TAFT – Butchers

Viimeksi muokattu 22.8.2016 9:42 17

(1-11)

21

(2-10)

14
1 2 3 4  
7 14 0 0 21
0 7 7 0 14

21.8.2016 klo 16:00 Vantaa

Kaari

TAFT nappasi voiton Stokesin jäähyväisottelussa

Tuomo Tomperi 22. elokuuta 2016 0:06

Jenkkilegenda Stephen Stokes ilmoitti päättävänsä maineikkaan uransa sunnuntain otteluun.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tää TAFT-BUTT ottelu on muuten merkattu pelattavaksi sunnuntaina – jos se nyt ketään kiinnostaa. On tulossa varmaan oikein ”klassikko” …
  Toivottava scenaario ensi kaudelle : Nää kaks alas divariin ja Wolvot&Huskies ylös Liigaan.

  http://www.vaahteraliiga.fi/taft-butchers-21-08-2016/

 • Tuskimpa ne teurastajia tiputtaa ja tuskin tiputtautuvat… Voihan se olla jos yhtäkkiä liiga palataankin 8:lla ensi kaudella ja pisteään TAFT ykköseen ja wolvot ja huskies liigaan…

 • Vastahan ne ilmotti et Vaahterassa siirrytään pysyvästi 7 joukkueen kaksinkertaiseen sarjaan, joka on mielestäni erittäin hyvä uudistus, verrattuna vanhaan puolitoista kertaiseen.

 • Peli on sunnuntaina, ja Stokes julkaisi sen Facessa jäähyväispelikseen:

  ”I will be playing my last professional American football game in the Maple League this Sunday at 16:00 in the city of Vantaa. This sport is directly responsible for all the wonderful things I have in my life and the reason I initially came to Finland, so this will be a bitter sweet day for me. That’s being said, I’m going to make it a day to remember forever for sure by dipping into my fountain of youth and putting on a show.
  I appreciate any and all who can attend and join Vantaan TAFT in celebrating this 25 year culmination of me acting like a human crash test dummy. Thanks in advance for all of your support!!”

 • @Vaaaanha, Porvoon on muuten syytä hoitaa ja voittaa tämä matsi mikäli mielivät jatkaa ensi kauden Liigassa. TAFTin pelit Liigassa lienee taputeltu …

 • Mikä sarjataulukossa muuttuu tai missään muuallakaan, jos Porvoo voittaa tai häviää??

  Muutama pojo jommallekummalle kummalle ja maaliero, peräpää on jo taputeltu!

 • Jos BUTT sattuisi häviämään tänään niin silloin WOL menisi VL:n rankinglistalla heidän edelleen.

 • Perustele tarkemmin, but on toiseksi viimeinen riippumatta viimeisen pelin tuloksesta. Miten ranking-lista muuttuu erilaiseksi?

 • Se on mun oma kuvitteellinen ja subjektiivinen rankinglista, jossa joukkueita ei rankata mekaanisesti vain sarjataulukon ja -tason mukaan vaan myös viimeaikaisten suoritusten mukaan. Eilisen jälkeen Huskies&WOL meni parin BUTT&TAFT edelle ko. listalla … :-)

 • Jep niin ajattelinkin, minun kuvitteellisessa ja subjektiivella listalla voisi vaihtaa, vaikka kukot tuolta pois, kun ei vaan itseä miellytä ;)

  Wolvot ei ollut eilen tasapainoinen Joukkue, tuollaisella esityksellä ei voi mitenkään ohittaa vaahteran toiseksi viimeistä, muuta kuin subjektiivisilla mielipiteellä. Onneksi on sovitut pelisäännöt nousuun ja putoamiseen.

 • Seuraavat kolmevuotta pelataan VL ja 1.divari seitsemällä joukkueella. Nyt kun HML on ilmoittanut hakevansa VL paikkaa taft eikä wolvot sinne pääse. Porvoo on myös liigassa, elleivät itse halua sieltä pois. Se kun 1.div. Pelataan myös 7 joukkueella, niin ketkä kaksi tulee kouvolan, kuopion, wolvojen, vantaan ja Jyväskylän kanssa sinne? Pori, Mikkeli, ecg, hanko, nokia? Entäs jos vantaa hakeekin vauhtia kakkosesta? Nähdäänkö silloin ensivuonna ykkösessä myös pori ja mikkelin lisäksi nokia vai ecg? Eli elämme syksyllä kiinnostavia aikoja

 • Ollu jo muutaman vuoden melkosta räpimistä vois tehdä vaan seuralle hyvää ja saisi ajettua uusia pelaajia rosteriin kun toi nyky runko kyllä alkaa oleen aika vanha ja väsynyt kaikella kunnioituksella vanhoja lajin staroja kohtaan!

 • kerrotko ketkä rungosta on niin vanhoja ja väsyneitä? tällä kaudellahan nuoria nimenomaan ajettu sisään?

 • Lukenut lehdestä?

  Ei tainnut edes vaivautua tsekkaamaan asiaa, väsynyttä kommentointia.

 • Porvoo on todella nuori jengi….ja pelaamalla pysyi liigassa,mikä oli kuitenkin se lopullinen tavoite….pari kolme vuotta,niin taistelee jo kirkkaimmista mitaleista….ehkä nopeamminkin,mikäli tuohon ulkomaalais sääntöön saatais jonkinlainen tolkku lajin kannalta…..Porvoo on ja pysyy liigassa jatkossakin….vaikka nuorennus jatkuukin….

 • En halua enempää provosoida,mutta eikös toi porvoon linja ole kyllä jo aika kokenut ja kolhiintunut :-)

 • Olihan porvoolla 97 syntynyt LT

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *