Royals suosikkina välierään – mitä tekee Jerell Jones?

Viimeksi muokattu 26.8.2014 18:34 69

(8-1)

56

(3-6)

06
1 2  
35 21 56
0 6 6

31.8.2014 klo 14:15 Vaasa

Ykkösdivisioonan ylivoimaisin urheilija on valttikortti, joka voi haastaa Royalsin Vaasassa.

Kaari

Royals suosikkina divisioonan finaaliin

Gridiron Staff 2. syyskuuta 2014 18:32

Jerell Jonesin puuttuminen Jaguaarien kokoonpanosta tarkoitti käytännössä sitä, ettei Jaguaareilla ollut aseita Royalsin kaatoon.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jerell Jones ei ole mukana, 14-0 kun mennään ekaa neljännestä… 19 miestä pukeissa Jaguaareilla.

 • Jos olis tiennyt, että Jaguaarien Jones ei pelaa niin eipä olis tätä paskaa tullut lähettyä katsomaan Vaasaan asti.

 • Nyt ainakin saadaan vastaus miten hyvä Jaguaarit on ilman Jonesia. Ei näytä hyvältä..

 • Jonesin aikaisesta kotiinlähdöstä liikkui huhuja, mutta ajankohta oli tiedossa vain Jaguaareilla….

 • Porvoossakin tiedettiin ajankohta…..

 • Jones näyttäisi olevan sivurajalla siviilit päällä.

 • Puoliaika 35-0 Royalsille.

 • 56-6 lopputulos.

 • Jones oli sivussa loukkaantumisen takia – tosin sama se, totuus on kova ja Jaguaarit täysin vastaantulija ilman Jonesia. Lopussa puntit vähän tasoittui kun Royals otti kentälle Suomalaisen pelinrakentajan, mutta pelihän oli ollut ohi jo pitkän aikaa sitä ennen. Odottelen mielenkiinnolla Spagettimaljaa ja kolmatta kohtaamista Vaasan ja Hyvinkään välillä.

 • Lehtihaastattelun mukaan Jagut eivät kertoneet Vaasalle Jonesin pelaamattomuuden syytä

 • Ja miksi se olisi pitänyt kertoa? Kysyttiinkö sitä?

 • Hyvä etteivät kertoneet.

  Silti pisteet Jaguarsseille pelasivat rehdisti ja loppuun saakka!

 • No toi oli lähinnä pelleilyä Jyväskylältä. Ja @Polp joka ottelua varten pitää ilmoittaa epävarmat ja poissaolijat. Jones ei ollut ilmoitettu kumpaankaan vaikka vissiin oli selvää jo viikon alussa että ei pysty pelaamaan. Ei tossa ollut mitään yllätysmahdollisuutta pelkkää spedeilyä.

 • Jos Jonesia ei ole merkitty epävarmaksi tai poissaolijaksi, on ihan validia ajatella että ehkä kolhuja on tullut viikon mittaan treeneissä. Lisäksi tässä (ja Pohjalaisessa päävalmentaja Evwarayen toimesta) aiemmin kommentoidussa on päivitelty sitä, että Jonesin pelaamattomuudelle ei ole ”mitään syytä”. Syyllä ei ole mitään merkitystä eikä se kuulu kotijoukkueelle tai kotiyleisölle pätkääkään. Ja jos mies on loukkaantunut kokoonpanon ilmoittamisen jälkeen, ei ole olemassa päivitysvelvollisuutta. Eiköhän loppujen lopuksi Royalsin kannalta ole ihan hyvä, että kukaan ei tiennyt Jonesin pelaamattomuudesta. Olisi saattanut muutama katsoja tulematta kun ennen ottelua olisi ollut jo ihan selvä miten hommassa käy.

  Oleellista on varmaankin se, oliko asia jollain tavalla tarkoituksellista Jyväskylän puolelta. Olen sitä mieltä että ehdottomasti ei. Lyyra ja muu jaguaarilauma on mielestäni suoraselkäistä porukkaa jolla ei taatusti ole tarvetta lähteä mihinkään tahalliseen kikkailuun. Voittajasta ei epäselvää ja viikon päästä finaali Vaasassa.

 • No mitä sitten jos niitä ei sinne merkitsekään poissa oleviksi tai epävarmoiksi. Ilmottaahan sextaritkin omissa ennakoissaan että kertovat vasta pelipäivänä kumpi jenkki pelaa. Voihan sitä vaikka koko jengin merkata epävarmoiksi niin ei sekään mitään iloa kellekkään tuo. Eihän sitä tiedä vaikka sairastuisi flunssaan peliä edeltävänä yönä.

 • Jonesin jalka paheni loppuviikkoa kohti. Vasta pelipäivänä, alkulämmittelyjä ennen, vahvan teippauksen jälkeen varmistui ettei kaveri pysty pelaamaan. Ja kumma ettei mitään syytä ole annettu, itse muistan sanoneeni kentällä vaasan pelaajille kun tulivat suoraan kysymään, että miksi Jones ei pelaa, että nilkka on paskana.

 • Näin Ei-Vaasalaisena oon kyllä ilahtunut siitä, miten Royals on noussut West Coast Vikingsin ajoista. Hieman eri meininki kuin vuonna 2009. Vielä kun junioritoiminta lähtee kulkemaan niin hyvä tulee. Kaikkien seurojen pitäisi ottaa mallia tuosta. Jenkkifutispeliin on mahdollista saada katsojia, kun homman hoitaa oikein.

 • Paljonko oli katselijoita?

 • Noin 860

 • 867 oli vissiin tarkka lukema, vaasalaisten mielestä hyvä luku koska kyseinen viikonloppu on saari/huvilakauden päätös ja tämän vuoksi paljon porukkaa mökeillä viimeistä kertaa.
  Finaaliin hyvällä säällä uskoivat 1500+ katsojaa on mahdollinen,

 • Itse asiassa tais olla 768 virallinen katsojamäärä, mutta varsin tyydyttävä sekin, huomioiden huvilakauden päättäjäiset, joka on Pohjanmaalla suurin piirtein sama kun pelattais juhannuksena.

  JJ:n pelaamattomuudesta on turha jauhaa. Tuskin Seppo tarkoitti lausunnollaan muuta kuin että hänellä ei ollut asiasta tietoa antaa lehdistölle. Royalshan siitä vähiten kärsii. Enemmän varmasti harmittaa Jaguaareja sekä yleisöä. Kotiyleisö voi kuitenkin lohduttautua sillä, että pääsee viikon päästä seuraamaan huikeeta finaalia

 • 867 oli katsojamäärä…enemmän odotettiin mutta lieni ihan ok tulos silti.

  Huikee peli tiedossa vkoloppuna. Toivotaan että kaupunki antaa luvan pelata stadionilla.

 • Peli pelataan siellä misäs se on järkevä pelata. Jos ennen talvea nurmi porataan nappiksilla paskaksi, seuraavana kesänä siellä ei sitten pelata ollenkaan.

 • @Kentänhoitaja

  Millähän faktoilla taas liikutaan tässä keskustelussa?

 • Kyse ei ole kuin v*ttuilusta Royalsin kohtaan. Alasarjafutiksen joukkueilla on hiekkaa vaossa, kun ”heidän kenttää” käyttää muut, ja siitä marisevat kenttäasioista päättäville tahoille. Kaupungissa on kaksi stadionia, mitkä vetävät yli 5000 katsojaa, mutta molemmat pitäisi olla vain futikselle varattuja.

 • Klassinen kenttäkeskustelu nostaa päätään… Yleensä se vaan menee niin että jalkapalloilijoilla on ”omia” miehiä päättävissä elimissä ja lopputuloksen tietää.

  Yksi kentänhoitaja totesi, että jalkapallossa kenttä kuluu pahemmin kuin jefussa

 • Silti hauska nähdä kuinka tuo keskustelu kentästä on saanut massan liikkeelle ja pääosin porukka on Royalsin takana.

  Sääli jos 2 & 3.Divarin Suomifutiksen takia kauden huipennus siirrettäisiin areenalta jolle se kuuluu. Ainiin unohdin vielä että jefu on Vaasassa virallisessa rankingissa myös B-juniorityttöjen takana kentän varauksien suhteen, siksi jokainen peli pelattiin sunnuntaisin.

  Perjantaina se nähdään voittaako järki vai tunteet.

 • Fakta on että kenttä kuluu koko kentän alueelta enemmän jenkkifudiksessa kun mitä kuningaslaji soccerissa. Ainoastaan maalivahdin alueelta siitä maalin ja 5m rajan välistä keskeltä socceri kuluttaa kentällä nurmen puhki ja se joidutaan siihen pari kertaa kesässä istutttamaan uusiksi. Näillä faktoilla mennäään.

  Ja näyttäisi olevan enemmän hiekkaa sukupuolielimessa Royalsin johdolla kuin kellään muulla tässä asiassa. Se että yksittäinen peli pelataan Kaarlenkentällä ja sillä saadaan sitten lähes korvaamaton tuho aikaan kentälle ensi kautta silmällä pitäen kaikille lajeille, ei palvele ketään.

 • Kentänhoitaja, noille faktoille löydät varmasti asianmukaiset todisteet? Jos Kaarlenkentän oikean kentänhoitajan mukaan kenttä on kulunut jenkkifutiksessa vähemmän kuin soccerissa niin enemmän siihen on uskominen kuin ”faltoja” heittelevä forumisti-kentänhoitaja.

 • Kentänhoitaja sä jauhat täyttä skeidaa joten voit lopettaa. T: toinen kentänhoitaja

 • ”Football games result in more wear to the center of the field between the 20-yard lines, between the hash marks, and on the sidelines. Soccer games result in more wear in the goal mouths, corner kick spots, and the narrow path created by the line judges as they run up and down the touchline.” Eikö tämän nyt pitäisi olla sanomattakin selvää? Kenttä kuluu pahiten sieltä missä on eniten käyttöä, eri lajit, eri ”high-use-zonet”.

  Se mikä kuluttaa kenttää eniten on kentän kunto sen käyttöpäivänä, oli laji mikä tahansa. Aivan älytöntä olisi evätä royalsin finaalipeli kentältä jossa he ovat pelanneet koko kauden ja joka mielletään ”kotikentäksi”. Lisäksi uskon että katsojia olisi finaaliin tulossa se 1500-2000 jos sää suosii, ja mikäli peli pelataan Kaarlen kentällä.

 • Olisiko ”Kuningaslaji soccerissa” ollut kyseisen areenan katsomoissa huikeat max 100 katsojaa tällä kaudella joukkueilla jotka siellä pelaavat….

  Sivusta seuranneena voin kertoa mielipiteeni että Royalsin johto ei ole mielestäni missään julkaisuissa muita joukkueita maininnut sanallakaan tai epäkunnioittavasti käyttäynyt. Hiekkaa sukuelimiin tulisi minullakin jos oikeus ei toteudu ja kova duuni torpataan kaupungin toimesta maanrakoon.

 • Royals teki välierän jälkeen sellaisen asian, mitä en ole nähnyt kenenkään muun tekevän: Koko joukkue marssi kentän läpi 10 minuutin ajan, ja paikkasi jokaisen kolon mikä kentältä löytyi. Irtonaiset mättäät painettiin takaisin kenttään, aivan kuten golfkentällä. Näin ne juurtuvat nopeasti takaisin, eivätkä kuivu, eikä siihen muodostu isoa kuoppaa myöhemmin. Royals on kyllä tehnyt kaikkensa, että se ansaitsee paikkansa isolla stadionilla. Sääli on, jos ei Spaghettimaljaa Kaarlella pelata. Se olisi todella iso kumarrus poispäin Royalsista.

  Itse olen tätä spekulaatiota seurannut läheltä aika kauan, ja aina se vain jaksaa yllättää. Royalsin tulisi olla ehdoton kakkonen VPS:n jälkeen, ja kun VPS pelaa lähes yksinoikeudella Hietalahden Stadionilla, Kaarlen Kentän tulisi olla yhtä selkeästi kakkonen Royalsille. Mutta ei, Kaarlella kaatosateessa muutama päivä ennen välierää pidettiin normaalisti jalkapallotreenejä ja alasarjojen futismatseja. No, onneksi liikuntalautakunnan PJ ja jopa kaupunginvaltuuston PJ ovat tukensa Royalsille tässä asiassa antanut, ja eiköhän se vaakakupissa paina enemmän kuin liikuntapaikkavastaavan mielipide. Toivottavasti järki voittaa, ja saamme yleisölle ja joukkueille asianmukaisen pelipaikan!

 • Kyllähän tuota pelin jälkeistä kentän paikkausta on näkynyt monta kertaa, ei Vaasassa olla ainoita missä joudutaan tappelemaan kaupingin ennakkoluuloka vastaan…

  Toivottavasti siellä järki voittaa.

 • Toivottavasti finaali pelataan Kaarlen kentällä. Oiskohan kyseessä perisuomalainen kateus pistämässä kapuloita rattaisiin?

 • Hommatkaa sinne käpykylään keinonurmi niin ei tarvitse itkeä että saako pelata vai eikö saa. Ainiin, eikun tehän mielummin itkette velodromin huonosta alustasta ja kuorossa huudatte että miksi sinne ei hommata kunnon alustaa.

 • Käpykylässä on keinonurmi. Kuka sanoi että ei ole?? Ai niin, eikun tehän itkette siellä mielummin tietämättä mistään mitään ja teette itsestänne pellen. Jos vuodat punaista, niin kokeile tamponia.

 • Velon alustan paskuus on fakta eikä liity mitenkään siihen missä Vaasa pelaa pelinsä. Huono rölli vuotaa punaista.

 • No eipä ole velolla tarvinnut arpoa että saako pelata ja eikö saa. Ymmärrän vitutuksen suunattoman määrän jos vasta pari päivää ennen saa omassa tuppukylässä tietää missä pelit vedetään, mutta alle sadan tuhannen suomenruotsalaisen kaupungissa se on tuollaista. Teillä on siellä 1/10 Helsingin verran porukkaa ja yhdestä helvetin kentästä jaksatte olla tukkanuottasilla. Kaikkia asioita ei voi päättää kabinetissa samalla tavalla kuin Sportin nousua, joten get over it.

  Jotkut asiat pitää päättää järjellä, mutta se tuntuu vaasalaisille olevan mahdoton ajatus. Pari vuotta sitten itkettiin että pitää päästä yksi peli pelaamaan Kaarlenkentälle ja nyt kun on saatu jalka ovenväliin niin nyt se kääntyykin niin että se on se ainoa ja oma paikka missä voidaan pelata.

  Tollasen rytmiryhmän pitäisi palata takaisin Palosaaren kentälle ja opetella nöyryyden kautta uudestaan homma kun tuntuu kusi nousevan hattuun aika pikavauhtia. Ääntä ainakin tuntuu riittävän kun pitää pitkin lehtiä itkeä ja kerjätä sääliä.

  Pitää toivoa että Hyvinkää palauttaa Royalsin takaisin maan pinnalle.

 • Iso pointti tässä on se, ettei Royalsin ottelutapahtuma mahdu Botnia-hallin tekonurmelle, ja tämän kauden yleisö keskiarvo on tuplat tekonurmen yleisökapasiteetista (400 vs. ~ 800). Koko setti on suunniteltu Kaarlenkenttää silmällä pitäen, ja jos muistan oikein ennen kauden alkua kaupunki antoi luvan pelata kaikki kotipelit Kaarlella.

  Ottelutapahtuma on paljon muutakin Vaasassa kuin matsi & makkarat. Voin suositella tutustumista jokaiselle Vaahteraliiga-paikkakunnalle oppimismielessä.

  Mä en ymmärrä jotain huonoa trollailua ja huutelua nimimerkin takaa tässä asiassa kun kyseessä on IMO myös lajin etu ja näkyvyys Suomessa. Spagettimalja, kun pelataan Kaarlella ja yleisömäärä on yli 2000 (oma veikkaus) se nousee mediassa esille ja jefu saa positiivista pöhinää. Kaikki voittaa kun Spagettimalja pelataan Kaarlella.

 • Tismalleen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. On nimenomaan koko lajin etu, että jefu saa positiivista pöhinää aikaan. Jos iltapuluissa ja ylellä uutisoitaisiin jefun suhteen edes joskus muusta kuin NFL-tähtien toilailuista rapakon toisella puolen.

 • Juuri näin – Vaasan ottelutapahtuma olisi hyvä bench mark useammallekin joukkueelle. Paikalla olleena on helppo todeta, että jos Spagettimalja viedään pois Kaarlelta, tapahtuma on vain kalpea varjo siitä potentiaalista mikä sillä voisi olla.
  P.S. En ole Vaasasta, mutta toivon silti että hommaan saadaan jotain järkeä ja peli Kaarlelle!

 • ”Iso pointti tässä on se, ettei Royalsin ottelutapahtuma mahdu Botnia-hallin tekonurmelle”

  Sitten varmaan pitää mitottaa se tapahtuma sen mukaan että sinne mahtuu. Muutama puhallettava nukke vähemmän niin alkaa mahtumaan? Seuraavaksi varmaan ”Kuninkaan Miehet” vaatii omaa katettua 50.000 paikkaista stadionia rakennettavaksi kaupungin rahoilla että ego mahtuu pelitapahtumaan?

  Jos nyt saisitte edes omaan ennakkoonne kirjattua oikean päivämäärän niin porukka voisi mahdollisesti löytää sinne paikalle (nyt sivuilla lukee 7.6. 14:00). Ja sitten vielä tiedoksi että kun samaan aikana pelataan Turussa yläkentällä Trojans-Crocodiles pleijaripeli, niin eiköhän seinäjokelaiset katsojat osaa sen valinnan tehdä kumpaa peliä lähtevät katsomaan. Molemmissa peleissä meinaan pelataan kauden viimeinen peli.

 • Suomi on kyllä jännä kansakunta.. On meinaa niin jäätävän katkeraa tekstiä tännekkin vuodatettu. Jos ne kuninkaan miehet vetää yleisöä ja tekee tätä lajia tunnetummaksi niin miksi ihmeessä siitä pitää kitistä? Antakaa niiden nyt pelata se hemmetin matsi sellasella areenalle mihin se kuuluukin!

 • Ilmeisen moni jaksaa olla vastaamatta punaisen vuotajalle. Nostan hattua.
  I still bleed red suhtautuu Vaasaa hieman negatiivisesti. Minä en myöskään ajattele välttämättä pelkkää hyvää Vaasasta kaupunkina tai Royalssista joukkueenkaan, mutta tykkään silti, että lajin kannalta Vaasan toiminta on monella eri tasolla todella hienoa ja sitä pystyn kyllä kunnioittamaan.

 • Ei tässä mitään katkeruutta ole. Royalsissahan se katkeruus paistaa pahasti läpi kun on viety muksu kauppaan mutta jäänyt tikkari ostamatta. Kenttä on kaupungin, turha siitä on mieltään pahoittaa jos kaupunki haluaa että kenttä säilyy pelikuntoisena keväälle.

  Jos seurassa on kaikki hyvin, katsojia riittää ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista niin mikä estää rakentakasta sinne omaa kenttää ja vetää siihen talvella kupla päälle. Seijäjoki on tiennäyttäjänä asiassa ja täällä Helsingissä jalkapalloseurat rakentavat itselleen kentän. Ei tarvitse sitten almuja anella kaupungilta ja saa sellaiset peli- ja treenivuorot juuri kuin itse haluaa. Ainiin mutta kun riskin pitäisi kantaa joku muu, esimerkiksi kaupungin?

  https://www.facebook.com/HelsinkiRoosters1979/photos/a.10150450880840435.419961.43173245434/10152640235545435/

  Siinä teille vähän kentän mallia missä ei sateet haittaa. Pankkiin lakki kädessä, lainaa ja kenttää rakentamaan ja lopettakaa se kitinä. Naurettavia nettiadresseja tänään spämmätty joka puolella pitkin naamakirjaa.

 • Koitahan ottaa se anti-Vaasa -naamari pois naamalta, ja keskittyä olennaiseen. Teet itsestäsi vain pellen täällä. Tai olet jo tehnyt.

  Royals treenaa kuplahallissa, joka on rakennettu ilman kaupungin rahaa. Sama tilanne siis kuin Seinäjoella. Sielläkin tosin lähtee pelikenttä alta, kun SJK haluaa rakentaa samaan paikkaan jalkapallostadionin. Vaasassa on kaksi stadionia, mihin mahtuu Royalsin vaatima katsojamäärä. (huom: Ei Royalsin pelitapahtuma.) Tapahtumasta voi varmasti tinkiä, mutta jos katsojia ei saa ottaa paikalle kuin murto-osan siitä mitä olisi tulossa, se olisi kaikille seuroille iso taloudellinen menetys.

  Taidat vain olla kateellinen, kun Vaasassa osataan tehdä asioita oikein, ja pelikin kulkee todella hyvin. Koittakaa ensin sinne Velodromille saada yli 500 katsojaa, ja tule sitten puhumaan lisää. Kyllä Roostersillakin tulisi poru, jos pitäisi pelata Velodromin sijaan oma välierämatsi jossakin Pitäjänmäen metsän keskellä, missä ei ole katsojapaikkoja kuin 100.

 • Ja tolla velon harkkakentälläkö punaisen vuotaja järjestäisi tapahtuman 2000 ihmiselle? Sinne katsomoon mahtuu 20..

  Eiköhän Vaasassa vastaavavia tekonurmia löydy.. Se ei nyt vaan tainnut olla se pointti.

 • Tuskin on edes roosterslainen tämä ankee trolli

 • Mites paljon Vaasan kaupungille tuloutuu ottelutapahtumasta versus turmeltunut kenttä jonka kaupunki joutuu sitten omalla kustannuksellaan korjaamaan keväällä. Sillä että lyötte syksyllä ruohotupot sinne paikoilleen syyskuussa, ei ole mitään hyötyä kun se nurmikko ei tähän vuodenaikaan enää siinä kuitenkaan kuntoudu. Keväällä sen kentän joutuu kuitenkin sitten repimään auki, paikkaamaan ja istuttamaan uudestaan.

  Mielestäni voisitte ottaa riskin ja luvata rahoittaa keväällä kentän korjaamisen jos ja kun kenttä menee piloille. Toivotaan että lipputulot kattaa sen työn ja materiaalin osuuden.

 • Totta kai kenttä kuluu kun sitä käytetään. Kysehän ei ole siitä vaan. Kyse on siitä, että jos kenttää saavat kaikki muut käyttää paitsi jenkkifutaajat. Ja tämä perusteena on yhden-kahden ihmisen puhdas mutu tietämys. Ja tätä vielä argumentoidaan ” älykkäillä” lohkaisuilla tyyliin – painavammat pelaajat kuluttavat kenttää enemmän. Tuolla perusteellahan kentälle pitäisi päästää vain alle 10-vuotiaita,lajista riippumatta.

  Kentät ja katsomot on rakennettu käytettäväksi ja Royals osoittanut saavansa paikkaan käyttäjiä. Kenttä ei tuhoudu sen enempää tämän ottelun pelaamisesta kuin sen muusta käytöstä, joten miksi jenkkifutaajien pitäisi maksaa kenttä, kun sitä ei muiltakaan vaadita?

 • Haha, trolleja riittää netin foorumeilla. Parempi sivuuttaa täysin sellaiset kommentoijat, sillä he saavat vaan lisää bensaa moottoriinsa kun joku tarttuu heidän juttuihinsa. Kyllä se jaguarkin hyytyy kun ei kattele sinnepäin ollenkaan.

 • Välierän pelaaminen Kaarlella oli vaakalaudalla pitkään, mutta perjantaina ennen ottelua pelilupa irtosi. Se mikä tässä jefu-väkeä kaihertaa on se, että sillä viikolla ennen ottelua, kaatosateessa pelattiin kentällä mm. III-divarin futismatsi, kentällä oli joka päivä parit harjoitukset yms. vaikka satoi. Sitten muutaman kuivan päivän jälkeen ottelua ei olisi saanut pelata. Eli kaatosateella futiksen pelaaminen ei kuluttaisi kenttää yhtään, mutta kuivalla jenkkifutiksen pelaaminen kyllä. Lisäksi tämän päättävän tahon omat alaiset, eli kentänhoitajat, ovat itse sanoneet ettei kentän kunnossa ole eroa Royalsin matsin jälkeen yhtään, kun vertaa normaaliin futikseen. Eli virkamies vetää ihan mutu-tuntumalla näitä omia lausuntojaan, ja saa takuuvarmasti painetta niskaansa näiltä alasarjan futisjoukkueilta. Royals on ikäänkuin ”valtaamassa” kenttäaikaa futikselta, ja sehän ei sovi. Veikkaan että viikon kuluttua samalla kentällä pelattavaa kakkosdivarin futismatsia ei kentältä siirretä minnekään, vaikka sataisi taivaalta venäläisiä ämmiä kellohameissa. Sitten nähdään oikeasti mikä on kaupungin virkamiehen asenne jenkkifutista kohtaan… Tälle viikolle luvattu kuivaa, mutta ensi viikolle epävakaista.

 • Onpa hölmöläisten hommaa kieltämättä ollu.

 • Onpas vaasassa ovela nurmikko kun se kestää vaan fudiksen mutta ei jefua, meillä kun satoi viikon niin kaikki lensi ulos pääkentältä ei edes kuningas laji fudis saanut jäädä. Ja täällä sentäs on ammattimainen nurmenhoito 1 suomen parhaista kentistä ja ovat ammatti ihmiset sanoneet ettei se jenkkifudis kuluta yhtään sen enempää kun fudis.

 • Juuri tuli Royalsin FB:ssä ilmoitus, Spagettimalja pelataan Kaarlenkentällä.

 • Paska homma.

 • Tuleeko Spagettimaljaennakko ollenkaan?

 • En tiedä liitosta, mutta Royalsin sivuilta (royals.fi) löytyy ennakko suomeksi että ruotsiksi.

 • Tuleeko Gridironiin?

 • En uskalla luvata vielä että tulee, mutta kirjoitan jos suinkin ehdin. Mielenkiintoinen matsi tulossa varmasti monellakin tapaa. Sarjan paras hyökkäys kohtaa parhaan puolustuksen. Varsinkin Falconsin juoksupuolustus on tosi kova. Myös takakentällä on osaamista, mutta uskon, että laadukkaalla keskipitkällä heittopelillä voi hyvinkääläisiä kyllä kurittaa. En usko, että Royals pelkästään juoksee Falconsin yli.

  Falconsin hyökkäyspeli on kuitenkin pieni kysymysmerkki ennen finaaliottelua. Taitoa löytyy myös siltä puolelta palloa, mutta palasten pitää loksahtaa kohdilleen. Mateyn tulee pelata loistopeli, mutta mies ei saa ahnehtia ja koettaa voittaa vaasalaisia yksin.

 • JJ loukkasi nilkkansa lopussa Falcons peli.

 • Jåå, tossi hyvvä trolli VassaMAN. Kulla me taala Vaasasa puhumme ihan Soomea kuten te muukin Somelaiset.

 • Falconsilla paras puolustus? Ei filmiltä tai kentällä nähdyn mukaan. Eikä tilastojenkaan valossa
  PASS DEFENSE G Att Cmp Int Pct. Yds Avg TD Yds/G
  —————————————————————-
  Vaasa Royals…….. 8 208 95 12 45.7 905 4.4 4 113.1
  Hyvinkaa Falcons…. 8 187 82 9 43.9 1037 5.5 7 129.6

  RUSHING DEFENSE G Rushes Yards Avg. TD Yds/G
  ——————————————————-
  Vaasa Royals…….. 8 237 654 2.8 8 81.8
  Hyvinkaa Falcons…. 8 297 1159 3.9 13 144.9

  PASS DEF EFFICIENCY G Att Cmp Int Pct. Yds TD Effic
  ———————————————————–
  Vaasa Royals…….. 8 208 95 12 45.7 905 4 77.0
  Hyvinkaa Falcons…. 8 187 82 9 43.9 1037 7 93.2

  OPPONENT 1ST DOWNS G Rush Pass Pen Total
  ——————————————–
  Vaasa Royals…….. 8 46 37 15 98
  Hyvinkaa Falcons…. 8 81 34 9 124

  JA

  TOTAL DEFENSE G Rush Pass Plys Yards Avg TD Yds/G
  ————————————————————
  Vaasa Royals…….. 8 654 905 445 1559 3.5 12 194.9
  Hyvinkaa Falcons…. 8 1159 1037 484 2196 4.5 20 274.5

 • tilastot ei paina enää huomenna mitään…Falcons on tottunut voittamaan Royalsia vastaan ja niin käy myös huomenna. Aika aseeton on Royals heitä vastaan.

 • Falcons ja Royals ovat mun mielestä puolustuksessa aika tasavahvoja, mutta antaisin hyvinkääläisille pienen edun. En kauheasti tuijottaisi koko kauden tilastoja. Esimerkiksi Jerell Jones kepitti hyvinkääläisiä pariin otteeseen, mutta hän ei pelaa sunnuntaina. Royals on ollut joka tapauksessa molemmissa Falcons-otteluissa vaikeuksissa hyökkäyksensä kanssa.

  Jos pitäisi veikata, sanoisin että Royals vie. Mutta olen ennenkin ollut väärässä.

 • Falconsin puolustus ei ole ollut kauden aikana paras, mutta se on ylivoimaisesti paras Royalsia vastaan pelannut puolustus. Royals on teynyt vain kolme TD:tä kahdessa ottelussa Falconsin puolustusta vastaan, ja se on todella vähän se. Kaksi TD:tä on tehnyt Royalsin puolustus. Siinä mielessä Royalsille on luvassa tiukka taistelu, paljon tiukempi kuin koko kauden tilastot antavat myöden.

  Royalsin tilastotkin hieman valehtelevat, sillä molemmat ottelut Oulua vastaan olivat ilman ykkös-QB.ta, samoin toinen Saints-ottelu, ja Jaguaarien välieräottelu meni ilman Jonesia vastaan pelaillessa. Tilastot ei valehtele, paitsi nyt.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *