Steelers – Saints

Viimeksi muokattu 21.4.2018 16:02 85

(8-2)

68

(2-8)

38
1 2 3 4  
26 13 21 8 68
0 22 7 9 38

30.8.2018 klo 18:30 Kuopio

Kaari

Steelers päätti runkosarjan voittoon

Gridiron Staff 2. syyskuuta 2018 15:11

Sarjanousija päätti samalla Tampere Saintsin pudotuspelihaaveet. Neljänneksi runkosarjassa sijoittuu Porvoon Butchers.

Lue lisää

Kommentoi

 • Saints on saanut reippaasti p..kaa niskaa. Saavatko tuosta ylimääräistä näyttämisen halua ja voittavat Steelersin vain jatkuuko ”omalla tasoalla” pelaaminen ja valmentaminen?

 • Hankkivat matemaatikon assistant head coachiksi :D

 • Lerssiläiset pelaavat kakkos miehillä ja antavat tampereen voittaa että pääsevät veetuilemaan porvoolaisilel ja pudottamaan ne jatkosta.

 • Veikkaan tämän matsin ratkeavan siihen, kumman hyökkäys onnistuu möhlimään hyökkäysvuoronsa useammin, sillä puolustus tulee vuotamaan molemmilla joukkueilla kuin seula. Newell – Inkinen tulee olemaan mielenkiintoinen taistelupari.

 • se varmaan on että porvoossakin ollaan paljon tyytyväisempiä vitos sioitukseen ja toivotaan saintsin voittoa , alkaa sielläkin oleen niin ohkanen rosteri että tuskin jaksavat enää lähteä velolle roostersin piestäviksi

 • Steelers on ilmoittanut kehitysjoukkueen perustamisesta ”turvaamaan urheilijapolkua nuorille pelaajille sekä tarjoamaan harrastevaihtoehdon varttuneemmille pelaajille”. Ihan hyvä ja toimiva ratkaisu silloin, kun tällaiseen oikeasti panostetaan.

  Toimivat kakkosjoukkueet:

  1) Helsinki Wolverines
  Wolvoilla kakkosjoukkueiden toiminta aktiivista ja varmasti kokonaisuutta ajatellen tuloksellista. keväällä pelituntumaa edustuksenmiehille ja kesällä peliaikaa nuorille. Lisäksi höntsän mahdollisuus ikämiehille. Wolvoilla 2. joukkueen oikeampi paikka olisi ehkä III-divarissa. Huomioitavaksi se, että Wolvojen 3. joukkue voitti IV-divarin Äijä-maljan viime viikonloppuna
  2.) UNC
  Tää on vähän kyseenalainen tulkinta, mutta katson Lohja Lionsin ja Sun City:n UNC:n kakkosjoukkueina. Pojilla on vielä paljon kehitettävää, että pelaajakierrätys olisi terveellä pohjalla ja ylenpalttinen paikkakuntapatrioottisuus vaihtuisi maakuntaylpeydeksi. Yksi kausi tuolla kuitenkin sinniteltiin.
  3.) Pirkanmaan Patriots
  Tamperelaista pelaajakierrätystä joka lähti ihan hyvin käyntiin ja tuki varmasti Saintsin toimintaa. jatkossa tietty olisi hyvä miettie onko asiallista (vaikka sääntöjen sallimaa) peliittaa Airaksisen kaltaisia pelaajia kolmosdivarin ratkaisupeleissä. Onko Patriotseilla oikeasti sarjamenestys se ohjaava draiveri.
  4.) Royals
  Akatemiajoukkue pelasi sinnikkäästi läpi kauden ja toimii kehitysalustana uusille miehille. Saipa itse Seppokin peliaikaa joukkueessa. Toiminta tukee isäntäjoukkuetta ja tuottanee jatkossa pelaajia liigaruljanssiin laitettaviksi.
  5.) Jaguaarit
  Pirates pelasi harvaotelullisen kauden lävitse ollen yksi jokkueista joka pääsi äijäliigassa lopputurnaukseen. Tämä on varmasti kehiteltävä konsepti Jyväskylässä jos voimavarat sallivat.
  6.) Crocodiles
  Seinäjoella ei riittänyt voimavarat kahden joukkueen pyörittämiseen. Gators ilmoittautui IV-divariin mutta luovutti kaikki pelinsä. Eipä tästä muuta.

  Siinäpä nuo kakkosjoukkueen kehitelmät. Esimerkiksi Roosters on pari kertaa meinannnut toimintaa ajaa ylös mutta ei ole siinä onnistunut. Toisaalta nykymeiningillä joukkueet kuten Bulldogs ja Falcons toimivat erinomaisesti Roostersin ”kakkosjoukkueina”

  Menestystä Savon suunnalle hankkeeseen.

 • Korjataanpa hiukan tuota 6. kohtaa.
  Gators ilmottautui 4 divisioonaan ja pelasi kaikki runkosarjan ottelut 3-3 rekordilla.
  Runkosarjan jälkeen ilmoitettiin sarjapäällikölle, että loppukausi näyttää vaikealta loukkaantumisten vuoksi.
  Sarjapäällikkö halusi kirjata heti luovuttamisen ja nollata kaikki pisteet sekä ottelut liiton sivuille.
  Kysyin, ettei tämä nyt ihan näin pitänyt mennä, mutta sen jälkeen ei asiasta ole puhuttu.

  Gators otteluiden tulokset jotakuinkin näin:
  Malmin turnaus:
  Oulu-Gators 22-20
  Malmi – Gators 20-0

  Lahden turnaus
  Gators -Wolverines 16-14
  Gators – Predators 30-0

  Seinäjoki turnaus:
  Gators – Pirates 38-22
  Oulu- Gators 24-16

  Kiitos vastustajille ja turnausjärjestelyihin osallistuneille. 4. divari oli hieno kokemus ja uusille pelaajille hyvä paikka saada pelituntumaa.

 • ihan himpun verran jää semmoinen kuva et kirjoittaja olis Vaasan suunnasta.

  4.) Royals
  Akatemiajoukkue pelasi sinnikkäästi läpi kauden ja toimii kehitysalustana uusille miehille. Saipa itse Seppokin peliaikaa joukkueessa. Toiminta tukee isäntäjoukkuetta ja tuottanee jatkossa pelaajia liigaruljanssiin laitettaviksi.

  6.) Crocodiles
  Seinäjoella ei riittänyt voimavarat kahden joukkueen pyörittämiseen. Gators ilmoittautui IV-divariin mutta luovutti kaikki pelinsä. Eipä tästä muuta.

 • Kuopion kehitysjoukkueelle nimi:

  Koipijon Kojootit

 • Ei huono! Olen edelleen sitä mieltä, että joukkueen nimeksi pitäisi tulla Kuopio Archers tai Kuopio Cowboys, vaikka myös Kuopio Towers voisi käydä, tai FishCocks niin kuin joku ehdotti. Toivottavasti saavat kasaan ison joukon pelaajia ja pääsevät rymistelemään oikein kunnolla, aina hieno uutinen kun uusi joukkue aloittaa toiminnan. Savossa ei taidakkaan olla tällä hetkellä harrastelija joukkuetta, joten luulisi olevan kysyntää.

 • Tuo FishCocks! Myös Coyotes voisi kelvata.

 • Lueppa Maken kommentti. Puhut puppua minkä kerkeät.

 • Kouvolakin omien ilmoitustensa mukaan perusti kehitysjoukkueen nelosdivariin, mutta silti ei mainittavampaa menestystä ja vetoapua siitä tullut edustusjoukkueelle. Onko tietoa miten tuo joukkue pärjäsi nelosessa?

  ”Oikea Äijäfudis
  Saviniemen Urheiluhalli, Kisatie 2, 45100 Kouvola

  Jenkkifudista ensikertalaisille. Uusi joukkue tähtää miesten IV-divisoonaan 2018. Lajiharjoittelu aloitetaan perusteista. 50€/kk maksu pitää sisällään talvikaudella:
  1*Lajiharjoitus
  2*Ohjattu punttisaliharjoitus
  1*Juoksuharjoitus
  Jenkkifudisvarusteet
  Äijäliigan pelaajalisenssin kaudelle 2018”

 • Inkkareilla oli 16 miehen I-divarirosteri (5 ulkkaria included) ja 0 miehen IV-divarirosteri. Noilla kotimaisilla runkomiehillä voisi pärjätä ensi kaudella äijäliigan joissakin turnauksissa. Tällä kaudella kouvolalainen äijäliigan pelaajalisenssi oikeutti todennäköisesti I-divarissa suojatun pelaajan statukseen eli hangaround jäsenyyden kanootissa.

 • Kuopio FishCocks eli lyhenteeltään KFC. On topiccina torstain otteluun, miltähän Saintsin tämän kauden pelaaminen olisi näyttänyt eri pelinrakentajalla. Nolan on ollut todella inconsistent koko kauden ja esimerkiksi Kyei sanoi jossain haastattelussa, että heillä ei ole klikannut kentällä. Saintsilla sujuu juoksu ihan hyvin, mutta heitot tuntuvat ratkaisevan pelin vastustajille.

 • Miten tuo voi olla mahdollista? Ei kyllä noin voi mennä että 3-3 recordilla tuomitaan hävinneeksi kaikki pelit jos luovuttaa viimeisen?

 • Tais olla sarjapäällikkö Jyväskyläläinen ja jotenkin sieltä pääsi joukkue jatkoon.

 • Jos palataan vaihteeksi topiciin, eli sekä Steeelersin että Saintsin viimeiseen runkosarjaotteluun. Nuo eri sarjalätinät voi keskustella muualla.

  Steelersille ns turha ottelu, sillä kakkospaikkaa ei vie kukaan. Voisi ajatella, että avainpelaajia hiukan säästellään, jottei vaan tulisi mitään turhia loukkaantumisia. Sillä mielestäni Steelers on selkeä ennakkosuosikki aikanaan välierässä Royalsia vastaan.

  Mutta todellisuudessa luulen, että torstaina nähdään ykkösmiehistöllä otteluun lähtevä Steelers. He varmasti haluavat vielä kerran tarjota Kuopiolaisille sen mitä kansa haluaa, eli voiton.

  Saintsille taas kyse on ihan muusta. Kyse on siitä kuinka pelastetaan se, mitä on vielä pelastettavissa. Pelaajien tahtotila on varmasti korkealla, sillä jokaista takuuvarmasti kyrsii takaraivossa hävityt kaksi edellistä ottelua.

  Ja itse asiassa kumpikaan häviö ei pohjimmiltaan ole pelaajien vika. Toki aina voi pelata paremmin, QB voi heittää tarkemmin, rissut ottaa pallot kiinni, linjat pelata vielä tehokkaammin jne jne.

  Mutta Kuopion ilta tulee näyttämään millä asenteella Tamperelaiset pitkän bussimatkan päätteeksi kentälle astelevat. Uskon, että jokainen pukeissa oleva pelaaja haluaa pelastaa joukkueen maineen, ainakin sen mitä on vielä pelastettavissa.

  Mitä tapahtuu valmennusporukalle kauden päätteeksi on ihan toisen keskustelun ja kirjoittelun asia. Tiedän ja olen monelta suunnalta kuullut, että jotain 100 varmasti tapahtuu. Odotellaan kuinka ja koska Saints tulee asian kanssa julkisuuteen.

  Mutta ensiksi Saints toivoakseni hakee voiton Kuopion illasta.

 • Menikö oikein tai väärin, sen varmaan päättää liiton miehet.
  Hiukan jäi paha maku nuorelle joukkueelle, kun noin toimittiin, varsinkin jos seuraukset olisi tiedetty, olisi voitu jopa lopputurnaaukseen voitu lähteä.
  No Gators voitti kuitenkin 4.divarin runkosarjan ykkösen ja kakkosen runkosarjassa pelaamalla.
  Takaisin Steelers-Saints höpinöihin

 • Kyllä se vaan niin on, että Tampere on Suomen Cleveland. Joka kerta kun Vaahterassa ollaan pelattu, niin sijoitus viimeinen tai toiseksi viimeinen. Miksi menestystä ei tule edes huippurosterilla? Tämän vuoden flopit laskukyvyttömyydestä epäonnistuneisiin field goaleihin kuin suoraan Brownsien ”pelikirjasta”. Seuraavaksi pitää viedä ”I want to believe” – kyltti katsomoon.

 • tampere oli finaalissa 90, eli puhut skeidaa.

 • @perkele, se oli silloin Ilves – Tampereen Ilves. Legendaarinen lätkäkokeilu.

 • Tampereen joukkue loppuottelussa oli vuonna 1990 Rocks. Vuonna 1991 pelattiin Ilveksen nimellä.

 • Kilpailusääntö, kohta III.B.4….sieltä vaan ihmettelemään
  http://www.sajl.fi/@Bin/6997992/Kilpailus%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t+2018.pdf

 • Asiahan ei mulle kuulu, mutta.
  Jos sitä sääntöjä noudatetaan , eikö se pitäisi olla sama myös Lahdelle?
  Ja Ymmärsin tuosta Maken viestistä, että sarjapäällikkö oli nopeasti tehnyt nuo päätökset.

 • Tampere Saints on perustettu 1998. Sama kaupunki =/= sama joukkue. Tänä vuonna juhlistavat 20-vuotis synttäreitään jossain gaalassa.

 • Mikä ihmeen pörinä tuolla Ruudun lähetyksessä on?

 • Ei täällä ole mitään pörinää tai häiriöitä

 • Steelers muuten voittaa Roostersin maljassa.

 • Saints divariin?

 • sähkölaite siellä surisee.

 • Ollaanko savossa noin tyhmiä? Hayden paskaksi turhassa pelissä. Vuodesta toiseen sama rumba

 • Vänärillä tulostaulu pätkii, valonheittäjät rutisee, selostaja huutaa ja Saints on pashka.

 • Jeffcoatilla kivaa katsomossa :D

 • Kun katsoo tuota lähetystä telkkarista, niin ei voi välttyä huomioimasta sitä seikkaa että suuri osa erotuomareista on BMI-taulukon punaisessa osassa ja riskiryhmässä.

 • Miksi helvetissä Suomessa jaetaan avustetuista taklauksista 0.5 taklausta? NFL:ssä, collegessa ja high schoolissa assisteista saa kokonaisen taklauksen. Säkitykset on asia erikseen, niissä avustetuista tulee merkitä 0.5 säkitystä

 • Seuroilla on myös erilaiset käsitykset siitä että tuleeko pelinrakentajan taklaamisesta aloituslinjan takana aina säkitys vai onko se pelkkä taklaus silloin kun QB on poissa pocketista. Sen takia tilastoille ei kannata antaa suurtakaan arvoa ennen kun käytännöt saadaa yhtenäistettyä.

 • Tuomaristo on parhaimmillaan kun ryhmä on näkymätön, eikä ota roolia.

 • Onko koskaan kesken peliä vaihdettu päätuomaria toiseen. Nyt ei ole Mäkäräisellä se vahvin päivä. Tuomarit ensin provosoivat ja sen jälkeen rankaisevat.

 • Ainakin ennen ohjeistus oli, että avustuksia ei jaeta ellei ole selkästi kahteen pekkaan tehty taklaus. Suomessa hyvin usein annetaan avustus sellaiselle pelaajalle, kuka tulee myöhässä tilanteeseen, alkuperäisen taklauksen jälkeen. Tällä hyvin usein viedään pois alkuperäiseltä taklaajalta kokonainen taklaus, ja molemmille merkitään avustus eli 0,5 taklausta.

  Samoin jos puolustaja taklaa syötön vastaanottajaa laillisesti, ja kiinniottajalta pallo putoaa iskun seurauksena (kuitenkin niin ettei kyseessä ole fumble), tästä pitäisi merkitä puolustajalle pass breakup, mutta lähes aina merkitään laitahyökkääjälle pudotus. Monta pass breakup:ia mennyt loistavan puolustuspelin tehneeltä hukkaan. Se pass breakup on sekä ilmassa olevan pallon lyönti maahan sekä taklauksella aiheutettu epäonnistuminen.

 • tuomarointia ollut tänään, mitä nyt se yksi rähmäys jäi näkemättä. En ymmärrä tuota tuuletuskieltoa, millä tavalla voltti on epäkunnioittava vastustajaa kohtaan?

 • Tampere sai mitä tilasi hankkimalla turkulaisen syövän koppiinsa. Kiukuttelu ja vikinä ei ole ikänä hyvästä joukkueelle!

  Surkeahkot jenkit ja kiukkupussi olivat liikaa heikon valmennuksen avuksi!

 • Tuo tuuletuskielto on kyllä niin naurettava, ei voi muuta sanoa. MIssä vaan muussa urheilulajissa tuulettaminen on laillista, ja jopa suotavaa. Ja katsomoonkin on nättiä katella erilaisia tuuletuksia mitä porukka keksii päässään. Mut ei tässä Suomen HAMEliigassa, tässä liigassa ku aletaan itkemään ku pikkurillin kynsi katkeaa. Mut näillä mennään, joskus jefu on jefua, ja joskus marttakerhon kiukuttelua keskenään. GO Suomi JeFu

 • Väärin meni, jos luovutat loppuottelun, niin ei kaikkia pelattuja otteluita pitäisi merkata luovuttamiksiksi, vaan ainoastaan loppuottelun pisteet. Miksi Lahden osalta kuitenkin pisteet säilyi?

 • @Makea, miten viestisi liittyy illan otteluun? Pöljää höpöttää ihan muusta asiasta….

 • Alkuperäinen avaus oli tässä ketjussa nimimerkkiltä Make. Nelosdivarikin oli kiinnostavampi kuin tämän iltainen. Toivottavasti Roosters voittaa Steelers murskanumeroin, jotenki ovat vallan ylimielisen oloinen jengi.

 • Siitä paljonko Roosters voittaa Steelersin, en tiedä. Ihmettelen vaan tuota, että mikä Steelersin toiminnassa tekee siitä ylimielisen?

 • Ei Steelers kyllä omiin silmiin ylimielisiltä vaikuta. Vai onko matsin voittamiseen uskominen ylimielisyyttä? Ei tule edes yhtä ylimielistä pelaajaa koko liigasta mieleen, ehkä tämä herra Trojans, mutta sekin on vähän kaukaa haettu.

 • Liiton sivuilla on kurinpitopäätöksissä aika outo tapaus Kuopiosta.

  ”SAJL:n kurinpitosääntöjen mukainen Kurinpitopäätös nro 29 – 2018 24.8.2018

  Kurinpitovaliokunta on käsitellyt MVL sarjan ottelun Steelers Kuopio – Butchers Porvoo, 16.6.2018, Kuopio Steelers – joukkueen ja valmentaja Mikko Soinisen esille tuomat 11 erillistä tapahtumaa, joissa heidän mielestään olisi syytä Kurinpitovaliokunnan aloittaa tutkinta tapahtumista.

  Päätös:

  Kurinpitovaliokunta on katsonut esitetyistä tapahtumista olevat tallenteet eikä ole löytänyt niistä mitään sellaista, joka olisi antanut syytä tutkia esitettyjä tapahtumia laajemmin.

  Ratkaisua tehdessä huomioitiin päätuomarin raportti ottelusta, joukkueen toimittama kirjelmä, sekä ottelusta saatavissa olevat tallenteet.”

  Aika pelleilyä Kuopion puolelta, sanon minä!

  http://www.sajl.fi/liitto_ja_seurat/liiton_toiminta/valiokunnat/kurinpitovaliokunta/kurinpitopaatokset-2018/ Löytyy siis täältä alimmasta sarakkeesta.

  Voi kyynel, Steelers!! Cry me a river!

 • Steelersiä pitävät ylimielisenä ne homehtuneeseen sisäsiittoiseen sarjaan henkisesti jumittuneet taantumukselliset tahot, joiden mielestä a) Stadin ulkopuolelta b) I-divarista ei vaan voi tulla menestyvää joukkuetta.

  Steelers on erinomainen esimerkki hyvästä ja maltillisesta seuratyöstä. En ole itse nähnyt yhtään ylimielisyyteen viittaavaa elettä ellei sitten otteluiden voittamista pidetä sellaisena. Erityinen kiitos Steelersille siitä, että eivät sortuneet runkosarjan merkityksettömässä päätöspelissään pelleilyihin vaan pelasivat täysillä. Jos joku ottaa nimimerkillä Surakka täällä esiintyvän kirjoittelun ylimielisyytenä, ei tunne lajia ja sen historiaa paskaakaan.

  Onnittelut Steelesille jo tässä vaiheessa kautta hyvästä debytoinnista ja tervetuloa tänne isolle kirolle haastamaan Roosters Vaahteramaljassa.

 • Vaahteramaljasta samaa mieltä, Steelers voittaa sen tällä pelillä. Steelersillä on paremmat laitahyökkääjät kuin Roostersilla ja nyt kun jenkit pyörittää bäkkien paikkaa, myös paremmat bäkit. Hyökkäyksen linja on huomattavasti parempi, siitä ei heikkoja lenkkejä löydy. Connette on parempi kuin Peters mutta ero ei ole kovin iso. Ja heillä on parempi valmennus hyökkäyksessä ja fiksumpi pelikirja.

  Puolustuksessa Roostersilla on parempi DL, mutta Lindqvist on ollut parempi kuin yksikään Roostersin pelaaaja. Roostersilla kuitenkin hieman enemmän syvyyttä.
  Hayden itsessään nostaa Steelersin tukiemiehet edelle ja Wort on parempi kuin kukaan Roostersin kaveri. Takakentällä Inkinen on sarjan paras, Bell yhtä hyvä kuin Slater ja Kuopion nuoret kaverit ovat pelanneet paremmin kuin Roostersin vastaavat. Ja nyt kun valmennus vaihtunut, siinäkään Steelers ei anna niin paljoa tasoitusta.

  Mikäli Connette ei ole täysin supermies, Steelers tulee voittamaan maljan.

 • Connette ei ole supermies, Roosters on vaan kokonaisuutena niin hyvä, että voittaa finaalin Kadmiryllakin. Steelers jää jalkoihin, valitettavasti. Petersen ei ole edes erityisen hyvä, mutta toimii jo tutun miehityksen kanssa.

 • Otahan lääkkeet poika…

 • Väitätkö tosissasi että steelerssien kotimaiset on roostersin kotimaisia parempia? Hahaha varsinkin db osasto? Voi luoja!
  Nyt uusimaan reseptit!

 • Jos katsotaan kauden tilastoja tehtyjen ja päästettyjen pisteiden osalta,
  Roosters 55,4 tehtyä pistettä / peli 16,6 päästettyjä /peli
  (Monessako pelissä Connette (QB) on pelannut koko pelin)

  Steelers 37 tehtyä pistettä /peli 30 päästettyä /peli
  Steelersin puolustus on vain liian heikko voittamaan Vaahteramaljaa.
  Jos esim . Peters loukkaantuu Steelersin pelit on siinä,Roostersilla on
  kumminkin esim. Kadmiry joka pystyy pitämään Roostersin pelissä.

  Ja vielähän kumpikaan joukkue ei ole varmistanut paikkaansa Vaahteramaljassa,
  vaikka näyttävät sinne pääsevän.

 • Onko Connette pelannut yhtään peliä kokonaan? Useassa pelissä pelannut esim vain ekan halfin ja monessa pari draivia tokalla halfilla.

 • Lähinnä nyt viittaan Steelersin edustukseen, en koko toimintaan. Steelers on liian riippuvaisempi vahvistuksistaan. Bell, Wort ja Hayden dominoivat steelerssin tilastoja sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Tämä on yleensä merkki toki erittäin hyvistä vahvistuksista, mutta myös keskinkertaisesta rungosta. Toisin sanoen näillä pelaajilla moni keskikastinjoukkue olisi kakkospaikalla. Itselle ainakin näyttäytyy siltä, että tätä ei olla tiedostettu tai vaihtoehtoisesti halutaan elää omassa kuplassa. Kaikenlaisten sammaanien niskalenkit Seposta, julkinen mussuttaminen tuomaritoiminnasta ja yms. ennustukset varmasta tiestä maljaan kuitenkin edustavat jonkinlaisen nöyryyden puutetta, mikä omasta mielestäni vaikuttaa ylimieliseltä.
  Loppukaneettina ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa runkosarjan kakkossijan varmistamisesta. Se on hyvä saavutus debyyttikaudella. Toivon mukaan menestystä ja jatkuvuutta Vaahteraliigassa tulee myös jatkossakin.

 • Steelerssin puolustus (p.l Inkinen, Lindqvist ja Importit) on loppujen lopuksi aika lailla liigan häntäpäätä.
  Roosterssin laajalle ja tasaiselle hyökkäykselle ei pärjää millään 5-6 hyvällä pelurilla.
  Kun Roosters linja alkaa möyhyämään siinä ei yksi hyvä LB riitä.

 • Aika paljon puolihuumorilla tehtyä provoa täällä vilisee runkosarjan kahdesta selvästi parhaasta joukkueesta. Suomalaisten pelaajien keskinäisestä paremmuudesta on turha kiistellä, sillä lähinnä totuutta lienee peliajat maajoukkueessa EM-kisoissa. Pelinrakentajien suhteen Connette on Euroopan kärkeä ja vertailua pitäisi tehdä sillä tasolla. Peters on hyvä ja esimerkiksi Nolaniin verrattuna erinomainen. Muiden jenkkien osalta vertailu on vaikeampaa, koska se riippuu paljon peluuttamisesta, roolista ja pelaajisat ympärillä, mutta tasokkaat pelimiehet molemmilla on. Kuopiolle täytyy nostaa hattua siitä, että ovat pitäneet pelaajistaan hyvää huolta ja saaneet hyviksi havaitut pelaajat pysymään pidempään.

  Steelersin akilleen kantapää on ollut koko kauden puolustus hyvistä pelaajista huolimatta. Mistään yksittäisestä asiasta ei ole kysymys ja jos sen saavat talven aikana kuntoon, niin ensi vuonna ovat ties kuinka kovia. Tänä vuonna on vaikea uskoa, että normaalitilanteessa pystyvät tasaiseen peliin Roostersia vastaan. Toki Kuopiossa ollaan varmasti täysin eri mieltä ja hyvä niin.

 • Tässä 10 ennustustani vaahterafinaalista. 1. Connette pelaa ekan puoliajan, miro kolmannen neljänneksen ja viimeisen neljänneksen roosters pelaa kymmenellä pelaajalla ja ilman pelinrakentajaa. Koska he voivat. 2. Wort ajetaan ulos. 3. Pajarinen juoksee kaksi yli 40yd:n td:tä takaperin. 4. Linnainmaa ottaa pallon kiinni kypäränsä facemaskilla ja konttaa loput 30yd tehden td:n. 5. Kadmiry heittää muutaman kerran, joista suurinosa ei osu kohdilleen, jonka jälkeen roosters siirtyy juoksemaan pääsääntöisesti kadmiryllä. 6. Pinta ja Äyräväinen saavat molemmat henkilökohtaiset. 7. TV selostus tekee kaikkensa vakuuttaakseen yleisön, että steelersillä on mahdollisuus voittaa jos.. ja tämä jatkuu aina kolmannelle neljännekselle saakka. 8. Pelissä on ennätysvähän katsojia. 9. Pelipäivänä sataa vettä. 10. Peli päättyy 68-14 roostersin voittoon.

 • Aikooko Tampere Saints oikeasti luikerrella koloonsa odottamaan kevättä??

  Kauden viimeisen ottelun päättymisestä on kulunut melkein 17 tuntia ja joukkueelta ei ole irronnut minkäänlaista tiedotetta valmennuksen jatkosta. Eilen ottelun puoliajalla näytetyssä haastattelussa annettiin tamperelaisille mitä parhain neuvo ”Yhdysvalloissa ollaan rohkeita ja häviökin osataan kääntää voitoksi”.

  Saintsin pitäisi tulla rohkeasti kolostaan esiin ja tiedottaa, että tämän kauden floppaukseen ei olla tyytyväisi, ja sen vuoksi joukkueeseen tehdään suuria muutoksia! Tämä olisi loistava signaali niin pelaajille kuin mahdollisille valmentajillekkin.

  Pimeään koloon kaivautumalla Saints osoittaa selkärangattomuutensa. Suoraselkäinen meininki herättää aina luottamusta ja sitä myöden myös kiinnostusta!

 • Tervehdys ja kiitos huolenpidosta. Hereillä ollaan kyllä.

  Joukkuetta on tiedotettu siitä mitä seuraava 2kk tulee pitämään sisällään ja tiedotamme ulospäin heti kun on tiedotettavaa.

  Palataan asiaan, duunia tehdään jotta se olisi kohtapuoliin.

  //Marcus Lönnqvist
  Miesten joukkueenjohtaja

 • Ainut mitä Tampereen tarvitsee tehdä, on jättää jatkamatta QB:n sopimusta. Niukasti jäivät sarjan hännille, ihan hyvin olisivat voineet päätyä myös kolmansiksi.

 • Ihmettelen kovasti, jos Saintsin päävalmentaja ja koko valmennus ei eroa tämän jälkeen. Eiköhän se ole tullut jo selväksi, että tulosta ei vaan saada aikaan? Suosittelisin hakemaan valmennus- ja koordinaattorikokemusta vaikka jenkeistä, sitten kun voittaminen alkaa kiinnostaa. Suomesta tuskin löytyy enää muuta kuin kulahtaneita 0-divarin paappoja.

 • Saintsiin kohdistuvassa kritiikissä on monta harhaa. Ensinnäkin iso rosteri ja sekä Turusta että Hämeenlinnasta tulleet pelimiehet eivät suinkaan tehneet kalustoa ylivoimaiseksi. Pikemminkin eri suunnista yhteen koottava ryhmä on vaikea hitsata yhteen. Sateentekijöiksi ei uusista noussut kukaan. Samoin Saintsin jenkkivahvistukset olivat enintään keskitasoa.

  Loppujen lopuksi Saints pelasi yhtä Roosters-tappiota lukuun ottamatta tiukkoja pelejä ja uskallan väittää, että tiukkojen pelien kääntyminen tappioksi kaatuu pelinrakentajan heikkouksien syyksi. Jo pelkästään hyvän pelinrakentajan löytäminen ja saaminen maahan jo alkutalvesta voi muuttaa kaiken. Siihen vielä onnistuneet muut vahvistukset, niin hyvä tulee. Oma runko on hyvä, eikä päässyt tällä kaudella esittämään parastaan.

 • Nolan on loistava QB, hyvä pelitaju ja erinomainen tekniikka. Pituutta ja jalkojakin löytyy tarvittaessa. Taisi Saints hyökkäys kaatua liian koviin heittoihin joita ei vaan saatu kiinni.

 • Jos ei pallot jää näppeihin niin yleisin syy nfl:ssäkin on se, että qb:n heitot ovat liian kovia ja tarkkoja

 • Sittenhän ratkaisu olisi paremmat rissut. Sjoki 2016 kuupan heitot saatiin hyvin kiinni vaikka pallot tuli tarkadti ja kovaa.

 • Minä en ymmärrä, niin voisiko joku kertoa mikä tekee Majanderista hyvän valmentajan?

  Päävalmentajan pitäisi kasata ympärilleen hyvä rinki ja Saintsin osalta tämä on epäonnistunut.

  Päävalmentajan pitäisi vastata pelikirjasta ja Saintsin osalta tämä ei ole toiminut. Pelikirja on ollut väkisin jotain ja pelaajien vahvuudet on unohdettu kokonaan. Sama oli jo viime kaudella.

  Päävalmentajan pitäisi vastata hankinnoista ja tänä vuonna tämäkin asia pissi reisille.

  Päävalmentaja vastaa myös joukkueestaan ja sen hengestä. Ulospäin on kuulunut, että tämäkin asia on pissinyt pahasti.

  Eli itse en näe Majanderin onnistuneet oikeastaan missään.

 • ei osaa heittää liikkeestä. Heti kun tulee vähänkin painetta niin heitot lähtee minne sattuu.

 • Seinäjoen kuuppa osoitti, että kauden keskelläkin voi tehdä joukkueesta voittavan. Joten kuupan tuominen vähän ennen kauttakin pitäisi onnistua, jos kuuppa on hyvä.

 • J Surakan virallinen kommentti ylimielissyys-syytöksiin:
  Steelers voittaa Vaahteramaljan (Tähän mikrofonin kolahdusääni lattialle)

  J Surakka

 • Kyllä rissun vastuu on hakea vapaata tilaa ja ottaa kiinni heitto kuin heitto, nopee tai hidas. Ikävä kyllä yksikään suomalainen rissu ei hae yhtään palloa joka ei tuu puolenmetrin sisään numeroista. Ei riitä räjähtävyys ja kimmoisuus jaloissa. Toki suomalaiset rissut ovat kehittyneet paljon käsistään ja hiukan nopeudessa viimeisen 5 vuoden aikana

 • Kovasti täällä puhutaan jo Steelersin finaalipaikasta, mutta vahvistunut Royals on etenkin puolustuksessa kova. Ei kannata ihan heti laittaa tuosta välierästä rahoja Steelersille.

 • olet/ olette nähneet jos luulette Royalsin voittavan Steelersin Kuopiossa playoff-pelissä! 😅 Huhuh tietenkin omiin pitää luottaa mut on tasoero raju… Plus vielä Kuopiolaiset pelaa täysillä pitkästä aikaa kun pelissä on merkitystä ja ekaa kertaa Kuopiossa liigaplayoffit… Kuopio ei vaa häviä tota matsia!

 • Tuon Royalsin pelin Porvoossa nähneenä voin sanoa että Wasa ainakin kyseisessä pelissä li todella huono, toki paljon voi tapahtua mutta pitäisin hyvin epätoden näköisenä Royalsin finaaliin menoa

 • selviää Royalsin valmius välieriin.

 • Saintsin suurin ongelma oli, ettei pelikirjassa ollut yhtään snäppiä sentterin alta.

 • Jaa onko roostersilla underista yhtään peliä?

 • Siinä on se ero, että Roosters tietää voittavansa. Saints puolestaan 3. ja 2 tilanteessa voi vaan toivoa saavansa uudet yritykset. Tai ettei rähmätä. Tai tule syötönkatkoa. Helvata – nykyään I-muodostelmasta juoksu 1-4 -aukkoihin on kikkapeli!

  Kyllä puhdas voimapeli ja QB:n kädet sentterin hikisessä perseessä kiinni on katoavaa luonnonvaraa.

 • Saintsin suurin ongelma on, että ne ei osaa pelata jalkapalloa.

 • Tulin lukemaan saints steelers kommentteja mutta täällä jauhetaan nelosesta. Vastaan joihinkin väitteisiin omalla nimelläni sarjapäällikön ominaisuudessa. Gators luopui sarjasta kesken kauden. Mielestäni sääntö on sen puolesta selkeä. Se ettei gatorsille tullut se tosiasia mieleen että pisteet nollataan jos luovuttaa, on valitettavaa. Sieltä oltiin minun yhteydessä ja ilmaistiin harmitus asian puolesta ja esitin tuolloin perustelut miksi näin toimittiin. Asia jäi siihen ja oli mielestäni selvitetty. Harmi kun näitä pitää vatvoa jälkikäteen netissä. Ja kyllä, pelaan itse pirateksessa. Mikäli jonkun mielestä olen sarjataulukkoa manipuloinut tai asemaani väärin käyttänyt, joka on todella törkeä väite, tälle näkisin mielelläni jotain muitakin perusteita kuin paha mieli. Lisäksi pirates olisi ollut jatkossa ilman gatorsin luovutusta. Blaze olisi jäänyt tällöin ulkopuolelle. Jos sinne joku piste on nyt lahdelle jäänyt niin käydään poistamassa. Lopputuleman kannalta se kuitenkin ollut aivan yhdentekevä.

  Jos on jotakin epäselvää vielä asian suhteen, yhteystietoni löytyvät liiton sivuilta.

 • Miksi kukaan ei täällä itke, kun Steelers mättää urakalla pisteitä tauluun jo ratkenneessa ottelussa? Auta armias, jos Roosters rikkoo 40 pisteen rajan, niin johan alkaa vollotus.

 • Koska Steelers tekee niin paljon pisteitä kuin pystyy. Roo tekee niin paljon pisteitä kuin haluaa. Siinä on sellanen pienimuotoinen ero.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *