Saints – Eagles

Viimeksi muokattu 30.5.2021 13:44 15

(1-0)

27

(0-1)

26
1 2  
14 13 27
7 19 26

20.6.2021 klo 15:00 Pyynikki

Kaari

Saintsille kotivoitto Eaglesista

Gridiron Staff 21. kesäkuuta 2021 21:41

Saints sai pidettyä pisteet Tampereella lukemin 27-26 (14-7).

Lue lisää

Kommentoi

 • Siellä on aikamoinen Mörkö Kotkan hyökkäyksen linjan käressä
  Varmasti viihdyttävä ottelu tulossa.

 • todennäköisesti koko viikon viihdyttävin peli, toivon mukaan kuvaajat olisi edes vähän perillä pelistä.

 • Tää ottelu kertoo jo paljo siitä kuka tulee olee ykkösen pomo tällä kaudella. ennakko odotuksien mukaan kaksi kovinta joukkuetta. myös kyllä porilla ja Rovaniemellä voi olla sanottavaa.

  vailla hyviä taustatietoja sanotaan, että jos Kotkalla pelaa ihan uusi pelinrakentaja niin Saints voittaa ottelun niukasti Kreus ja hyökkäyksen linjan avulla. huhut kyllä kertovat kotkan molempien pelinrakentajien pelanneen harjoitusotteluissa. pitää raahautua ruudun ääreen sunnuntaina

 • pelle pitää kundin olla et kutsuu itseään honeybadgeriksi… Varmaa hyvät meriitit tähän titteliin löytyy.

 • @Kuinka Mitäs luulet, voisiko olla sisäpiirin vitsi? Kaikkea ei pidä niin tosissaan ottaa

 • Toijala ainakin pelasi helvetin hyvin eikä edes ikäänsä nähden, vaan ylipäätään. Ja kuten edellinenkin kommentoi, ehkä kyseessä on silti joukkueen sisäinen vitsi nälkäiselle junnulle. Hyvä sieltä ruudun takaa on kommentoida katkerana.

 • kyseessä kuitenkin 17v, 170cm/75kg junnu kyseessä, koostaan huolimatta oli lähes joka kerta taklauksessa mukana, olit kotkafani tai et niin tuota on pakko arvostaa.

 • Nyt kun on tullut nähtyä rinnakkain ykkösen ja liigan matseja, niin väistämättä pistää silmään sarjojen olemattomat tasoerot. Mitä jos divarista nostettaisiin liigaan 3 parasta ja jaettaisiin liiga etelä- ja pohjoislohkoon? Tuo 10 joukkuetta jakautuisi alueellisesti aika hyvin ja syntyisi säästöjä matkakulu/-aika -puolella. Saataisiin myös uutta jännitettä lohkofinaaleista ja etelä vs. pohjoinen -finaalista. Taloudellista puolta voisi helpottaa puutteesta kärsiville liigan yhteissponsoreista, joiden tuottoja jaettaisiin heikoimpia tukien.

  Divareista taas syntyisi yksi alueellisesti jaettu divari. Siinäkin pelattaisiin aluemestaruuksista ja alueiden välisestä spagettimaljasta. Spagettimaljan voittaja pelaisi liigan viimeistä vastaan tasavertaisin import-säännöin ja voittajalla olisi optio liigapaikkaan.

 • Sattumalta itsekin ottelua tänään katsoin ja yllättävän hyvännäköistä menoa kauden avausotteluksi… Kyllä sitä usein Vaahterassa paljon paskempiakin otteita näkyy heti kauden alkuun.

  Kyllähän noita kaiken maailman erilaisia sarjajärjestelmiä on eri tahot visioineet, mutta ne ei mahdu samaan visioon nykytyylin kanssa jossa jefu on hyvällä tolalla ja Vaahteraan koitetaan vaikka väkisin tunkea kaikki joukkueet sakonkin uhalla. 200k TV maksuihin ja voidaan taas näyttää olevamme iso laji.

  Nykysysteemillä mennään, ja todennäköisesti Vaahteraliigan kustannuksia tullaan jakamaan alasarjoihin enemmänkin. Mediamaksut yksi oikein oiva tapa.

  Tän päivän lähetys oli tosin yllättävänkin laadukas, verrattuna edelliseen. Siitä propsit.
  Saas nähdä vaan mikä tulee tälle ilolle hintalapuksi koko Suomen seuroille.

  Matsista sen verran, että Kotkalla oli kyllä monipuolisempi hyökkäys. Mutta Saintsilla helvetisti kovempi puolustus kahta täydellistä uinahdusta lukuunottamatta.
  Vielä jos Tampereella opeteltaisiin heittopelin salat, niin divarin voitto kutsuu… Sillä pelillä vois olla jopa Vaahterassa vesirajan yläpuolella.
  Tosin, kiva olis kyllä nähdä Kotkakin Vaahterassa… (Ihan 10 joukkuetta saattaa olla jo vähän liikaa Suomen nykyisellä mittakaavalla.)

 • oli junnu tai ei pitää jotain näyttöi olla. ei ollu mitään turnovereita lähelläkään ja melkein palo kerran. kiviä taskuun.

 • Palataan asiaan silloin kun jaksan suuttua joidenkin junnupelaajien lempinimistä, jotka on todennäköisesti joukkueen sisäpiirijuttuja.

 • Joku selostajan tekele sanoo nimen ni täällä luullaan että kaveri itse on ottanut nimen 😂 Toi junnu on down to earth tyyppi, eri maata ku monet ikätoverinsa. Veikkaan että saavutukset kentällä kepittää jo nyt tuon kirjoittaneen, ja henkisen kasvun puolesta ei varmaan ole enää kellään kysyttävää. Tuleva majun vakiokasvo.

 • Pyhimykset voitti ansaitusti
  Näsiä on aika helppo lukee kun heitoista 8/10 menee #19 Heinisalolle

 • tais ”näsi” pelata 2 hyökkäysvuoroa ja molemmat päätty maaliin
  Joko sitä ei oo niin helppo lukea tai #19 heinisaloa vaan ei saada siitä huolimatta peitettyä

 • Vaasan NFL DT, Rovaniemen NFL S ja Kotkan Jenkki WR kaikki loukkaantuivat otteluissaan. Onko näistä mitään tietoa?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *