Spagettimalja: Wolverines – Huskies

Viimeksi muokattu 16.8.2016 21:25 7

(8-2)

34

(9-1)

49
1 2  
7 27 34
21 28 49

20.8.2016 klo 15:00 Helsinki

Wolverines ja Huskies tarjoavat odotetun kruunun tämän kesän divarikaudelle lauantaina. Saavuttaako Stan Bedwell jo toisen Spagettimaljansa sitten kauden 2013, vai nostaako Janne Lehtinen Wolverinesin takaisin liigan porteille?

Kaari

Spagettimalja lauantaina Brahenkentällä

jefumaster 17. elokuuta 2016 16:35

Spagettimaljaan selviytyneet Helsinki Wolverines ja Hämeenlinna Huskies ovat pelanneet läpi Ykkösen sarjan ylivertaista jenkkifutista. Lauantaina ratkeaa kummalle tarjoutuu mahdollisuus hakea liigalisenssiä.

Lue lisää

PerfectPervis bloggaa Spagettimaljasta

Tuomo Tomperi 18. elokuuta 2016 19:24

Kotka Eaglesin yhdysvaltalaisvalmentaja Vincent Pervis on myös innokas kirjoittaja. Tällä kertaa Pervis perkaa lauantain Spagettimaljaa englanninkielisessä blogissaan.

Lue lisää

Huskies vei Spagettimaljan 2016

jefumaster 21. elokuuta 2016 18:13

Hämeenlinna Huskies juoksi Helsinki Wolverinesin yli ja Spagettimaljan voittoon. Yllätykselliset pelivalinnat ratkaisivat ottelun nälkäisille hämeenlinnalaisille lukemin 34-49.

Lue lisää

Kommentoi

 • Hiljaista on…

 • Huskies voittaa kahdella maalilla ja nousee liigaan. Imee Tampereelta nipun pelimiehiä ilmaisella kaudellaan ja on ensi vuonna liigassa pleijareissa.

  Kuopataan muutaman vuoden kuluttua kun vanhat lopettaa eikä uusia tekijöitä löydy.

 • Hassu

 • Tampereelta ketään Hämeenlinnaan ole menossa. Sen sijaan Nokian tappio kakkosen välierässä saa GH:n tarun loppumaan ja sieltä kaikki nuoret pelimiehet menevät vanhojen jarrujen perässä Hämeenlinnaan. Hämeenlinna saa näin hyvän sekoituksen nuorta ja lahjakasta, sekä vanhaa ja kokenutta. ;)

 • Qb **** vs **** (lehtinen ja bedwell aika tasa vahvoja pelinrakentajia)
  Rb ***** vs **** (Jj ihan omaa luokkaansa mutta syvyyttä ei wolvoilla ole, huskeilla kaksi hyvää bäkkiä)
  Ol *** vs ***** (Huskien rantanen ja reinikainen ehdottomasti sarjan parhaimmistoa, wolvojen keskusta hieman kysymysmerkki)
  Wr ***** vs **** ( gilbert ylivertainen tässä gategoriassa mutta muiden osalta aika tasavahvaa
  Dl **** vs *** ( heinänen todella kova pelote ja taylor väkivahva, huskies pelaa kolmella linjamiehellä joten pelintekijät eivät niin erotu yleisölle)
  Lb **** vs ***** (Importtien avulla huskies vie tämän osa-alueen selkeästi, ei hulkkonenkaan huono ole)
  Db ***** vs ***** ( molemmilla todella vahvat takakentät, niminä nostaisin kallion, harrisin esiin wolvoilta ja madsenin ja niemen huskeilta)

  Tähdet meni tasan 30-30 (jotan en yrittänyt). Ottelusta tulee tasainen ja jännittävä joka ratkeaa aivan lopussa. Suurimmat kysymysmerkit ovat saako wolvo linja blizit kuriin ja saako huski d jonesin ja gilbertin pidettyä aisoissa.

 • Wolvot siirtää tiukan paikan tullen Harrisin LB:n paikalle ja safetyina pelaavat Gilbert ja Jason. Itse nostaisin rankingissa Huskien DL:n Wolvojen edelle. Bedwell on ollut peleissään poikkeuksellisen intteri-herkkä joten tuohon kannattaa pelissä kiinnittää huomio.

 • Taitaa käydä niin, että Bedwell heittää sen perus pari intteriä joka sillä on jokaisessa spagussa ollut.
  Aina näyttää hermoilevan isossa pelissä ihan turhaan vaikka linja toimisi eikä tule painetta

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *