Spagettimalja: Eagles – Bears

Viimeksi muokattu 11.8.2019 19:02 68

(10-0)

30

(7-3)

20
1 2  
14 16 30
0 20 20

17.8.2019 klo 19:30 Arto Tolsa-Areena

Kaari

Kotka Eagles vakuuttavasti Spagettimaljan voittoon

Gridiron Staff 18. elokuuta 2019 14:48

Pori Bears ei antautunut taistelutta, mutta ei pystynyt lopulta päihittämään runkosarjan ylivoimaista ykköstä sarjan finaaliottelussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tuleeko tiukkaa vai ei?

 • Ei

 • En ole Poria tänä vuonna nähnyt, niin ketkä mahtaa olla ne 3 DBtä jotka ottaa Kotkan numerot #1,#19 ja #88 ? ECGn malli on luultavasti käytössä jos Kotkan juoksua haluaa pysäyttää.

 • Hienostihan se Kotkan juoksu pysähtyikin…

 • torvi paikalle?

 • Jos runkosarjan tilastot olisi päivitetty, niin pystyisi vähän vertailemaan voimasuhteita. Ehkä ensi kaudella…

 • ECGn puolustuksen boksi ei ole sama kuin Porin puolustuksen boksi, miehissä on eroja. Taktiikka oli hyvä.

 • Pystyisikö joku paikalla ollut kertomaan? Miespuolustus laidoilla ja safetyt aggressiivisesti mukaan juoksupelin pysäytykseen?

 • joita oikeasti joku ecg gameplan kiinnostaa kuuluu aivan varmasti siihen piiriin jotka näkee pelit ja sitä myötä strategiat hudlista. Muita ei aivan varmasti kiinnosta paskaakaan.

 • Eaglesin voittohan nyt on täysin varma. Ainoa asia mitä pelissä voi jännitellä on se, että tuleeko kotkalaisten puolustuksen ensimmäinen nollapeli sopivasti finaalissa.

 • ”Jos runkosarjan tilastot olisi päivitetty, niin pystyisi vähän vertailemaan voimasuhteita. Ehkä ensi kaudella…”

  Et kai meinaa että liittohallituksen sisäisesti valitsema saamaton divaripäällikkö pistettäisi vaihtoon? Siitä ei välttämättä kurinpitovaliokunnan PJ ja vaahteraliigan tuomari pitäisi jos yksi titteli vietäisi alta.

 • Viime pelin statsien perusteella juoksupuolustus ei näyttäisi olevan porin ongelma. Kotkan juoksujaardit 60 ja heittojaardit 301. Tästä 301:sta 244 jaardia ja kaikki td:t fosterille. Fosterin pysäyttämistäkin oleellisempana näkisin sen keksiikö porin hyökkäys keinot kotkan kovaa puolustusta vastaan.

 • toisaalta ensimmäisessä Bears kohtaamisessa heinisalo otti yli 130yd ja 2 maalia. toisessa pelissä ei pelannut.
  tarkemmin katsottuna toisessa pelissä kotkan RB(t) on juosseet 20 kannolla 89yd. ei se ole mitenkään hälyyttävän huonosti. en ehkä laskisi nesin säkityksistä ja yli menneistä snäpeistä tulleita miinuksia juoksuhyökkäyksen huonoudeksi.

 • Heinisalon lisäksi Kotkalla muitakin poissaoloja ja pari pelasi puolikuntoisena.

 • WR Leskinen on myös finaalissa mukana. Ei ole pelannut tällä kaudella kuin unc ja välierä ecg vastaan.

 • Vaikea sanoa löytääkö torvi perille… Spagumaljan markkinointi on taidettu jättää paperikasan alimmaiseksi. Ei pihaustakaan ole kuulunut ja peli kahden päivän sisällä. Sääli.

  Kuvataankohan tätä edes muutenkin, kuin vain Hudleen?

 • Rupee jo menemään surkuhupaisaksi tämä touhu. Ilmeisesti Vaahteramalja on ainut tapahtuma,mihin liitolla riittää budjettia markkinointiin.

 • Liiton sivuilla uusin juttu ykkösestä on Miesten 1-divisioonan välieräparit selvillä. Eli edes välierien tuloksia ei ole uutisoitu, saati että olisi ennakkoa Spagetista. Hienosti menee.

 • Nää divisioona finaalithan pelataan paremmin runkosarjassa sijoittuneen finalistin kotikentällä ja taitaa järjestelyt ja markkinoinnit kuulua sille järjestävälle seuralle. Veikkaan että liitonkin sivulle ennakko finaalista tulee aikanaan.

 • olikos se niin että divarit joutuu myös maksamaan sitä vuosittaista markkinointi maksua liitolle ? jos on näin niin aika vähän tuntuu saavan siitä mitään takaisin ?!

 • Veikkaat varmaan ihan oikein. Mikä ihme kiire on ennakolla kun peliin on melkein kaksi vuorokautta aikaa. ?

 • @m welho
  joutuu, toki summa aika pieni mutta kuitenkin….

 • Kyllä Kotkassa pöhisee ja paikallismediat ja mainostaulut rummuttaa tapahtumaa hienosti! Järjestelyt pyörii paikallisesti ilman liiton osallistumista – vaan olisi uskonut, että edes maininta jonkin asteen youtubestriimistä, ajankohdasta, paikasta yms. olisi esillä liiton sivuilla. Vaan turha toivo. Saisiko tämänkin korjattua marisemalla tälle kanavalle? ;)
  Pitänee vissiin pytty lähteä itse hakemaan toimistolta ajoissa, vai tuleeko sekin aikanaan?

 • Rakkaan liittomme toteuttama viestintä on surullinen vitsi. Henkilövalinnat ovat järkyttäviä ja korttitalo on romahtamassa. Onneksi Suomella on maajoukkue lippupallon EM-kisoissa, jenkkifutis on melkein olympialaji ja ollaan voittavalla puolella IFAF saagassa. Seurojen rahoja voisi vielä ihan pikkusen ruuvvata lisää liiton kansainväliseen toimintaan ja jo ajoissa varmistaa, ettei ainakaan Taftin Snowbowlia ei järjestetä 2020.

  Olisiko ihan oikeasti aika äänestää reliikit laulukuoroon seuraavassa liittokokouksessa. Liiton puheenjohtajallahan on hallintavuosia jo enemmän kuin Putinilla Kremlissä. Se ei ole merkki dynaamisesta lajiliitosta. Sorry.

 • Liiton toiminnanjohtaja puhui ruudun haastattelussa että kaksi viime kautta olleet tappiollisia ja ilmeisesti tämäkin. Kaikinpuolin siis hienosti menee.

 • Odotan aivan täpinöissäni tuota SAJL:n Spagettimaljaennakkoa. Gridironkin ymmärsi että divarissa on tarjolla suurempaakin huomiota ansaitsevia henkilötarinoita (Nesi & Foster) ja Bearsistakin olisi irroitettavissa vastaavia todella mielenkiintoisia yksilöitä joiden kautta toiseksi ylimmän sarjatason loppuottelua voisi kehystää.

  Odotan vielä. Aikaa on tuohon lauantain peliin. Ja tärkeää on että molemmissa kaupungeissa (Pori, Kotka) paikallismediat ovat noteeranneet jenkkifutista läpi kauden.

 • voiskos joku valottaa että mikä tämän uuden toiminnan johtajan työnkuva on ja nyt kun on ollut vuoden tuossa hommassa niin mitä on saanut aikaan ?

 • Olikohan tätä jo linkitetty tänne? Melkoinen ikiliikkuja nousevan auringon maasta. https://yle.fi/uutiset/3-10866963

 • Ei ole liitto vieläkään noteerannu mitenkään…

 • Miksi liitto noteeraisi tänään kun peli on vasta huomenna???

 • Näkeekö matsin netistä?

 • Vaikka että tieto ottelusta leviäisi laajemalle ja ottelua voisi tulla seuramaan paikanpäälle vähän pidempääkin

 • Jos Bearsin sanatonta linkkipostausta oikein tulkitsin, ja pikkulintujen viserrystä, niin peli striimataan liiton Youtube-kanavalla. https://m.youtube.com/user/SAJLJenkkifutis

  Tähän otteluun olisi molemmissa jengeissä monta hienoa tarinaa, joiden ympärille rakentaa viestintää (kuten jo todettukin). Kenen tehtävä se sitten on? Sanoisin että sekä liiton että seurojen. Kotkalla paukut ovat paikallisessa viestinnässä, ja ilmeisesti siellä on asioita tehtykin hienosti. Porilla pitäisi paukut olla internetissä, tai mahdollisessa fanibussissa yms. Liitolla taas pitäisi olla paukut siinä että jossain mediassa olisi edes jotain, kuitenkin toisiksi kovimman sarjatason finaali.

  Mutta kun ei ole ketään vastaamassa viestinnästä. Toivottavasti seuraava viestintävastaava ei ole tyhjä arpa. Jos on tekijöistä pulaa niin maksakaa mulle 3K bruttona niin tuun toimistolle kirjottelemaan juttuja aamusta iltaan. Lupaan ottaa seuroihin yhteyttä ihan oma-aloitteisesti ja haastattella pelaajia. Nettisivujen ja somen päivittäminenkin sujuu siinä samalla.

 • Jos nyt ihan realisteja ollaan, niin ei valtakunnallisia medioita kiinnosta divareiden finaalit muissakaan lajeissa. Vai oletteko nähneet käsipallon, lentopallon, koripallon divari finaaleista paljonkin mainintoja? Hyvä jos tulee edes jääkiekon ja jalkapallon divari finaaleista juttua. Paikallis medioita yleensä kiinnostaa julkaista juttuja. Itse ihmettelen, mikä kumma kiire kokouksiissa ollut mielessä, kun on pitänyt laittaa 1 divarin finaali heti välierästä seuraavalle viikonlopulle.

 • Niin. Ketään ei kiinnosta laji niin ihan turha on kenenkään tehdä mitään.

  Realismi.

 • Ei tässä kukaan mitään Hesarin keskiaukeamaa odotakaan. Mutta voisihan liitto vaikka ihan nettisivuilleen kirjoitella jonkinlaisen jutun, tai jopa juttuja. Niitä voisi sopivasti sitten julkaista myös Facebookissa. Toki sen ymmärtää nyt, kun ei siellä ole töissä ketään kenen tehtäviin viestintä kuuluisi. Mutta miten ihmeessä sellaiseen tilanteeseen on ajauduttu, miksei irtisanoutuneen piipahtajan tilalle palkattu edes loppukaudeksi väliaikaista tiedotusvastaavaa? En tiedä mikä se palkkaluokka on, mutta luulisi sillä hinnalla saavan kirjoitustaitoisen tekemään hommia 8h päivässä. Oletettavasti siihen kuitenkin oli budjetoitu palkkakulut?

  Veikkaan että tämän vuoden spagettimaljasta olisi saatu aika hyvä ennakko, kun olisi paneuduttu molempien joukkueiden henkilötarinoihin. On Nesiä ja Thesleffin katrasta, on japanin teräsmiestä ja NFL-Alinen yms. Niistä tarinaa pohjalle, ja pelipäivänä striimiin haastatteluita herroilta missä muistellaan samalla menneitä. Ja yhtäkkiä käsillä olisi melko mielenkiintoinen urheilutapahtuma.

  Kyllähän tämä suoraan sanottuna välillä vituttaa vain kritisoida asioista, mutta eihän tämä kausi ole liiton osalta ihan putkeen mennyt. Laurilan lähdön jälkeen tiedotus on ollut pelkkää farssia, siihen päälle jo toista vuotta arvalla ratkaistavat sijoitukset, kurinpidon linjattomuus, Snowbowl-gate, Teurastajien pelisiirtelyt yms.

  Ja mitä luultavimmin seuraavassa liittokokouksessa mikään ei muutu.

 • Tilastot ovat vihdoinkin päivitetty. Aikamoista Eagles dominointia joka kategoriassa.

 • Jenni Paakkari kohti uusia haasteita

  25.6.2019

  Liitto kiittää Jenniä työstä jenkkifutiksen hyväksi ja toivottaa menestystä hänen siirryttyään uusiin haasteisiin SAJL:n palveluksesta.

  Kuluvan kauden viestinnän turvaamiseksi on jo tehty toimenpiteitä. Miesten Vaahteraliigan osalta televisioinnit, Suplan radiolähetykset ja ottelu- ja tilastouutisointi jatkuu normaalisti ja kesällä EM-turnauksiaan pelaavien Naisten ja U19 -maajoukkueiden osalta on jo löydetty ratkaisut. Naisten Vaahteraliigan ja muiden sarjojen viestintä jatkuu myös normaalisti. Viestinnän tukemiseksi verkostosta haetaan nyt henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita liiton viestinnän tekemisestä ja kehittämisestä. Pidemmän aikavälin ratkaisuista keskustellaan liiton johdon toimesta tarkemmin kesän aikana.

  Nothing to see here. Kun kuunteli liiton toiminnanjohtajaa Ruudun torstain haastattelussa, viesti oli se että kaksi edellistä vuotta liitto on tehnyt tappiota ja sama mahdollisesti toistuu tänäkin vuonna. Siinä on hyvä säästää yhden tiedottajan palkka. Tuskin on kustannuksia tuottavaa ihmistä tulossa ainakaan ennen ensi kauden alkua.

 • Spagettimaljaa mainostettiin hienosti Ruutu-lähetyksen väliajalla ja Nesi haastattelu oli hieno henkilökuva. Liiton sivuilla promoominen on mielestäni vähän turhaa. Vaahteramalja on liiton tuote ja siihen panostetaan sellaisena. Spagetti- ja Rautamaljan promoaminen kuuluu mielestäni siinä pelaaville seuroille ja varsinkin peliä isännöivälle, jos haluavat katsojia ja näkyvyyttä. Realiteetti on, että divaripelit ovat kiinnostavia laji-ihmisille ja finaalijoukkueiden paikallisväestölle. Ei siinä liiton kannata vähäisiä resurssejaan hirveästi käyttää. Ruutu-promo oli hyvä sellainen ja kohdistui juuri oikein laji-ihmisiin.

 • Olisiko maininta finaalista lajiliiton sivulla ollut liikaa vaadittu?

 • Ahaa. Eli ainoastaan liigan mainostaminen kuuluu liitolle, alemmat paskasarjat saavat itse hoitaa mainostuksensa. Eihän ne muutenkaan tee muuta kuin tuovat hiekkaa liiton toimiston laittialle?

  Mielenkiintoinen näkemys, en ehkä itse ole ihan samaa mieltä.

 • Liitto on kuitenkin edes jossain määrin pintapuolisesti uutisoinut aiemmatkin divarikierrokset, joten outoa että finaalista ei nyt sitten mitään.

  Liiton viestinnän raju romahdus on tarkoittanut myös sitä että lisenssirahoille harrastajat saavat vähemmän vastinetta. Aiemmin siellä sentään oli tarjolla lajin liittyvää luettavaa jota ei oikein mistään muualta saanut, nykyään harrastajat tietävät lajistaan vähemmän koska vastaavaa ei löydy. Pinnat Tomperille ja Gridironin kirjoittajille että tarjolla on edes jotain.

 • Väärä asenne. Vaahteraliigalla on oma sivusto jossa keskitytään liigaan. SAJL sivulla kerrotaan muista sarjoista. Tai siis on aiemmin kerrottu ja Spagettimaljasta poikkeuksetta ennakkoa. Onneksi kuitenkin lippupallo on vahvasti esillä ja olemme kohta olympialaji.

  Ps. Mikäli olen oikein ymmärtänyt divariseurat maksavat tuntuvaa markkinointirahaa liitolle jolla subventoidaan kallista Ruutu-sopimusta.

 • Striimiä vai ei?

 • Filebackerin sana on ainoa totuus. Ei saa Filebackerin mielipiteen kanssa olla eri mieltä. Yksi juttu sajliin (käytetty aika 30-60 min) tai mainoksentynkä olisi ollut turha ja tarpeeton. Jatka Filebacker absoluuttisen totuuden jakamista.
  Nimimerkki Viimeinen sammuttaja valot

 • Kyllä se liitolle myös kuuluu jos seurat maksaa markkinointirahaa. Toki pitää laittaa kaikki maljat tärkeys järjestykseen mutta kuitenkin jotain…esim ennakko liiton sivuille ei ole paljon vaadittu. Ihan asiallista kritiikkiä tässä nyt tulee liiton suuntaan ja toivottavasti ottavat opikseen ja kehittää myös divari markkinoinin. Kiitos gridironille että jaksaa tehdä juttua!!

 • Tietenkin sanani on totuus:) Jos seurat tosiaan maksavat markkinointirahaa liitolle myös divarissa, niin toki pitää sitten vaatia vastinetta. Itse en vain näe suurta hyötyä siitä, että liiton sivuilla mainostetaan. Toki laji-ihmisille voi kirjoittaa teaserin.

  Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että jos haluaa jotain tapahtuvaksi ja kunnolla tehdyksi, on parempi tehdä itse. Jos haluaa esimerkiksi spagettimaljasta omannäköisensä jutun, sellaisen voisi liiton sivuille tarjota.

  AK: etköhän nyt kärjistä, kun puhut paskasarjoista. Ainakaan itse en niin sanonut. Realiteetti on vain se, että suurta yleisöä kiinnostaa ylin taso kaikissa urheululajeissa. Divarit ovat suosittuja paikallisesti ja laji-ihmisille laajemminkin. Kyllä itseäni kiinnostavat.

  Milloin mielipiteistäni on tullut totuus? Käsittääkseni käytän säännöllisesti ilmaisua ”mielestäni”. Mutta sen syytteen otan mieluummin vastaan kuin sen, että haukkuisin tai pilkkaisin muita.

 • Minäkö kärjistän? Pois se minusta, yleensä pyrin vain ja ainoastaan absoluuttiseen totuuteen ilman että otan kantaa puolesta tai vastaan. Ja puhun aina totta.

  Nyt kun paskapuheet on saatu alta pois niin … se mikä ihmisiä kiinnostaa on ikävä kyllä toissijaista. Jos ihmisille kertoo mitä ne haluavat kuulla olet 7päivää ja iltapaskat. Ne paskasarjat maksavat suurimman osan kakusta ja ne eivät saa liitolta käytännössä mitään paitsi sakkoja jos sukat on väärän väriset. Jos nyt edes 1-divarin finaalista jotain juttua saisi niin oishan se kiva. Menneinä vuosina sekä Rauta- että Tinamaljasta oli tarinaa, nyt ei enää tarvii koska mitä vitun väliä jollain divareilla on? Tarttis ehkä joskus muistaa niitä pieniä miehiä jotka mahdollistavat sen että koko show pyörii?

 • Ei olisi Eagles voittanut jos Kouvolan jämät eivät olisi olleet pelaamassa. Hienoa Kouvola , hienoa Suomi . Eagles liigaan …. not

 • Kouvolan jämät.. taitaa suurin osa sen paskakaivoksen ukoista olla kuusankosken jengissä eikä kotkassa.

 • Yks kaikkien aakojen paskin divari kaus. Toivottavasti seura pysyy kasassa ja hakee erikoisluvalla liigaan, saadaan uus Indians kartalle

 • Voittaminen on mukavaa mutta teidän kitinän lukeminen täällä se vasta hivelee sielua

 • ”kouvolan jämät” … Jaaha. Taisi porilaisia kirpaista todella pahasto tuo tappio… Olisikohan kaikki ratkaisumiehet kuitenkin olleet Kotkan jätkiä ja Kouvola luonnollisesti maantieteellisen sijainnin puolesta hyvä ”kakkosjoukkue” Kotkalle?

  Vähän samalla tavalla kuin TampereSaints/PirkkalaTrojans tuolle Porille. Tosin siellä taas näytti olevan lähes kaikki ratkaisumiehet muualta KUIN Porista – Joten keskittykää vaan siihen ”omaan taloon”, jossa otatte kuitenkin ulkoa kaikki ”omat” ratkaisumiehet.

  Kotka jatkaa myös ensi vuonna dominointia koska oman kylän jätkät jatkaa ja lisää vahvistuksia tulee varmasti. Pori taas… Noh, jos teillä ylimääräistä rahaa on, niin voitte tulle pokkaamaan ensi vuonna myös hopeaa (rumemmin lukemin).

 • saatana… Pelataanhan se seuraava kausi taas ensin. Jos Nesi ei pelaa Kotka on häntäpäässä.

 • Onnea Kotka (ens vuonna liigaan mandollisesti? ) ja Porille iso kiitos että toivat divariin edes jotain mielenkiintoista ja uutta henkeä. Kotkan 50 pinnaa per peli keskiarvo ei jättänyt paljon seliteltävää kuka divaria vie ja on ylivoimainen. Monillen näköjään ottaa koville että tämä useamman haukkuma ”juoppolauma” voitti koko potin. Varmaan tulivat loppuotteluun ”aikusten joulukalenterit” kädessä suoraan laivalta vai mitä.. Hieno nousu Eaglesilta 3. divarista Spaguun. Nesi on varmaan se Eaglesin selkäranka mutta Kotkaahan ei varmaan pystytä hankkimaan uutta kuuppaa tai pelaajia jos Nesi lopettaa vai mitä asiantuntijat? Tehän kun ootte hokenut jo 2 vuotta varmana tietona et Nesi ja The Gang lopettaa.

 • Kotka eikä kukaan muu nouse Liigaan ensi kaudella. Tämän kauden Liigan viimeinen (Tampere) tulee alas.

  Kausi -20 pelataan kuudella joukkueella – sekä Liigassa että divarissa.

  Less Is More.

 • se pelkkä QBn paikalle uuden miehen (jenkin) hankkiminen korvaa Nesin johtajuutta ja hyvää meininkiä kentällä ja sen ulkopuolella. Joukkue muuttuu aina todella paljon kun suuret persoonat astuu sivuun.

 • Kotkassa asuu sen verran fiksuja ihmisiä, että eivät tee mitään typeryyksiä kuten liiganousu ilman riittäviä resursseja. Onnittelut Eaglesille ja Nesille hyvästä kaudesta. Mielenkiinnolla odotan, mitä Foster tekee ensi kaudella.

  ECG voisi hakea liigalisenssiä kun sinne himoavat. Nousivathan he erityisjärjestelyin ykköseenkin II-divarin jumbopaikalta.

 • Oikeassa olet ettei Vaahteraliigaan kannata lähteä ilman riittäviä resursseja. Resussien riittävyyteen vaikuttaa myös tavoitteiden asettelu: Halutaanko heti päästä Vaahteramaljaan, vai riitttääkö parille ensimmäiselle kaudelle vaahteraliigapaikan vakiinnuttaminen sekä tason, organisaation, resurssien ja tavoitteiden kasvattaminen hieman pienemmällä kiireellä.

 • Nimimerkki @organisaatio on kyllä jäljillä. Ei sinne vaahteraliigaan ole pakko mennä heti maljaa tavottelemaan. On jotenkin hölmöä, että jenkkifutiksessa nousijajoukkueen pitäisi aina pystyä mukamas kilpailemaan mestaruudesta, että nousu ei ollut floppi tai valtava virhe. Tämä on ehkä syy miksi Vaahteraliiga on sellainen tynkä kuin on ja nyt puhutaan jopa Saintsin putoamisesta pois sieltä. Päinvastoin, sinne pitäisi nostaa lisää joukkueita ja saada näin mielekäs kamppailu pudotuspelipaikoista. Kyllä pudotuspelipaikan pitäisi ylimmällä sarjatasolla olla saavutus, eikä mikään automaatio koska joukkueita on niin vähän, että vain yksi jää ulos.

 • Olen 99,9% varma kotkalaisten maalaisjärjestä tässä tilanteessa. Ei ole mitään mieltä lähteä liigaan tässä vaiheessa ja uskon, että joukkueen taustavoimat ovat asian kanssa erittäin sinut.

  On sitten eri asia, jos SAJL:n päättäjien kokouksessa tehdään ratkaisu liigan laajentamisesta 10 joukkueen kokoiseksi. Omasta mielestäni liiga kaipaisi sitä keskikastin taistelua joka sieltä nyt puuttuu. Näin ei kuitenkaan tehdä, joten todennäköisesti seuraava liigaan hakeva uusi joukkue tulee olemaan Rovaniemi Nordmen syksyllä 2020.

 • Miksi Saints tulisi alas, jos Eagles ei nouse? Jos Saints katsoo resurssiensa riittävän liigaan niin siitä vaan. Jos ei niin ei, mutta en näe mitään automaatiota väittämällesi muutokselle. Syksymmällähän tuo nähdään.

 • kuuluu liigaan… Todella iso ero tällä hetkellä ykkösen kärjen ja liigan jumbon välillä ja siitä kun miettii liigan toiseksi huonointa niin vielä todella paljon pidempi välimatka tasoeroissa…

 • RoJo ja posse menee Jabaria lukuunottamatta Tampereelle. Okpalobi korvaa Wortin jättämän aukon, Saints on kova ens vuonna.

 • HTT tietää. Hakalasta tulee Tampereen uusi HC/OC ja Titolasta DC. Rojo siirtyy Titolan mukana Tampereelle, Cedric jää Wolvoihin ja Jabari lähtee Porvooseen. Kaikki Tampereen importit vaihtuu, kuten myös Wolvojen. Viirusesta tulee Wolvojen uusi HC ja molemmat joukkueet rakennetaan oikeasti toimiviksi ja päävalmentajiensa näköisiksi joukkueiksi.

 • Wolvojen päävalkuksi Virolainen siis. Meni Viirut ja Virolaiset sekaisin. Viirusta tulee Royalsin DC ja HC:ksi valitaan kautensa kesken jättävä jenkki.

 • RoJo lentää Kotkaan??

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *