Steelers – Butchers

Viimeksi muokattu 31.3.2019 15:10 13

(8-3)

42

(4-7)

21
1 2 3 4  
7 14 0 21 42
0 14 0 7 21

23.8.2019 klo 18:30 Väinölänniemi

Kaari

Steelers nappasi kotiedun välieriin

Gridiron Staff 25. elokuuta 2019 19:06

Kuopiolaisjoukkue sai napattua revanssin Porvoon Butchersista kotikentällään.

Lue lisää

Kommentoi

 • Kyllä pelottaa tämä matsi. Vaikka ovatkin sarjakakkosia, niin ailahtelevaa on ollut kuopiolaisten peli. Pystyvät häviämään ihan kenelle tahansa ja toisaalta voittamaan kenet tahansa. Viime kierroksilla Saintsista nippanappa voitto, Crocoilta meinattiin jo ottaa kuokkaan, kunnes tuli ihan hullu comeback. Ja sitten kyykittiin Royalsia vastaan.

  Aivan hyvin voivat ottaa turpiin Butchersiltakin, jos porvoolaisilla on hyvä päivä ja perseily Steelersin takakentällä jatkuu.

  Panokset ovat huimat. Voitto antaa varman kakkossijan ja tappiolla asetutaan helvetin vaikeaan asemaan, kun pitäisi Roosters piestä viimosella kierroksella (jos Wolvot eivät perseile omissa peleissään). Kyllä se tämä ottelu olisi nyt vaan jumankeuta voitettava!’

  Kaikesta pelostakin huolimatta – Go Steelers!! Vänärillä nähdään.

 • jos Roosters voittaa Vaasassa, ei ole kukonpojilla panosta viimeisellä kierroksella lainkaan, joten voi olla että matkapeli Kuopiossa ei kauheasti innosta. Savolaisille kuitenkin riittää yksi voitto viimeisestä kahdesta ottelusta kakkossijaan riippumatta ahmojen ottelun lopputuloksesta.

  Jännä kierros joka tapauksessa ainakin tuloksia odotellessa.

 • Vettä ripsottelee Vänärillä tänään koko päivän mutta aurinko myös näyttäytyy.
  Steelersille kosteasta säästä pieni etu koska systeemissä on mukana myös Petersin omat juoksut. Pystyykö Butchers oikeasti haastamaan Steelersin? Ehkä mutta todennäköisemmin ei.

 • kurvinen pitää endinä peterssin siellä boksissa niin sieltä ei paljoa juosta ! 4 säkkiä !

 • Olin aikanaan aika epäileväinen Roikon valinnasta Porvoon peräsimeen varsin nuorena miehenä, mutta nyt vaikeiden kausien onnistunut läpiluotsaaminen on alkanut herättää kunnioitusta. Vaikkei Porvoo pääsisikään semeihin, on tämäkin kausi ollut odotuksiin nähden ihan kelpo.

 • Muista kautta jolloin tuomarit olisivat tehneet yhtä huonoja ratkaisuja yhtä läheltä ja yhtä selvistä tilanteista. Myös nämä tuomareiden jatkuvat torikokoukset on aika erikoisia.

 • steelerssien 120 jaardisessa videossa ensimmäisen pelin pukukopissa modattiin polvisyndejä mikä on säännöissä kiellettyä ! saako pelistä laittaa vielä protestin menemään tai ainakin hautala heittämään brakulle keltaista lippua ?!

 • Erkki. Ei polvisyndien puute tai modaaminen ole varmaankaan SuomiJefun suurin ongelma.

 • Polvisuojia saa muokata, kunhan niistä ei tule vaarallisia itselle tai vastustajalle.

 • Tai jos suojat puuttuu kokonaan eikä mene edes polvien alle. Case G.Johnson? Ainakaan live kuvassa.

 • Sääntökohta 1-4-7-m ”Varusteita ei saa muutella siten, että turvallisuus alenisi”

  Jos polvisuojia leikellään, turvallisuus alenee.

 • Ihanaa kun kerrankin puhutaan oikeista asioista!
  Itse tykkään eniten vanhoista vaahtomuovisista polvisuojista, jotka piti tuntea väkivalloin housujen sisään. Ahdisti, kun jotkut korvasi niitä Aku Ankan taskukirjoilla.

 • mielummin niin että puhutaan suojuksista kun että mitta tikun kanssa kierretään ennen peliä pelaajien sukan varsia mittaamassa että ne on samanpituisia tai paita ei roiku housujen päällä ja on samanvärinen kaikilla ! pelipaidat saa kuitenkin olla sitten erilaiset ja nimiäkään ei tarvitse olla selässä näkyvissä .

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *