Saints – United Newland Crusaders

Viimeksi muokattu 13.7.2020 10:51 81

(3-1)

52

(3-1)

42
1 2  
20 32 52
14 28 42

15.8.2020 klo 17:30 Tampere

Kaari

Saintsille makea kotivoitto kierroksen kärkiottelussa

Gridiron Staff 16. elokuuta 2020 19:45

Voitolla tamperelaisjoukkue säilytti mahdollisuutensa jopa ykkösen runkosarjan voittoon.

Lue lisää

Kommentoi

 • Saints pelasi mallikkaasti Bearsia vastaan, toki valmennus nyt on B mitä on. Osaavampi olisi ehkä saanut karhuista enemmän irti. B junnut pelaavat Saintsin joukkueessa ja hyvin. Lauantain ottelua odotan mielenkiinnolla, ei ole valmiiksi taputeltu suinkaan…

 • Ja siis tarkoitin tietenkin Saintsin junnujoukkuetta, tänä vuonna nimeltään Red Angels.

 • UNC:n striimiä pelistä ei tällä kertaa tule, striimauksen hoitaa Aamulehti. Vain tilaajille, mutta ensimmäinen kuukausi 1e.

 • Jep, paikallisella on yksinoikeus kotiotteluiden striimaukseen.

 • Mistä löytyy tieto, että eka kk 1€? Löysin vain 36€/10vko tai jotain sinnepäin.

 • Unc:lle kiitos striimeistä! Toivottavasti Aamulehti saa kuulumaan myös selostuksen, joka kuuluu edellisessä kovin huonosti

 • Kuulutus ja musiikki kuuluu Pyynikillä huonosti johtuen pskoista kaiuttimista.

  Tampereen liikuntatoimea ei oikein kiinnosta kuuluvuus kentällä, sinänsä sääli vaan minkäs teet.

 • Hienoa, että striimi tulee. Ehkä jonain päivänä suurin osa peleistä striimattaisiin kotijoukkueen puolesta.

  Mutta selostus ja/tai tulostaulu olisi kiva. Jos alusta asti katsoo, niin ei varmaan haittaa niin pahasti. Mutta jos kesken kaiken alkaa katselemaan, niin sitä on pelkän kuvan kanssa hieman hukassa tilanteista ja tuloksesta.

  Varsinkin maksulliselta striimiltä voisi odottaa edes jompaa kumpaa.

 • Tarjous pitäisi löytyä: https://www.aamulehti.fi/tilaa/2

 • Eiköhän tuota voi pitää enempi tilaajaetuna, kuin maksullisena lähetyksenä

 • No, Tampereen ulkopuolisia tuskin kiinnostaa seudun uutiset. Joten tilaisivat lehden vain nähdäkseen striimin. Ja kun sitä ei ilman maksua näe, mun mielestä voidaan puhua maksullisesta striimistä. Jolloin ainakin mun mielestä laatu pitäisi olla jotain muuta kuin pelkkä kamera katsomossa. Toki se on parempi kuin ei mitään, ja voihan olla että viime viikonloppuna testattiin ja nyt striimiä on paranneltu. Se nähdään lauantaina. :)

  PS. Olisiko UNC striimi maksullinen, jos se näkyisi vain paikallisen pizzerian kanta-asiakassivuilla, ja kanta-asiakkuus olisi maksullista? Semantiikkaa.

 • Aamulehden tapauksessa kyse on puhtaasti urheilutoimituksen halusta käydä kuvaamassa eri lajeja ja jakaa niitä tilaajille.

  Pirkanmaalla sitä arvostetaan, sillä he näyttävät eri lajeja ihan mukavasti. Samaan tyyliin Aamulehti striimaa artistien keikkoja, konsertteja jne.

  Jos Kyyberi asiasta mielensä pahoittaa, niin siitä vaan.

 • Enhän mä mieltäni pahoittanut, vaan sanoin että hienoa kun striimataan. Mutta toivoin että urheilulähetykseen saataisiin simppeleitä, lähetystä tukevia elementtejä. Varsinkin kun jenkkifutis ei ole helppo seurattava ilman näitä.

  Se, että paikallinen media näyttää paikallisia (erityisesti pienempiä) lajeja, on hienoa. Medioilla on yleensä osaamista sekä tekniikkaa tuottaa striimejä, joten kenties moni muukin paikkakunta voisi ottaa koppia ja oppia.

  Ja loppujen lopuksi jokainenhan päättää itse mitä ja miten tuottaa ja lähettää. Se ei silti tarkoita, etteikö siitä voisi keskustella. Tai että kehitysehdotuksia tai kritiikkiä ei saisi esittää.

  PS. Hassua että joku kokee meikäläisen pahoittavan mieleni, kun joku muukin striimaa. Kuitenkin tässä on useampi vuosi yritetty saada seuroja ja tahoja tekemään striimejä.

 • Olen pahoillani, jos ymmärsin viestisi väärin.

  Siitä olen samaa mieltä, että on hyvä kun / jos paikallinen media näkee vaivaa ja striimaa eri lajeja.

  Lauantaina näillä näkymin aurinkoisella Pyynikin kentällä sitten nähdään kuinka ottelussa käy.

  Tietysti uskon että Saints juoksee UNC:n yli…..

 • RoJo nakkaa +500 heittojaardia tässä matsissa.

 • Riippuu että kuinka pitkäksi venähtää legendan perjantai-ilta baarissa.

 • onko sattuumaa että, kolme kovinta joukkuetta divarissa omistaa kolme kovinta hyökkäyksen linjaa ? joka vuosi kritisoijat sanoo jos on huono linja, minkä takia asialle ei vuodesta toiseen seurojen osalta tehdä mitään, vaan aina hankitaan taitopelipaikoille uusia ukkoja.

 • Ethän ajattele nyt liian suppeasti? Vaikka UNC:ssa ei hankittaisi linjaan vahvistuksia, on esimerkiksi viimeisen kahden vuoden aikana M1D finaalissa esiintyneellä joukkueella täsmärekryjä tehty linjaan, ja vielä molemmille puolille. Ja aina hankintojen ei tarvitse edes olla ulkomaan passilla varusteltuja. Vähän kun nostat katsettasi Lohjalta pitemmälle niin saatat yllättyä nääs!

 • Vähän samoilla linjoilla. Mielestäni täytyy olla todella naaivi, jos uskoo Saintsilla olevan mitään saumaa tässä ottelussa.

 • niin onko yksikään niistä kolmesta häntäpään joukkueesta hankkinut niitä linjamiehiä ? porilla rosterissa 6x ol/dl pelaajaa. ecg juoksu yardien keskiarvo pelissä 30yrd ei vakuuta vaikka oisi koko linja tuotu amerikasta. rovaniemen linjasta kaikki vetää myös kahteen suuntaa, niin mihin näissä joukkueissa on panostettu ? ja väittämä ettei UNC:N linjaan ei olisi tuotu vahvistuksia on aivan turha. kummallekkin puolelle palloa on tullut sekä ulkomailta että suomesta.

 • ihme ukkeli tää werneri nyt on…. Äijä kouhottaa jostain unc linjasta, ahahaha… Herää. Ainoa asia jolla siellä on merkitystä on ollut Robertin saaminen mukaan. Jos miinustat teidän joukkueesta kyseisen miehen pois häviätte suoraan Porille, ecgtä ja Rovaniemeä vastaan varmaan voisitte taistella mutta häviäisitte nekin matsit.

 • UNC OL on yksi surkeimmista mitä sarjassa on koskaan nähty, onneksi vastassa on tähän asti ollut vain surkeita puolustuksenlinjoja. Ihme avautumista kun kukaan ei ole taputtamassa selkään ja kehumassa mammanpoikia.

 • Tässä pelissä lienee puolustukset ottajina. Rojo ja Britti RB tekee tuhoja Saintsin keskinkertaiseen puolustukseen. Kun taas UNC:n puolustuksessa yllätytään kun on ensi kertaa tänä vuonna vastassa oikea hyökkäyksen linja ja hyvät RB:t. Tulosveto 35-31 kiinni.

 • TURHA KOITAA SIXTARIT VOITTAA!!!

 • ”Hyvää valmistautumista ja monipuolisuutta vaatii tulevan viikonlopunkin ottelu, sillä Länsi-Uudenmaalta vierailulle saapuva United Newland Crusaders johtaa ykkösdivisioonan runkosarjaa suvereenisti ja on tehtaillut jokaisessa pelissään runsaasti pisteitä.”

  Kotkalaiset saattaa olla erimieltä tuosta, että johtaako UNC sarjaa suvereenisti. no pikku virheitä.

 • Tampereella näköjään lyödään isoa altavastaajan leimaa otsaan ja psyykataan omaa jengiä. ;)

  Linjapelaamisen ystäville on herkkua luvassa viimeistään ensi viikolla, Eaglesin ja UNC:n kohdatessa. UNC:n linja on antanut tähän asti hyvin aikaa Rojolle heittää, mutta juoksublokkaaminen yski viime viikolla kun palloa ei ollutkaan kantamassa Sobowale. Suoraviivaisille ja vähemmän räjähtäville suomibäkeille ei reikää tuntunut syntyvän.

  Saintsin miehistöstä ei itselläni ole juurikaan tietoa, enkä yhtään peliä ole nähnyt. Mutta lähtökohtaisesti UNC:n vastus kovenee nousujohteisesti. Läpihuutona tätä ei pidä kuin hc fanit. Varmaan isoin muuttuva tekijä on Sobowale, pelaako vai mennäänkö ”varareiskalla” tämä peli.

  UNC Radio jättää omat spekuloinnit viime tippaan, jaksoa pitäisi olla tulossa perjantai-iltana.

 • Työntäkää vaan lajia lisää maksumuurien taakse niin saadaan koko laji piiloon. Nythän Ruutu+ esittää vaahteraa maksukanavalla, AFI näkyy kaikkialla muualla paitsi Suomessa (jos ei käytä VPN), ja Tampereen pelit on Aamulehden muurin takana.

  UNC tekee hyvää duunia näyttämällä omia pelejään maksuttomasti YouTubesta.

 • Tampereen linja työnteli kyllä kotkalaisia ilkeästikin. Siellä on liigakokemusta ja Saints on varmasti kova mittari linjoissa kumpaankin suuntaan.

 • @futislarppaaja: on se kamalaa, kun jostain joutuu maksamaan, eikö olekkin?
  Mutta ainahan on kivaa jostain mielensä pahoittaa, vai?

 • Tänäkin kesänä IS-tv on lähettänyt yhden Vaahteraliiga-ottelun viikossa ilmaiseksi. Voipi tuoda jopa satunnaisia katsojia pelin ääreen, jotka muuten eivät lajiasta tiedä. Ja jos Aamulehti haluaa lukijoilleen/tilaajilleen tarjota divarijefua, niin ei siinä lisänäkyvyydessä pitäisi olla mitään valittamista, päinvastoin.

 • Tää on sinänsä hupaisa juttu. Jos striimiä ei olisi tarjolla lainkaan, siitä valitettaisiin. Nyt kun on tarjolla koko yhdellä eurolla, sekään ei kelpaa koska kyyberi on varsin ansiokkaasti tuottanut striimiä UNCn pelistä, ilmaiseksi.

  Jos se peli nyt kiinnostaa (ja miksi ei kiinnostaisi, kierroksen mielenkiintoisin ottelu) onko se euro nyt niin paha hinta siitä maksaa?

 • Jos haluan nähdä matsin niin miksi minun pitäisi sitoutua kestotilaamaan siinä samalla joku vessapaperiksi kelpaava tamperelaislehti?

 • Koska sen tilauksen voi perua vaikka samantien, ja katsella kuukauden striimejä eurolla. Eikä virtuaalilehteä voi käyttää oikeassa vessassa pyyhkimiseen. Tai voi, mutta sitten on tabletti kakassa.

  Striimin maksullisuus on veikeä juttu. Aamulehti ei ole hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tehtävä olisi tarjota ilmaista näkyvyyttä seuroille. Tottakai he käyttävät striimiä markkinointivälineenä. Euron ensimmäinen kuukausi on vanha markkinointikikka, koska aina on niitä jotka unohtavat perua tilauksen. Ei tarvitse hirveästi surffata huomatakseen, että lähes kaikissa maksullisissa tilauksissa on ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi tai alennuksella.

  Jos Youtubessa olisi helposti käytettävä järjestelmä tehdä lähetyksestä maksullinen, aivan varmasti sitä olisi pohdittu myös UNC:n osalta. Toisaalta kyse on myös siitä, onko parempi että striimiä katsoo 50 ihmistä ja kassaan kilahtaa satanen tai pari, vai että sitä katsoo 200 ihmistä ilmaiseksi. Valintoja, valintoja. Itse näkisin, että tällä hetkellä striimien yksi tarkoitus on lisätä näkyvyyttä ja sitä kautta parantaa yhteistyökumppaneiden saamista.

  Olisi mielenkiintoista tietää, mikä olisi esim. UNC:n striimeissä katsojamäärä jos ne striimattaisiin jossain gamesaver tai solidsports sivustoilla 5-10€ maksua vastaan. Ihmiset ovat yleensä mukavuuden haluisia ja laiskoja, joten kynnys mennä uudelle sivustolle ja kirjautua sinne on suurempi kuin avata tuttu Youtube, joka löytyy valmiina jokaisesta telkkarista, padista ja puhelimesta.

  En tiedä Aamulehden katsojamääriä, ja tuskin saankaan. Ja varsinkin kun juurikaan muut seurat eivät striimaile niin minkäänlaista vertailua tai tilastoja eri alustoiden ja maksullisuuden välillä ei voi tehdä.

 • Jos haluat nähdä matsin meet varmaankin paikan päälle?

 • saintsin hyökkäyksen linja on todennäköisesti kovin koko sarjassa, unc tulee heti perässä.
  puolustuksen linjoista ei ole niin paljoa sanottavaa, saints tekee 3 frontilla yhtä paljon painetta kun unc tekee 4 frontilla

 • UNC linja parempi kuin Kotkan?
  Okei.

 • onko 3 frontti oikeesti 3 frontti jos yks lb kokoajn blitzaa?

 • On.

 • Eiköhän ne linjojen kovuudet mitata nyt viimeisellä kahdella runko kierroksella, kun kärkikolmikon loput keskinäiset pelit pelataan. Kotkassa nähtiin jo ekalla viikolla, että Tampereen kanssa Nesillä ei liikaa kiirettä ollut, Sandhu sen sijaan oli niin pinteessä, että tapahtui ikäviä.
  Säkkitilaston top 5:ssä 4 eagles pelaajaa tällä hetkellä.

 • Siinähän meni kauan että UNC otti ensimmäisen tyhmän 15y lipun. Huoh.

 • Ja toinen. Rokkenroll.

 • Eikös toi ollu sama unc:n pelaaja taas

 • Molemmat UNC:n idioottimaisuudet samalta pelaajalta.

 • Eikä ollut ihan ensimmäiset 15y liput herralle, kun hermot eivät pidä.

 • Mitåköhän siinä 4. yrityksellä tapahtui, kamera ei kauheasti seurannut palloa.

 • No voi nyt perkele. Maksullinen striimi ja kameraa ei edes käännetä.

 • Ihme on jos Sobowale pelaa koko pelin. Jalka näyttää kipeältä.

 • UNC:n pelaajia kaksi pihalle. Ei meinaa pää kestää….

 • Ootko Kyyperi kiljukänneis!?

 • Sikapeliä unc:lta. Onneksi poistettiin. Lisäksi yksi unc näköjään loukkaantunut…

 • Kyllä tässä varmaan kohta pitää riipasta kassillinen olutta. Ei tätä muuten kestä. Riiheläinen pihalle targetingista, eikä striimiä voi ees kelata jotta sen voisi mahdollisesti kumota puoliajalla. Nurmi pihalle, veikkaisin lyömistä jos aiempien vuosien historia toistaa itseään. Useampi ukko rikki, melkoinen via dolorosa tulossa toisesta puoliajasta.

 • Paljonko peli?

 • Riiheläinen tarheting ja Nurmi lyöminen. Tämä Nurmihan kunnostautuu harva se kausi ulosajoissa. Kunnon kriminaali…

 • 3. Neljännes, aikaa jäljellä 3,5min ja tilanne 28-28

 • No ei yllätä yhtään Nurmen otteet,.kun taidot ja kunto ei vaan yksinkertaisesti riitä pelaamiseen.

 • 3. Nelj 1.09 jäljellä, 44-28.

 • Joku Saintsilta ulos, UNC td. 44-36.

 • 1:41 jäljellä. Tilanne 44-42 ja Saints saa hyökkäysvuoron

 • 1:33 jäljellä. Tilanne 52-42 ja UNC saa hyökkäysvuoron

 • 52-42

 • Tästähän kehkeytyi trilleri. Loppukausi paljon mielenkiintoisempi kuin alkukausi

 • Sinänsä UNC:n osalta tilanne on edelleen omissa käsissä. Voitto Kotkasta tuo runkosatjan voiton.

 • No se nähdään sitten Kotkassa. UNC:n taso on parempi viime kaudesta, mutta Kotkassa on tullut monella seinä vastaan.

 • Eikö se mene arvalle siinä tilanteessa? Olettaen, että Saints voittaa vikan matsinsa

 • UNC olisi silloin keskinäisissä peleissä vierasvoitto.

  Toki Eagles lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta jos UNC saa tänään poissa olleet pelaajat rosteriin niin kyllähän peli on ennakkoon kutkuttavan herkullinen. Ja toisaalta jos Eaglesia ei pysty haastamaan niin mestaruudesta on turha haaveilla. Eikä UNC tällä kaudella mitään pistesijoja tavoittele.

 • Tämä nurmi on mielenkiintoinen pelaajaa, ymmärtääkseni poliisi ammatiltaan. Joka vuosi saa sikailla ja hakata tavalla joka ei kuulu lajiin millään tavalla

 • Ei oo potkupallosääntöjä, koti- ja vierasvoitto on yhtä vahvoja; voitto on voitto.

  Tasapisteissä mennään arvalle.

 • Ja Lohjalla arpaa osataan arvostaa 😂 ”suomalainen voittaa aina”

 • Kyllä ainakin kilpailusääntöjen mukaan tasapisteissä neljäs kriteeri on vierasvoittojen määrä sarjassa. Tosin paino sanalla sarjassa, ei siis keskinäisissä otteluissa. Jos UNC (ja Saints) voittaa Kotkassa, menee nekin tasan. Joten käsittääkseni mentäisiin taas 3way arvalle.

  Mahtavuutta.

 • Mietin juuri samaa. Poliisihan mies on. Vuodesta toiseen samaa sikailua, kun ei pää kestä.

 • Jos unc voittaa kotkan se on kolmen arpa

 • Unc ei voita tällä kaudella Kotkaa ja se on varma se. Eikä voita kyllä muutkaan joukkueet.

 • Kyllä tässä vaiheessa näin sohva-tason urheiludiggarina alkaa näyttää siltä, että Kotkassa jatketaan tiukkaa linjaa tälläkin kaudella, voittoja juhlitaan viikko toisensa jälkeen. Pitänee joskus vaivautua paikan päällekin, kuulemma ollut hyvin katsojia ja hyvä tunnelma peleissä.

 • lopettakaa se vitun huutelu että tämä ja tämä joukkue voittaa ilman mitää perusteluja. asioita sattuu kuuluu peliin tänään ei ollut unc täydessä iskukunnossa. jos ei kotka ole ens viikolla nii kuka tietää on uncllä mahdollisuudet.

 • Menee fanittamiselta pohja, jos pitää alkaa perustelemaan. :D

  UNC:lla oli tänään muutamia isoja poissaoloja, ja pelissä tuli vielä pikku pipiä muutamille pelaajille. Ja puolustuksella ei muutenkaan ollut paras päivä. Silti tasoitus oli lisäpisteyrityksen päässä.

  Ensi viikolla on uusi peli, ja kyllä kohtuullisen täysikuntoinen UNC haastaa Eaglesin, se on varmaa. Riittääkö se voittoon, sen näkee sitten. Itse näkisin että koko homman avaimena on UNC puolustus. Hyökkäys pystyy tekemään pisteitä, kuten Eagleskin. Puhtaasti tilastoja katsellessa Eaglesin puolustus on UNC:n vastaavaa tehokkaampi, joten kysymys taitaa olla siitä miten paljon UNC puolustus pystyy nostamaan tasoaan? Jos spagettimaljaa halutaan nostella, tason pitää nousta.

  Jos UNC ei pysty Kotkaa haastamaan, niin taitaa loppukaudesta tulla pannukakku,

 • Ketä tärkeitä pelaajia unc:llä oli poissa?
  Omaan silmään kaikki avainpelaajat oli paikalla.

 • Juu ihan oikein kyyberi, neljäs kohta kuuluu tosiaan:

  4. Vierasvoittojen lukumäärä sarjassa

  Tässä skenaariossahan UNC:llä olisi vierasvoitto näiden mainittujen kolmen keskinäisissä otteluissa, mutta kun sillä ei ole merkitystä (ainakaan tuon sääntökohdan mukaan) vaan kaikilla vierasvoitoilla.

 • Eli kaikki importit, joukkueessahan ei muuta ole.

 • Haahahaha… Etkö parempaa keksinyt 😂

 • Mikä yhdistää tällä kaudella kaikkia UNC:n tappioita? Simo oli poissa. Joten toivottavasti Simo palaa ruotuun ensi viikolla, jotta päästään taas arpomaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *