Saints – Wolverines

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:43 79

(0-2)

27

(2-0)

66
1 2 3 4  
7 8 6 6 27
26 14 26 0 66

6.6.2019 klo 18:30 Pyynikin kenttä

Kaari

Wolverines jatkoi vakuuttavasti

Tuomo Tomperi 8. kesäkuuta 2019 21:12

Helsinkiläisjoukkueen pelinrakentaja heitti kahdeksan touchdownia, kun sarjanousija päihitti Tampere Saintsin vieraissa.

Lue lisää

Kommentoi

 • No niin mitäs veikkaatte?
  Pysyykö Saints volvojen kyydissä… vai taisteleeko jopa voitosta?

  Oma veikkaus
  Wolverines 56
  Saints 7

 • Wolvot pysäytti Powelin kohtuullisen tehokkaasti, joten en usko että Lehtosen pysäyttäminen olisi vaikeampaa. Heittoa vastaan taasen Wolvoilla on aika hyvä setti heittää kehiin. Figaro heitti kyllä mutapainipelissä yli 200 jaardia joten tässä on se Saintsin paikka.

  Wolvot vie 6-34

 • No nyt on underdogin aika yllättää.Ahmat paikalle ylimielisenä ja käy ,niin kuin Kuopiolaisille Porvoossa.

 • Kausi kestää parhaille 14 peliä. Wolvoilla niistä #1 pelattu. En usko, että esim. Jabarilla on jokaiseen peliin tarjolla sitä näyttämisen halua ja intensiteettiä, jota Velolla nähtiin perjantaina ihan joka suuntaan. Steelersin sulaminen on omaa luokkaansa eikä pelkästään Petersin poissaolo voi selittää tota. Tämä ei kuitenkaan ole se peli jossa underdog yllättää. Wolvot vie 7-49.

 • Jotenkin kyllä toivoisin että Saints saisi heittopelin rullaamaan niin vois avata Lehtoselle tilaa vähä ottaa niitä juoksujaardeja.
  Ihan hyvältä se näytti jo krokoja vastaan vaikka olosuhteet oli kyllä todella surkeat.
  Saintsien White vaikutti olevan pelimies.

 • Vaahteraliiga ei ole sen tasoinen sarja, että siinä pärjäisi peluuttamalla samoja miehiä kahteen suuntaan. Jos Saints haluaisi saada heittopelin toimimaan Crocoja vastaan, White täytyisi siirtää kokonaan hyökkäyksen puolelle ja britit laittaa puolustukseen.

 • ”Jos Saints haluaisi saada heittopelin toimimaan Crocoja vastaan, White täytyisi siirtää kokonaan hyökkäyksen puolelle ja britit laittaa puolustukseen”

  Niin oo tosiaan eihän ne heittänyt Crocoja vastaan kun sen 263 jaardia vesi- ja mutasateessa.

 • Sori, siis heittopelin toimimaan Wolvoja vastaan. Heittopeli sujui ihan hyvin Crocojen keskivertoa heikompaa takakenttää vastaan, mutta jos katsoit pelin, niin suurin osa noista kiinniotoista oli isoja pelejä juuri mainitsemasi kelin takia. Esim. Broad teki neljällä kopilla 106 yardia, mutta siitä 85 yardia tuli Figaron liukastumisen ja epäonnistuneen puntin takia. Tuolla aikaisemmalla kommentilla hain sitä, että jos Saints aikoo peluuttaa Whitea kahteen suuntaan koko kauden, niin pitkässä juoksussa siitä on joukkueelle enemmän haittaa kuin hyötyä.

 • Toinen kierros.
  Koko kiekalla pelattiin yks matsi jota voidaan sanoa jefu peliksi.

  Torstain but-ste matsista jäi mietityttämään voiko yhden miehen poissaolo vaikuttaa noin paljon, toki ennakkoilmoituksesta paistoi ylimielisyys läpi, mutta jos Peters oli vain varotoiminpiteenä sivussa, niin miksi ei ollut kamat päällä sivurajalla.
  Joka tapauksessa erittäin tervetullut yllätys, mutta itse matsista ei sitten paljo kerrottavaa jäänyt ja oli erittäin ahdistavaa katsottavaa.
  Kuopion mestaruusjuna suistui raiteiltaan eikä nouse enää kiskoille,
  Yleensä mestarilta löytyy ainakin keskinkertainen puolustus, mutta savolaiset eivät saaneet pysäytettyä edes sarjan heikointa hyökkäystä, kun oma hyökkäys takkusi, perjantain jälkeen voitte vaan kuvitella montako kertaa rojon wolvohyökkäys pysähtyy steelersin D.n toimesta.

  Perjantaina nähtiin kauden tähän mennessä parasta jefua, wolvojen jenkkiosasto koulutti Crokoja fundamentaalisissa asioissa, jokainen missattu taklaus/säkki, väärä peitto tai  juoksukulma kickoffissa maksaa pisteitä tämän tasoisia urheilijoita vastaan.
  Crokohyökkäys paransi saints mutapainista tekemistä reilusti, mutta linjatyöskentely pitää petrata reilusti, eikä pallot saa polttaa näpeissä jos W.n haluaa kaataa.
  Wolvojen ei tarvitse mitään uutta esittää, jos tämä paketti pysyy kasassa, niin pysäyttäjää ei löydy

  Sunnuntain pelissä eniten mietitytti oliko kyseessä samat jengit kuin ekalla rundilla, Roosters oli koonnut rivinsä ja ainoastaan Miron saamattomuus piti numerot siedettävinä, valmennuksen ja muun joukkueen ilme oli aivan toinen, ehkä näkyvin pelaaja oli DL aho.
  Vaasa palasi scrimmagemoodiinsa, huutoa ja  meteliä oli enemmän kuin taitoa ja osaamista.
  ekalla jaksolla taisi olla lähemmäs kymmenen väärää aloitusta tai pelin viivytystä, linja petti parissa sekunnissa ja pelikutsutkin herätti katsomossa lähinnä huvitusta.
  Jotenkin välittyi kuva ettei joukkueessa kaikki lähteneet voittamaan peliä.

  Ranking kierros 2.
  1. Wolvot
  2. Roosters
  3. Crocodiles
  4. Steelers
  5. Saints
  6. Royals.
  7. Butchers.

   

 • Keskivertoa heikompi takakenttä= D2 jenkki, Ranskan euroopanmestari aloittava maajoukkuemies, Suomen maajoukkuemies ja Suomen nuorten maajoukkuemies. Heikolta kuulostaa tosiaan.

 • Olen samaa mieltä tuosta Crocojen takakentän tasosta, ei vakuuta. Tuohon kun lisätään vielä hyvä koordinaattori, niin missä mättää? En esim. ymmärrä miten Koivumäkeä pidetään huippu DBnä? Ehkä hän joskus on ollut, mutta viime kaudella ja nyt kahden tämän kauden pelin perusteella, ei kuulu liigaan.

 • Sarunas Tiskus Saintsiin. Mikähän mies tämä on?

 • Saintsin Campbell loukkaantui Croko pelissä ja kausi oli siinä. Korvaaja tuli tänään maahan. Lisää http://www.tamperesaints.fi .

 • Tuomas L. on Suomen jefuhistoriassa top 3 corneri, Riion ja J-P Nummen kanssa, itselleni paras suomalainen pelaaja joukkuekaverina, mutta kentällä erinomaisesti esiintyminen ei välttämättä välity valmentamiseen, pelipaikka- tai koordinointitasolle.

  Ja onhan niin, että crocojen DB-sakissa on talenttia, Koivumäki on yksi lahjakkaimmista kohtaamistani urheilijoista, jenkki-safety on varmasti hyvä ja ranskalainenkin varmaan varsin pätevä. Mutta muutamassa kuukaudessa ei valmennus saa korjattua vanhoja tapoja, ei saa hitsattua pelaajia schemen mukaisiksi jne. Eli ei yksittäiset palikat hyvää DB-osastoa tee

 • Saintsin kausi alkaa oikeastaan torstaina. Mutapallottelu Seinäjoella ei antanut joukkueen iskukykystä juuri minkäänlaista kuvaa, mutta Figaron Crocoja vastaan heittämät 263 jaardia kertovat jotain. Vertailulukuna Rojon kuivalla Brakulla samaisia Crocoja vastaan heittämä 257.

  Todennäköisesti Saints ajaa miinaan lähtemällä pysäyttämään Youngin juoksua. Jännä nähdä Wolvojen puolustuksen kokoonpano. Jabari pelasi Crocoja vastaan LB:n paikalla mutta junnupelaaja Lindfors pelasi sen verran vakuuttavasti tukimiehenä että saattaa Titola vapauttaa Jabarin johonkin muuhun rooliin. Itse uskon että tekevät kokeilua endin paikalla luoden painetta Figarolle.

  Saintsilla aloittaa Campbellin korvaajana uusi mies safetyn paikalla. Nimi Sarunas Tiskus viittaa Balttian suuntaan, mutta pelikokemuksen kerrotaan olevan brittien yliopistosarjoista. Kylmä kaveri pääsee näyttämään taitonsa Rojon air raidia vastaan heti ensimmäisenä suomi-kokemuksenaan.

 • Jabari pelasi kyllä safetynä. Oli grafiikoissa virheellisesti laitettu linebäkiksi. Wort, lindfors ja ranskis oli ne kolme linebäkkiä.

 • Torstaina Tampereella klo 18.00 on Forecan ennusteen mukaan 29 astetta lämpöä. Aika suureen rooliin astuu sää tässäkin pelissä. Jos jommalla kummalla on äijiä jotka pelaavat kahteen suuntaa tulee illasta pitkä.

 • Crokojen takakenttää ja koordinointia arvioidessa on hyvä muistaa, että lähtivät kauden molempiin otteluihin ilman kunnon scouttimateriaalia vastustajasta.
  Pelaaminen ja koutsaaminen on keskimäärin hankalampaa jos ei vastuksesta tiedetä mitään.

 • Siis eihän Wolvojen hyökkäys voinut tulla millään tasolla yllätyksenä kenelläkään. Eiköhän sitä filmiä ole ollut tarjolla heidän touhustaan ja siitä mitä Rojo tykkää vetää.

 • Rojo vetänyt tosiaan samaa hyökkäystä jo vuosikausia. kyllä sitä scouttimateriaalia oli / on vaikka kuinka paljon, esim. jokainen viime vuoden 1. div matsi.

 • Mattingly koutsasi Wolvoja vastaan treenipelin toukokuussa 2018 ja kuittaili vielä ton vuodentakaisen matsin lopputuloksesta Facessa ennen tämän vuoden Wolvopeliä. Wolvojen systeemistä on ollut tietoa vuosikausien ajalta ja jos Crocote ei käyneet katsomassa Wolvojen ja Royalsin treenipeliä siinä naapurissa niin pitäisin täydellisinä tolloina. Crocoilla on siis ollut Wolvoista erinomaisesti scoutting informaatiota mukaan lukien näkymä uusien pelaajien tuomaan impactiin.

  Jännää seurata popparit ostettuina miten kauan menee, että pinttyneimmät liigajefufanit hyväksyvät, että Wolvot on kova joukkue ja siksi mm. maajoukkueen valmentaja Tuomas Heikkinen kehui heidän peliä TV-kommentaattorina. Täällähän on vollotettu krokotiilinkyyneliä Tuopin kommentoinnista loukkaantuneina sen takia, että kehtasi kehua liiganousijan peliä.

  Onkohan Crocojen pelaamisessa tämän vuoden suurin haaste se moneen kertaan koettu toisen vuoden syndrooma.

 • En mikään krokojen fani ole ja pidän wolvoja kovana joukkueena, mutta olihan se jatkuva kehuminen oikeasti ihan naurettavaa perseennuolemista suoraan sanottuna. Odotan kommentaattorilta puolueettomaa selostusta johon mm. jsurakka on pystynyt.

 • Aikookohan Ruutu siirtyä koskaan 2010-luvulle ja full HD -lähetyksiin. Sen lisäksi että lähetykset on 720p, niin ne on kuvattu vielä siten että kuvaruudussa näkyy koko stadion ja 10 hehtaaria ympäröivää maastoa, kun päinvastoin heikolla laadulla kuvattaessa pelaajien pitäisi olla mahdollisimman suuria, jotta lähetyksestä saisi mitään selvää. Vesipisaroihin, heijastuksiin, heiluvaan kuvaan ja lähetysten pätkimiseen en edes jaksa mennä, mutta sekin olisi kiva, jos pallollinen pelaaja olisi keskellä kuvaruutua eikä sen ulkopuolella. Saisivat ottaa mallia vaikka Saksasta, jossa kolmella 1080p-kameralla ja osaavalla kuvaajalla sekä yhdellä osaavalla ohjaajalla saavat oikeasti TV-tasoista laatua aikaan. Selostukset on ainoa syy miksi tuon 10e/kk viitsin Ruutu plussasta maksaa, muuten tyytyisin pelkkään GFL:ään, missä btw. uusimpana suomalais-uutisena Kyei siirtyi Australiasta NY Lionsiin ja pelasi hyvin Dresdeniä vastaan.

 • että on köyhää jengiä jos joku 10€ kuukaudessa on liikaa tai jotenkin merkittävä summa… Onhan ruudun tasossa parantamisen varaa mutta eipä tuo kymppi tästäkään tasosta paljoa ole.

 • Et kai oikeasti ole noin yksinkertainen? Olisin valmis maksamaan enemmänkin, jos laatu olisi parempaa. 10e maksan hyvästä selostuksesta ja 15e maksaisin lisää, jos saisin hyvän kuvan selostuksen lisäksi. GFL:stä en maksa mitään ja saan hyvää euro-jefua hyvällä kuvalla.

 • Aina voi mennä katsomoon paikanpäälle, saa HDt kuntoon…
  Mutta tosiasiahan on, että laadussa on parantamisen varaa, ehkä vielä joskus saamme nauttia kotimaisista otteluista monikameralähetyksinä…

 • Sä maksat 10e/kk ja seurat 5000e/vuosi

 • Come on
  5.6.2019 09:35
  Siis eihän Wolvojen hyökkäys voinut tulla millään tasolla yllätyksenä kenelläkään. Eiköhän sitä filmiä ole ollut tarjolla heidän touhustaan ja siitä mitä Rojo tykkää vetää.

  Avatar
  2x come on
  5.6.2019 10:21
  Rojo vetänyt tosiaan samaa hyökkäystä jo vuosikausia. kyllä sitä scouttimateriaalia oli / on vaikka kuinka paljon, esim. jokainen viime vuoden 1. div matsi.

  Vain täydellinen ymmärtämättömyys mitä puolustuksen koordinointi tarkoittaa, voi selittää noi kommentit.

 • Jos Ruudun 10€/kk ahdistaa, kuinka moni maksoi/maksaa roostersin nefl-peleistä ja naisten turpaanotosta kun kotipeleihinkään ei saada yleisöä?

 • Ei kovin moni. Mutta niinhän se menee, että jos hinta ja laatu eivät kohtaa, niin palvelun kysyntä jää matalaksi.

 • Saintsin HC ja AHC olivat Radio957:n haastattelussa Vaahteraliigan kotiavauksen alla.

  https://radioplay.fi/podcast/radio-957/listen/17049/

 • Kiitos! Näitä on aina mukava kuunnella =)

 • Onko näillä kaikilla Ruutu-kritisoijilla jäänyt pienenä lelu patterin väliin? Mehän nähdään kaikki Vaahteraliigamatsit kympillä kuussa. Mitä tuohon oikeasti enemmän kaivataan, kun saadaan laatuselostus sekä sivuraja- ja päätykamerat hidastuksineen? Lisäksi kaikki pelit on katsottavissa jälkikäteen vaikka kahdeksaan kertaan.

 • Mun mielestä ton lähetyksen taso on täysin riittävä. Hinta on halpa. Tänä vuonna sarja on kiinnostava, mikä on oikeastaan itselleni ainoa kriteeri, joka vaikuttaa ostopäätökseen. Toki jokainen näkee, miten näkee :)

 • Aika vähiin jää hd:t paikanpäällä kun lähimmälle liigapaikkakunnalle on matkaa pari tuntia suuntaansa.
  Kyse ei todellakaan ole lähetysten kuukausihinnasta vaan laadun karkeasta puutteesta.
  Laatu(pelitilanteiden kuvaaminen oikein) ei ole parantunut MILLIÄKÄÄN lajin ollessa nelosella.
  Kuinka vaikeaa on katsoa vaikka pari peliä nfl game passista mallia pääkameran työskentelyyn.
  Ja vaatia kameramieheltä/naiselta lajituntemusta.
  Yhdellä kameralla sielläkin yksi downi kuvataan läpi ja tarpeeksi läheltä. Kymmenet muut kamerat tulevat käyttöön vasta downien välissä…
  Ei voi siten olla kalustokysymys.
  Luultavasti laatu paranisi yksittäisiä yleisöpalautteita paremmin jos laskun maksaja ponnekkaammin niitä vaatisi.
  Tai ehdottaisi omia kuvaajakandidaatteja lajin parista. Luulisi että toiminnanjohtajan sekä viestintäpäällikön toimesta näitä löytyisi jos vähänkään kyselisi.
  Mutta tuo ei ole laskun maksajan hommaa, paremman laadun vaatiminen olisi.
  tuotantoyhtiö ilmeisesti itse kokee tekevänsä riittävää laatua eikä koe tarvetta parantaa.
  Nelosta ei tunnu kiinnostavan yhtään. Eihän jefua luukuteta konsernin muissa kanavissa ollenkaan. TaFua ja pesistä kyllä mainostetaan.

 • Tässä yläpuolella laatuesimerkki kaverista, jolla lelu patterin välissä.

 • ”Laatu(pelitilanteiden kuvaaminen oikein) ei ole parantunut MILLIÄKÄÄN lajin ollessa nelosella.”

  Tuskin se paranee vaikka YLE:llä tuota esitettäisi jos se tuotantofirma pysyy edelleen samana. Mobile-TV tuottaa lähetykset Ruudulle ja Ruutu ainoastaan ulostaa ne lähetyksiin.

 • Mitä uutta RoJon pelaamiseen on tullut kymmeneen vuoteen? Ei mitään eikä tarvitsekaan niin kauan kuin puolustuksen koordinaattorit toistavat itse tai sallivat pelaajiltaan samoja virheitä.

 • Huomenna nähdään palkitseeko Titola Tampereeĺla rookie-pelaajia harjoitusaktiivisuudesta kickoff-pelipaikoille. Meinasi koko homma kusta Wolvoilla edellisessä pelissä törkeän huonojen spessujen takia.

  Olen aina miettinyt miksi kickoff-tiimi on eräänlainen motivointiareena kakkos- ja kolmosmiehille.

 • Lelupatterikaverille riittää että tv lähetyksessä sivukamera kuvaa ihan miten sattuu. Koska selostus.
  Fine. Ei tarvi parantaa mitään. Nöyränä vaan. Hankalia ihmisiä ne jotka vaatii huonon sijaan normisuoritusta.
  Tosi hankalia ja kiusallisia.
  Case closed.

 • Vastinetta kausimaksuun. Saa pukea, olla sivurajalla ja näkee matsin hyvin. Roosters kylläkin pistää aina parhaat kentälle myös spessuissa.

 • NFL-pelejä katsoneena oletkin varmaan huomannut, että pääkameroita on siellä kolme. Yksi keskellä kenttää ja toiset about 20 jaardissa.

  Ruudun pelit näyttää ihan hyvältä, kun tapahtumat on keskellä kenttää. Isoimmat ongelmat yhdellä kameralla kuvatessa tulee silloin, kun hyökätään syvältä omasta päädystä. Kuvaan tulee vaan hyökkäyksen endzone ja puolustuksesta näkyy ehkä puolet.

 • En ole hetkeen seurannut mutta onkohan ruudun porukalle joku jo opettanut että jokaista lisäpistepotkua ei tarvi näyttää hailaiteissa?

 • Tarviihan sitä saada jollain tavalla clipille täytettä ja lisäpistepotkut on siihen helppo tapa kun 22 pelaajaa on siinä ihan framilla eikä kameraa tarvitse liikuttaa mihinkään suuntaan.

 • Eikä jokaista maaliakaan. Mitä niillä pisteillä on väliä kuin ne tulee.

 • Are You Not Entertained? Näin kovaa pumppua on harvoin nähty

 • Sellainen eka neljännes. Onkohan Cedricillä kuuma pitkähihaisessa

 • Ja mikä parasta , siellä oli ruudulta katsottuna jabaria,wortia , kattaista kusemassa omat leinit

 • Wort on jatkuvasti epäonnistunut tässä pelissä

 • osaisko kommentaattori aloittaa lauseen muulla kuin, kyllä?

 • Surullinen loppukausi tulossa Saintsille. Aivan järkyttävää roskaa on tuo pelaaminen, eikä pelkästään johdu Wol ylivoimasta. Vaikka toki wol hyökkäys on tämän hetken kuumin koko liigassa.

 • Aivan susi paska linja ja silti pärjäävät. Onse Robert aika mestari

 • Jos Wolvot saa spessut hiottua kauden aikana kuntoon, on muilla kova homma niiden pysäyttämisessä. Tai on tietysti muutenkin mutta tolla suoritus varmuudella annetaan tän kauden aikana vielä melkosen paljon pisteitä.

 • @Wol OL Susipaska on housuissasi ja oikeinkirjoitus hakusessa.

 • Ei kuulu tuo rupusakki liigaan. Onneksi voittamisen kulttuuri on nyt iskostettu joukkueeseen, muuten tulisi rumat lukemat. On kyllä kauheeta seittiä tuo pelaaminen.

 • vaahteraliiga.fi ei suostu aukeamaan. Mikä mahtaa olla matsin tilanne tai mahdollinen lopputulos?

 • 66-27 wolvoille

 • Tilanne oli 15-26 kun Figaro vielä pelasi. Jokaisella joukkueella pitäisi olla vähintään yksi suomalainen backup QB loukkaantumisten varalle.

 • Totta, siinä näkee kuinka paljon Rojon osaaminen vaikuttaa. Juoksu ei vakuuttanut, vaikkakin Young sieltä tiensä löysi ajoittain. Muutama säkki lähellä myös kun linja ei osaa poimia blitziä.
  Paljon saavat parantaa jos meinaavat voittaa Roon ja Lerssin. Puolustus päästää edelleen liikaa pisteitä, on siellä sitten Jabari ja kumppanit tai ei .

 • Voipi olla että illan esityksillä ei Ratina(ssa/lla) paikallisseuraa nähdä syksyllä.

 • Sääliksi käy Saintsia. Pelillisesti Figaron kanssa oli jo ihan ok-tolalla, mutta ilman pelinrakentajaa on tietenkin aika epätoivoista. Toivottavasti ei käynyt pahasti ja saavat jatkaa rakennustyötä. Toivottavasti myös näkevät rakennustyön liigan kärkipaikoille voivan viedä useamman vuoden varsinkin, jos sinne havittelee muutenkin kuin isolla rahalla ja siellä haluaa pysyä. Ehkä nämä alkukauden takaiskut kääntyvät lopulta rakennusaineeksi ja paljon puhuttu alisuorittaminen väistyy sisuuntumalla.

 • Olen edelleen sitä mieltä, että kohta ei ole Saintsilla yhtään jenkkiä jäljellä, jos White joutuu jokaisessa ottelussa yhtä isoon rooliin kuin näissä nähdyssä kahdessa. En ymmärrä miksi Saints peluutti miestä molempiin suuntiin tilanteessa, jossa peli oli jo hävitty ja mies pysyi hädintuskin pystyssä.

 • Tavallaan hienoa, että uskoa omiin on, mutta mikä ihme on tää tämän kauden ”ei puntata” -trendi? Saints:kin pelasi neljännen (1.neljännes) jostain omalta 35 jaardilta tilanteessa 4 ja reilusti. Ei mitään toivoa.. ja siitä sitten Wolvot kahdella pelillä maali. Ymmärrän toki, että Roosters teki näin kun niillä on ollut 7 vuotta MJ-tasoinen OL ja Suomen parhaat RB:t ja muutenkin niinsanotusti pakka kohdallaan.
  Mutta nyt tuntuu, että jokaikinen joukkue harrastaa samaa. Ei puntata neljännellä ja missään nimessä ei yritetä FG kun ollaan potkuetäisyydellä. Niin monta pistettä jää kentälle melkein joka pelissä.

 • Miten on mahdollista, ettei tampereelle löydetä oikeita cornereita. Peluutetaan (suomi-)linebackerin raameissa olevaa airaksista ja jokaiselle pelipaikalle alimittaista hammaria. Hammarkin ollut ties kuinka monta vuotta aloittavana cornerina, mutta kehitystä ei ole tullut ollenkaan. Jos tämä jatkuu, on suuntana 2. divari

 • Mielenkiintoinen kommentti Jabarilta haastattelussa. Kansalaisuus ja maajoukkue kiinnostavat. Ei siellä liikaa QB:ita ole.

 • En tiedä huomasko kukaan muttåa volvot käytti eilen ainakin 9-10 OL jätkää ja niistä taitaa1-2 olla kokemusta liigasta…ja kaikki on paskoja !!!

 • on tehokas! Linjassa näytti olevan ainakin Hämäläinen ja Rajala jotka pelanneet liigassa. Sitten oli tusina miehiä ympärillä. Siiskonen ja Erkkilä saivat juosta suht rauhassa kentällä kun samaanaikaan peluutettiin Cedriciä/ ja Longia. lyhyet kuvat kun onnistuvat ja vastustaja ei osaa taklata niin tulos on tämä. Täytynee myös tarttua tuohon päästettyyn 27 pisteeseen, ei hyvältä vaikuta jatkoa ajatellen. Se on pommin varmaa että Rojon heitto sirkus vie Wolverinesin pitkälle, on siellä sitten linjassa kuka tahansa, niin helppo systeemi Rojolla on.

 • Wolvot nosti jalan kaasulta toisen neljänneksen alkuvaiheissa. Puolet päästetyistä pisteistä voi laittaa sen piikkiin. Nyt kahdessa pelissä on päästetty läpi melkein 100 jaardin irtiotto. Suurin haaste noilla on kaikissa potkupeleissä. Ekstrapointissa linja vuotaa kuin seula, kickoff teamia pidetään elämysroolina 3 ketjun miehille eikä puntitkaan menneet ihan parhaalla tavalla. Eihän noilla ole väliä näissä ylikävelyissä, mutta kun vastassa on Steelers tai Roosters niin nähdään jatkuuko oireilu tai onko asialle tehty jotain.

 • Katsoitko samaa ottelua , ei meinaan ottanut . Rojon ottivat tuomarit sivurajalle ei herra sinne itse mennyt. +27 astetta niin pakkohan niitä läskejä on kierrättää

 • Ymmärrän tunteesi. Vituttaahan tuo kuin pientä sikaa. Nollakerhossa yksinään eikä valoa näy putken päässä vaikka joukkye pumpattu täyteen voittamisen kulttuuria valmentajan mielestä. Voittamisen kulttuuri tulee tutuksi voittamalla pelekä. Ei rypemällä pohjamudissa vuodesta toiseen. Jospa taas vauhtia vaikka kakkosesta…

 • Kun kolmannen neljänneksen viime minuuteillakin RoJo painaa vielä hurryup heitto hyökkäystä, paha sanoo et kaasua ois nostettu tokalla neljänneksellä

 • Nyyh, me oltais pärjätty jos vastustaja ois pelannut vaan 1 neljänneksen tosissaan

 • Nyyh, joku huomasi että puhuitkin sontaa ja täyty keksiä hauska trolli. Tosiasia on se, että Wolvot eivät todellakaan nostaneet jalkaa kaasulta, kuin vasta aivan pelin lopussa ja tosiasia on myös se että Saints ei olisi voinut voittaa tätä peliä, vaikka Rojo olisi lähtenyt alkulämmöistä jo kaljalle.

 • Olet sen verran noviisi että et oivaltanut kenelle Rojo palloa jakeli. Kurkista tilastoista niin opit jotain.

  Hienoa että tällä kettaa backup risiiverit sai nauttia laatuheitoista.

 • 4 aloittavaa rissua: RJ Long 8 koppia, Erkkilä 7, Johnson 6 ja Siiskonen 4. RB Young 4 koppia. Jäähän tosta sitten vielä neljä koppia muille!

 • Hyvä etta rookiet saivat koppeja noinkin paljon. Rojon prosentti olisi ollut parempi jos rookiet eivät olisi saaneet treenia sopivan kehnoa vastustajaa vastaan.

 • Monta koppia Saintsin suomalaiset otti?
  Se on se kulttuuri

 • Heittoja oli kaikki seitsemän loukkaantumisesta johtuen. Niistä kolme suomalaista otti neljä koppia. Osaisit itsekin tiedon nähdä tilastoista….

 • Heh. Volvojen edustajia harmittaa kun tilastoista voi lukea että jenkit voittivat pelin. Mitä sitten? Jos hommaa joukkueeseen käytännössä kaikki kotijenkit joita Suomessa on, tämä on seuraus. Nyt sitä yritetään piilotella? Miksi?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *