Steelers – Saints

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:47 27

(3-1)

34

(0-3)

00
1 2  
27 7 34
0 0 0

15.6.2019 klo 16:30 Väinölänniemi

Kaari

Kuopio Steelers piti pisteet kotonaan

Gridiron Staff 16. kesäkuuta 2019 16:48

Ilman ykköspelinrakentajaansa otteluun lähtenyt Tampere Saints ei pystynyt haastamaan isäntiä ottelun voittotaistelussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Lauantaina tulossa Saintsille hankala, todella hankala ottelu. Pelinrakentaja sivussa, muutama muu pelaaja sairastuvalla…. No koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, mutta mutta.

  Tamperelaisten ennakko otteluun: https://tamperesaints.fi/saints-matkaa-aurinkoiselle-vanarille-kohtaamaan-terasmiehet/

 • Minä haluan sitä mitä tuon kirjoittaja on vetänyt. Juttu alkaa sillä, että kuopiolaiset ovat hävinneet spagun viime vuonna ja en edes loppuosasta sano mitään koska vetää ihan sanattomaksi. Kai tämä on joku manselainen tapa yrittää saada savolaiset kuolemaan nauruun.

 • Minkähän ennakon olet lukenut, kun tuo Saintsin ennakko alkaa kertomalla sen kuinka Steelers hävisi Vaahteramaljan viime vuonna.

 • Ovat kirjoituksessaan korjanneet tuota tekstiä julkaisun jälkeen. Alkuun tosiaan siinä luki, että hävinnyt viime vuonna Spagettimaljan.

 • Hyvät olosuhteet tulossa Vänärille, joten Steelers scoraa vähintään 30 pistettä ensimmäisellä puoliskolla ja vajaamiehisellä Saintsilla on vaikeuksia päästä taululle. Peters lepää vähintään viimeisen neljänneksen.

 • Saints divariin!

 • Aina voi jossitella, mutta juoksupuolustus sujuu Saintsilla hyvin, ja jos ei olisi loukkaantumisia ja pelaajat pelaisivat omilla paikoillaan, niin heittopuolustus ja hyökkäyskin voisivat toimia paremmin ja lukemat olla taululla eri. Kaikin puolin harmittava tuo Saintsin tilanne, mutta onneksi juhannus tuo viikon lisäaikaa paranteluun.

 • Selostaja ladylla on kyl Jonhson kanssa enemmänkin yhteisiä jaardeja kun kuuntelee selostuksen tasoa. Voisi vähän selostaja olla puolueettomana

 • Itse otin äänet pois, kun eihän tuolla typyllä ole mitään annettavaa lähetykseen ja nyt lähti kuvakin, kun eihän tätä pelleilyä selvin päin pysty katsomaan.

 • Kuinka voi korkeimmalla tasolla tekeminen olla näin alkeellista? Tarkoitan tietysti siis Santsia. Juu kyllä pelinrakentaja (huonohan se oli) loukkaantui ja sen myötä hyökkäys on täysi vitsi. ”meessä tonne niimmä teen kärrynpyörän ja noi kolme voi pelata läpsyä” Hudlissa keskustelu on varmaankin ton kaltaista. Eikö ole minkäänlaista backup kuuppaa? No ei näköjään ole, hävettävän paskaa tekemistä. Vielä kun joukkue oli valmiiksi heikko niin nyt säälittävä.

 • Kuka tän sepittäjän on Ruutudun lähetykseen valinnut ? Maksa nyt tästä paskasta kymppi kuussa

 • Tokihan loukkaantumisia tulee kauden aikana kaikille, mutta jos rosterin syvyys on tätä tasoa, niin onhan Saints nyt ehdottomasti väärällä sarjatasolla. Ja kyllähän nyt tosiaan pitäisi jonkinlainen kakkos QB olla pääsarjassa pelaavalla joukkueella.

 • Voihan sitä pahaa mieltään yrittää purkaa huono-onnisten pilkkaamisella, mutta tuskin se monia täällä innostaa. Sama koskee ensikertalaisen naisselostajan pilkkaamista. Saints kuuluu ehdottomasti liigaan, eikä esimerkiksi Kotka pärjäisi edes vajaamiehiselle Tampereelle. Tuohon vielä Figaro terveenä mukaan ja kaksi muuta jenkkiä omille paikoilleen, niin voi vielä loppukaudesta ylllättää. Ensi vuonna sitten uudet kujeet.

 • Eihän se naisselostajan vika ole, jos hänet on tuonne valittu. Mutta, jos olet maksava asiakas, niin saa myös arvostella ja en itse ainakaan tuosta mitään irti saanut. Koikkalaisen valintaan arvosteltiin, mutta hän kuitenkin toi lisäarvoa lähetykseen.

 • Niinpä niin, takkiin tuli mutta tulipa pelattua. EI nyt ihan paras joukkue ollut jalkeilla Saintsilla. EIhän sieltä puuttunut kuin pelinrakentaja, kolme puolustuksen takakentän kaveria, kolme hyökkäyksen linjan kaveria, pari rissua ja silleen.

  Mutta kuten Filebacker yllä kirjoittaa, onhan se mukava lyödä lyötyä…

  No kaksi viikkoa taukoa ja uusia kuvioita ja pelaajia kuvioihin mukaan…..

 • Sairastuvalta ei puolustuksen takakentälle yhtään pelastajaa kyllä löydy. Poissa olevista Britit Broad ja Hind keskinkertaisia pelaajia, suomikalusto Hammar, Kanerva ja Sipiläinen keskinkertaisia 2 divarissa…

 • Täytyy näin yli 30 vuotta lajissa oleenna sanoa että onhan toi meidän Saints rakenettu ihan päin vittua.

  Ekassa pelissä pojat ei tieneet mitä tehdä hyokkäyksessä ja sama paska jatkui tänään. Toi pelleily on väärin maksavia asiakkaita kohtaan. Ei toi joukkue kuulu edes 2.divisioonaan.

  Toivottavasti Tamperetta ei ajeta Hlinnan polulle eli konkkaan.

  Toki kun katsoo minkä tason pelaajia sinne palkataan niin ei ole ihme että tulos on tuhnu.

  Eiköhän ensikaudella muut joukkueet ole haaskalla Kreusin ja Lehtosen osalta.

  Säälittävää paskaa mistä joutuu maksamaan katsojana.

 • @voe voe
  Kyllä vaan, pelimiehet jakoon ensi kaudelle joukkueisiin jossa pääsevät tekemään pelejä. Yllätyin että Lehtonen jaksoi uskollisuuttaan jäädä Saintsiin, ottajia olisi varmasti muuallakin ja peliaikaa myös. Sensijaan Aspisen siirtyminen Saintsiin oli Steelersin onni ja mies saa haluamaansa peliaikaa tasolleen sopivassa sakissa. Paljon melua tyhjästä. Toivottavasti tampere saa hyökkäyksen ja Tuskanin kuntoon, muuten voi aika #kohtiRatinaa tuntua tuskallisen pitkältä.

 • Saints nousee ja nähdään Ratinassa syyskuussa Crocojen kanssa pelaamassa maljasta.

 • Matsi menee samaan kategoriaan Butchers – Steelers matsin kanssa, eli eipä tästä sen kummempia johtopäätöksiä pysty/pidä vetää. Kunhan tamperelaiset saavat kokoonpanonsa täysilukuiseksi, niin ovat taas mukana taistelemassa viimeisistä playoff-paikoista ja voittoja tulee heillekin aivan varmasti. Mustapunaiset lasit päässä täytyy toivoa, että saadaan terve ja täysi rosteri tuleviin Croco- ja Wolvo-peleihin.

 • Nyt kun ollaan saatu myös nainen kommentaattoriksi lähetykseen ja tämä on hoidettu alta pois niin saatasko jatkossa kommentoimaan henkilö, jolla olisi jotain annettavaa tässä roolissa? Tästä maasta löytyy myös osaavia naisia kommentaattoriksi mutta tämän pelin valinta oli huti.

 • joo totta. Naisten finaalissa ollut usein todella asiantuntevaa kommentointia naiskommentaattorilta, ehkä olisi voinut ajatella, että joku jolla jo kokemusta kommentoinnista olisi pyydetty nytkin.

 • Aika selvästi lähetyksessä todettiin että kommentaattori oli pyydetty hyvin lyhyellä varoajalla hommaan

 • Se ei sitä tosiasiaa poista , etteikö olisi ollut luokatonta. Asian taitava hoitaa homman , kutsutaan sitten viikkoa tai tuntia ennen. Selostusta kun ei voi lukea käsikirjasta. Ei jatkoon.

 • Kait koht Wolverines peleissä aletaan kutsumaan Tim Leivoja kommentaattoriksi!

 • Ei liity suoranaisesti Vaahteraliigaan, mutta Superpesiksen Ruutu-soppari ei ole ollut mikään onnistunut diili seurojen näkökulmasta:
  https://www.iltalehti.fi/pesapallo/a/ab6ba433-d282-4f8a-9d0b-67f488ca7afd

  Jännittää että jos Superpesiksen soppari on noin huono, niin millainenhan mahtaa olla Vaahteraliigan Ruutu-diili.

 • Itseasiassa just oli TV-sopparista juttua duunin kahvipöydässä ihan lajin ulkopuolisen paikallisen urheiluvaikuttajan kanssa. Mielenkiintoista ettei edes pesis, vaikka lajina kertaluokkaa jefua suurempi, saa tuon parempaa sopparia. Ehkä sen ~100ke voisi käyttää vaikka alennettuihin lisenssimaksuihin?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *