Steelers – Indians

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:43 7

(7-1)

62

(0-8)

00
1 2  
27 35 62
0 0 0

12.8.2017 klo 16:00 Kuopio

Kaari

Steelers jätti Indiansin nollille

Gridiron Staff 13. elokuuta 2017 13:20

Kuopiolaisjoukkueen voitto tarkoittaa sitä, että ykkösen runkosarjan voitto ratkaistaan tänä vuonna arvalla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämä ottelu on varmasti yksi kauden tasokkaimmista, kiihkeimmistä ja jännimmistä.

 • Toivottavasti Steelers keskittyy täysillä pelaamiseen jotta viimeinenkin intiaani luopuu leikistä. Royals hakkasi 2015 Oulun 124-8
  Pystyttekö samaan?
  Indiansille terkkuja: ne jotka pelaa loppuun asti ja hymyilee matsin jälkeen on sankareita. Olkoon viimeinen peli Kouvolan paidassa ja jatkakaa jossain toisessa seurassa. Ansaitsette paremman joukkueen, mutta tälle johdolle älkää pelatko. Pelatkaaitsellenne ja jättäkää semmoinen video että taistelitte viimeiseen asti, niin ansaitsette vielä pelata jossain muualla.
  Steelers, ei yhtään armoa: Kouvolassa on saatu harjoitella ihan yhtä paljon kuin kuopiossakin. Se ei oo teidän vika että eivät osaa pelata. Antakaa kaikkenne että inkkarit saa mitä tilaa.

  Jos inkkarit luovuttaa ennen pelin alkua. Pidän huolen että kukaan ei unohda sitä ikinä.

 • Tyly teksti mutta totta.

 • 27-0 @ halftime

 • 62-0 Kouvola suoraan äijäliigaan KIITOS

 • Kouvolan touhua. Vuodesta toiseen kituutetaan minijengillä 1.ssä ja sinnekään ei paukut riitä ja pelaajat katoaa naapurikylään ja fbsivuillakin mainostetaan lippupalloa intiaaninen ykköslajina.. jatkuvaa sekoilua tuomarointihommissa ja hurjia juttuja liikkuu seuran johdosta. kuinka kauan vielä toi kanootti seilaa näillä vesillä.. voi myötähäpeää.. olis kyllä mielenkiintoista nähdä se huhuttu paikalliskamppailu Kotkan ja Kouvolan välillä. TV kerrankäynytkouvolassapeliäkatsomassaenkäenääikinä.

 • Inkkareilla eilen 17 miestä pukeissa. Lopettakaa joku nyt tällainen toiminta hellällä niskalaukauksella. Lähtekää pelaajat menee sieltä, vielä kun ehditte. Tilanne ei tule muuttumaan ensi vuonnakaan, jos ykköseen pitää lähteä pyristelemään.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *