Saints – East City Giants

Viimeksi muokattu 8.8.2021 17:54 8

(5-0)

(0-4)

8.8.2021 klo 15:00 Pyynikki

Kommentoi

 • ECG:n EDUSTUSJOUKKUE LUOPUU I-DIVISIOONASTA
  ECG:n edustusjoukkueen pelaajat ovat tehneet päätöksen valmentajien kanssa luopua pelaamisestaan I-divisioonassa kaudella 2021.

  ECG edustusjoukkue teki päätöksen eilen 6.8.2021 arvioituaan jatkomahdollisuuksia ja varmistivat päätöksen kokouksessaan tänään klo 1430.

  ECG edustusjoukkue vapauttaa kaikki noin 25 pelaajaa ja seitsämän valmentajaa 8.8.2021 alkaen. ECG:n tukee heidän siirtymistä tarvittaessa muihin seuroihin.

  ECG edustusjoukkueen kolmen vuoden kehitysprojekti päättyy ja seura tiedottaa kauden 2022 toiminnasta myöhemmin.

  ECG pahoittelee asiasta syntyvää haittaa I-divisoonan muille joukkueille ja amerikkaliasen jalkapallon yhteisölle sekä kiittää kaikkia osapuolia kauden 2021 aikana saamastaa tuesta.

  Lisätietoja asiasta voi tiedustella päävalmentaja Stefan Karkulahdelta.

 • Se oli sitten Ecg:n kausi siinä.

 • kolmen vuoden kehitysprojekti päättyy. Glory days -horinat jatkuu samaan tapaan.

 • Surkea homma kaikenkaikkiaan. Mitähän tolle 1-divarille pitäisi tehdä että sinne saataisiin kattava määrä joukkueita? Tuntuu että Suomessa on 3 joukkuetta jotka haluavat pelata 1-divarissa (Eagles, Bears ja Saints varauksin), muut liigaa tai ovat tyytyväisiä 2-divariin ilman jenkkejä.

  Kaikki halukkaat liigaan ja loput ilman jenkkejä? En tiedä. Näyttää selvältä ettei nykymalli toimi.

 • Äh miten noloa unohtaa Nordmen. Luulen että nekin ovat tyytyväisiä nykymuotoiseen 1-divariin.

 • ”arvioituaan jatkomahdollisuuksia ”
  eli kun ei pärjätty ei meitä huvita enää pelata.

 • Mikä on perimmäinen syy? Jos kausi jätetään kesken, kun mahdollisuutta pudotuspeleihin ei ole, se on melko *********. Pelaajia 25, jos kaikki ovat pelikunnossa niin ei se rosterin pienuudestakaan jää kiinni.

  Mystinen tiedote, jossa jätetään vastaamatta siihen tärkeimpään kysymykseen.

  Ja tulee kiva divari ensi vuonna, jos ja kun UNC/Royals sinne tupsahtaa. Ellei joku älyä että 8 joukkueen kilpasarja on parempi kuin 7 joukkueen. Tosin jos vaahterassa vipeltää 8 jengiä, ykkönen on aika raato.

 • ECG:n taustahenkilöt selitti jossain Ruudun haastattelussa, että heidän joukkueestaan on yli puolet rookieita (en muista tarkkaa lukua, paljon niitä oli) ja tämä kausi on hyvää harjoitusta ja tulee kokemusta, vaikka turpaan tuli joka pelissä, sekä yksittäiset, edes keskinkertaiset jefusuoritukset oli kortilla. Ei ykkösdivari ole sarja, johon laitetaan joukkueellinen talvella ekan Riddelinsä ostaneita/lainanneita pelaamaan. Tajusivat tämän vasta tässä kohtaa kautta.

  Harmi, kun en saanut tallennettua sitä ”hyvää” mainosta, joka pyöri ECG:n ruutu-peleissä, jossa oli yrityskonsulttien hehkuttamista omista tietotaidoista johtamisesta ja valmentamisesta. Kuulemma tuloksiakin oli tehty bisnesmaailmassa…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *