Steelers – Royals

Viimeksi muokattu 21.4.2018 14:25 46

(2-0)

48

(1-3)

33
1 2  
21 27 48
12 21 33

31.5.2018 klo 18:30 Kuopio

Kaari

Hellekelit eduksi Vaahteraliigan lipunmyynnille

jefumaster 1. kesäkuuta 2018 21:01

Suotuisat säät ovat auttaneet liigajoukkueita houkuttelemaan katsojia ottelutapahtumiin. Kauden 2018 katsojamäärät ovat nousseet lähes 25% edellisen kauden vastaavista luvuista.

Lue lisää

Kommentoi

 • Steelers vie 46-7

 • Nyt pannaan kuivana Vaasalaista bebaan. Toivottavasti Steelerssi ostaa edes kukkia Royalsille.

 • Minä toivon kovaa ja tasaista vääntöä! Mutta siitä lähdetään, että pisteet jäävät Savoon!

 • Royals on jo ottelun voittanut, kun otsikkopalkissa on kauden saldona 2-2.

 • On saatu luotettavin mahdollinen liiton mies kommentoimaan.

 • Onko joku paikan päällä/Ruudun ääressä ja haluais jakaa tilannepäivitystä?

 • 7-6 lerssi kun minuutti ekaa neljännestä jäljellä. on nuo vaasan lisäpistepotkut jotain niin surullista

 • Steelers 7-6. Maalintekijät Wort, Williams. Royalsin PAT epäonnistui jälleen.

 • Steelers 14-6 Wort toinen TD.

 • V****u mitä lapasia Vaasan DL. Äijät vaan lopettaa pelaamisen ja kävelee ja QB juoksee parin metrin päästä ohi…

 • Steelers 21-6 Uotila. Kyllä on heikkoa tekemistä Royalsilla.

 • että Mikko Aspinen on paras ja voittaa liigan jos muut Steelers pelaajat ymmärtävät pysyä poissa jaloista.

 • Tulee mieleen eräskin Juti

 • @sohvaperuna
  Tilanne 21-12 3.neljännes alkaa juuri nyt

 • 28-12 3/4 8:30

 • 35-12 3/4 2:56

 • onko Valbon pelannut vielä yhtään ottelua missä kaveria ei ole kannettu kentältä.
  väärä laji.

 • 35-20 4/4 11:53

 • Voit myös seurata peliä livetilastoista:

  http://vaahteraliiga.fi/steelers-royals-31-05-2018/

 • Steelersille hatunnosto ja Royalsillekin kättä lippaan. Steelersin suurin heikkous on se, etteivät nimet ole vielä tuttuja. Tekeminen on todella kypsää ja puhutaan vasta toisesta liigaottelusta. Tämä joukkue ei ole mikään muukalaislegioona. Kaiken lisäksi pelaajat ovat poikkeuksellisen nuoria eli veikkaanpa tässä olevan tulevaisuudessa vakava haastaja niin Roostersille kuin Euroopan muullekin kärjelle.

  Royalsin ongelma on jyrkän nousun taittuminen, mikä tahtoo aina tapahtua. Avainkysymys on se, kestääkö Royalsin selkäranka. Tämä kausi menee välivuotena ja nyt pitäisi jo miettiä, miten seuran uskottavuutta aletaan rakentaa ensi vuotta pidemmälläkin tähtäimellä.

 • Tätä peliä on ollut hauska katsoa, vaikka Steelers onkin ollut koko ajan niskan päällä. Paljon näyttäviä suorituksia ja onnistumisia molemmin puolin palloa. Lisää näitä! Ei kaikki liigapelit taidakaan olla tylsiä.

 • Royalsin hujoppi linjuria ei ilmeisesti oikein kiinnosta pelata. Taas olisi voitu estää td jos ei olisi lopettanut pelaamista kesken.

 • Steelersillä 7 importtia, että ei sekään nyt ihan omankylän pojista koostu, mutta hienoa tekemistä kuitenkin. Vaasalla 8, importtia, vissiin

 • Royalsilla seitsemän importia. Fisher, WIlliams, Ovesen, Tresfield, Valbon, John ja Ayoola.

 • Sarjaa pari viikkoa takana ja nyt jo voidaan todeta, että liigan taso on alhaisimmillaan vuosiin. Roosters porskuttaa edelleen kärjessä ja on ainoa joukkue, joka on onnistunut ottamaan askeleita eteenpäin. Sen jälkeen puuttuukin ne todelliset haastajat joita Seinäjoki ja Turku olivat viimeksi 2016 kaudella. Liian moni joukkue vetää tällä hetkellä liian kapealla rosterilla ja peli on sen mukaista. Lähestulkoon kaikissa joukkueissa suomirunko on heikentynyt aikaisempiin vuosiin nähden ja tilalle tulleet pelaajat, eivät ainakaan tähän mennessä ole onnistuneet täyttämään aikasempien vuosien saappaita. Vaahteraliigaan on aikaisempinakin vuosina tuotu liikaa ns. turisti importteja ja tänä vuonna näiden osuus on kasvanut melkein jokaisessa joukkueessa. Joukkeiden kärkipelaajien ja alottavien suomi pelaajien erot joukkueiden sisällä on myöskin karanneet entistä suuremmiksi. Jos Steelersillä Worth tekee joukkueelle matsista toiseen 3-4 td:tä ja Williams Royalsille 5 td:tä niin sillon ei todellakaan voida puhua, että joukkueen terävin kärki olisi laaja. Liian moni joukkue on tällä hetkellä ihan liikaa yhden tai kahden importin varassa, joiden pelaamisesta joukkueen menestys on pitkälti kiinni. Tällä hetkellä Roostersin pelejä jaksaa katsoa sen yhden neljänneksen ajan kun pelaaminen on monipuolista ja joukkue pelaa hyvin yhteen mutta sen jälkeen peli onkin jo taputeltu. Lopuilta joukkueilta sitten puuttuukin se monipuolisuus mitä ollaan aikaisemmilla kausilla nähty ainakin Roostersin haastajilta, kentällä on liikaa huonoja pelaajia ja itse peli tuottaa ajoittain enemmän myötähäpeää kuin jalkapallon katsomisesta saatavaa nautintoa.

  Vallitsevasta tilanteesta on ihan turha lähteä syyttämään aikaisempien vuosien import politiikkaa, koska kyllä silloinkin ne parhaat kotimaiset on kentälle mahtuneet. Juuri tällä hetkellä jokaisessa joukkueessa sillä ok tason kotimaisella pelaajalla on mahdollisuus päästä kentälle ja nostaa omaa tasoaan. Turhauttavaahan se on, että nyt joudutaan liikaa tuomaan näitä turisti importteja. Joukkueista puuttuu nyt tällä hetkellä liikaa ok tason suomalaisia joiden tilalle näitä joudutaan sitten lennättämään. Ei kukaan oikeasti osta tarinaa siitä, että yksikään joukkue toisi esim. Unkarilaisen linjamiehen joukkuetta vahvistamaan, vaan kyseisen hankinnan tarkoitus on täyttää rosterista se paikka johon ei pelaajaa kotimaasta ole onnistuttu löytämään.

  Jokaisessa asiassa on kuitenkin jotain positiivista nähtävissä. Tällä kaudella hopeaa ja pronssia myydään niin halvalla, että varmasti jokainen joukkue tulee tankkaamaan omaa rosteriaan viimeistään juhannuksen jälkeen ja tällä saadaa vielä tämänkin kauden tasoa nostettua.

 • https://www.facebook.com/KuopioSteelers/videos/1824209494312382/

  Peli oli viihdyttävä, mutta parasta antia silti tämä.

 • Pelaajatilanteeseen on varmasti paljon syitä, mutta seurojen tilanne on tällä hetkellä aika hankala. Omaa juniorituotantoa pitäisi olla, mutta sen parhaat tuotteet katoavat yhä nuorempina eligibility-säännön johdosta USA:an tai sitten Saksaan ja Itävaltaan. Hyvien nuorten pelaajien pitäminen joukkueessa on mahdotonta. Kun juniorituotannon kapasiteetti on hyvin rajallinen, näitä kavereita joudutaan paikkaamaan EU-pelaajilla. Näiden taso taas sitten vaihtelee paljonkin.

  Amerikkalainen jalkapallo alkaa olla yhä enemmän aidosti paneurooppalainen urheilulaji. Tässä mullistuksessa Suomen Vaahteraliiga ei ole ravintoketjun huipulla, jos ei toki pohjallakaan.

 • Hyvä pointti toi USA vienti. SAJL:n ja Norosen tulisi laittaa paukkuja tilanteen korjaamiseksi. Suomen sarjat ovat täydellisiä harrastussarjoja siitä huolimatta, että seurat rahtaavat kalliita import-pelaajia joka vuosi rosterinsa täytteeksi. Jos suomalainen tasokas U19 nuori ei uskalla pelata liigajoukkueen mukana tai jopa I-divarin joukkueessa pelätessään eligilibility-säännön rajoittavan mahdollisuuksia pelata USA-yliopistoissa, on ongelma todelinen.

  Norosen/SAJL:n pitäisi vakuuttaa sinne Amerikan maille NCAA:lle että tämä meidän jefu-touhu on edelleen lasten kengissä tapahtuvaa amatööridn harrastepuuhastelua joka on kaukana ammatttilaisuudesta. Ymmärrän, että oman tuotteen dissaaminen on vaikeaa, mutta tässä tapauksessa se on välttämätöntä.

 • NCAA:han vaikuttaminen on toivoton yritys. Se on iso ja perinteinen organisaatio ja sen sääntöjen mukaan kaikki sarjat, missä pelaa ammattilaisia ovat ammattilaissarjoja, piste. NCAA:n pitää toimia n eri lajissa m eri maan kanssa eikä sieltä taatusti heru poikkeuksia yhden maan yhdelle lajille millään perustein.

 • ”Roosters porskuttaa edelleen kärjessä ja on ainoa joukkue, joka on onnistunut ottamaan askeleita eteenpäin.”

  Aika kapea maailmankatsomus sinulla nimimerkki Seuraaja. Esimerkiksi Kuopio Steelers on ottanut Isoja (ja harkittuja) kehitysaskelrita eteenpäin ja tuloksia tarjolla kentällä ja sen ulkopuolella. Samoin Tampere Saints kehittänyt seuraa, joukkyetta ja pelinsä tasoa merkittävästi. Se, että sarjan kärkikahinoista puuttuu Crocodiles tai Trojans merkitsee takapakkia ainoastaan noille seuroille itselle.

  Sarja on Roostersin takia tylsä. Ei se tosin ole Roostersin oma vika. Muiden seurojen tulisi rakentaa samanlainen kotimaisten pelaajien imu itselle, kuin Roostersilla on. Tosin se on osin mahdotonta koska Roosters nauttii Helsingin alueen yleisestä vetovoimasta työmarkkinana.

  Toivon että Wolvot tai Giants tai molemmat nousisi liigaan tuomaan tasapainoa kokonaisuuteen.

 • Kuopion ja Tampereen kehittymisestä ei pysty sanomaan mitään, kun ne ovat pelanneet vain keskenään ja kahta tasoaan käsittämättömän paljon menettänyttä joukkuetta vastaan. Liigassa on puolitoista tasonmittausmittaria ja ne ovat Roosters sekä osittain Butchers. Vaahtera ei ole ollut näin epätasainen ja luokaton, suorastaan luokattoman huono, moniin vuosiin. Oikeastaan ei muistu mieleen, milloin on oltu näin selkeässä tilanteessa. Kenties 90-luvun lopussa? Seuraaja on täysin 100%:n oikeassa.

 • Se ei ole kehittymistä, että häviää Roostersilla vähemmän kuin viime vuonna. Se kertoo tällä hetkellä siitä, että Roosters vaihtaa sisään junnut ja kolmosketjun aikaisemmin kuin edellisinä vuosina.

 • ”Roosters vaihtaa sisään junnut ja kolmosketjun aikaisemmin kuin edellisinä vuosina.”

  Kertoisitko vielä etä kenen joukkueesta imuroidut junnut? Omiahan siellä ei enää ole ollut vuosiin.

 • Kyynel

 • ECG tuomaan tasapainoa liigaan. Meni perjantaikalja nenään.

 • Joo, ei oo Roostersissa omia junnuja, ei ole.

  Tuovinen
  Paavilainen
  Ouaquif
  Huovinen
  Vesterinen
  Vartiainen
  Västrik
  Ilmelä
  Koskinen
  Pajarinen

  Toki noista Koskinen ja Pajarinen on alottavia, että ne ei varsinaisesti oo kolmosketjua.

  Ottaako se noin paljon päähän hävitä?

 • Viljo Lempinen on oma junnu ja startteri, Vartiainen myös startteri. Samoin Vesterinen riippuen kummalla puolella palloa häntä on peluutettu.

 • 50 roo miesten pelaajasta n. 15 kpl on omia alkuperä junnuja/aikuisia 🤐😥🤯

 • Lempinen on entinen taftilainen

 • Oikee numero taitaa olla 23, mutta älä anna faktojen pilata sun tilitystä.

  Kai toi on sun metodis selviytyä. Sääli.

 • luettelisitko minulle nämä 23 nimeä jotka ovat aivan alkuperäisiä omia junioreita

 • Tuovinen
  Paavilainen
  Ouaquif
  Huovinen
  Vesterinen
  Vartiainen
  Västrik
  Ilmelä
  Koskinen
  Pajarinen
  Vehkomäki
  Lahti
  Luoto
  Tyynilä
  Lievonen Mii
  Lievonan Mar
  Linnainmaa
  Flinkman
  Kuronen
  Holmberg
  Mäkynen

 • Tuossa listassa on ainakin pari nimeä jotka ovat alunperin 69ers junioreita.

 • Tuosta puuttuu vielä Saarijärvi.

  Noin muuten olis kiva tietää, että mikä se ”sallittu” osuus omia junnuja joukkueessa on, johon tän palstan nobodyt olis tyytyväisiä?

 • Milloinkahan Royals aikoo julkaista oman otteluraportinsa STE-ROY pelistä? Todnäk ei koskaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *