Steelers – Roosters

Viimeksi muokattu 23.4.2022 11:21 92

(9-0)

(6-3)

26.8.2022 klo 18:30 Väinölänniemi

Kommentoi

 • Roostersin nousujohteinen meno näyttää siltä että kuopion kotitaika voi hyvinkin katketa perjantaina. Tämä taas herättäisi liigan uudelleen eloon kun vähän semmonen kutina että kaikki olettaa että kuopio on maljassa ja vie sen.. Saatasiin vähän pöhinää. Wol näytti kuopiossa sen jotta pärjätä siellä voi. Tämän hetken roosters on kovempi kuin tuo WOL joka kävi yhdellä pisteellä häviämässä.

 • Playoffit kun alkaa niin laittaisin kyllä itse rahani wolvoille mielummin kun kukoille. Kaksi viimeistä runkosarjapeliä on käytännössä ylimääräiset bye weekit wolvoille ja Valastinhan pitäisi myös palata playoffeihin. Miehet terveenä ja puolustus palaa alkukauden loistoonsa. Lisäksi pelaavat torstaina jo ja saavat pitkän viikon valmistautua välierään, Jabarikin on tänä vuonna ollut riittävän hyvä.

 • Tälläkään pelillä ei ole Kuopiolaisille enää todellista merkitystä, joten nähtäväksi jää millä rosterilla, millä asenteella lähtevät ja miten peli etenee (lähinnä ettei tule loukkaantumisia).Todennäköisesti Kuopio ei halua kuitenkaan enää hävitä tällä kaudella, varsinkaan viimeistä ennen välieria, mutta nähtäväksi jää miten peli etenee.

  Tällä hetkellä kyllä näillä tämän hetkisillä rostereilla ja peliesityksillä sanoisin, että Ahmat on ainut todellinen haastaja Kuopiolaisille. Mielestäni muilla ei vaan materiaali riitä voittoon asti. Ahmojenkin on muutettava taktiikkaa (jos meinaa voittaa) eli kaiken A&O on viedä Kuopiolta juoksu pääosin pois, antamalla samalla kova paine ja laittamalla takakentällä mm. Lewis, Slater, Irwin rissuihin kiinni (heiltä jos keltä se onnistuu, Lewis varsinkin sammuttaa valot vastustajalta kyllä todella upeasti). Sen lisäksi Jabarin tulisi olla pelin MVP eli on siinä haasteita kyllä jäljellä.

 • Oletko varma että Lewis pelaa puolustuksessa?

 • Kukaan ei voi olla varma huomisesta, mutta aivan ilmiömäisen loistava puolustaja vaahteraan eli yksi iso mahdollinen palanen siihen ettei heitto uppoa ahmojen takakenttään ja kuinka nopeasti juoksupeleissä tulee täyttöihin mukaan. Ahmoilla on rissuja aivan tarpeeksi kunhan jabbar toimittaa sitä palloa ja jos ko. herra aikoo juosta pallon kanssa niin mikäs siinä. Ahmojen tärkein tehtävä on ottaa pallo pois ja olla antamatta kuopion käyttää kelloa ja tehdä aina driven lopuksi pisteitä tauluun, jolloin lewiksen tärkein rooli on olla fressinä puolustuksessa, mutta mistä näitä tietää…Voihan se olla, että ahmat kaatuu jo välierässä ja kaikki spekulaatio siltä osin on turhaa. Mutta kun katsoo näitä muiden vaahterajoukkueiden ongelmia kuopiota vastaan niin kaikki alkaa siitä, että se huikean vahva ja muutosnopea Reasnover vaan hyvän linjan avustamana poraa reikiä siihen puolustuksen fronttiin, kepit liikkuu ja kello käy…ja niihin juoksumuodostelmiin asetetaan muutama onnistunut heitto ja taas kepit liikkuu, kello…

  Minun mielestä näillä kokoonpanoilla pleijareissa Kuopion voittanut on onnistunut ja pelannut helvetin upean peli.

 • Se on totta että steelerssin jos aikoo kuopiossa voittaa täytyy pelata vuoden paras peli siihen paikkaan. Rehellisesti sanoen luulen että ainoa keino voittaa steelers tällä kaudella on se että steelers itse hölmöilee pelinsä. On kuitenkin niin tasokas linja/juoksu ja siihen sekaan edes keskinkertainen heittohyökkäys niin silläkin olisi tällä kaudella playoff paikan saanut. Tarkoitan että ste hyökkäyksen frontti ja Reasnover mihin tahansa liigassa olevaan jengiin niin riittäisi. Kertoo siitä miten kova yksikkö kyseessä.

  Tässä nyt pari peliä on puhuttu syystäkin kotieduista ja niiden merkityksestä. Se vaan on fakta että eteläsuomalaiset on nyt päässyt parikautta nauttimaan lyhyistä matkoista kun taas seinäjoki ja kuopio on reissannut junnuiästä lähtien joka vuosi tuhansia kilometrejä. Sanotaan näin että toisen kotietu on kovempi kuin toisen. Itse en pelaa mutta tahtoisin kerran käydä tuon Kuopion vieraspelin kokemassa ihan vain nähdäkseni että mikä siitä tekee niin vaikeaa..

 • No tota etelästä matkaa noin 400km, se on pitkä matka istua perse puutuneena ;) tai aloittaa ns. bussi jaloin eli kyllä se vähän vie focusta väärään suuntaan. Asiaa tietysti helpottaa pleijareissa, että joukkueilla on aina mahdollisuus (ainakin finaaliin pääsevä) mennä etukäteen paikkakunnalle ja aloittaa näin samalta lähtöviivalta. Eikä se matka nyt sinänsä niin mahdoton ole kuitenkaan vaan Steelers on luonut hurjan ilmapiirin vänärille, jossa katsojat/kuuluttajineen ovat alusta lähtien mukana ja se joukkueen iskeminen luo sellaisen perustiiliskiven, joka lyö joka downilla siihen vastustajan henkiseen selkärankaan ja jos yhtään antaa periksi niin todennäköisesti tulee ruma loppu. Jolloin se kotimatka vasta tuntuu pitkälle.Mutta kyse ei ole ainoastaan Reasnoverista ja linjasta vaan pitkä historia hitsautunutta yhteishenkeä, sellaista on vaikea horjuttaa henkisesti, saati saada pelaamalla kyykkäämään. Ja valmennus luo se peruskyvyn toteuttaa sitä hurmosta, siellä harvemmin tulee mitää huteja tai mistä ei nopeasti saataisi kiinni. Kokonaisuus ratkaisee ja jotain siinä savolaisten vedessä täytyy olla, kun siellä tunnutaan pelaavan pleijareita jokaisessa runkosarjanpelissä eli pelataan helvetin kovaa ja rehtiä jokaisella downilla alusta lähtien.

 • Ari Tuuli-trophy alkaa olla jo valittu, mutta heittäkää villeimpiä veikkauksianne tämän vuoden kotimaiseksi puolustajaksi. Itse veikkaisin todella hyvää kautta pelaavaa DT Christer Bergiä.

 • Jaa se turkulainen?

 • Nuikka ehdottomasti

 • Vähän menee off topic, mutta kun tässä ketjussa nyt aloin jorisemaan niin jatketaan tässä. Niin niihin Ahmojen heikkouksiin vielä, se puolustuksen linja on kyykännyt viime peleissä aivan liikaa ja siihen on saatava back to basics eli siihen alkukauden formaattiin olisi päästävä Valastilla tai ilman häntä. Sekä keskusta on taipunut tupla blokeissa että kulmat kiertopeleissä. No kyllä siellä rosterissa linjamiehiä riittää, joilla asia pitäisi saaada kuntoon.

  Mutta siihen varsinaiseen asiaan, viimevuonna hyökkäys lähti peliin tekemättä juuri mitään voittaakseen ottelu ja pelko tässä on, että onko lopputulos sama eli ns. peruspeliä (päätä hakataan taas seinään). Fakta on, että juoksupeli ei ole toiminut toivotulla tavalla tänäkään vuonna (siis keskushyökkäjän tontilla) ja kaikki pidemmät siivut on saatu Jabarin omilla juoksuilla. Heitto ajoittan todella upeaa ja vastapainoksi syvejä säkkejä ja rullaava peli loppuu ja kenttäasemat heikkenee.

  Tässä vaiheessa ei kyllä enää mitään ihmeitä tapahdu, 5 tai 33 ehkä vielä liian ”hentoja” ja taas 7 ei riitä nopeus ja notkeus breikkaamaan pelejä esim. kuopion fronttia vastaan. Mitä jää jäljelle, no tuolla joku arvuutteli? ehkä Lewis tai joku muu no miksei, mutta enpä jaksa uskoa ainakaan ilman mitään kikkapeli efektejä mukana (ja ne eivät kanna koko peliä).

  Mielestäni jäljelle jää Jabari kuten tähänkin asti tai tähän on päädytty. Mutta miksei mm. 7 ja Olan lahjaa suomalaiseen jefuun (Mäntymäki) peluuteta peruspelinä fulari/taidi osastolla tai linjan takana, jolloin saadaan lisää blokkausvoimaa, sekä heittopeleihin tarvittaessa lisäulottuvuutta. Jabari tarvitsee lisää aikaa poketissa, jotta pelintekijät voivat ottaa sen edun, joka heillä on puolustajiin nähden (sekin on moneen otteeseen nähty). Myös siirtelemällä näitä kavereita pystyy paremmin aavistelemaan tulevaa. Sillähän Reasnoverkin elää juoksupeleissään, antaa pelin kehittyä ja lukee taitavasti mihin se reikä tulee eikä puske voimalla suoraan puolustukseen.

  Se mun pointti tässä on, että Ahmat ei ota hyökkäyskoneesta ulos sitä mihin sen voisi virittää vaan antaa enemmänkin avaimet puolustuksille sen sijaan, että liikuttaisi niitä keppejä peruspelillä eteenpäin!

  Joo ja minä antaisin palkinnon Nuikalle tai Jääskeläiselle.

 • Nythän wolvot signasi myös muuan rbnä oikein hyvin viihtyneen Micky Kyein. Olisiko tuossa se X factor jolla saataisiin kone rullaamaan?

 • Niin siis tuossa aiemmin tarkoitin vuotta 2020 jolloin ahmat pelasi finaalia Lahdessa ja iski päätään peruspelillä savolais seinään. Juuri noihin viimeisiin peleihin oli silloinkin Kyei istutettu rygbyn puolelta keskushyökkääjäksi…ja ei vakuuta lopputulos .

  WOLVERINES

  STEELERS
  RUSHING No. Gain Loss Net TD Lg Avg.
  Kyei M 11 32 8 24 0 10 2.2

  RECEIVING No. Yds TD Lg
  Sagne S 4 67 0 25
  Kantonen N 3 37 0 22
  Kyei M 2 2 0 3
  Johnson C 1 20 0 20
  Totals… 10 126 0 25

  ja peli päättyi vesisateessa 21-0 Kuopiolle (ahmojen hyökkäys oli tai siis näytti just tätä nykyistä eli vaikealta päästä voittoon pelissä kuin pelissä kovia joukkueita vastaan). Nyt ei ole vielä myöhäistä löytää sitä sinistä peruslankaa…

 • W on parhaimmillasn todella kova. Ongelmana vain epätasaisuus ja eivät ole niin yhtenäinen joukkue. Sanonpa et Roo vie vänärillä mutta finaalin taas Kuopio kyllä.

 • Täytyy kuitenkin muistaa että finaalissa 2020 ahmojen QB forcier oli aivan paska. Näytti bambilta jäällä kun ei pysynyt pystyssä linjan antaessa 4-7 sek aikaa

 • Jännä nähdä miten tosissaan kukot lähtee perjantai peliin kuopioon. Mikä on kokoonpano aikovatko tulla täysillä vai myöntävätkö tappionsa ja säästelee ukkoja playoffeihin?

 • Ei varmasti kukot säästele kun voitolla varmistavat kotipelin playoffeihin ja välttävät kuopion reissun ensi viikolla.

 • ei vaan voita Steelersiä millään taikatempullakaan tällä kaudella… Sinänsä paskan hailee säästelevätkö vai eivät…

 • No niin, nyt eletään niitä aikoja jolloin injuri oikeaan kohtaan lamauttaa liki joka porukan suorituskyvyn. Tämä kyseinen peli on jämerä sen suhteen että, kun täysillä vedetään, niin saattaa napsua jotain leukaan oikein kunnolla. No toivotaan, että ne kaikki tärkeimmät pelaajat säästyy kolhuilta eikä pleijarit mene lörinäksi millään porukalla tänä vuonna.

 • Ambro U

 • Oliko croco voitto noin kallis Roolle vai säästelläänkö vaan avain miehiä playoffeihin. Kyllä tää laji on raaka loukkaantumisten suhteen. Muutama avain pelaaja sivussa, niin paketti hajoaa varmasti jokaisella jengillä.

 • Roo qb aika ontuen välillä liikkui kun pelitilanne ei ollut päällä. Tosin ei muuten näyttänyt pelaamiseen kovin paljoa voikuttavan, mitä aika vähän juoksi muihin matseihin verrattuna.

 • Toisaalta fiksua pitää huoli, että kärkiukot ovat varmasti pelikunnossa välierässä.

 • Viimeinen peli vara hävitä tälle vuotta. Jos vaikkakin olisi hetki jolloin 2 string qb oikeasti tarvitaan. Nyt on viimeinen hetki ajaa sisäön ilman suurempaa riskiä. Fiksua tekemistä roostersilta. Veikkaan että kuopiossa ei 2 string juuri kentällä näy..

 • Stee voitti maljan. Muut tiputti hanskat. Pitäisikö nyrkkeilystä laínata muitakin sääntöjä kuten pyyhkeen heittämisen? Tasurissa parempi ranking voittaa? EI. Potkimisen voisi jättää potkupalloon. Fiksut on jo jättänyt ja ne jotka eivät kärsii korkeaenergisistä vammoista. Naps ranne poikki. Jefu on parhaimmillaan kun se ei koita olla mitään muuta. Vai bluffaako Roo? Bluffaaminen taitaa olla Pokeria, ei Jefua!!!

 • Ymmärsikö joku muu?

 • Ei ymmärtäny.
  Tämmöstä se on, kun pelaajien äitejä ja isoäitejä päästetään internettiin ..
  Vitun savolaiset

 • Onko Roolta, jokin taktinen veto hokea, että haluaa voittaa ja sitten jättää jenkki QB pois rosterista?

 • Jos poika on paskana niin kannattaako sitä peluuttaa kun todennäköisesti häviävät tämän pelin kuitenkin? Ensi viikolla voi olla sama matchuppi aika runsaasti isommilla panoksilla.

 • Vaikka Roo pelaisi ykkösmiehistöllä ja lähtisi täysillä voittamaan ottelua, se olisi haastavaa. Samalla luultavasti pitäisi tehdä taktisesti jotain uutta, joka ei olisikaan mahdollisessa seuraavassa ottelussa enää uutta. Ja voittokaan ei toisi muuta kuin varmistuksen kolmossijasta. Nyt häviöllä on ihan ok mahikset saada tuo sama sijoitus. Todennäköisyyksistä tykkääville mahis on 75%, jos BUT-CRO on 50/50 peli.

  Kun siellä on QB jalassa häikkää ja avainpelaajilla kolhuja ja vammoja, on aika fiksuakin lähteä hakemaan mahd. hyvää tilannetta pudotuspeleihin. Ja vaikka sieltä napsuisi se 4. sija ja reissu Kuopioon, pytyn voittaakseen pitää pystyä kaatamaan Kuopio. Se on helpompaa välierissä kuin maljassa.

  Mikäli Roostersin toimistolla on käytetty samaa lähestymistä kuin ylläoleva pohdinta, niin virtuaalinen hatunnosto. Wolverinesin toimistolla riskienhallinta ei kuulu työtehtäviin, joten stadissa mennään ääripäästä toiseen.

 • Itse luen sääntökirjaa niin, että jos Roo voittaa se on 2.

  Jos kolmella tai useammalla joukkueella on yhtä paljon sarjapisteitä ratkaisee niiden keskinäisen
  sijoittumisen sarjassa:
  1. Keskinäisten otteluiden voittoprosentti
  2. Voittojen vahvuus (joukkueen voittamien vastustajien voittoprosentti)
  3. Otteluohjelman vahvuus (kaikkien otteluiden vastustajien voittoprosentti,
  huom. jos joitain joukkueita vastaan on pelattu useammin huomioidaan nämä
  niin monta kertaa kuin vastustajaa vastaan on pelattu)
  4. Vierasvoittojen lukumäärä sarjassa

 • Jos roo voittaa niin ne on 9-3 ja recordillaan kakkosia eli tiebreakit pätee wol vs cro vertailussa jossa wol menee ohi 5-1 vierassaldolla.

 • Berg ei ole lähelläkään Matti Lindholm trophyä. Se annetaan sarjan parhaalle suomalaiselle taklaajalle ja alkaa sekin olla jo taputeltu. Voi laittaa ramalla rahdilla Porvooseen kuin Ari Tuulipalkinnonkin.

 • Edellinen kirjoittaja: Kerropas kuka on paras suomalainen taklaaja (ja alkaa se olla taputeltu)? Berg on ollut hel-vetin hyvä. Jatkuvasti tupla vastassa ja jatkuvasti tuhoaa pelejä + tekee vielä tärkeitä taklauksia. Jesse Vuoksenturja samassa roolissa, hyvällä menestyksellä, mutta Berg ollut selkeästi parempi. Timi Nuikka LB/SS roolissaan pelasi hienon kauden ja on jo nyt liigan paras suomalainen LB. Taavi Aronpäälle kerääntyy taklauksia ja säkkejäkin, mutta on kovin kovin kaukana edellämainittujen takana. Ketäs muita? Koko Kuopion takakenttä?

 • Nuikka 81 taklausta

 • Miten helvetissä tosta saa vastaanotonhäirinnän ku heitto menee saman verran pään yli kuin Rissalasta lähtevät Finskin koneet.

 • Selitykset alko savommualla jo😄

 • Ollu maali, puusilmät!

 • Eikös noi potkimiset pitänyt jättää pois? Miksi ne kuitenkin potkii noi lisäpisteet?

 • Joo ärsyttää tämä savolaisten jatkuva kitinä.
  Kitistään ja itketään joka pelissä/pelistä.

 • eiku me muut ei tajuta kuinka ne tietää kaiken ja me muut ei mitään.

 • Eniten ärsyttää nuo surisevat valomastot…

 • Hurjansson!

 • Hmm, miten Steelers mahtaa pärjätä semeissä kun nytkin jo tekee tiukkaa.

 • Kylläpäs se Reasnover tykkää valittaa tänään. Jatkuvasti näyttää jostain jauhavan pelin jälkeen.

 • Melkein joka downilla Steelersin O-linjalla kiinnipito

 • Ei voi olla, kyllä tuomarit puuttui niihin.
  Se puolainen kiinnipitokone on kyllä mahtava

 • Vertaillaan vähän linjoja. Kumman qb on useammin säkitettynä.

 • On aika kassalla sanoessaan että 8 minuuttia ei riitä 10 pisteeseen Roostersille. Noh oli se oikeassa, mutta ei voinut tietää🤡

 • On pellejä. Aina samaa raivoamista vaikka on voittollakin.
  Naurettavaa sakkia.

 • Tinanapeilla ei näy peli-iloa vaan vihaa ja raivoa, ehkä tämän takia niitä omia pelaajia ei ole.

 • Aika väsynyttä provoyritystä täällä.

  12-0 😎

 • Väsynyttä on tuo egoilu ja jatkuva perseily.

 • Tissiposket syökää makkaraa.

 • Sielä oikein keyboard warrior suoraan savon sydämestä.
  Jaksoit liikutella narukäsiäsi näppäimistön yllä?

 • Kun se QB on loukkaantunut niin minkäs teet. Kai ne nyt olisi ykköskuuppaa peluuttanut jo olisi ehjä🙄

 • …Roosters esitti egoilunsa Croco -pelissä tekemällä merkityksettömän td:n viime sekunneilla. Sääli, että Steelers ei tänään saanut kaikkea irti ja nuijinut, etenkin Roon valmennusta, +50:llä pisteellä. Ehkä ensi kerralla.

 • Eivätkä pelanneet Butcherspelissä näytettyä kivaa kikkapeliä Roostersin moniToimisen sentterin kanssa :)

 • Eiköhän siinä haluttu antaa Urjanssonille toistoja.

 • Röh röh. Kuopiolainen kansan laji tuo ylimielinen sikailu. Noh tuloo se noutaja myöhemminkin

 • En nähnyt peliä. Mitä sikailua siinä oli?

 • Ei erityisesti mitään. Kunhan häviäjiä harmittaa. Huvittavaahan tää Gridironin itkumeininki on, mestarit vaihtuu mutta meno ei. Samaa itkua oli Roosters-dynastian aikaan. (En asu Savossa)

 • Kuopio oli ajoittain helisemässä. Roosters teki hyvää työtä ja paras tulos mitä sillä porukalla pystyi. Semi finaaliin kuitenkin tutut miehet alottamaan niin kuopiossa voidaan hyvinkin nähdä stadin derby syyskuussa.

 • Kuopiolla oli kuitenkin yhtä laitahyökkääjää vaille kaikki paikalla. Tuohon sikailuun niin lopussa oma joukkue saa syötönkatkon ja kuuma ranskalainen heittelee kypäräänsä kentällä. Että kyllä siellä jotakin hämminkiä oli..

 • Näistä neljästä joukkueesta tuli parhaat parit. Kukkoilijoiden suunta on ylöspäin , kartallakin ja tulee haastamaan mestaria. Kuopion OL pitäisi pystyä pelaamaan alempana ja puskemaan paremmin voittaakseen ottelun varmasti.
  Toisaalta Sjoen pitää herätä taistelemaan mutta Deen boksissa on potentiaalia Wolvojen ja Jabarin juoksua pysäyttämään. Crokojen takakenttä on heikoin mutta Wol heittopelikään ei ole täydellistä. WR #17 Särkelä sais luvan oppia tulemaan palloa vastaan ja highpointtaamaan raameillaan alleheitetyt pallot. Odotan tasaisimpia mahdollisia pleijareita 2022.

 • Ste – Cro

  Perustelut: Ei tarvetta.

 • Meidän pleijareiden järjestys ratkesi.
  1. Kuopio: selvä juttu
  2. Wolvot: ero kolmoseen ja neloseen koska voitti vieraspelin omalla kotikentällään.
  3. Crokot: ero neloseen koska kolikko kääntyi oikein päin.
  Olis ollu kyllä kiva nähdä jälkimmäinen roo-cro peli mikäli keskinäisten otteluiden pisteet olis ratkaissu, koko pelin luonne olis ollu aivan toinen ja olis varmasti pelattu loppuun asti.

 • Wol – Roo.
  Aika selvää jos ymmärtää fudiksesta mitään.

 • Jos fudiksesta ymmärtää jotain ei voi sijoittaa Wolvoja millään finaaliin. Stadi on punainen!

 • Wol-Roo malja Kuopiossa olisi kyllä melkoinen tapahtuma.

 • Saiko Steelers #48 pelikieltoa tempauksestaan? Paikallaan olisi, harvinaisen törkeä temppu oli.

 • Joo, sai. Kuulemani mukaan 2 peliä. Sen verran oli kuulema aiheuttanut pahaa mieltä.

 • Wol-Roo😂 Eli ei todellakaan tajua jefusta mitään😂😂😂

 • @kyyberi, kaikki otteluparit Maljaan joissa Kuopio EI olisi mukana olisi iso skandaali Liitolle.

  Nyt muuten tulevana perjantaina välierä STE-ROO Kuopiossa. Vaatisi kyllä todella ison ihmeen jos Roosters tästä nousisi voittajana. Sitä on lyöty jo nyt kun ottelu laitettu perjantaille ja vielä matkapeli …

 • Ste-wol on ainoa mahdollinen matchuppi. Wolvot ainoat jotka voi olla samalla leikkikentällä kuopion kanssa, ja tämä tulee olemaan kesän paras matsi

 • Laittoiko Steelers valmennus kaverin pukukoppiin, koska kentältä sitä ei ajettu kypärän paiskomisen jälkeen?

 • Perjantai-illan peli ja Rovaniemellä.
  Löytyykö lähtijöitä?

 • Ulina ajankohdasta?

 • Onko varma?

  T. Hakala

 • Yeah let us know asap!

  Br,
  Andy&Michael

 • Pelataan vantaalla.

 • On kyllä melko varmaa ettei tätä peliä pelata Vantaalla!

 • Wolvot pelaa vantaalla kun naisten finaalipelataan siellä ja ruudun jätkät ei jaksa siirtää kamojaan velolle

 • Taitaa olla kolme maahockey jannua höntsäilemässä velolla lauantaina ja tarvii koko kentän veivailuun.

 • Onko stadin jengien luotto omiin kykyihin on noin huono, ettei kenttää ole varattu pleijarien pelipäiville?
  Amatöörimäistä touhua.

 • Nimenomaan Velon kenttäänhän se powell olkapäänsä hajotti, tämä varmaan iso juttu hänelle ettei tarvi betonille mennä.

 • Kun keskustelu nyt kaikesta huolimatta jatkuu väärän ottelun alla, niin kysytään nyt sitten tässä. Miksi ei pelattaisi Vantaalla?
  Miksi kukaan vapaaehtoisesti haluaisi pelata suomen ylivoimaisesti paskimmalla kentällä eli Velolla?
  Mikä sinne kokolattiamatolle vetää?
  Paska alusta, murtumat ja palovammat? Velodromi katsomon ja kentän välillä? Vanhentunut infra, vai pienet homeiset pukuhuoneet?

 • Et oo tainnu kamalasti varailla kenttiä vai louskutatko päätäs vaan ajankuluksesi

 • Kuopiolainen näppäinsoturi taas lässyttää.
  Ihme sakkia kun joka paikassa pitää olla rääkymässä.

 • Kuitenkin niin, ettei Velolla ole valoja. Ja sitte lapset nukkumaan

 • ”Velodromi katsomon ja kentän välillä?”

  Mene pelaamaan jos haluat pelaajien kusisia munasyndejä haistella tai hommaa silmälasit jos et sieltä katsomosta näe.

 • Tämäkö oli ainoa kohta mihin keksit edes jonkinlaisen argumentin?
  Katsot varmaan TV lähetyksetkin vanhasta 14″ kuvaputki TV:stä.
  Se että munasuojien haistelu edes tulee mieleesi, kertookin kaiken muun tarvittavan sinusta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *