Saints – Royals

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:12 40

(4-1)

35

(4-2)

13
1 2  
14 21 35
7 6 13

11.7.2015 klo 16:00 Tampere

Kaari

Saints sysäsi Royalsin tappioputkeen

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2015 17:27

Tampereen yllättävä voitto avaa sinipaidoille mahdollisuuden runkosarjan voittoon.

Lue lisää

Kommentoi

 • Ottelusta tehdään livetilastot : http://www.sajl-tilastot.net/sai/xlive.htm haluamme kokeilla kuinka tämänkaltainen palvelu toimii.
  Ennakko ottelusta täältä :http://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?261

 • Kiitos live-statseista Saints! Pyhimykset 14-7 johdossa ensimmäisen puoliskon jälkeen. Miltä peli paikan päällä katsottuna näyttää? Kumpi saa pallon 2. puoliskon alussa. Livestats ei lähtenyt alusta liikkeelle.

 • Näyttää Royals ottavan nyt pataan kaikilta

 • ….meneekö välierä Tampereelle jos Royals ottaa kuokkaan taas?

 • Tässä se näkyy se yksi syy, miksi Royals ei Vaahteraliigaan halunnut viime kauden päätteeksi. Rosteri on vaan yksinkertaisesti niin kapea, ettei se kestä poissaoloja. Nyt on muutama avainmies toipilaana, pari armeijassa, ja heti vaikeaa on.

 • Nelson pick6 ja peli selvä, Vaasa ollut vastaantulijana tänään

 • Jos waasassa on reenattu kovaa niin mitä sillä mittarilla Tampereella ja Hämeenlinnassa on tehty

 • Saints vies Royalsia ihan huolella..

 • Missä pelataan välierät näillä tuloksilla?

 • Matseja ei voiteta pelkästään treenaamalla kovaa.

 • Tuntuu onnistuvan Saintsilla kaikki tänään!

  Paljon pudotuksia Royals WR…

 • Hyvä suoritus Saintsilta! Oliko niin, että Majander&kumppanit voittivat valmentajien taiston?

 • Melkoinen selkäsauna. Oliko näin kova tasoero joukkueiden välillä?

 • Tulokset puhuu puolestaan. Royalsin kelkka kääntynyt toiseen suuntaan, kun vastaan ovat astelleet koirat ja pyhimykset. Eikö tämä kausi pitänyt olla läpihuutojuttu Royalsille, kerran heillä on enemmän eforttia kuin muilla? Se niistä liigapuheista, eiköhän tuo porukka vielä kuulu ihan divariin

 • Numerot eivät ehkä kerro koko totuutta, mutta kyllä Saints oli selvästi parempi tänään. Saintsin puolustus pelas hyvin ja vähän oli onneakin mukana. Royalsin 3rd down convertit 1/8. ’Nuff said.

 • Royalsilla ei hermot pitäny ratkaisevalla hetkellä, kolme false starttia melkein perätysten Saintsin red zonella tilanteessa 28-13.

 • Kokemattomilla jätkillä jotka on tottunut voittamaan ei välttämättä kasetti kestä kun peli käy tiukaksi.

 • Totta @Jussi ja @Voittaja. Henkisen kantin kasvattaminen vaatii uusille pelaajilta kokemusta, jota ei saa pelkästään kovista ja hyvistä treeneistä. 100-0 voitot eivät sitä kasvata vaan tarvitaan näitä kovia otteluita, joita Royalsilla ei vielä montaa ole ollut.

 • Nimenomaan, tiukat ottelut kasvattavat. Tämä oli nuorille Royals-pelureille hyvä herätys, kaksi tappiota putkeen = ei 1. divisioona ole joka viikko helppo. Iso käsi Saintsille, hieno voitto. Royals, pää pystyyn ja itseä niskasta taas kiinni, nyt tauko ja kausi jatkuu!

 • Aivan hengetön esitys Royalsilta, eikä efforttia näkynyt lainkaan. Saints halusi voittaa ottelun ja aivan oikea tulos näkyy taululla.

  Pakko kyseenalaistaa Vaasan pelikutsuja. Juoksupeli on toiminut mahtavasti kauden aikana ja Saintsin juoksupuolustus on ollut kohtalaisen heikkoa. Rosekatin käteen luotettiin liikaa, eikä onnistumisia paria hyvää heittoa lukuunottamatta tullut juurikaan. Tämän ottelun perusteella Rosekat vaikuttaa enemmän game managerilta, kuin hyvältä pelinrakentajalla. Rosekatin pelinlukutaito oli suorastaan karmeaa katsottavaa. Pelkästään tyhmien virheiden piikkiin Royalsin tappiota ei todellakaan voi laittaa.

  Saintsin puolelta onnistunut ottelu. Hyökkäys oli yksinkertaista, mutta toimivaa. Bialostok todisti, että mies on divarin paras hankinta. Ennakoin Saintsin puolustuksen olevan aiempien esitysten perusteella aivan purjeessa tänään, mutta toisin kävi. Hyvää ja varmaa peruspeliä, mutta pari nukahdusta mahtui mukaan. Front7 aivan mahtava ja takakenttä hoiti hommansa erinomaisesti. Pasquali loi hyvää painetta ja vaikuttaa täsmähankinnalta.

  Majanderin pelikutsut olivat erinomaisia ja Saints oli vain yksinkertaisesti parempi

 • Katsoja oli aivan oikeassa kommenteissaan. Pasquali antoi todella kovaa painetta Royalsin hyökkäyksen linjalle, joka taipui ja murtui, jolloin pocketti hajosi useammin kuin kerran todella pahasti, ja Rosekatille tuli todella kiire. Ja juuri tässä pocketin hajoamisessa on Rosekatin ja Bialostokin ero. Rosekat yrittää viimeiseen asti hakea rissua ja tehdä isoa peliä, ja kun se ei onnistu, lähtee roiskaisu tai Rosekat säkitetään takakentällä. Bialostok taas toteaa tilanteen ja käyttää välittömästi jalkojaan ja hakee jaardit itse. Saintsin juoksupuolustus oli tänään myös hyvä ja pysäytti Royalsin juoksun joko aloituslinjan taakse tai korkeintaan salli muutaman jaardin etenemisen mitä pidemmälle ottelu ehti. Ja koska heittokaan ei kiireen takia ollut iskussa, olivat Royalsin aseet riisuttu. Saints oli todella hyvä tänään ja ansaitsi voittonsa.

 • Royals lähti valmiiksi vajaamiehisenä matkaan ja kun pelin aikana putoili lisää ukkoja niin homma muuttui aina vaan vaikeammaksi. Pelin yllätys oli Saintsien puolustus. Alussa siitä juostiin helposti läpi niinkuin kauden mittaan on totuttu. Maaliviivapysäytyksen (jälleen kerran!) jälkeen jokainen mies tuntui kasvavan tuuman pari ja Royalsin juoksu alkoi lyömään päätä seinään. Pasquali on erinomainen vahvistus jonka kanssa Royalsin linja oli aivan purjeessa.

  Hyökkäyksen pelikirja oli simppeli. Joko Bialostok juoksi tai heitti. Airaksisen poissa ollessa juoksupelejä pelattiin noin kolme koko pelissä. Juoksuista olin näkevinäni, että aika harva niistä oli kutsuttu. Enemmän näytti siltä, että B. putosi heittoon ja jos se ei auennut niin joko juoksi keskeltä tai rullasi laitaan. Sivusuuntaankin juostessaan haki koko ajan heittopaikkaa ja heittikin pari komeaa koppia sivuliikkeestä.

  Majanderia en liikaa kehuisi pelikutsuista, hyökkäys oli enemmän B-show. Siinä maaliviivalla oli mielestäni erittäin kyseenalainen ratkaisu hylätä kiinnipitolippu kun kolmannella yrityksellä. Toinen lippu neljännellä yrityksellä pelasti tällä kertaa valmentajan perseen, mutta kolmas ja 15 olisi ehdottomasti ollut parempi kuin neljäs ja 3.

 • Saintsin puolustuksen takakenttä taitaa olla heittopuolustuksesa vaan yllättävän kova.

 • Royalsin porukka näyttää olevan vaan ni henkisesti kuin fyysisestikin loppu, eikä pelaamisessa ole enää minkäänlaista iloa. Onko se välttämättä ihmekään, ku tyypit on vedetty jo keväästä kohtalaiseen prässiin.. nekin, joilla ei fyysinen pohja huomioiden siihen välttämättä edellytyksiä ollut. . Nyt koko porukka tauolle ja ajattelemaan aivan jotain muita palleroista ja siemaielmaan kultalonkeroa kylkiasennossa.

  Rajalan menetys huskies pelissä oli iso AUTS Royalsin puolustukselle, eikä tainnut Kettunenkaan eilen aivan vammattomana pelata. Vielä kun eilinen antoi lisää loukkaantumista puolustuksen suuntaan jo aiemmin reilusti minimoituneeseen rosteriin, niin Seppo the huge joutuu tosissaan miettimään, miten saadaan homma takaisin uomiinsa.

 • EIleisen ottelun raporttia: http://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?263 sekä Harri Koivusen mainioita kuvia jälleen kerran: http://harrikoivusen.kuvat.fi/kuvat/Jenkkifutis+2015/(1.+div.)+Saints-Royals+11.7.2015/

 • Kyllä se vaan taitaa olla niin, että Suomessa ei voi harjoitusohjelma ja mentaliteetti olla kuin Nebraskassa. Ei työssä käyviä, perheellisiä tai opiskelevia voi velvoittaa olemaan paikalla 100% sillä varjolla, että sitten et pelaa. Porukka alkaa tosiaan olemaan myös henkisesti aivan loppu jo kauden puolessa välissä.

 • Uskomatonta kuinka takit alkavat kääntymään porukalla jo 2 tappion jälkeen! Ensin ylistetään treenaamista ja nyt jo haukutaan.

 • Nyt ollaan kato Suomessa. Bandwagonien luvatussa maassa.

 • …ei kai täällä kukaan tai ainakaan minä mitään kollektiivimielipidettä esittänyt :) Toki kova työmoraali on arvostettavaa ja hieno juttu, mutta … no jo, vi får se :)

 • Jenkkifutiksessa onnistuminen ja epäonnistuminen ovat pienestä kiinni. Ylivoimaisena pidetty Royals ei olekaan ylivoimainen kun pelaa hyvin valmistautunutta ja ehjällä rosterilla pelaavaa joukkuetta vastaan. Indians ja Lights antoivat väärän mielikuvan kauden alkuun. Kyseessähän ovat liigan kaksi heikointa joukkuetta- Royals on edelleen hyvä joukkue ja kovaluu pudotuspeleissä. Huskies on olut yllättävänkin kova mutta samaa ylivoimapöhinää mitä Vaasan ympärille on keskusteluissa rakennettu ei ole ilmaantunut. Saints on kanssa hyvä joukkue. Ensimmäinen eli Wolvoja vastaan oli tiukka ja olisi voinut päätyä kumpaan suuntaan tahansa. Saints voitti kuitenkin tiukan pelin ja on nyt yhtäkkiä jo Royalsin yläpuolella. Tänään pelattava Jaguaarit – Wolverines antaa suuntaa lisää divarinkuntokäyristä. Wolvotkin voi vielä yllättää jos ne loukkaantumiset ei kasaannu ylivoimaisiksi. Stokes on jokerikortti jonka uskon käyvän kentällä pomminvarmasti tänään Jaguja vastaan. Jaguaarit on toinen yllätysvalmis joukkue jonka uusin puolstuksen vahvistus voi olla Wolvoille kova ohitettava. Ainoastaan kaksi joukkuetta ovat tippuneet junasta kokonaan. Northern Lights on varna nollakerholainen tänä vuonna eikä Indianskaan saa muita pistetä käteensä kuin Lightsilta saadut. Surullisinta on Indiansin tilanne kun joukkueella ei ole kotimaista runkoa. Veikkaan välieräpareiksi:

  Huskies-Wolverines
  Saints-Royals

 • Royalsille tasoteltiin tietä jo keväällä kabinetissa kun ennalta heikommat joukkueet pistettiin pelaamaan Vaasaa vastaan tuplasti. Nyt jäljellä on Kouvola, Oulu ja Jaguaarit, mutta voi tulla Jaguaareiltakin vielä ikävä yllätys Vaasalle tällä kaudella. Joka tapauksessa näyttäisi siltä että pleijarien ja finaalin kotiedut on nyt lipsumassa pois vaasasta ja taloudellisesti puhutaan sitten kymmenien tuhansien saamattomista lipputuloista. Olisiko nyt sitten YT-neuvotteluiden paikka?

 • Jos Huskies päihittää Saintsin kahden viikon päästä ja Royals voittaa loput ottelunsa, pelataan välierä Vaasassa. Recordi 7-2 päihittäisi tässä tapauksessa recordin 6-2.

 • Tosta matsista vielä sen verran, että ei se Saintskaan pelannut ihan ehjällä rosterilla. Aloittavat RB:t (Airaksinen & Koivunen) puuttuivat kokonaan ja lisäksi Lehtonen ja Jylhä puuttuivat WR:ien paikoilta. Puolustuksesta puuttui ainakin R.Kuusisto, Tuominen, Kurenniemi ja Ylipää (näytti juoksseen pelkät spessut). Mutta ainahan niillä pelaajilla mennään ketkä paikalle ilmestyvät.

  Oma veikkaus välieräpareiksi:
  Huskies-Jagut
  Saints-Royals

 • Saintsin välierien kotietu on edelleen tiukassa, koska tasapisteissä Royals menee edelleen edelle paremman lohkonsa takia.

  Huskiesin kannalta tilanne on myös edelleen tiukka. 1 tappioon on nyt varaa, mutta se ei saa tulla Saintsia vastaan yli 8 pisteellä.

 • Lohkojako koitunee kanssa Wolvojen kohtaloksi. Jaguaareilla yhteensä neljä peliä pisteautomaatteja, Intiaaneja ja Nortteja vastaan (= 8 pistettä) joten menee lopussa Wolvojen ohi pisteissä.

 • Jostain syystä Vaasassa eivät vahvistukset ole menneet ihan nappiin ja juuri sillä rintamalla Huskies ja Saints ovat onnistuneet paremmin. Muissakin pallolajeissa pelaajahankinnat ovat ratkaisevassa roolissa ja jefudivarikin on tullut siihen vaiheeseen, etteivät omat kasvatit enää riitä. Niitäkään ilman ei pärjää eli kyllä Huskies ja Saints ovat tehneet hyvää työtä silläkin rintamalla. Ehkä siitä on osittain kiittäminen Royalsia (Seppoa), joka on asettanut riman uudelle korkeudelle. Silti veikkaan, ettei Royalsista olla vielä nähty kaikkea. Finaali on aina ihan oma juttunsa. Tänä vuonna kaikki loppupelit tulevat olemaan huippujänniä.

 • Vahvistusten osalta on jännää nähdä tuleeko niitä vielä lisää divariin. Tavallaan esim odotin, että Pineda olisi vetänyt mukanaan jonkun pelikaverinsa Epsanjasta. Indians on kuuluisa läpi sarjan kestävästä ilmasillasta mutta olisko siellä tajuttu vihdoinkin heittää pyyhe kehään rahan tuhlauksen osalta kun kausi on menetetty. Huskies on ollut tällä rintamalla maltilinen ja sehän voi olla syynä hyvään yhteispeliin, toisaalta Nesi on ollut maaginen tällä kaudella – johtuisiko linjasta. Olen Filebackerin kanssa loivasti eri mieltä Vaasan importeista. Mielestäni Rosekat on mies paikallaan ja Alberque ehdotonta sarjan eliittiä. Patterson jää Cekenin varjoon, mutta ei voi miestä syyttää tappioistakaan.

 • Rosekat on mielestäni parempi kuin viime vuoden QB, mutta Bialostok on luokkaa parempi monipuolisuudellaan. Carpelan onkin sitten ihan omaa luokkaansa:)
  Patterson on ihan ok, muttei vedä vertoja Saintsin Nelsonille. Hämeenlinnan Sisler on mielestäni Trojansin Postonin ohella parhaita puolustusimportteja tänä vuonna ja melkeinpä kautta aikain.
  Alberque on hyvä, muttei pääse täysin oikeuksiinsa Rosekatin kanssa ja osittain myös linjan puutteiden takia. Tekisi varmasti pahaa jälkeä Hämeenlinnan riveissä. Tässä pitää verrata ”ylimääräisinä” vahvistuksina Hämeenlinnan Jonesiin, joka on myös omaa luokkaansa all purpose -pelaajana.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *