Saints – Roosters

Viimeksi muokattu 21.4.2018 14:27 23

(1-2)

14

(3-0)

35
1 2 3 4  
0 6 0 8 14
14 0 14 7 35

2.6.2018 klo 15:30 Tampere

Kaari

Saints piti Roostersia tiukoilla Pyynikillä

Tuomo Tomperi 6. kesäkuuta 2018 10:43

Helsinki Roosters käänsi ottelun itselleen vahvan kolmannen neljänneksen ansiosta.

Lue lisää

Kommentoi

 • Lauantain otteluun tulee pelipallo taivaalta:
  https://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?133607

 • Voisiko myös Roostersin PJ tuoda pelipallot samalla tavalla velolle? :P
  Tulisin katsomaan….

  Ei vaan.
  Hienoa lajille! Hyvää panostusta Tampereella!

 • Tuossahan kävi muuten Vaasassa joitain vuosia takaperin aika huonosti hyppääjälle. Toivotaan että Husulla on tarkempi sihti ja osuu keskelle kenttää eikä kenttäalueen muihin rakennelmiin.

 • Oli Crocotkin panostanut, mutta sattuneesta syystä Husky kotipeli jäi pois.
  4.6.ylilennoissa on mukana Maavoimien NH90-kuljetushelikoptereita ja Hughes MD500-kevythelikoptereita sekä Ilmavoimien F/A-18 Hornet-monitoimihävittäjiä ja Hawk-suihkuharjoituskoneita. Utin jääkärirykmentin laskuvarjohyppy Suomen lipun kanssa

 • @Tapahtumaa, tuota mitenkä Puolustusvoimien valtakunnallinen paraati ja sen tapahtumat S-joella liittyvät Saints-Roosters otteluun??

 • Oho! Punakone menee tänään ilman kunnon syvyyttä ja kovia starttereita on juhlimassa. Pyynikin helteessä pyhimyksillä on hyvä mahdollisuus voittoon asti.

 • tämä matsi on 1. Neljänneksen jälkeen melko selvä. connette heittää 5 maalia ja saints nolla, tokalla puoliajalla saints kaunistelee numeroita koska roosters alle lakkiaisikäiset juniorit.

 • Nolan Roostersin kuuppana tekisi Roostersista vielä paremman.

 • Saintsin heittopuolustuksen pitäisi kyllä kestää koviakin haasteita, varsinkin jos Kyei pelaa ratkaisevat drivet puolustuksessa. Kyllä Saintsillä saumaa on. Katsotaan nyt miten Roosters hyökkää, voi jopa painottaa juoksuun enemmän. Kiinnostava peli kaiken kaikkiaan.

 • Ongelmana taitaa olla ettei ole junioreita laittaa kentälle, kun ovat YO juhlissaan. Pitää vaan rummuttaa aikuisilla koko peli.

 • Aa, okei, jos ei Roolla oo vaihtomiehiä laittaa kehiin niin tää peli päättyy sit 77 – 14 vierailijalle.

 • Kovin kliiniseltä ei Connetten työskentely nyt kyllä näytä. Mutta samaa sillä on ollut aina, että pikkusen painetta niin roiskii palloa miten sattuu.

 • Näin heikkoa Roostersia ei todennäköisesti tulla enää tällä kaudella näkemään ja siitä huolimatta tasoero oli tämä. Roosters teki sen mitä piti ja ei yhtään enempää. Pientä lipsumista alkuun molemmin puolin palloa mutta siitä huolimatta peli oli hyvässä kontrollissa alusta alkaen. Saintsille tarjottiin tänään loistavaa mahdollisuutta yllättää hallitseva mestari mutta puoliajan jälkeen nähtiin taas sitä tuttua Saints systeemiä, sekä pelien kutsumista jolla peliä ei edes pyritä voittamaan, vaan pyritään minimoimaan tappio. Kellokontrolli puuttuu omassa hyökkäyksessä ihan täysin tilanteissa, joissa voitaisiin vielä yrittää peliä voittaa. Kutsutaan pelejä joilla saadaa pienin eteneminen ja käytetään eniten kelloa. Joukkueesta ei edes näy se, että vielä yritettäisiin peliä voittaa vaan tyydytään siihen, että hävitään mahdollisimman vähän.

  Millainen katastrofi vastaava poissaolojen määrä olisi ollut muille joukkeille? Todennäköisesti sellainen, että paketti olisi levinnyt ihan täysin mutta siitä huolimatta Roostersin rosterin leveys nämä poissaolot kesti ja joukkue kävi tekemässä sen mikä tänään riitti selvään voittoon.

 • Boring.

 • Juuri näin. Roosters taas voittaa pelit ja aika helpoin lopputuloksin. Tylsää katsottavaa.

 • On se aika hienoa, että Roostersin poissaolojen suma johtuu lakkiaisista, siis juniori-ikäisten pelaajien poissaoloista:) Katsomisen tylsyyteen tuloksen ennustettavuuden takia haluan vain sanoa, että itse katson näitäkin pelejä mielelläni – paljon mieluummin kuin tasaisia kurapelejä. Tampere pelasi hyvin ja heillä olisi ollut paikkansa panna peli tiukaksi, mutta eivät käyttäneet mahdollisuuttaan. Menevät kuitenkin koko ajan eteenpäin ja se on pitkälti Roostersin ansiota, joka asettaa riman. Seuraava jännäämisen kohde on Steelers, joka varmasti panee parastaan. Mielenkiintoa siihen peliin riittää. Ja kun tullaan pudotuspeleihin, niin Saints/Steelers/Butchers antavat varmasti kerrasta poikki -haasteen Roostersille.

 • Jätetään tuohon filebackerin ennusteeseen parin prosentin mahdollisuus. Siis jos jännääminen tarkoittaa steelersin voittoa.
  Pudotuspeleihin vain yksi prossa koska roosterskin ottaa pleijarit aika tosissaan.
  Varmaan laittavat parastaan mutta se riittää 3-5 td tappioon ja se ei riitä tekemään matseja kiinnostaviksi.

 • Ja pleijjareiden kannalta Saintsilla seuraava peli on taas kuitenkin voitettava,eikä tuu olee helppoo.Jos Royals voittaa ton pelin on Saints taas ns.”omalla paikallaan”.Sen jälkeen on enemmän tai vähemmän kaikki pelit tärkeitä Tampereelle.

 • Totesin 24.3. Mean Machine pelin jälkeen, että Roosters voittaa kaikki Vaahtiksen pelit ylivoimaisesti jos B.Connette pysyy kunnossa. Noh, kaatuihan Tampere(kin) selkein numeroin, mutta mutta… Riittääkö kyvyt hyökkäyksen linjassa? Oli normaaliin nähden todella suuria ongelmia Saintsien etulinjaa vastaa, ei tullut Jussilalle reikää eikä heitoille aikaa. Lahti ja Vehkomäki on parhaimmistoa Suomilinjassa, Laine myös vaikka olikin vaikeuksissa Kreussin kanssa, entäs muut? Joonas Raatikainen on varmaankin suomalaisista monipuolisin jenkkifutari, mutta Suomen parhaakseen joukkueeseen centteriksi tost noin vaan (okei taustaa löytyy pitkän ajan takaa) ei ihan nappiin mennyt. Muut OL pyörijät vaikuttavat tusinajanareilta joihin nykyRoosterissa ei ole totuttu. Vahvistuksia odotettavissa? Hello Iiro Luoto!

  Muutoi Roon rosteri pitää kutinsa ja on kotimaisten kohdalta ylivertainen muuhun Suomeen verrattuna (okei, Tampereella on myös hyvä RB trio kunhan parempi Lehtonen tulee mukaan). Valmennushan on erinmaista, tämä selkee homma.

 • Käsittääkseni se valmennushan on Saintsin heikoin kohta! Ja Iiro Luoto….Istuu katsomossa,mutta maajoukkueeseen vapaamatkustajana?…Tässä se meidän mj:n ja Suomijefun uskottavuus menee!!!

 • Niin siis Roostersin valmennus on erinomaista. Tähän ”valmennukseen” lasken tärkeimmäksi vaikuttajaksi Olli Jussilan ja hänen oppinsa joilla koko joukkueesta tehtiin urheilijoita, jälki näkyy pitkään.

  En tiedä Iiro Luodon tilanteesta joten en ota kantaa, mutta uskon että on/olisi edelleen ylivoimainen hyökkäyksen tacklen paikalla. On myös muutama muu jotka eivät näytä pelaavan tällä kaudella, mutta olisivat maajoukkeessa aloituksen miehiä kesän kisoissa. Vänkkääminen vapaamatkustajasta ja maajoukkueen uskottavuudesta on täysin turhaa, en lähde moiseen.

 • Eikö jossain TV lähetyksessä Laurila maininnut, että Luoto menossa ulkomaille?

 • @jamo, mikä on mielestäsi Saintsin valmennuksen heikko kohta?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *