Royals – Trojans

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:47 34

(9-3)

07

(3-9)

14
1 2  
7 0 7
7 7 14

19.8.2017 klo 15:30 Vaasa

Kaari

Trojans säilytti liigapaikkansa päätöskierroksen voitolla

Gridiron Staff 20. elokuuta 2017 10:21

Kaatosateessa pelattu kamppailu Vaasassa ratkesi pelinrakentaja Justin Sottilaren rähmäykseen, jonka Turun Greg Robinson palautti maaliin saakka.

Lue lisää

Kommentoi

 • Pelataanko peli normaalisti? Hatunnosto turkulaisille jo etukäteen jos pukevat huomenna…

 • Hyvä pointti. Takuulla ainakin muistetaan Turun tapahtumia ottelutapahtumassa

 • Royals päättää sysätä Crocodilesin divariin. Turulle pisteet ja todennäköisyys kasvaa. Vois ensi kaudella olla jonossa niitä liigapalloon kiintyneitä jotka eivät halua ensikaudella painia samassa sarjassa Indiansin kanssa.

 • Olisiko Crocojen putoaminen Royalsin etujen mukaista? Pelaajia voisi siirtyä, mutta eikö kunnon rivalry ole arvokas sekin? Luulisi paikallista väkeä kiinnostavan Seinäjoki-pelit.

 • Turun suunnalta tulee ikäviä uutisia koko ajan. Trojans luopumassa sarjapaikastaan talous ongelmien takia :(

 • Paskapuhetta. Todellisuudessa ensi kauden suunnittelu on jo pitkällä.

 • Ikävä todeta, mutta nyt olet väärässä. T:Turkulainen

 • Kuinka hienoa olisi jos Saints putoaisi kolikolla divariin ja Turku luovuttaa sarjapaikan lokakuussa ja näin divarista nostettaisiin wolvot ja steelers liigaan ja Saints jäisi ”yksin” divariin

  Go liitto! Kyllä vain näyttäisi jenkkifutis hyvältä ja valmiilta isojen urheilulajien joukkoon Suomessa

 • 28-0

 • Mikä ihme, taas virheellistä tilastotietoa pukkaa kuten eilen Sjoen matsissa…

 • Puoliaika 7-7. Vettä tulee kaatamalla.

 • Niinkö vain taistelee Trojans pelaamalla joukkueen kuiville? Sottilare ja sade ei taida olla hyvä yhdistelmä…

 • vaasa meni siis häviämään tahallaan että seinäjoki putoaisi, saas nähdä ettei tuo koidu vielä vaasalaisten tuhoksi tänä vuonna.

 • kuinka vaan käy siinä vaiheessa kun lähdet tahallaan häviämään, voi olla et shit is coming after you ja tulee noutaja ens viikolla.

 • Ajaisinko ens vuonna mielummin Tampereelle vai Seinäjoelle pelaamaan.
  Kolhittuja jenkkejä lepuutetaan varmasti.

 • Mitäköhän on seinäjokelaiset mieltä Vaasan tempusta.

  Kyllähän tuleville vuosille lupaa hyvää Vaasaan kun Ääsjoki tippuu ja menettää kaikki vähänkin liigaan haluavat nousevat pelaajat.

  Mutta kyllä tämä oli aika tyylitöntä.
  Itsellä ainakin hieman kiehahtaisi jos lakeuksilla asuisin…

 • Hävisivätkö todella tahallaan..? Faktoja pöytään!

 • Ei se tahalliselta häviöltä näyttänyt, miksi parhaat sitten pelasivat?

 • Tahdon jakaa tällä foorumilla kullanarvoista tietoa suoraan Kaarlen kentältä. Lentäessäni kuumailmapallolla Vaasan ilmatilassa huomasin, miten Vaasan joukkuejohto ja avainpelaajat supattivat keskenään epäilyttävällä tavalla. Lieneekö ollut juuri tästä katalasta suunnitelmasta kyse??!! Ihmettelen miten tällaista voi tapahtua SUOMESSA vuonna 2017?

 • Olin katsomossa, Sottilaren peli näytti toisinnolta viime vuoden Vaahteraliigan loppuottelusta. Kun sataa kaatamalla niin ei se vaan onnistu.

 • Tahdon vielä varmistaa, ettei kenellekkään jäänyt epäselväksi: TÄMÄ EI OLE VALEUUTINEN ENKÄ MINÄ OLE MIKÄÄN HOMOLOORDI. Same in English: THIS IS NOT SO-CALLED FAKE NEWS AND I AM NOT SO-CALLED GAYLORD.

 • Sade ja pelin panoksettomuus Vaasalle mahdollistivat voiton Trojansille. Tällä en halua ottaa mitään pois Turulta hienosta taistelusta. Hieno peli oli katsoa, ja Royals ei missään tapauksessa tahallisesti hävinnyt.

  Ps. Voisiko joku Trojansista yrittää opettaa J. Nurmea pelaamaan tätä lajia? Vai onko peli hänelle vain tapa purkaa paineita. Ei minkäänlaista tekniikkaa ja pystyssä pyörii saamatta mitään aikaan, kunnes vihellyksen jälkeen onkin aika vähän tuuppia lähintä vastustajaa.

 • #crocotdivariin

 • Ja Seinäjoen peli oli samanlaista kauden alussa. Turku teki asialle jotakin, Seinäjoki ei tehnyt. Valitettavasti. Nyt nähdään miten päätökset vaikutti loppukauteen.

 • Trojansin HL pelasi erinomaisen pelin puhumattakaan Quesadasta. Bartlow oli myös parempi kuin aikaisemmin, vaikka tilastot eivät sitä kerro. Kyllä Trojans ansaitsi sarjassa pysymisen. Royalsista matsi ei paljon kertonut, mutta pelaajat pelasivat kyllä tosissaan.

 • Ei vienyt Vaasa usealla maalilla. Ei, vaikka pelasivat liki parhaalla rosterilla.
  Thomas veti kahteen suuntaan läpi ottelun, vain ”nuori” Lb puuttui. Kyllä nostan hattua Turulle eilisen ikävän ja koskettavan tapahtuman jälkeen kokosivat itsensä ja ilman V-V S:ää hoitivat Vaasan. Kovia äijiä!

 • väittääkö nyt joku oikeasti tosissaan että tän vuoden vaasa olis kotikentällään muuten kuin tahallaan hävinny turulle.

 • Huhhuh, Olipas matsi. Vettä tosiaan tuli ämpäristä kaatamalla ja nähtiin mielestäni mahtava ottelu. Kunnon rymypalloa kun taitopelaajilla ei pysy askel eikä kukaan voi ottaa kovia heittoja kiinni. Hienot muuvit päätyy nurmikolle, eli mitä jää jäljelle? Old School Motherfuckin smashmouth Football. Puolustukset otti tosissaan mittaa, ja Vaasa onnistui puolustamaan aivan esimerkillisesti. Ne jotka näkivät ottelun, matsissa pelattiin käytännössä kenttäasemasta ja siihen peli ratkesi. Molemmat puolustukset päästivät yhden TD:n. Vaasa jopa pystyi pitämään taulun puhtaana Redzonelta ja fieldgoalkin epäonnistui sateen takia.

  Mutta sankarini (lue antisankari) Sotilaire onnistui vetämään heittoliikkeen varjoakin nopeammin ja aiheutti jalkapallolla, joka tuntui varmasti lähinnä saipuapalalta, monta kertaa fumbleja sekä heittoräpellyksiä pallon kanssa. On tarkka kaveri heittämään, mutta ei kaikessa voi olla täydellinen ja märkä pallo on todellakin tämän quupan pahin painajainen. Matsissa oli parasta kooste tiputetuista palloista :D (huvittavaa että ylipäätään yritettiin heittää niin järkyttävän paljon). Vaasa ei mukautunut säähän vasta kun toiselle puoliajalle, Turku painostettiin pelaamaan vahvuudellaan elikkäs juoksulla. Ja Kyllä, Kuuttilalle iso käsi! H-Linja näytti hyvälle. Suosittelisin rakentamaan juurikin tuommoisen varaan tulevaisuutta: Jenkki RB tai jopa pari! Taidi muotoon niin ihmetys on valmis muiden tiimien puolustuksille. (pientä läppää, älkää hermostuko foorumi huutelijat) mutta tuollaiselle ”erilaiselle hyökkäykselle” olisi mielestäni tilausta Suomessa. Jouksuhyökkäys vaatii tosi kovan puolustuksen ja spessut kaveriksi, ja tänään Trojans takakenttä pystyi pitämään heitot pois maalista ja juoksuun osattiin vastati siten ettei Vaasan juoksudominoivasta divarihistoriasta ole enää jäljellä kuin muisto. Potkut pomppivat välillä molemmille. Trilleri loppuun asti.

  Kuitenkin positiivista Vaasan juoksukoneesta oli se että jacobson ja suoste laitettiin peräkkäin, ja tulosta tuli. Mutta miten se H-linja missaa niitä blokkeja jatkuvasti? vaikea laji tai sitten turhan vähän toistoja.

  Vaasan puolustuksen linja, hyvää ja huonoa. Liikaa jäädään blokkeihin ja vedetään välillä laput silmillä quuppaa päin. Noin liukkaalla kentällä Turun bäkki väisti valtavasti taklauksia, elikkäs tila pois pojat, ei peliä pelata yksin.

  Stacey Thomas taklasi käytännössä kaikki pelit ellei joku tehnyt sankaritekoa. Hän oli kevyesti joukkueen paras pelaaja vaikka hänelle ei siitä koskaan tunnustusta anneta. Ja näkyikö Youngin puuttuminen, kyllä. Hän on se kaveri joka tekee samaa mitä Stacey nyt teki. Koko Vaasan Boksille pitäisi laittaa valtavasti treeniä miten täytetään gäpit ja taistellaan blokkia vastaan, se että yritetään passrush tekniikalla mennä aina läpi ei toimi juoksua vastaan. Isku, blokki hallintaan ja lukekaa peliä, tila pois, ja taklaus. Kuulostaa helpolle, mutta siinä pitäisi 6-7 kaveria tehdä yhteistyötä ja jenkki pallonkantajat löytää aina aukot, elikkäs kurinalaisuutta vaaditaan paljon.
  Toki jos puolustus perustuu siihen että rikotaan ja mennään läpi ymmärrän että se usein on toiminut mutta, tänään se ei toiminut kuin ehkä pari kertaa (mm. Snåfs blitz TFL oli hieno)

  Ansaittu voitto Turulle! onnea ja sarjapaikasta ei tarvitse enempää spekuloida! tippuja on siis Tampere tai Crokot.

  Vaasaan terkut: ”tuli tilauksesta tämä tappio teille, nyt huomasitte ne heikot kohdat ja vielä on aikaa ne tilkitä ja mestaruus on voitettavissa! Täysin omissa käsissä, ja nyt nöyrästi kaikki tekemään töitä ja oppimaan. Joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään”.

  Vaahterassa nähdään! Vaasa voittaa!

  Le Rélic

 • laittakaa historiaa pöytään.
  montako kertaa runkkarin kakkonen on hävinny vitoselle vipalla rundilla.

 • Kiitos tästä taistelusta! Oli mahtavaa katseltavaa!

  Kyllä Turku kuuluu Vaahteran kartalle!

  #crocotdivariin

 • Ihan hyvä taistelua vaikka omalta joukkueelta olisinkin toivonut voittoa… Toivottavasti sitten ensi viikonloppuna ollaan korjattu kaikki pienetkin ilmi tulleet virheet.
  Kyllä se Turku ja Tampere kuuluvat kartalle.
  Muutaman tunnin päästä nähdään se että tipahtaako Crocot suoraan vaiko kenties kolikon kautta?

  Näin ensi vuodesta tulisi todellakin mahtava! Ja oikeasti tasainen sarja!

 • Turku kuuluu kartalle mutta kyllä organisaatio täytyy saada kuntoon. 1 joskus 2 valmentajaa pelissä, ei täytä liigajoukkueen tunnusmerkkejä.

 • Kyllä nyt näyttää siltä ettei tarvitakkaan sitä surullisen kuuluisaa arvontaa, vaan Seinäjoki jää ihan yksin jumpo sijalle. Turku ja Tampere reagoivat kauden aikana ja Seinäjoki nukkui onnensa ohi. Heidän olisi kyllä pitänyt juhannustauolla kartoittaa Euroopasta vapautuvat pelaajat ja vaihtaa ainakin QB, RB ja takamies, kun siellä hyviä oli tarjolla. Näillä muutoksilla sarjapaikka olisi irronnut todennäköisesti helposti. Helppoa olla jälkiviisas mutta kyllä noin kokeneen valmennuksen olisi pitänyt nähdä joukkueensa puutteet.

 • Porvoo vielä nostattaa Seinäjoen toiveita, että pääseekö Noronen sittenkin arpomaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *