiron Staff 28. kesäkuuta 2015 20:12

Miro Kadmiryn johtama Butchers otti kauden avausvoittonsa maajoukkuepelinrakentajan kasvattajajoukkue vastaan. Rami Liljan kipparoima TAFT heräsi mukaan peliin liian myöhään.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämä ottelu kertoo taas paljon liigasta, onko liiga ennakoidun tasainen vai onko jo havaittavissa repeämisiä johonkin suuntaan. Oma näkemykseni on se että Porvoon pitäisi pystyä tämä kääntämään helpohkosti itselleen. Tämähän tietenkin perustuu vahvaan MuTuun eikä todellisuuteen. 69ers pöllyytti Vaantaalaisia kauden avauksessa ja ottelu ei kyllä tarjonnut ilmeisesti mitään hyvää. Vantaan kaikkien aikojen vahvistukset eivät olleet sateen tekijöitä ja linjapelaaminen oli heikkoa. (kaikki tämä on siis kuulopuheiden perusteella)
  Toisaalta Seinäjoki löylytti liki samoin lukemin Porvoon, tässäkään pelissä linjat eivät vakuuttaneet. Kuitenkin arvostan Seinäjoen 69erssia paremmaksi ja näin ollen käännän veikkaukseni Porvoolaisten kauden ensimmäiseen voittoon.
  Se kiinnostava pointti onkin se josko 69ers olisikin parempi kuin ennalta odotin. Silloin TAFT ei olisi heittopussi tämän vuoden sarjassa vaan voisikin pistää hyvin kampoihin Porvoolle ja oteiden vielä parantuessa 69erssillekin. Toisaalta jos 69ers on odotustuksiani parempi se pystyy pistämään Seinäjoen tiukille.
  Varmaa on se että tämän ottelun jälkeen viidellä joukkueella kuudesta on 2 pistettä, eli edelleen sarjataulukko on kovin tasainen. Niin ja se kuudes joukkuekin on vain 2 pistettä sarjakärjestä.

 • Asiallista kommentointia. Pyrin jatkamaan samalla linjalla. Taft ei ollut umpisurkea 69ersia vastaan, joten odotan, että pystyvät laittamaan myös Porvoolaisille hyvin kampoihin, vaikka Butchers on suosikki tuohon otteluun. Taftilla tulee olemaan haastava kausi, mutta en usko, että suostuvat heittopussin rooliin. Paljon riippuu siitä, kuinka hyvin välttävät loukkaantumiset, koska rosteri on kapeanlainen.
  Arvioin molempien ensimmäisen ottelun nähneenä, että 69ers ja Butchers ovat hyvin lähellä toisiaan ja tulevat ratkaisemaan viimeisen Playoff paikan kohtalon keskinäisissä otteluissaan. Pakkaa sekoittaisi mukavasti, jos jompikumpi tai molemmat pystyisivät horjuttamaan Roostersia tai Crokoja ja yllättämään viemällä pisteet vaikka kotiotteluissaan. Jostakin syystä en ole ollut vakuuttunut täysin kummankaan otteista ja ovat molemmat 69ersin ja Butchersin hyvän päivän sattuessa yllätettävissä. Trojans on varmasti molemmille liian kova pala, kuten kaikille muillekin tänä vuonna. Kaiken kaikkiaan sarja on tänä vuonna mielenkiintoisempi, kun viime vuonna, jolloin Wolvot ja Indians eivät pystyneet antamaan haastetta muille joukkueille. Nyt niin ei pysty yhtä selvästi sanomaan ja itse otteluun jää jopa jotakin jännitettävää.

 • Tämän ottelun jälkeen ollaan paljon viisaampia. Jos Butchers vie tuon selvästi, mitalit voidaan jakaa TRO, CRO, ROO. Jos peli on tasainen, niin vielä voidaan odottaa yllätyksiäkin. Jos TAFT tuosta ottaa kuokkaan, niin viikon päästä Seinäjoelle ei taida bussissa matkata paljon motivaatiota. Kaksi seuraavaa viikkoa (Tro-Cro ja Cro-Roo) näyttää ja pikästi voimasuhteet. Toivottavasti pelataisiin mahdollisimman paljon ristiin. Vähän pelko perseessä, että sijoitukset on selvillä jo heinäkuun toisella viikolla.

 • Täysien rosterien voimasuhteet alkaa olla selvillä mutta importtien loukkaantumiset merkitsevät paljon jos sellaisia ilmenee.

  -Trojans on selkeästi kauden kärkijoukkue

  -Roosters ja Crocot painivat aika tasaveroisesti ja toinen kohtaaminen on mielenkiintoinen

  -Kolme pahnan pohjimmaista taistelevat viimeisestä pleijaripaikasta rajusti. Tässä vaiheessa tämän kolmikon taistelu on sarjan mielenkiintoisin jatkotarina.

  Ja tämän illan jälkeen ollaan viisaampia

 • Saako Vantaalla pelaajaluettelon vai joutuuko siitä maksamaan erikseen lipun riistohinnan lisäksi?

 • Ensinnäkin olen suunnattoman onnellinen kun osasin ennustaa että liigan kärki viisikko on tasapisteissä tänään! Voinen ennustaa myös että tiistai aamulla sarjakärjessä on Helsinkiläinen jengi :)

  Sitten siihen mitä eilinen huikea tv-drilleri tarjosi:
  No niin se pahin uhkakuva sitten paljastui!
  Taftille ei ole tämän vuoden sarjassa mitään tarjolla. Ei vaikka joukkueeseen hankittiin kaikkien aikojen kovimmat pelimiehet amerikasta. Nyt pelottaa sen puolesta että mikä on näiden vahvistusten motivaatio pysyä Vantaalla, varsinkin kun heille selviää että pataan on tullut liigan (ainakin ennakkoon) alakastin jengeiltä.
  Olin jo toivomassa että kaudesta ei tulisi kovin ennalta arvattava vaan tasainen, nyt nähtyjen otteluiden perusteella näin ei käy. TAFT on selvästi tämän kauden pisteautomaatti ja ei tule voittamaan pelikään. Porvoo paransi peliään jonkin veran kauden avauksesta, tuolla pelillä ehkä jopa Crokot olisi voinut joutua tiukille. Toivonkin että Porvoo jatkaa tasonostoaan ja pystyy vielä haastamaan Crokot ja Roosterssin. (Älkää heti lyökö, tässä on takana iso toive siitä että elintärkeästä kakkossijasta tappelisi kolme jengiä)
  En usko että 69ers nousee aivan Porvoon tasolle ja tulleekin saamaan 2-3 voittoa tällä kaudella, heillä on aseita tehdä isoja pelejä, mutta ei missään nimessä pysty hallitsemaan mitään ottelua tasaisella suorittamisella, näin ollen heitin tuon yhden lisä voiton mahdolliseksi.
  Uskon vahvasti siihen että Crokot pystyy haastamaan Roosterssin (edelleen uskon tähän). Tuntuu siltä että yhävain vahvistuvaa Trojanssia ei kukaan pysäytä.
  Runkosarjan nelospaikka tullee olemaan vihatuin paikka kauden lopussa, joten toivonkin nyt Porvoon hyppäävän tuohon taisteluun. 4.7. Porvoo pääsee mittaamaan tasonsa Roosterssia vastaan ja toivonkin että ovat edes iskuetäisyydellä nimittäin jos tuo peli on selvä, tällä kaudella on kiinnostavaa vain se pelataanko toinen playoff-ottelu Seinäjoella vai Helsingissä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *