TAFT – 69ers

Viimeksi muokattu 3.4.2015 19:50 25

(0-1)

03

TAFT

vs

69ers

(1-0)

27
1 2  
3 0 3
7 20 27

15.6.2015 klo 18:30 Vantaa

Kaari

Sagnen kolme touchdownia avainasemassa 69ersille

Gridiron Staff 23. kesäkuuta 2015 18:03

Cedric Johnsonin heittokäsi oli kohdillaan 69ersin päihittäessä TAFT:n selvin lukemin. Sebastien Sagne vastasi kolmesta maalista.

Lue lisää

Kommentoi

 • 3-27 Go 69ers!!!

 • Itse en taaskaan päässyt Vantaalle, joten odotan mielenkiinnolla raporttia näistä kaikkien aikojen vahvistuksista…
  Nyt paikalla olleet laittakaahan näppäimistöt sauhuamaan, jotta saadaan tietoa kansalle.

 • En muusta tiedä kun taft 3 pistettä #kaikkienaikojenvahvistustenkanssa

 • Paikalla oltiin, niin kuin n. parisataa muutakin katsojaa. Ottelun ensimmäinen neljännes oli todella tarkkaa ja hermostunutta peliä molemmilta, kuten 0-0 osoittaakin. Linjat pitivät molemmilla hyvin, mutta pelin edetessä homma alkoi oman näkemyksen mukaan ratketa nimenomaan 69ers vahvemman linjapelaamisen takia heille. Brittiavut suomalaisten tukemana olivat todella vahvoja puolustuksen linjassa ja olivat uhka QB Londry-Jacksonille, jolle tuli usein kiire ehtiä pois iskujen alta. Taftin QB näytti ammattimaiselta ja asiansa osaavalta. Pallo irtosi erinomaisella heittotekniikalla kädestä ja pääsääntöisesti tarkasti. TAFT: in ongelma oli, niin kuin monen muunkin joukkueen, että pallon vastaanotto ei ole samalla tasolla ja katsomosta katsottuna helpohkoja kiinniottoja putoili maahan.
  69ers alun hermoilun jälkeen alkoi näyttämään koko ajan paremmalta ja paremmalta ja ansaitsi voittonsa. Cedric heitti alkuun paljon, mutta pelin edetessä alkoi myös juoksemaan enemmän ja otti tärkeitä jaardeja sixtareille. Sagne oli totutun varma kiinniotoissa ja napsi Johnsonin pitkät heitot maalialueella hyppysiinsä. Kokonaisuutena vaikuttaisi siltä, että ainakaan 69ers: ia ei kannata laskea ulos, kun Playoff paikkoja mietitään. Peli on kehittynyt viime kaudesta ja ainakin Taftia vastaan linjapelaaminen molempiin suuntiin näytti vahvalta. Taftin ilme oli hyvä, mutta mahtaako materiaali kuitenkaan riittää kovinkaan pitkälle tässä sarjassa?

 • Ikävä kyllä TAFT’n OL ei anna minkäänlaista aikaa QB’lle ja ei pysty tekemään myöskään reikiä RB’lle., 69ers DL ei ole kovinkaan nopea liikkeinen ja silti saivat paljon painetta aikaiseksi.
  Saas nähdä mitä Trojans,Roosters ja Croco DL’t tekevät TAFT :in OL:lle.
  Taitaa tulla pitkä päivät TAFT:n jenkeille.

 • Crocojen DL oli ainakin Roosters pelissä umpisurkea, eli ei minkäänlaista uhkaa tai ainakaa ansaitse tulla mainituksi Roon ja Trojansin linjojen kanssa samassa lauseessa.

 • Eikös ne ollet pirteemmässä vedossa Butchersia vastaan?
  Sinnehän oli tullut yksi britti lisää ekan pelin jälkeen.
  no Butchers linja näytti melko samalta kuin TAFT , on tainnut molemmilta talviharjoittelu unohtua muilta ruumiin osilta paitsi vyötärön.

 • Okei, en ole sitä Croco-Butchers peliä nähny. Britti endi(?) voi kyllä saada aikaa melkoisen ryhtiliikkeen koko linjan pelaamisessa. 11.7 Tro-Cro ja 18.7 Cro-Roo niin nähdään Crocolinjan todellinen kunto kun on muutama peli jo saatu alle.

 • Missä on Taft:n toimittamat tilastot pelistä? Ei näy liiton sivuilla vieläkään vaikka peli pelattiin jo maanantaina?

 • Jos kauheesti tilastojen puute kaihertaa, niin livetilastoja voi aina käydä vilkasemassa.

  http://www.sajl-tilastot.net/tft/xlive.htm

 • Nähtyjen pelien jälkeen play off kandidaatit ovat: Trojans,Roosters, Crocodiles ja 69ers

 • Vaikutelma on se, että yhden voiton ottaneet joukkueet menossa pleijjareihin, kun pelattu yksi täysi kierros? Mikä asiantuntia!

 • ”Ny apinat ” mikä on oma veikkauksesi?
  Crokot,69ers,TAFT ja Butchers ilmeisesti kun kirpaisi noin pahasti.

 • pelaajaluettelosta viis, mutta missä on Roostersin analyyttinen otteluraportti Trojans -pelistä. Nopealla silmäyksellä en ainakaan roostersin sivuilta löytänyt.

 • Joo tarttee olla tosi ekspertti kun Trojans voitti Roostersin joka voitti Crocodiles jolle Btuchers hävis ja 69ers voitti taftin ja veikkaa nää voittajat jatko peleihin. Joo iditootit kirpaisee aina ja viisasttelu kans.

 • Se, että jumbofinaalissa (Taft-69ers) löytyy voittaja, ei tee voittajasta playoff-joukkuetta yhden pelatun sarjakierroksen jälkeen. Trojans taitaa mennä tänä vuonna menojaan mutta Crocot, Roosters ja Butchers pelaavat todennäköisesti itselleen kuitenkin paikan loppupeleihin. Cedric heitti viime vuonnakin pitkiä palloja Sagnelle joka matsissa ja Wolvot scorasi, vaikka muutoin olivat sysipaskoja. Ei noilla eväillä Sixtareita kuitenkaan pleijareihin viedä.

 • 1.Trojans 10-0
  2.Roosters 8-2
  3.Crocodiles 6-4
  4.Butchers 4-6
  5.69ers 2-8
  6.TAFT 0-10

 • Crocot saa muukalaislegioonansa toimimaan ja voittaa Roostersin toisessa kohtaamisessa. Taft voittaa Sixtarit toisessa kohtaamisessa. Muuten juuri noin.

 • Jos ennuste osuu oikeaan on tulossa tylsä sarja. Muuten tykkään siitä ettei ole lohkojakoa vaan jokainen pelaa jokaista vastaa kahdesti. Tulee kunnon taistelu play off paikoista. Toivattavasti pelataan ristiin.

 • Tuskin se nyt aivan noin suoraviivaista on. Joukkueiden voimasuhteet eivät ole, ainakaan minulle, vielä selvinneet. Itse veikkaan, että Trojans kyllä klaaraa sen 10-0 kauden, mutta muuten pelataan paljonkin ristiin.

 • Mielenkiintoista seurata miten importit sopeutuvat arktiseen kesäämme. Onko juhannustauon jälkeen pakottavia perhesyitä palata amerikkaan niin kuin aiempina kylminä kesinä. Muutokset importtitilanteessa heiluttavat joukkueiden iskukykyä merkittävästi.

 • Se voi olla että Roostersin QuuPeelle iskee junahhuksena niin kova ranneflunssa ettei pysty osallistumaan loppukauden peleihin ja passitetaan kotiin.

 • Veikkaan että Royals tulee ja vie ens vuonna liigan jos nysvätbette nosta kohta tasoa. Säälittävää katsottavaa.

 • Hienoa että Royals kytketään mukaan tähänkin keskusteluun…. No stadilaislle Royals tulee esittäytymään 28.6. Brakulle saapuessaan parkitsemaan ahma-nahkoja

 • Kyllä Royals kuuluu luontevasti VaahteraLiiga -keskusteluun vaikka divarissa vielä pelaakin. Kuten sanottu, Vaasa olis voinnu pelata (ja voittaa) Liigassa jo tällä kaudella …

  Wolverinesien pitää saada Pineda ehdottomasti pelikelpoiseksi Vaasaa vastaan. Joka tapauksessa kyyti tullee olemaan kylmää, taas kerran. Siis Wolvoille …

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *