Saints – Wolverines

Viimeksi muokattu 3.6.2015 18:48 18

(1-1)

36

(0-1)

29
1 2  
28 8 36
21 8 29

7.6.2015 klo 16:00 Tampere

Kaari

Saints voittokantaan Wolverinesia vastaan

Gridiron Staff 9. kesäkuuta 2015 18:23

Tampere Saints joutui avausjaksolla kahden maalin takaa-ajoasemaan, mutta nousi lopulta 36-29 -voittoon vierailevasta Helsinki Wolverinesista.

Lue lisää

Kommentoi

 • Divarin ensimmäisessä pelissään Saints näytti, että se osaa laittaa palloa eteenpäin kentällä. QB Bialostock on hyvä hankinta ja todellinen uhka pallollisena juoksu ja heittopeleissä. Myös jenkki-LB täyttää ruutunsa ja on puolustuksen näkyvin pelaaja. Saints on pelannut nyt yhden pelin alle ja on valmiimpi kohtaamaan seuraavan vastustajansa.

  Ottelun suurin arvoitus on Wolverines. Pre season turnaus antoi joukkueesta sekavan kuvan. Oliko kyseessä oikeasti Stokesin tryout-leiri tai oliko kentällä parhaat minus importit. Erityisinä heikkouksina OL ja DB:t. Ilmeisesti Wolvojen Pineda pelaa edelleen palloa appelsiinipuiden katveessa Valenciassa, joten joukkue lähtee avaukseensa yhdellä jenkillä. Wolvojen yksi jenkki on täydellinen arvoitus. Coach Stokesin ”oma poika”, jolla ei ole viime vuosilta mitään näyttöjä jefukentiltä – Joseph Spell. Joukkueen pelinrakentajan kunto on myös arvoitus. JOtkut silminnäkijäraportit kertoivat Janne Lehtisen loukanneen polvensa ”pahan näköisesti” mutta mies on nähty jalkeilla ja ilmeisen pelikuntoisena Wolvojen tapahtumissa, Wolvojen treenaamisen etuna on se, että pelaajamassaa riittää monipuolisten pelillisetn treenienkin vetämiseen II- ja III-joukkueiden reservien kautta.

  Jännä peli tulossa ja aina uusien pelaajien näkeminen on mielenkiintoista. Se Wolvojen iso Aussi on yksi heistä.

 • Ottelu todellakin on mielenkiintoinen, kuten edellinen kirjoittaja totesi, niinTampere osoitti sen hyökkäyksen pystyvän liikuttamaan palloa. Tosin melkein kaikki oli jenkki QB:n varassa.
  uskon kuitenkin, että sama mies pystyy viemään Saintsin hyökkäystä eteenpäin komeat jaardit myös Wolverinesia vastaan. Wolverines oli ajoittain pulassa pre-seasonilla jopa Kouvolan juoksevan QB:n kanssa ja nyt on vastassa kuitenkin ihan eri kaliberin mies.
  Toisaalta Saintsin juoksupuolustus päästi hurjat juoksuyaardit Huskiesia vastaan ja nyt vastassa saman tyylinen RB (pieni ja vikkelä) joten olettaa voisi, että wolverines pystyy etenemään hyvin juosten. Tampereen takakenttä on vielä testaamatta, koska Huskies heitti vähän, mutta ne harvat heitot upposivat kovalla prosentilla ja tuottivat 4 heittomaalia kyllä, tämänkin perusteella olettaa voisi, että vähintään iso Aussi tekee tuhojaan.

  oma veikkaukseni siis on, että ottelussa tulee paljon pisteitä ja puolustuksilla tulee olemaan vaikeuksia pysäyttää kummankaan hyökkäystä. voittajan tulee ratkaisemaan pallon menetykset.

 • Saintsin jenkki-LB säntäili aikalailla pystyssä ja levytti useammankin ”blokin” jälkeen. Mielestäni parannettavaa riittää mikäli aikoo olla saamiensa ylisanojen arvoinen. Piti oikein pelaajaluettelosta katsoa millä numerolla se pelaa, että löytyy kentältä.

 • Wolvoilla on laittaa kehiin divarinpuitteet huomioiden kohtuullisen kova frontti mutta Pinedan puuttuminen on tietysti tässä vaiheessa handicap. Takakenttä on sitten heikompi kun siellä pääosin pienikokoisia ja/tai kokemattomia pelaajia. Pelaako Aussi kahteen suuntaan ja onko jenkki-rb:llä roolia puolustuksessa.

 • @Tukimies:
  Saintsin #5, eli LB Nelson nyt sattui kuitenkin taklaamaan eniten,kuin kukaan muu noissa tähän asti pelatuissa kolmessa runkosarjan ottelussa. Et ehkä omaa silmälaseja, mutta Specsaver myy edullisesti :)

 • Tuossa on sekä pablolla että tukimiehellä pointti. fakta on että Nelson oli kirjaimellisesti selällään blokin jälkeen useaan otteeseen, mutta erittäin liikkuvana pelaajana myös ehti todella moneen paikkaan mukaan ja oli mukana useissa taklauksissa. kooltaan pieni kaveri, mutta on kyllä hyvä pelaamaan ei siinä mitään. voisi veikata taklaustilaston voittoa 1.divisioonaan.

 • Saints vei näköjään 36 – 29 (28 – 21)

  http://www.sajl.org/selaus/otteluohjelma.php?sarja=2&kausi=2015

 • Oli yllättävän tasokas divaripeli Pyynikillä, venähti pitkäksi mutta nautittavaa jefua. Saint oli pallovarmempi ja voitti yhdellä maalilla. Wolvoissa näkyi pelaamattomuus. Saintsin parhaita QB Bialostock, WR Laine, RD Airaksinen ja mielestän red zone puolustuksellaan ottelun ratkaissut LB Nelson. Wolvojen Lehtinen pelasi kelpo pelin ja importit TE Gilbert ja RB Spell onnistuivat debyyteissään. Wolvoille yksi fumble ja lopussa intteri ja siinäpä se. Saintsille ei yhtään pallonmenetystä. Wolvojen peli kaipaa Pinedaa LB:ksi.

 • Pelin ratkaiseva match up oli Laine vs Lamminsalo. Saintsin laituri vei kisan 6-0. Wolvojen haasteena pienet db:t. Wolvojen yllättäjä oli nro 89. Samaa mieltä että Saintsin Jenkki LB ratkaisi ottelun vaikka palkinto annettiin Airaksiselle – joka pelasi kans hyvän pelin. Tilastoja näistä kaipaa

 • Saintsien puolustuksella on edelleen taklaaminen kauhean vaikeaa poislukien Nelson jolle tuli taas varmaan enemmän taklauksia kuin muulle puolustukselle yhteensä. Siistonen (#89) juoksi skriineistä palloa miten huvitti ja kaikki sivusuuntaa (pois Nelsonista) juostut pelit upposivat hyvin. Pelin ratkaisu oli pallonmenetyksissä ja siinä maaliviivalle neljännen yrityksen holy roller-sääntöön pysähtyneessä hyökkäyksessä jonka päälle Saints teki kahdellla heitolla kentän päästä päähän td:n. Nelson pysäytti toisella yrityksellä Spellin niin että kumahdus kuului varmaan keskustorille asti.

  Wolvojen jenkki-te oli ainakin komearaaminen mutta ei paljon saanut palloa jostain syystä.

 • Ei Wolvoilla ole Jenkki TE:tä

 • Sori, olikin näköjään tietenkin aussi Englannin passilla (minkä toki varmaan jo tiesitkin).

 • hahaa kuka sanoi, että saintsin jenkki LB on pieni. V….se on ainakin salilla 100kg päälle ja 187cm kun viimeksi näin. Suomen mittakaavassa siis iso kaveri. Todella hyvä hankinta kun saa vielä muut kaverit mukaan ja linjan boxi tiivistyy tiedä vaikka viime vuoden 3 sija kirkastuisi spagetti maljaan!

 • Hyvä jännittävä peli mutta kyllähän asia niin on että Saints olisi varmasti voittanut isommilla lukemilla jos WR Juuso Jylhä olisi pelannut! Aivan tulessa koko jätkä, hänestä kuullaan vielä!

 • Saintsin nuorelta laitahyökkääjältä koivuselta erittäin varmoja otteita kentällä. Kaikista elkeistä näkee että todellinen pelimies on kasvamassa. Muutama vuosi kovaa reeniä ja kolkuttelee ulkomaiden portteja!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *