Saints – Huskies

Viimeksi muokattu 17.5.2015 17:37 16

(0-1)

33

(1-0)

41
1 2  
20 13 33
27 14 41

31.5.2015 klo 16:00 Tampere

Kaari

Jerell Jones pitelemätön Tampereella

Tuomo Tomperi 3. kesäkuuta 2015 19:11

Peräti 316 jaardia Tampere Saintsia vastaan urakoinut Jerell Jones tahtoo takoa divarin juoksuennätykset uuteen uskoon.

Lue lisää

Kommentoi

 • I-divarikierroksen mielenkiintoisin matsi, koska oletettavasti tasaisin. kaksi joukkuetta, jotka molemmat taistelevat playoff paikasta.

 • En jaksa uskoa että ottelusta tulee tasaista. Näkisin että Hämeenlinna tulee viemään ottelun selkein lukemin sen verran huonolta Tampere näytti Pre-seasonilla.

  Tämän vuoden I-divisioona tulee olemaan 3 joukkueen kauppa; Huskies, Royals ja Wolverines

 • Mä pudotan Wolvot pois top3 ja lisään tilalle jaguaarit.

 • puoliaikatilanne?

 • Ei paljon vaatisi, että joukkueet raportoisivat facessa vaikka draivi draivilta. Sillä tavalla lisätään kiinnostusta.

 • Näyttäisi olevan kaikkien jengien tiedottajat talviunilla, kun tilanteita ei löydy mistään. Huskiesille oli joskus loistava tiedotus fb:ssä, mutta ei ole enää

 • Liitto näemmä ekana asialla, tiukkaa oli 33-41

 • Pystyykö joku katsoja kirjoittamaan analyysiä pelistä? Samoin jyväskylä-oulu pelistä…

 • QB:t: Saintsin Bialostok on todellinen pelimies, pelikäsitys ja heittokäsi huippulaatua. Loistavan peliluvun avittamana toi myös juosten ensimmäiset yritykset kun tarvittiin. Rissuille vielä lisää varmuutta, niin heittohyökkäys tulee olemaan 1-divarin huippua. Todellinen löytö Saintsilta. Roostersin Hollingsworthilla olisi oppimista tältä pelimieheltä. Kokonaisjaardit olivat varmaan jossain 250 ja 300 välissä juosten ja heittäen. Nesi ei paljon heittänyt, eli 98-prosenttia peleistä oli juoksupelejä. Jäi siis vastustajansa varjoon.
  Hyökkäyslinjat: Saintsin hyökkäyslinja piti paria nukahdusta lukuunottamatta hyvin pintansa sallien vain yhden säkin. Huskiesin hyökkäyslinjasta voi sanoa vain melkein samaa, sillä Saints sai paljon taklauksia linjan takana.
  RB:t Saintsin Airaksinen juoksi minkä pystyi, mutta ei millään ylettänyt samaan kuin Jerell Jones, joka jatkoi uskomattomia juoksusuorituksiaan nyt Huskiesin paidassa. Mies oli todella TÄYSIN pitelemätön. Kolme juostua TD:tä ja yksi heitetty kertoo kaiken. Myös Wildcat peleissä Jerell Jones esitteli taitojaan QB;na. Jos Jerell Jones jatkaa tätä menoa, on 1-divarin ennätykset kauden lopussa jälleen murskattu. Falconsista tullut Hietamäkikin sai jonkin verran vastuuta.
  Puolustukset: Molemmilla oli välillä melko avoimet ovet, mutta etenkin Saintsin takakenttä oli suurissa vaikeuksissa ja hukassa Huskiesin juoksu- ja heittopelin kanssa. Saintsin oma koira puri pariinkin otteeseen heittopeleissä ja jätti vanhat joukkuekaverinsa katselemaan selkänumeroansa.. Saintsin puolustuksen paras ehdottomasti jenkki-Nelson, joka taklasi niin, että tuntui ja raatoi kentän kaikilla nurkilla.
  Huskiesin puolustuksen armoitettu kuningas oli Joel Sisler. Mies oli aina siellä missä tarvittiin. Oli se sitten juoksupeli, heittopeli tai erikoispeli. Vinkkinä tulevien vastustajien hyökkäyksen kordinaattoreille. älkää pelatko sille puolelle missä Sisler on joko outside-LB:nä tai Safetyna. Tähän seinään törmäsi Saints head-on ja muutamaan kertaan ei voinut kuin ihmetellä, miksi pelivalinnat menivät niinkin ahkerasti Sislerin puolelle, kun oli nähtävissä että sieltä ei jaardeja heru. Huskies saa kittää tätä miestä paljosta. Todennäköisesti näillä esityksillä kauden lopussa divarin paras puolustuksen pelaaja.
  Lopputukemana, Huskies tulee olemaan kova luu tällä kaudella, mutta Saints oli ennakkokaavailuja paljon vahvempi ja tappelee tosissaan paikasta auringossa.

 • Kiitoksia!

 • Ottelu kotijoukkueen silmin nähtynä sekä Risto Kohon ja Harri Koivusen valokuvilla : http://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?246

 • Oulun nuori Al-Kubaisi on heittänyt hurjat lukemat. Kaksi interiäkin on melkein hyvä lukema, kun on viskonut palloa peräti 50 kertaa ja onnistunut 28. Tietää MJ:lle hyvää. Nesin 6/8/0 ei kerro vielä mitään, mutta uskon hänen nakkelevan kauden aikana paljon jaardeja. Tulee olemaan mielenkiintoista verrata junnua ja nestoria kauden päätteeksi.

 • Hämeenlinnalla on Jerell Jones RB:nä, niin tuskin nähdään nesiltä 50 heiton matseja. mutta yllättävän vähän kutsunut kuitenkin heittoja ensimmäisessä pelissä. pre.seasonilla pallo oli kuitenkin todella tehokkaasti ilmassa.

 • Miksi heittää, kun juoksu toimii. Pallo nousee ilmaan vasta sitten, kun boxi on laitettu täytee puolustuksen ukkoja ja sitä Nesi ja koko Huskiesin hyökkäys odottaa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *