Steelers – Jaguaarit

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:54 50

(2-2)

21

(1-3)

06
1 2  
7 14 21
0 6 6

3.7.2016 klo 15:00 Kuopio

Kaari

Steelersille tärkeä voitto Jaguaareista

Gridiron Staff 11. heinäkuuta 2016 22:29

Kuopio Steelers näytti viimeistään nyt kuuluvansa divisioonatasolle kaatamalla Jyväskylän Jaguaarit kahden maalin erolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tästö vois kehkeytyä ihan mielenkiintoinen matsi, yllätysmomentti ois molemmilla joukkuiella käytettävissä, ainakin mun mielestä tän lopputulosta ei voi ihan 50-0 laittaa kumpaankaan suuntaan…

 • Jännää on vain kuinka monella pisteellä Steelers voittaa

 • Viitta on käsittääkseni kovaa vauhtia matkalla Savoon

 • Kyllä. Tai itse asiassa se on aina savossa, nyt vaan kaivettu taas esiin.

 • Steelersin ennakon mukaan viitta on Jyväskylässä. Surakka: voitko selventää?

  http://www.steelers.fi/2016/06/30/otteluennakko-kuopio-steelers-vs-jaguaarit-jyvaskylasta/

 • Mutta eihän 1-divisioonassa voi pärjätä pelkästään suomalaisella rungolla…

  *polkee kiukkuisena jalkoja lattiaan*

 • Ei voi, rupusakkiporukoita voi satunaisesti kyllä voittaa mutta ei pärjätä

 • Hieno voitto ja mukava oli peliä katsoa streamin välityksellä, kun paikalle ei aina (jos koskaan) pääse.

 • Boom!!! What I said!!!. Go Steelers. Kotimaisin voimin :)))))

 • On muuten lämmintä täällä viitan alla… Olisko se voitto vai Steelers chili ja olut voiton kunniaksi joka mukavasti kihelmöi. (On nuuten näppärää kun ei tartte kääntää näitä kuitteja koska kotimaiset ymmärtää paitsi linja ja Pekka)

 • Koska Helsingin ”jenkkifutis-oraakkelit” ovat istuneet kommentin kirjoitushetkellä brakun katsomossa, oletan että tuon kaltainen kommentti ei voi olla peräisin muualta kuin Kanta-Hämeestä. Toivottavasti muistat tuon ”rupusakki” vertauksen siinä vaiheessa kun pudotuspelien hetki koittaa ja Steelers pistää koirat kesälomille.

 • Taisi Steelers varmistaa välierä paikan? Yksi nousi tilastoista esille 6 säkkiä steelers? Oliko jaguaarien linja nuin huono?

 • Kyllä Steelersin D linja ja linebackit dominoi. Jagut hävisi jatkuvasti 1 vs 1 tilanteet linjassa. Tästä syystä joutuivat koko ajan rikkomaan. Jaguille hyökkäyksen kiinnipitoja varmaan -50 yd joka myös kertoo Steelers dominanssista puolustuksessa. Lisäksi ainakin 5 hurry hätäheittoa Jagujen sinällään hyvällä asenteella pelanneelle QB:lle.

 • Oli se. Kun holdit otettiin pois, niin eipä sinne muuta jäänyt.

 • Hieno nähdä kuinka joillain ne jutut lähtee käsistä savossakin.. Tuollaisella turhalla pullistelulla tekee vaan itsensä pelleksi. Eikö nyt vaan kannattaisi olla tyytyväinen hyvästä voitosta ja jättää turhat uhoomiset pois. Varsinkaan kun todennäköisyys että Steelers tiputtaisi kumpaakaan sarjakärkeä yhtään mihkään,on todella olematon. Toivottavasti Steelers pitää tuon hyvän pöhinän päällä ja antaa hyvän vastuksen Huskeille ja Wolvoille,mutta Indianssin ja Jagujen voitoilla ei viellä kuuhun mennä.

 • Samalla tavalla kun saintsien ei pitäny pärjätä huskeille tai royalseille….

 • Aika kultaa näköjään muistot. Se oli Huskit kenen ei pitänyt pärjätä kenellekään ja voitti runkosarjan kaudella 2015.

  Steelers on nyt voittanut III-divisioonatasoisen Indiansin josta ei paljoa kredittejä voi antaa. Tämän päivän nuhjailuvoitto Jaguaareista lasketaan jo suoritukseksi josta onnittelut

 • Lajin kannalta erittäin hienoa että kotimaisillakin pärjätään. Tämä toinen on sitten kouvola jolla on varmaan tälläkin hetkellä varamiespalvelussa europlayerin paikka haussa. En usko steelersin voittoon mutta ajatelkaa ensikautta, kova kotimainen runko ja siihen nämä muutama ratkasijaa. En näkisi mahdottomana että muutaman vuoden päästä kuopiossa on vaahteraliiga joukkue. Toki matkaa on vielä paljon mutta meininki on oikea!

 • ”Samalla tavalla kun saintsien ei pitäny pärjätä huskeille tai royalseille….”
  Jos on nähnyt yhdenkään Wolvojen ottelun tällä kaudella, niin on täysin selvää että Huskiesia lukuunottamatta yhdelläkään joukkueella ei ole mitään saumoja haastamaan heitä. Wolvojen kakkosmiehistö on päihittänyt toisella puoliajalla 17 vuotiaalla suomiQB:lla kaikki muut joukkueet Hämeenlinnaa lukuunottamatta, jossa ykkösmiehistö veti loppuun asti. Miten Jaguaarit, Steelers tai Indians voisi haastaa Wolvot jos JJ, Gilbert ja Lehtinen pelaisivat koko pelin loppuun asti?

 • Ei mitenkään. Jos joku kuitenkin osittain uskoo tähän ihmeeseen niin lauantaina 16.7. voi mennä Vänärile katsomaan kuinka Wolvojen yksinkertaisesti ylivertainen joukkue dominoi Steelersiä. Onhan heillä kuitenkin ulkomaalaispelaajia.

 • Ei siis riitä että ilman importteja voittaa ’vaan’ kaks peliä putkeen? Hyi mitä kuraa tämä koko touhu. Hattu päästä Kuopiolle, eikä muuta höpinää!

 • Kyllä kotijoukkueen menestyksestä saa nauttia. Itkeäkö tässä pitäisi ja nöyristellä kun netin junnubesserwisserit (vielä junnumaisesti nimimerkillä) kertoo kuinka pitäisi reagoida. Haloo?! Tunnustakaa väriä ja liputtakaa oman seuranne puolesta. Siitä fanikulttuurista hyötyvät kaikki. Minä ainakin häpeilemättömästi aion kuolemaani asti kannattaa Steelersiä jota itse olin perustamassa. Muu olisi aika munatonta. Eikö?

 • Kyllä sitä omaa joukkuetta saa ja pitää kannustaa, ja vaikka häviäisi niin silti se oma jengi on paras. Ja voitoista saa nauttia ja juhlia. Ihan sama tuleeko kotimaisilla vai ulkomaisilla, voitto on voitto. Pitäisi saada vaan lisää tämän lajin piiriin fanikulttuuria.

 • Kannattamisessa mitään vikaa ole.. Mutta kuuluuko kannattamiseen muiden dissaaminen?? Sitä en ikinä ole tajunnut että on ihmisiä joiden suut käy enemmän kuin teot ja näytöt,oisko kuitenkin urheilussa niin että pelit on mitkä ne asiat ratkasee. Auttaako fanitus jossa dissataan muita tiimejä ja ”kovistellaan”? Tämä että jatkuvasti vedetään ”täysin suomalainen rosteri” mukaan rupee olemaan jo kulutettu.. Urheilussa vaan on asiat niin että kun noustaan tietylle tasolle niin rupeaa joukkueet vahvistamaan rostereitaan ulkomaalaisilla ja lajin uskottavuudenkin kannalta se on hyvä asia. Ne jotka ovat lajia pelanneet 2000-luvun alussa,varmasti muistaa kun 1-divaria pelattiin 10-50 ihmiselle. Nyt niitä pelataan osassa kaupunkeja 500-2000 hengelle.

  Taso on nousut sarjoissa ja joukkueet entistä ammattimaisempia kuin koskaan ennen. Ulkomaalais pelaajat varmasti myös nostavat sarjojen tasoja,mutta myös samalla tuovat omaa osaamista joukkueisiin. Mutta pitää myös muistaa se että 2-4 amerikkalaista ei voita pelejä,kotimainen pohja pitää olla myös laadukasta.

 • Epäilemättä ulkomailta tuodut pelaajat nostaa pelin tasoa, sehän on selvää. Se että meitä kuopiolaisia syytetään parin voiton jälkeen kotimaisuudella keulimisesta on naurettavaa kaiken sen ’ei voi pärjätä ilmanimportteja’ jutustelun jälkeen. Totta hemmetissä me ollaan ylpeitä omasta tekemisestä, historiaa jokainen voitto ilman jenkkejä tässä sarjassa!!

  Oli miten oli niin kuopiossa pelataan tällä hetkellä divarin isoimpien yleisömäärien edessä parhaiten järkätyissä ottelutapahtumissa. Liittyykö kotimaisuuteen vai ei on arvoitus johon tuskin voidaan saada vastausta.

 • Näyttäkää viesti jossa olen dissannut vastustajaa? En ole sitä tehnyt 25 jefuvuoteni aikana. Kirjoitan aina reilusti omalla nimellä ja jos joku kokee, että olen häntä henkilökohtaisesti loukannut tai dissannut voi ottaa minuun yhteyttä. Seison aina sanojeni takana ja kannan vastuun jos tilanne niin vaatii, mutta jos kaikissa sarjaennakoissa ja puolessa tämänkin palstan kommenteissa päivitellään, kuinka Steelers lähti divariin kotimaisin voimin ja kyseenalaistetaan mahdollisuus pärjätä, niin kyllä kuittailu siitä on paikallaan. Lisäksi on todettava nettibesserwissereiden helmasynti on ikävä huumorintajuttomuus, joka iskee varsinkin silloin, kun todellisuus ei vastaakaan heidän ennustuksiaan kuten nyt Steelersin kahden peräkkäisen voiton tilanteessa.

  Olen pelannut kymmenien exporttien kanssa ja olen ollut mukana tuomassa Steelersiinkin useita kavereita. Läheltä ja kaukaa. Osa on ollut todella hienoja pelaajia ja auttaneet koko seuraa ja osa…no ainakin kokemuksina ainutlaatuisia ja tarinoita on syntynyt heistäkin :). Paria mätää omenaa lukuunottamatta kaikki JeFun pelaajat ja aktiivit rodusta, uskonnosta, kansallisuudesta ja sukupuolesta riippumatta ansaitsevat kunnioitukseni. Sekä omassa että vastustajan joukkueessa.

  Minulle kun on sinällään aivan sama vaikka pelataan norjalaisella rosterilla, kunhan tekeminen on laadukasta. Ja pitkään lajia pyörittäneenä tiedän, että Steelersin toiminta ON laadukasta.

  Tekoja voisi varmaan olla JeFun ja Steelersin eteen enemmänkin olla, mutta kyllä tässä neljännesvuosisadan kestäneessä seura-aktiivina olossa on tullut tehtyä tuhansia tunteja lajin eteen mm. pelaajana, valmentajana, seura pj:nä, tuomarina ja mehupoikana Näyttöjä on taatusti enemmän kuin puhetta.

  Go Steelers!!!

  Peace and Love
  Jarkko Surakka
  Steelers ry:n perustajajäsen ja seura-aktiivi

  P.S: Tämä viesti kirjoitettiin 100% kotimaisin voimin!

 • Jatka vaan samaan malliin, anna trollien huudella! Ite ainakin odotan vänärillä vierailua enemmän ku mitään muuta matsia tänä kesänä eli ainaki tän ”hesalaisen” kannalta savossa tehty jotain oikein!

 • …ja jotta kunnia menee oikeaan osoitteeseen hyvän duunin on tehneet 40 ukkoa treeneissä hyvän valmennustiimin kera (Utriainen, Soininen, Friman et.al)! Minä pääsen nauttimaan harmaana eminenssinä heidän työnsä hedelmistä. Tällaiselle joukkueelle on kiva hankkia rahaa ja katsojia…

 • Mites siellä Savossa kapasiteettia riimata livenä valtakunnan verkkoon se seuraavakin peli kun HelsinginHerrat saapuu kaupunkiin?

 • Rinta ronttingille Savossa. Jos aina vaan nöyristellään niin mitä siitä tulee. Paljon ennemmin rohkeasti liputusta oman jengin puolesta. Stadissa HIFK mainostaa katumainoksissa ennen Tappara-peliä ”tervetuloa Stadiin Tuukka” (tai mitä se nyt olikaan) ja se on ihan ok. Nyt kun jossain nimettömässä kainalopallopalstalla joku savolainen sanoo, että kovaa mennään ja haastetaan huskies niin hirvee halo, että ”nyt keulitaan”
  nössöt. Enemmän ääntä. Enemmän pokkaa. Enemmän ylpeyttä.

 • Kahen huonon voiton jälkee ollaan jo voittamassa koko sarjaa

 • Täsmälleen samaa mieltä. Tunnustetaan väriä ja ollaan aidosti ylpeitä omasta joukkueesta. Veljellinen kuittailu kuuluu asiaan kunhan ei mennä henkilökojtaisuuksiin.
  Koetetaan striimata seuraavatkin matsit, jos vaan saadaan vapaaehtoisia tarpeeksi liikkeelle :)

 • Ja me muuten voitetaan koko sarja….

 • …koska muulla asenteella on parempi jäädä himaan!

 • Olet oikeassa Surakka. Ja siksi ihmetyttää täällä Inkkarien jatkuva dissaus. Turpiin tulee niin että tukka lähtee mutta eilenkin vähälukuinen joukkue lähti voittamaan Wolvoja. Ei kokeilemaan uutta pelikirjaa tai kumartelemaan vastustajan staroille. Asennetta oli mutta turpiin tuli. Mitä sitä v.ttuilemaan.

 • Kuten sanoin: joka äijä joka vetää kamat päälle ja menee kentälle edustamaan joukkuettaan saa minun kunnioituksen. Tällä(kin) palstalla on liikaa nimimerkin suojista huutelevia pellejä, jotka tuskin ovat pelanneet downiakaan saati yrittäneet pyörittää seuraa, kerätä rahaa ja haalia pelaajia. Olkaa ylpeitä seuroistanneja pelatkaa kovaa ja rehtiä JeFua.

  Minä lähden nyt purjehtimaan ja lopetan märehtimisen hetkeksi.

  Jarkko
  P.S: Ennakkosuosikin viitta suojaa sateelta.

 • … kun savolainen puhuu on vastuu kuulijalla. Kaikkee ei tarvi uskoo !!

 • Hieno peli Steelersiltä. Väisänen ylitti odotukseni ja heittolukemat olisivat olleet paljon kovemmat, jos eivät olisi yrittäneet niin montaa pitkää pommia. Heitot olivat kyllä täysin allejuostavissa, eikä toisaalta intereitäkään syntynyt. Juoksujaardien vähyys vähän yllätti, vaikka Metsä ja Räsänen ovat lupaavia bäkkejä ja linjan blokit näyttivät osuvan hyvin kohdilleen. Kehityskäyrän osoittaessa jatkossakin ylöspäin Steelers voi vielä laittaa Hämeenlinnan tiukille pudotuspeleissä. Lisää stream-lähetyksiä kansalle!!!

 • …eli olet sijoittanut jo Huskit ja Steelersin vastakkain pudostuspeleihin ? Noh, Hämeenlinnan peli on ihan toista kun Ajuwon ja Bedwell ehtivät kentälle samanaikaisesti. Jospa vaikka Wolvot kokee tämän ensimmäisenä ensi lauantaina.

  Ja Steelers ja Jaguaarit pelaa vielä sen toisen ottelun tällä kaudella ennen sijoituspelejä.

 • Todella ISO peukku Steelersille streamauksesta. Lisää tällaistä.

 • @@Filebacker Yes, yes. Wolvot voittaa… tai sitten ei. Mutta se jengi voittaa varmasti, joka streamaa pelinsä!

 • Steelersin juoksujaardien vähyys ihmetytti minuakin. Tilastoiden mukaan Metsällä 7 kantoa 5,6yd keskiarvolla ja Räsäsellä 9 kantoa 2,0yd keskiarvolla. Erikoista, että vain 2 divarissa pelanneelle Räsäselle annetaan enemmän vastuuta kuin Vaahteraliigassa pelanneelle ja ainakin Roosterssissa varsin paljon vastuuta saaneelle Metsälle. Roosterssissa vastuun saamisen perustan vain pk-seudulla pelattuihin peleihin, joita olin itse katsomassa. En kylläkään tiedä kumpaa peluuttavat avaavana.

 • Steelers vois ottaa Törrösen Rb:ksi, eikös Törrönen muinoin sielläkin paikalla pelannut?

 • Metsä oli Roostersissa puhdas rivimies jolle ei palloa luovutettu haltuun kertaakaan kauden suurissa peleissä. Liigastatus ei tee hänestä eikä kenestäkään muustakaan automaattisesta staraa tai tähteä divarissa. Se että ”vain 2 divarissa” pelannut Räsänen saa enemmän peliaikaa on valmennuksen ratkaisu ja perustuu varmasti pelaajien kuntoon.

  Suomessa III-, II- ja I-divareissa pelaa yksittäisiä pelaajia, jotka mahtuisivat useimpien liigajoukkueiden rostereihin kevyesti ja vastaavasti liigajoukkueiden rostereissa on runsaasti pelaajia joilla ei olisi mitään asiaa ainakaan I- ja II-divisioonan joukkueiden avauskokoonpanoihin.

  Steelersin hyökkäyksessä ei tällä hetkellä ole yhtään ”tähtipelaajaa”. Se saattaa muodostua joukkueen vahvuudeksi pelattaessa divarin muita tyvipään joukkueita vastaan.

 • Sanomani taisi mennä hieman ohi ja myönnettäköön, että muotoilu oli huono. Metsän rooli roossa oli sama kuin yleensä muidenkin suomi rb vaahterassa eli kentälle päästiin, kun jenkki rb tarvitsi tauon. Tarkoitus ei ollut kritisoida valmennusta, joka uskoakseni on hyvin osaava. Nostaa mielestäni vain Räsäsen osakkeita, jos hän on pienellä kokemuksella parempi kuin kokeneempi joukkuetoverinsa, joka on nopean googlauksen mukaan pelannut myös taftissa, usassa ja sipoossa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *