Saints ja Falcons taistelevat ykkösen välierässä

Viimeksi muokattu 26.8.2014 18:31 6

(4-5)

13

(5-4)

31
1 2  
13 0 13
17 14 31

30.8.2014 klo 17:00 Tampere

Kaari

Falcons Spagettimaljaan vakuuttavalla pelillä

Gridiron Staff 2. syyskuuta 2014 18:08

Viime kaudella I-divisioonan viidenneksi jäänyt Hyvinkää Falcons pelaa tulevana viikonloppuna sarjan mestaruuesta.

Lue lisää

Kommentoi

 • Falcons finaaliin numeroin 13-31.

 • Eikös Saintsin pitänyt olla YKKÖSsuosikki I-divarissa? Miten kävikään…

 • Kakkossuosikista ainakin täällä Gridissä oli puhe. Itse en pitänyt Saintsia edes kakkossuosikkina, sillä näkemäni otteluiden perusteella Hyvinkää on vaan selvästi parempi joukkue. Selkeä ykkössuosikki ennen pudotuspelejä oli luonnollisesti Royals.

  Nyt eletään kuitenkin pudotuspelejä joissa mitä vaan voi tapahtua ja kuten kauden toisella puoliskolla on nähty, mikään joukkue ei ole tässä sarjassa voittamaton.

 • Ykkössuosikki- kommentissa varmaankin viitattiin johonkin keskusteluihin (kommentteihin) joissa Saints oli omien kannattajiensa toimesta nostettu 1-suosikiksi. Tuomon kirjoituksessa Saints oli nostettu kakkossuosikiksi.

  Viihdyttävä välierä peli kuitenkin. Saintsilla muutama harmittava loukkaantuminen, joka näkyi pelissä. Hyökkäyksen linja pelasi jälleen erinomaisesti ja suojeli Siitosta. Airaksinen juoksi muutaman todella komean siivun , mutta puolustuksessa ei Falconsin hyökkäystä saatu pysäytettyä.

 • Melkoisia kukkupalloja Siitosen pidemmät heitot. Rissulla oli aina vähintään jo kaksi miestä kimpussa, kun pallo tuli.
  Airaksinen taklasi komeasti Mateyta, mutta aika käsittämätön miinus 15 jaardia. Mielestäni oli oppikirjasuoritus.

 • Jossain vaiheessa ottelua näytti siltä että pelistä tulisi tasainen. Loppua kohden ero vähän repesi. Falcons oli scoutannut hyvin ja niinkuin aikaisemmin mainittiin, rissujen olisi pitänyt kopata pitkät heitot kahden puolustajan välistä, joka ei varmasti ole helppoa. Saintsin puolustus näytti aika ajoin mihin pystyy, mutta jotenkin se homma ryssittiin liian usein kolmansilla tai välillä jopa neljänsillä downeilla. Saintsin isoin ongelma puolustuksessa taitaa olla taklaaminen. Tuo aikaisemmin mainittu Airaksisen ”syöttäjään törmääminen” ei kyllä ollut mitenkään rangaistuksen arvoinen. Sen seurauksena isot miinukset saintsille kun vielä #22 huusi itselleen toisen rangaistuksen. Saintsin hyökkäyksen linja oli kyllä uskomaton heittoa vastaan. Nyt kävinäin Falcons finaaliin kohtuu selvin numeroin.

  Silti paras tampereella pelattu matsi on mielestäni edelleen junnujen finaali

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *