Saints – Roosters

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:24 30

(0-3)

00

(4-0)

50
1 2  
0 0 0
14 36 50

3.6.2017 klo 15:30 Tampere

Kaari

Roosters piti pintansa Tampereella

Gridiron Staff 4. kesäkuuta 2017 20:25

Tasaisen avausjakson jälkeen vieraileva Helsinki Roosters karisti hyvin taistelleen Tampere Saintsin kyydistään. Loppulukemat kirjattiin 0-50 (0-14).

Lue lisää

Kommentoi

 • No mutta nyt Saints pelaa!

 • Miltä Tampereella näyttää?? Väliaikatietoja?

 • Puoliajan jälkeen repesi Roostersille. Nyt 0-34 tilanne 3. neljänneksen lopussa, ja Saints putosi kyydistä. Eka puoliaika tosi tasaista.

 • 0-50. Tosin tulos on Tampereen kannalta parempi, kuin osasin odottaa. Kovaa peliä ja ainakin omasta mielestäni näytti siltä, että Roosters jaksoi paremmin ja heillä oli hihassa muutama ässä. Valitettavaa on tietysti tuo Saintsin hyökkäys, joka ei vaan tunnu pääsevän jujusta kiinni

 • Noh, onneksi ensi viikolla tulee peräti kaksi järkevää kamppailua

 • Aika hyvin Teemu Lahti osasi ruudun lähetyksessä ennen ottelun alkua arvioida pelin kulkua. Alussa tulee olemaan tasaista, mutta loppua kohden punakone alkaa jylläämään.

 • Kun voittomarginaaleilla ja pisteeroilla ei ole mitään merkitystä olisi Roosters voinut antaa suomiqbn pelata reilusti enemmän, mieluiten aloittaa. Pajarinen sentään sai kivasti vastuuta. Importtipallottelu ottelun ratkettua ei hyödytä ketään. Hieno alku Tampereelta, saitte Kukkilauman näyttämään kuolevaisilta.

 • Ensimmäinen neljännes meni sen verran tiukoissa merkeissä että ajattelin oliko Saints oikeasti jopa haastamassa Roosterssia…
  Yksi jenkki sivuun ottelusta ensimmäisellä neljänneksellä ja silti ne tappeli 0-0 tilanteessa mestaria vastaan.

  Sitten pari intteriä ja ja Roo 14-0 johdossa puoliajalle… Siitähän se sitten repesi.
  Oliko se ensimmäinen puoliaika Saintsin hyvyyttä vai Roosterssin huonoutta kun toinen puoliaika oli aivan täysin Roosterssin?

 • kyllä Saints oli ekalla puoliskolla hyvä ja varsinkin ekalla neljänneksellä. Blokit osui hyvin ja ensimmäinen hyökkäysvuoro oli todella hyvä, ainoastaan maalia eivät sitten saaneet aikaan. Saintsin pelin taso laski pelin edetessä ja Roosters pääsi niskan päälle. En tiedä olsiko henki säilynyt jos olisivat saaneet maalit noista parista red zone visiitistä…

 • Ekalla puoliajalla taisi olla molempia. Saints kyllä sai ihan kivan näkösia draiveja mutta jotenkin ne sai ryssittyä omat red zone visiitit. Myös se jaardin päähän pääsy kruunattiin pelin viivyttämisellä.

  Mutta oli Roosters myös hieman unessa alussa. Hyökkäys ei toiminut ollenkaan. Mutamia yli heittoja Connetelta ja juoksukaan ei lähtenyt millään käyntiin… En tie terästäytyikö Saints puolustus, mutta ei lähteny kyllä punakone kunnolla laulamaan – toisin kuin toisella puoliajalla.

  Oma veikkaus on että Roo häviää Huskiesille ensimmäisessä kohtaamisessa. Saints puolestaan voitta Crocot ja Trojanssin jos pelaa samanlaista peliä kuin tänään alussa, kun jaardeja nakuttelivat ihan kivasti Pohjois-Euroopan mestarille… (Tosin maalissa onnistumatta.)

 • Ei Roosters Huskiesille häviä. Pystyvät sopeutumaan jokaiseen vastustajaan tavittavalla tasolla vaikka alussa vähän kankeutta olisikin. Vaikka punakone joskus vähän yskiikin, niin lopuksi se lähtee sitten kuitenkin käymään ihan tasaisesti köhimättä. Tämä on nähty Crusadersin ottelussa, sekä nyt myös Saintsia vastaan.

 • Huskies Kupla puhkee jo Royalsia vastaan.

 • Yllättävän hyvin ne pelas vajaa kaksi neljännestä.
  Kuinkas niiden jenki-DB. Jeffcoat vai mikä oli? … Ei tainnut olla enää ekan neljänneksen jälkeen kentällä? Poissa Coroco-ottelun?

 • Ei puhkea kupla, vaan voittavat Royalssin mennen tullen ja haastavat Roosterssin tosissaan…
  Ja kyllä toi Saints puolustus oli tänään ihan eri näkönen ku aikasemmin. Ei oo enää mun kirjoissa putoomisuhan alla, mutta kyllä on tehtävää vielä jos Butcherssin aikoo haastaa…

  Crocot ja Trojans on tosin niin surullinen nippu että…!

 • Ettehän tekään ole vielä Porvoota kohdannu.. Mikä siitä tekee teille ylijuoksun?

 • Omasta mielestä Saintsin puolustus pelas kyllä huikean pelin ennen kuin joukkueen selkäranka katkesi (taas) toisella puoliajalla… Suurin ongelma oli pelinrakentajan huonot heitot ja kaksi intteriä. Juoksu kulkee, mutta heitot ei.
  Miltä se ensimmäinen puoliaika olisikaan näyttänyt jos Saintsilla ei olisikaan kahta syötönkatkoa viimeisen 7 minuutin aikana.
  Siinä vaiheessa tilanne oli kuitenkin 0-0.
  Siinähän oli jopa (ihme kyllä) Saintsilla jopa mahkut marssia johdossa puoliajalle!

  Jos Seinäjoen ja Turun täytyy vaihtaa pelinrakentajansa, niin kyllä sitä täytyy myös Saintsin harkita.

 • Huskyillä sentäs on kupla, mikä puhjeta. Royalsin oma puhkes jo.

 • Royalsin puhkesi jo?? Siis mikä puhkesi?? Puhkeaako jokin kupla kun häviää yhden pelin?? Eli puhkeaako ”kupla” yhdestä tappiosta hallitsevalle mestarille?

  Mitä jos nyt vain lopetetaan nuo trollit ja siirretään ne suomi24 sivustolle…

 • Hävisihän huskies viime kesänä divarissakin ekan pelin ja porukka puhui kuplan puhkeamisesta. Samoin edeltävänä vuotena divarissa saints oli runkosarjan kolmas ja voitti koko paskan. Ja roosterssin kuplasta puhuttiin kun hollingsworth ei ollut oletetulla tasolla, mutta qb:n vaihdon jälkeen tuli taas mestaruus.

  Joten odotelkaapas lapset vaan playoffeja, niissä ne pelit ratkeaa..

 • Ei kuplista tai niiden puhkeamisesta kommentointi ole trollausta. Se on jonkun vilpitön kanta asiaan. Jos se ei miellytä, voi esittää vastakkaisia näkemyksiä niin kuin joku tekikin. Ei liigassa ole tällä kaudella kuplia. On neljä selvästi mitalipeleistä taistelevaa joukkuetta ja kolme tippumista vastaa taistelevaa. Huskies ei oo kupla vaan taitavasti suurella rahalla rakennettu kokoonpano. Royalskaan ei ole puhjennut kupla. Se on joukkue joka tietoisesti rakennettiin niukaksi rosteriltaan ja vaikuttaa siltä että Huskien runsauden strategia on toistaiseksi parempi kuin Royalsin niukkuuden strategia.

 • Royals ei ole kupla PISTE! Vaasassa on Sepon johdolla tehty pitkäjänteisesti duunia organisaation kehittämisessä ja ennemmin tai myöhemmin se realisoituu finaalissa pelaamiseen.
  Hämeenlinnan suhteen on liian aikaista puhua yhtään mistään, katsotaan parin vuoden päästä onko organisaatio kunnossa…. Ja tuo siis pätee vaikka hml nostelisi maljaa syksyllä. Se saattaa silti olla kupla vaikka tämä vuosi toisi jackpotin.

 • Mitä mieltä tuomaritoiminnasta Saints pelissä. Mielestäni aika vaihteleva on taso millä vaahteraliigatuomarit kentällä on. Paljon menee vieläkin silmien ohi vaikka kahdella on lisätty tällä kaudella. Katsokaapas muuten lähetyksestä Roostersin toisen teedeen lisäpistesuorituksen kenttäkello. taitaa mennä 2-3 sekuntia nollilla ennen kun peli lähtee liikenteeseen ja silti peli lähtee liikkeelle ilman lippuja.

 • Samoin tuomareille on ilmeisesti epäselvää kuka laskee pelaajat kentällä. Downeja on pelattu sekä 10 että 12 pelaajalla ilman lippua.

 • Jos et tunne sääntöjä niin sinun ei kannata yrittää arvostella tuomareita. Maalin jälkeen kellonkäyttäjä pistää heti 40 sekunnin kellon käyntiin ja se on väärin. Maalin jälkeen lähtee 25 sekunnin kello käyntiin päätuomarin merkistä kun pallo on valmis. Eli siitä voit laskea sekunteja, mitä muuta nyt mielestäsi ei nähdä? Minun mielestäni tuomarit ovat tehneet hyvää työtä.

 • Miksi 10 pelaajaa kentällä pitäsi liputtaa? Mikä virhe siinä on?

  Ja anna esimerkki missä on pelattu 12 ilman lippuja…

 • Joitain vuosia sitten 10 pelaajaa hyökkäyksessä helposti aiheutti sen, että aloituslinjassa oli liian vähän pelaajia. Sääntö onneksi muutettiin niin, että nykyään sääntö kieltää liian monta pelaajaa takakentällä (kauheasti ei saa etua, jos pelaa vaikka viidellä linjamiehellä, yhdellä rissulla linjassa, yhdellä irti, kahdella bäkillä ja QB:llä).

 • Eikös liian vähän pelaajia kentällä ole yhtälailla rangaistavaa..? Näin oli ainakin Saints-Butchers. Ja 12-11 taas Crocot-Butchers matsin alun potkupelissä.

 • No ei ole rangaistavaa… Ja ei ole kyllä ikinä ollutkaan, eikä varmasti ole tuollaista liputettu! pitäsikö sinun opiskella hiukan sääntöjä ennen kuin kirjoitat?

  Ja siis yhden kerran olet nähnyt 12 kentällä? Näillä perusteilla siis haukut tuomareita ja sanot että heille on epäselvää pelaajien laskeminen?

 • Katsoin nyt cro-but ensimmäisen potkun ja siinä on molemmilla 11 pelaajaa… Mitä potkua oikein tarkoitat??

 • Ei tässä ole epäselvää.. Roosters on lapanen ja Hyskies marssii voittoon. OL ja puolustus ovat ylivertaisia. Ihan sama saako Vaasa vai Porvoo pronssia.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *