Saints – Nordmen

Viimeksi muokattu 21.8.2021 21:43 16

(3-0)

55

(0-2)

14
1 2  
27 28 55
8 6 14

10.7.2021 klo 17:30 Pyynikki

Kaari

Saints jatkaa tappioitta divarissa

Gridiron Staff 16. heinäkuuta 2021 11:57

Nordmen joutui palaamaan Rovaniemelle pisteittä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tässä ei taida olla voittajasta epäselvyyttä? Harmillisesti pyhimysten nuorempaa kaartia on samana päivänä pelaamassa muualla, hienoa että saavat peliaikaa!

 • Saints antaa todella hienosti peliaikaa nuoremmille pelaajille, jotka ovat toki todella taitavia! Ei kai nyt kuitenkaan ihan läpihuutojuttu ole tämä peli vaikka uskonkin että Pyhimykset tämän vievät! Pynsällä peli on parasta joten sinne.

 • saintsilla u17 peli samana päivänä, saako nykyään pelata 2 peliä saman päivän aikana, vaikka kerkeisi?

 • Ei ole missään nimessä läpihuutojuttu. Rovaniemen Ellis on kyllä kovan luokan pelimies ja osaa heittää tarkkoja pitkiä pommeja. Saa Saintsin takakenttä todellista päänvaivaa ja pienetkin uinahdukset tulevat kostautumaan maalina.

  Linjapelaaminen kun Rollolta vielä onnistuisi, niin siinä olisi ehdokas kenties finaaliin saakka.

 • Viime vuonna U20 sarja pelattiin turnaus muodossa 2 turnausta ja 3ottelua putkeen. Pelin laatu laski huomattavasti kun ei joukkueilla riitä paukut pelata 2 kokonaista ottelua putkeen, hienoa että saints peluuttaa junnuja mutta ei divarin pelaaminen pitäis u17 pelaajista kiinni olla

 • Kuka tässä Rovaniemen import-rallissa enää pysyy perässä, mutta ymmärtääkseni Ellis lensi jo Saksaan ja pelaa Stuttgart Surgesin riveissä. Samoin aikaisemmin ilmoitettu OL Alex Malcowin signaus on kaikessa hiljaisuudessa kuopattu.Britti OL Jonathan Ashtonilla olisi samaan aikaan krokonaisten peli päävalmentajan roolissa, joten kiinnostavaa nähdä mitkä ovat herran prioriteetit.

 • Ei sitä ennenkään kielletty. Saman sarjan otteluilla pitää olla väliä.
  Turnauksissa pelejä saa olla enemmän samana päivänä.
  Ja viime vuoden u20 sarjan turnauksissa ottelut ei ollut täysimittaisia, vaan turnausmuotoon lyhennettyjä.

 • Taitaa olla Jens jensen (?) qbna tämän pelin

 • Bedwellin magic touch joukkueiden asioiden sotkemisessa tosiaan johti siihen, että Rovaniemi on edelleen ilman pelinrakentajaa. Ellis pelasi jo viime viikonloppuna Saksassa EFL sarjaa eli ei ole tosiaan heittämässä ”tarkkoja pitkiä pommeja” Pyynikillä. Mikä mahtaa olla Rovaniemen NFL taustaisen DB:n kohtalo? ikävän näköisesti polvi vispasi versus Bears ja toivottavasti ei ole se kuuluisa ACL vamma.

  Erikoinen tapaus tämä Ellis, kaveri saa potkut Tanskasta, signataan Rovaniemeen, käy siellä pyörähtämässä ja vaihtaa taas lennosta joukkuetta. jos olisin itse valitsemassa pelaajia joukkueeseen niin tämän nimen kohdalla olisi nyt iso X

 • Aika usein sopimuksissa on myös sovittu siitä että jos kutsu tulee esim. GFL niin voi/saa/annetaan sinne lähteä.

 • Saintsin otteluennakkoa löytyy täältä: https://tamperesaints.fi/otteluennakko-saints-nordmen/ .

 • Aamulehdessä tarinaa huomisesta ottelusta:

  Suora lähetys lauantaina kello 17.30: Tampere Saints saa vieraita pohjoisesta – palloa eteenpäin runnova tamperelaisjoukkue haluaa takaisin Vaahteraliigaan, mutta yhdellä ehdolla
  Tampere Saints mielii takaisin pääsarjatasolle, mikäli liigapaluu kävisi pelaajille. Lauantaina amerikkalaisen jalkapallon miesten ykkösdivisioonassa vastassa on Rovaniemi Nordmen. Aamulehti näyttää ottelun.

  Lauri Lehtinen
  7:45
  Aamulehti

  Amerikkalaisen jalkapallon tamperelainen lippulaiva Tampere Saints pelaa tänä kesänä niin miehissä kuin naisissakin ykkösdivisioonatasolla. Saintsin miehet putosivat tai pudottautuivat viime kesäksi Suomen kakkostasolle.

  –Pelaajat päättivät asian. Meillä ei ollut riittävästi viime kaudelle tahtotilaa [pelata liigassa] ja pelaajat olivat melko vanhoja, eikä nuoria pelaajia ollut riittävästi nousemassa. Monet vanhemmat pelaajat miettivät, haluavatko jatkaa pelaamista, Saintsin päävalmentaja Hannes Mattila taustoittaa.

  –Aloitimme jälleenrakennuksen ja nuorennusleikkauksen ykkösdivarissa. Tänä vuonna olemme saaneet nostettua enemmän nuoria mukaan. Meillä pelaa tänä vuonna viisi uutta, omaa junioria.

  Kesällä 2021 viiden joukkueen miesten ykkösdivisioonan mestari voi halutessaan nousta Vaahteraliigaan, pääsarjaan.

  –Jos voitamme ykkösdivisioonan, otamme pelaajien kanssa palaveria ja mietimme, mikä on oikea paikkamme. Se ei ole valmennuksen tai joukkueenjohdon asia päättää. Meillä pelaajat päättävät, Mattila kertoo.

  Saints kohtaa kauden 2021 kolmannessa ottelussaan pohjoisen vieraan Rovaniemi Nordmenin. Pyynikillä painittava ottelu alkaa lauantaina kello 17.30. Aamulehti näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Löydät pelin tallenteen myöhemmin tästä jutusta.

  Saints on aloittanut kahdella selvällä voitolla. Kokoonpanossa on paljon liigapeleistä tuttuja nimiä, kuten maajoukkuemies Janne Kreus. Joukkueen menestymisen ytimessä ovat vahvat ja valtavat hyökkäyksen ja puolustuksen linjat.

  Keskushyökkääjät Mikko Aspinen, Matti Airaksinen ja yhdysvaltalaisvahvistus Charles Arnold pääsevät näin nauttimaan turvallisin mielin juoksumetreistä, joihin Saintsin hyökkäyspeli perustuu.

  –Joukkueemme identiteetti on rakennettu vahvuuksiemme ympärille. Haluamme haastaa vastustajat fyysisyydellämme. Tavoite on, että kun pelataan Tamperetta vastaan, niin pelin jälkeen tiedetään pelanneensa Tamperetta vastaan, Mattila maalailee.

  Puolustuksen linja taas tuo harmaita hiuksia vastustajan pelinrakentajalle. Lauantain ottelussa vastakkain pelinrakentajan paikalla ovat mitä todennäköisimmin Saintsin Lari Siitonen ja Nordmenin Jens Jensen. Nordmenin hyökkääminen perustuu, toisin kuin Saintsilla, Jensenin heittopeliin.

 • ei taida saintsilla vielä riittää rosterin syvyys ens kaudelle liigaan, jos voittaa mestaruuden. Kaudelle 2022 toivon mukaan parempi runko.

 • Ei ole Nordmenilla kauheammin jakoa tässä pelissä. Nyt alkaa myös heidän puolustuksessa käämi hiukan kärisemään.

 • Nordmen yritti mutta jäi yritykseksi. Saintsin materiaali ja tahto vei voiton.

 • Oletin eilen että olis jännä matsi, mutta Saints olikin yllättävän ylivoimainen.

  Tänään en kyllä eksy Ruudun pariin, kun tulee liian yksipuolinen matsi ECGn junnujen kanssa.

  Seuraava jännitettävä taitaakin sitten olla Bears – Saints, mutta taitaa kyllä senkin viedä Tampereen joukkue.

  Ikävästi jo nyt tiedetään I divarin finaalipari…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *