Spagettimalja: Huskies – Saints

Viimeksi muokattu 17.8.2015 9:56 45

(8-2)

15

(7-3)

28
1 2  
7 8 15
14 14 28

22.8.2015 klo 18:00 Hämeenlinna

Kaari

Tampere Saintsille Spagettimalja

Gridiron Staff 31. elokuuta 2015 19:35

Saints päihitti jännittävässä ottelussa Hämeenlinna Huskiesin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Taasko siellä tekstissä yritetään vaikuttaa tuomaristoon? Pistä suoraan painetta pömpeliin tuomareille ja tässä nimet finaaliin: Immonen, Julkunen, Sip, Bruun, Jansen. On muuten taas sellaset tuomarit että ei voi olla näkymättä loppu tuloksissa.

 • En nostaisi kyllä saintsia millään tapaa suosiksi tässä ottelussa. Bialostok on hyvä ja monipuolinen mutta mikäli rissut jatkavat pallojen pudottelua niin tulee Saints hyökkäykselle pitkä ilta. Nesin heitot eivät ole viime aikoina millään tapaa säväyttäneet mutta uran viimeiseen peliin löytyy varmasti lisää voimaa.
  Ottelun kovin kilpailu käydäänkin boksissa. Varsinkin Jones vs Saints boksi. Kovaksi vahvistunut huskies OL tulee olemaan kova pala saintsin DL kalustolle josta puuttuu polvi vamman vuoksi ehkä kovin runstopper kuusisto. Mikäli Saints DL ei saa pidettyä huskies OL kurissa tulee huskies voittamaan ottelun suvereenisti

 • No eipä tuossa teksitissä puhuta tuomareista sanaakaan ja sen mukaan Huskies vie kannun. Mielenkiintoista Sampsan ennakosta:

  Sen mukaan Huskies laitahyökkääjät ovat erinomaisia ja tulevat viemään peliä kohti mestaruutta. Mutta tilastot kertovat muuta:
  H Laine Saints 7 ottelua 625 yds 4 TD , divarin sijalla 2
  J Jylhä Saints 5 ottelua 398 yds 8 TD , divarin sijalla 5
  E Hiltunen Saints 6 ottelua 409 yds 5 TD

  O-P Leskinen 8 ottelua 400 yds 5 TD , ei divarin 10 parhaan joukossa
  J Kähönen 8 ottelua 188 yds 5 TD , ei divarin 10 parhaan joukossa
  Uitto 7 ottelua 239 yds 3 TD

  Eli kyllä tuo Saintsin rissujen pallon pomputtelu on huomattu mutta kyllä niistä kopeista tulostakin tulee….

  Mutta helkkarin tiukkaa matsia odotan ja toivon. Ja tietysti toivon että Saints vie toisen kerran historiansa aikana kannun.

 • Älä lue tilastoja kuten piru raamattua, heittomäärissä on nimittäin erittäin iso ero:

  Carpelan 144 att.
  Bialostok 216 att.

  Huskies laitahyökkääjiä 8kpl jolla +5 koppia
  Saints 5kpl
  Huskisin selvästi vähemmät heitot ovat jakaantuneet selvästi isommalle ryhmälle, joten individuaalitilastoja vertailemalla ei voida tehdä isoja johtopäätöksiä.

  mutta sinänsä samaa mieltä, että ei laitahyökkääjäkalusto Hämeenlinnalla ole sen parempi kuin Tampereellakaan. Aikalailla tasan menee tämä ryhmä. molemmat toki sarjan parhaimmistoa.

 • mikä kohta tekstissä yrittää vaikuttaa tuomaristoon?

 • Mietin aivan samaa. Pakko olla trolli

 • Ei ollut trolli, vaan huutelija joka ei jaksanut edes avata linkkiä ennen huutelua.

 • Kyse ei ole jaksamisesta vaan siitä että yhden arrikkelin joskus luin ja sai jäädä sitten kyseiseinen blogi sen jälkeen. Eipä noissa ole kuin yhden pelaajan oma näkökulma tuotu asioihin ja niin kauan kun joku itse sarjaa pelaava niistä kirjoittaa niin asiaa ei osata tarkastella objektiivisesti. EN muuten ole vieläkään lukenut tekstiä.

 • Fiksua toimintaa kritisoida jotain mitä ei ole edes lukenut. Keep up the good work!

 • Luulen että minulla on ihan oikeus esittää kysymys, varsinkin vielä kun se oli kysymysmerkin kanssa kirjoitettu. Jos et sitä ymmärrä niin samat sinne, keep up the good work.

  Laitetaan nyt tähän vielä lainaus aikaisemmasta kirjoituksestani koska lukutaidottomuutesi perusteella epäilen sinun tietokoneenkäyttötaitojasikin niin se hiirellä scrollaaminen saattaa tuottaa ylivoimaisia vaikeuksia. Taidat olla joko linjamies tai punanuttu tai mikä vielä pahempaa niin molempia?

  Lainaus: ”Taasko siellä tekstissä yritetään vaikuttaa tuomaristoon?”

 • Jos tähän tuomarikysymykseesi voidaan vastata yksiselitteisesti ”ei”, et ole Pontius tuonut oikein arvoa tähän keskusteluun. Kyse ei ole oikeudesta vaan siitä, että omalla toiminnallasi onnistuit ainoastaan kylvämään eripuraa, et kehittämään rakentavaa keskustelua. Tästä syystä vastine kirjoitukseesi on ollut negatiivinen. Alkuperäisen viestin jälkeiset kirjoituksesi eivät nostaneet pisteitäsi tässä asiassa.

  Sampsan juttujahan ei ole pakko lukea, jos ei halua. Minä tykkään kuitenkin. Saatiinpahan keskustelua taas auki, vaikken kaikesta olekaan samaa mieltä. Mutä itse aiheeseen tulee, kiinnostaa itseäni nähdä, pystyykö Huskies pakottamaan eliminoimaan Bialostokin juoksu-uhan. Jos Huskies on tutustunut Saintsin juoksukonsepteihin ja muihin skenaarioihin, joissa Samson ottaa jalat alleen, voi se panostaa silloin erityisesti näiden tilanteiden eliminointion toisten asioiden kustannuksella. Kaikkeahan ei voi estää, mutta jos Huskies pystyy pakottamaan Saints-hyökkäyksen pelaamaan ”vasenkätisesti”, ovat voiton avaimet käsissä. Tärkeintä on, että Saints joutuu hankkimaan onnistumiset toisella tapaa kuin yleensä.

  Sama toki pätee myös toisin päin. Yllytetään oikein Carpelan heittämään silläkin uhalla, että välillä omissa soi. JJ tulee kyllä etenemään, mutta jos pakotetaan Huskies kuljettamaan palloa pitkillä draiveilla ja pidetään JJ myös screeneissä tähtäimissä, täytyy jonkun muun ratkaista ottelu isännille.

 • Rauta- ja spagettimaljat näytetään suorana netissä.
  http://www.sajl.fi/?x167512=4232164

  Nyt me Vaasassa käymättömätkin pääsemme ihailemaan Vaasan oman Mertaran… anteeksi J-P Jalon selostuksesta. : )

 • Kukahan neropatti on saanut kalenteriin mahtumaan kaksi finaalia samalle päivälle?

 • Spagettimaljaan voi valmistautua monella tavalla, käy kurkistamassa: http://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?13725

 • Osaako joku sanoa miksi tästä puhutaan 30. Spagettimaljana? Jos pokaali lahjoitettiin divarin pystiksi 1983, niin tuolloinhan järjestyksessään 30. kertaa siitä taisteltiin 2012? Eli tämä olisi 33. Spagettimalja.

  Minun tiedot on Wikipediasta, joten täältä löytyy varmaan paremmin asiantuntemusta.

 • 1-divisoonaa pelattiin ensimmäisen kerran 1985. Siksi nyt on XXX Spagettimalja…..

 • Okei. Wikistä löytyi listauksesta mestarit vuosille 1983 ja 1984. Mistähän nämä on sinne tempaistu…

 • Tämän ottelun voittaja on Vaasa royals #royalsup

 • 15-28 Saintsille

 • Onnea Saints! Meni voitto täysin oikeaan osoitteeseen. Eka kerta kun näin huskiesin pelin tälle kesälle ja täytyy todeta et huskies eli ja kuoli jjn kautta. Ihmettelen suuresti sitä, että huskies ja nesi eivät osannut muutta pelisuunnitelmaa ottelun edetessä kun jjn yksilösuoritukset eivät enää riittäneet. Pelikutsut olivat kyllä ennalta-arvattavat.

  Nyt kun nesi ja kaihon karavaani naulaa pelikenkänsä nii se kyllä jättää kyllä valtavat saappaat täytettäväksi ensi kaudelle. Toivottavasti huskiesin tähän astinen menestys ei katoa koplan mukana. Vaikka vähän pelottaakin että joukkueen sulaminen on jo käynnissä ja ensi kaudella taistellaankin jo putoamisesta 2. Divariin.

 • Aivan oikea joukkue voitti, huskies eli liikaa yhden miehen varassa, ja nesin heittäminen oli vaivalloista. muuten hyvä ottelu myös hämeenlinnalta. Sains hyökkäyksen linja vei kyllä huskies puolustusta koko pelinajan. JJ pari hyvää juoksua mutta saints puolustus pelasi omilla vahvuuksillansa ja hoiti homman kotiin. Suosikin asema ei aina ole mukava joskus se aiheuttaa liikaa puristamista, hieno ottelu.

 • Saints oli tänään paljon valmiimpi ja halukkaampi voittamaan, eli täysin ansaittu voitto. Saints pelasi hyvinkin peruspalloa hyvällä tasolla, kiitos linjan. Hämeenlinna sai koko pelissä kerran todellisen paineen, useimmiten oli aikaa 4-6 sekuntia. Hämeenlinna taas sortui ennalta arvattaviin pelikutsuihin, kuten 4&2 qb dive ja miemestäni kikkaili liikaa. Yksi arvattavimmista kutsuista oli JJ rissuna ja heitto sinne.

  Se mikä pisti silmään saintsin rosterista, oli ikä. Vanhin kaveri -77, sitten -85 ja loput pääosin syntyneet -90 molemmin puolin. Voisi siis sanoa, että todella nuori porukka kasassa. Hienoa työtä on tehty Tampereella!

 • Voitto täysin oikeaan osoitteeseen, ei pystynyt yksi pelaaja kaatamaan Joukkuetta. Ottelun paras anti taisi kuitenkin tapahtua twitterin puolella, kun katkeroitunut Royalsin pelaaja twiittaili aivopierujaan. Se vähä löytyi kuitenkin järkeä, että tajusi poistaa kommenttinsa nopeaan.

 • Toivottavasti eilisen kaltaisia striimejä tehtäisiin enemmänkin. Yhdelläkin kameralla kuvattuna peliä pystyi seuraamaan ihan hyvin. Tuollainen ei varmaan paljoa maksa, seurat voitaisiin velvoittaa hoitamaan lähetys.

 • @Neropatti

  ”Jos tähän tuomarikysymykseesi voidaan vastata yksiselitteisesti ”ei”, et ole Pontius tuonut oikein arvoa tähän keskusteluun. ”

  Ok, eli sun arvomaailmasi on että erilaiset mielipiteet on kiellettyjä. Olet varmasti myös persujen Immosen äänestäjiä? Ymmärrän yskän ja lupaan olla enää kommentoimatta näihin kirjoituksiin millaan tavalla koska ne edustavat eriävää mielipidettä. jatkakaa, olkaa hyvä.

 • Moi, etsä noiilla kuvillas saa huomiota vaikka niitä tänne linkitätkin!

 • 2007 Saints
  2008 Rajaritarit

 • Saiskos jefumasterilta syvä analyysin 1 divarin Kaudesta. Finaalista vielä kyllä saints OL oli hyvä huskies DL vastaan.

 • @ Janis Petke

  Ensimmäisen kerran Spagettimaljasta pelattiin vasta 1986, sitä ennen 1-divisioonan loppuottelulla ei ollut kiertopalkintoa, eikä nimeä.

 • Jaa, oliko liitolla rahat vähissä 07-08 kun ei ollut näköjään varaa teettää kaiverruksia…

 • 2007 Porissa oli valmiina jo kaivertaja Bears mallin kanssa… mut sitä ei sit tarvittu…

 • MIten mahdotonta se olisi näin jälkikäteen kaivertaa tohon laattaan noi kaksi puuttuvaa seuraa 07-08 ?

 • Kohtuuttoman vaikeaa ilmeisesti, koska sitä ei ole tehty. Jokainen joukkehan hoitaa nuo kaiverrukset itse ja tekee pytyllä mitä lystää ennen kuin se on aika antaa eteenpäin. Nyt Tampere varmaan hoitaa homman kuntoon, vai mitä?

 • Olisihan se nyt varmaan liitonkin etu että olisi asiat kunnossa ja hoitaisi tuonkin homman jos seurat eivät sitä ole keksineet tehdä. Näyttää huolimattomalta jos sieltä sun täältä asiat reprottaa aina vähän.

 • Saints päättää syyskuun kokouksessa hakeeko se paikkaa Vaahteraliigasta. Budjettia pitäisi kasvattaa 10 – 20 tuhatta ja uusia pelaajia saada 5-10. Kuulemma seura on nyt valmiimpi Vaahteraliigaan kuin viimeksi noustessaan. Itse veikkaisin, että se jatkaa divarissa mutta ei liigapaikan haku mikään jättiyllätys olisi. Niinkuin ylempänä todettiin, niin joukkue on kuitenkin nuori ja kunnianhimoinen ja pelaajat voisivat olla nousun kannalla jos vaan taustat saadaan kuntoon.

 • Säännöstön mukaanhan Saintsin tilanne on tällä hetkellä se, että ovat jo Vaahteraliigassa ja määräaikaan mennessä heidän tulee kirjallisesti ilmoittaa liittohallitukselle, ottavatko paikan vastaan. Sama koskee ymmärrykseni mukaan myös Huskiesia. Sinänsä sama asia, mutta verbaaliakrobatian kannalta oikeammat sananmuodot llienevät ”kieltäytyminen/hyväksyminen” kuin ”hakeminen”. Tsemppiä Tampereelle mahdollisella Vaahteraliigataipaleella. Hienoa työtä on Tammerkosken juurella tehty Coach Majanderin johdolla!

 • Saints lähtee kokeilemaan siipiään Vaahteraliigassa: https://faneille.com/jefu/kohti-spagettimaljaa-tampere-saints-siirtyy-vaahteraliigaan/

 • Nythän tässä lähdetään siitä, että käytännössä kukaan ei halua pelata liigaa seitsemällä joukkueella kaksinkertaisella sarjalla. Näin ollen liigaan halutaan joko 6 tai 8 joukkuetta. Saints on nyt seitsemäs. Royals olisi luontevasti kahdeksas…mikäli TAFT jatkaa liigassa. Mikäli…

 • Miten niin kukaan ei halua pelata 7 joukkueen liigaa? 7 joukkueen liiga tuo 2 huiliviikkoa pelaajille lisää mikä on varmasti tervetullut sekä poistaisi se useimpien mielestä turhana pidetyn pre-seasonin. Tietyillä paikkakunnilla yksi kotiottelu lisää olisi myös tervetullut taloudellisesta näkökulmasta.

  Toivottavasti TAFT ymmärtäisi itse tulla alas ja joko Hämeenlinna tai Vaasa tilalle. Uusia joukkueita ja maantieteellisesti laajempi liiga olisi hyväksi.

 • @tampere. Saints olisi kyllä 6, sillä divarin voittaja rankataan korkeammalle ku vaahteran häviäjä.

 • @Mansesteri, ei rankata kun liigassa kuusi joukkuetta. Saints on ranking 7.

 • Toivottavasti myös Royals hakee ja hyväksytään liigaan. Hämeenlinnassahan taitaa porukka vaihtua sen verran, että kannattaa rakentaa uutta pohjaa. TAFT voisi hyvin katsoa yhden kauden lisää liigassa, sillä ensi kauden lopussa viimeinen luultavasti putoaa joka tapauksessa ja Wolvot nousee tilalle. Näin liigassa saa jännittää niin kärkeä kuin häntääkin. Divarin taso laskee, mutta toisaalta siitä tulee kokonaisuutena tasaisempi ja motivoivampi monelle viime kaudella isoja tappioita kärsineelle.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *