Steelers – Sun City

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:14 7

(5-0)

48

(2-3)

06
1 2  
27 21 48
0 6 6

11.7.2015 klo 16:00 Kuopio

Kaari

Steelersin voittokulku jatkuu

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2015 17:29

Kuopio Steelers jatkaa kakkosen kärjessä.

Lue lisää

Kommentoi

  • Sun Cityllä näköjään rissu pelasi QB:n paikalla ja puolustuksen takakenttä rissuina. Puolustuksessakin puolet ykkösmiehistä poissa. Onneksi kyse ei ole vammoista, vaan suurin yksittäinen syy lienee yhden pelaajan häät. Sun City tähdännee kuitenkin Rautamaljaan ja jos sinne pääsee, pelistä tulee hyvin erilainen kuin tämä. Steelers on kuitenkin ja tietenkin ylivoimainen ennakkosuosikki.

  • Kyllä se pleijari paikkakin menee hangolla tiukalle et ei kyllä ole varaa hävitä yhtään peliä enään. Tämä kausi ollut vähän pettymys hangolta odotin enemmän viimekauden jälkeen mutta sellaista se on, steelers ollut odotetulla tasolla ehkä vähän pirteempikin.

  • Kyllä loput matsit on voitettavissa, mutta varsinkaan ECG:tä vastaan ei voi lähteä puolella joukkueella. Se on vähän niin, että kun homman ottaa mukavan harrastuksen kannalta, niin saa mukavan harrastuksen ilman tiukkoja loppupelejä. Katsotaan, onko matka Helsinkiin monille liian pitkä:)

  • No toivotaan että ymmärtävät ettei voi lähtee harrastus pohjalta jos haluaa pleijareihin kyllä pitää panostaa pelaajien kunnolla kauteen.

  • En missään nimessä väitä, että kaikki ottaisivat asiat kevyesti. Ydinosa on varmasti sata lasissa mukana. Häätkin ovat aika hyvä syy valita siviili ennen lajia. Kakkosessa vaan on aika tavallista, että pitkille vierasmatkoille tuppaa tulla pelaajille ylittämättömiä esteitä. Siksi jengit pelaavatkin vuodesta toiseen yhä kakkosessa. Sun City edustaa kyllä sitä parempaa puoliskoa, joka tekee asiat kunnolla, mutten silti usko suuriin intohimoihin nousta ykköseen.

  • En itsekkään tarkoittanut että koko joukkue sitä tekisi ja kuten sundance sanoit häät on hyvä syy, toivotaan että saavat loppudaudelle koko joukkueen kasaan ja nähdään hanko loppuottelussa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *