Royals – Saints

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:48 100

(2-3)

47

(0-4)

32
1 2  
27 20 47
12 20 32

27.6.2019 klo 18:30 Kaarlen kenttä

Kaari

Royals kauden toiseen voittoon

Gridiron Staff 28. kesäkuuta 2019 16:00

Vaasa Royals päihitti voitoitta jatkavan Tampere Saintsin kahden maalin erolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • ”Sopimusten purun syynä on sopimusrikkomus ja seuran arvojen vastainen toiminta.”

  Mitähän tuo nyt sitten tarkoittaa?

 • Jaaha. Taitaa olla noiden kahden muun kanssa kyse ihan muusta kuin sopimusrikkomuksesta. Ei kesää ilman jonkun joukkueen tiputtautumista Vaahterasta. No laji menee eteenpäin ja uusia harrastajia tulee ovista ja ikkunoista

 • Eiköhän näiden taru ollut tässä. Onnea Vaasalle ensi viikon helposta voitosta.

 • tulkaas joku syväkurkku kertoon mikä homma

 • Samaan syssyyn voisi lisätä Royalsin purkaneen sopimuksen Princen kanssa, mutta se onkin vaan positiivinen muutos heille.

 • Ensin murhamies. Sitten doping. Sitten raiskaus. Mitähän nyt? Iltapäivälehdistä saa varmasti tämänkin ensi viikolla lukea.

  Mikä sielä Saintsissa on että ei osata edes importteja hankkia?

 • Doping oli ennen murhamiestä.

 • Todennäköisesti nyt jotain pienempää, mutta seura oppinut mitä seuraa ja ottanut nollatoleranssin

 • Tampereella taitaa olla juomavedessä jotain, kun joka vuosi joku törttöilee. Kiva juttu seuralle
  olla jatkuvasti setvimässä itsestä riippumattomia asioita ja yrittää pitää seuran mainetta yllä. Toisaalta tämänkertainen tiedote herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia. Olisikohan tässäkin sitten kyseessä doping, kerta kahdelle pelaajalle kerralla kenkää.

 • Tampere on uusi Kouvola. Eihän tässä voi kun nauraa. Ja kovasti naurattaakin. Kauden jälkeen kakkosesta hakemaan uutta vauhtia kiitos.

 • @Pyhimykset inkkarikanootissa

  Kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin kello 9–07 ja viikonloppuisin sekä juhlapyhinä kello 15–07. Puhelimeen vastaavat kriisityöntekijät sekä koulutetut vapaaehtoiset. Soittaa voi nimettömänä. Puhelu maksaa operaattorin perimän hinnan verran.

  Nuorille suunnattu Sekasin-chat päivystää verkkokriisikeskus Tukinetissä arkisin klo 7-24 ja viikonloppuisin klo 15-24.

  Aikuisille tarkoitettu Solmussa-chat päivystää maanantaina ja keskiviikkona kello 15-19.

 • Harmi, että tasaiseen liigaan saadaan nyt varma pisteautomaatti. No kierroksella on edelleen kaksi kovaa peliä, joista voittajana voi tulla kuka vain. Sija 7 on ratkaistu, onneksi sijoista 1-6 taisteltanee viimeisille kierroksille saakka.

 • Nyt ei ihan auennut tämä? Sinunko mielestä Tampereella ei ole perseilty ihan urakalla. Vuosikausia sama laulu. Surullista toimintaa ja taidat olla joukkueen surullisessa toiminnassa mukana.

 • Nyt ei ihan auennut tämä? Sinunko mielestäsi se on Saints organisaation/joukkueen perseilyä, että qb loukkaantui? Tai että toinen qb käryää testeissä? Tai että joukkueeseen eksyy oikeasti päästään vialla oleva ihminen, joka tekee henkirikoksen? Tai että nämä kaksi sankaria ovat jotain törttöilleet, miksi sopimukset on purettu? Paljosta voi Tamperetta voi syyttää mm. viime vuoden totaalisulaminen, mutta kyllä nää tapaukset (britti loukki, qb loukki, dbt törttöilly) menee taas kategoriaan ei voi itse vaikuttaa. Itseäni lajin seuraajana naurattaa lähinnä, kuinka huono onni voi joukkueella olla. Noh toivotaan, että saavat korvaajat tilalle ja joukkue ei kaatuisi kokonaan näiden takaiskujen jälkeen.

 • Turha ilkkua muiden epäonnelle. Importtien värvääminen suoraan jenkeistä on aina riski, ellei kontakti synny oman luotettavan kanavan kautta. Tässä tapauksessa luulisi valmentajan olevan värväysten takana ja siksi epäonnistuminen kahden sankarin kohdalla on yllätys. Royalsilla näitä takaiskuja on ollut melkein joka vuosi, mutta ovat aina jollain ihmeen konstilla selvinneet niistä. Silti Saintsin tämän vuoden tilanne on omaa luokkaansa. Toivottavasti kantti kestää ja ottavat loppukaudesta voiton tai edes hyvän pelin, josta ponnistaa ensi kauteen uusin eväin. Kuten vanha sanonta kuuluu; vaikeuksien kautta voittoon!

 • Teemu Majander takaisin sivurajalle laskemaan kuinka voitetaan ottelu extrapointeilla tiukoissa peleissä ja Honkonen linjaan Minkkisen vierelle niin alkaa taas olemaan paketti valmis.

 • Vaikka Majanderin tilastotieteily olikin viihdyttävää niin myönnettäköön että hänen aikanaan joukkue silti edes ajoittain taisteli voitosta.

  Sitä olen ennenkin miettinyt että mikä on tämä joka vuotinen hypetys Saintsin potenttiaalista? Onhan se jo monta kertaa nähty että oma materiaali ei ole Vaahteraliigan tasoa ja importteja ei osata valita.

  Voitaisiinko nyt vaan kaikki olla samaa mieltä siitä että Saints ei kuulu Vaahteraliigaan?

 • Ei voitaisi. Saints ei kuulu divariin ja Kotka ei kuulu liigaan. Steelersin ja Wolvojen noustua divarin ja liigan välille syntyi liian suuri kuilu, että sieltä nousisi kukaan seuraavaan pariin vuoteen.

 • No sen voi ainakin sanoa että Tampeteella ei tule olemaan jenkkifutishuumaa syyskuussa kun XL pelataan Ratinalla.

 • Mielen ajatuksen että Tapolan tuotteita on vedetty ilman seurajohdon hyväksyntää, koska mainostavat poppamiehen tuotteita. Chiliä,ei mustaa makkaraa

 • Cmoon. Pojat ovat ottaneet jenkeistä myyntiin tuotteita, joista Tulll/Poliisi kiinnostunut. Ei taida Mansen organisaatio ihan onnistua noissa rekryissäön

 • Nyt täytyy myöntää, että kirjoittelu Tampereen tilanteesta piti täysin paikkansa kevättalvella. Ei kai kukaan muu kuin Norosen fanilauma usko noiden sopimusten purun johtuvan jostain sopimusrikkomuksista. Rahat on loppu ja varmaan käännetty naisten sekä junnujen Massour miehille. Voi voi Mansea

 • Onhan Tampereen touhu ollu pelkkää mukavien juttelua vuosikaudet. Ihan sama onko välillä ja vahingossa rekrytoitu murhamiehiä tai raiskareita, muu joukkue on myös pääasiassa aina kasattu ja valmennettu surkeasti. Valmentajat on ollu jotain hupiukkoja vuosikaudet. Tämänki vuoden koutsi palkattu sen takia, että on jostain kuuluisasta futisosavaltiosta :D:D Ei jatkoon vaan suoraan kolmosdivariin.

 • Honkosella muutama suomenmestaruus, Euroopan mestaruus sekä 10v liiga kokemus.
  Minkkisellä viime pelissä 0+4 taklausta sekä yksi blokattu heitto. Ei huonosti niinkin persjalkaiselta dt:ltä

  Tampere teki ihan oikein purkaessaan jenkkien sopimukset. QB hajosi ja kaksi muuta perseilivät jotain mikä rikkoo seuran arvoja. Mikäli tämä ei osoita suoraselkäisyyttä niin mikä sitten? Stara on stara mutta jos perseilee niin kenkää tulee, Ihan oikein!
  Päävalmentaja saa nyt tehdä palkkansa eteen oikein urakalla töitä etsiessään uudet kaverit ja uskon että jenkki valmentaja kyllä löytää korvaavat pelaajat.

  Jännä nähdä miten loppukausi Tampereella menee. Vastoinkäymiset joko yhdistää tai repii joukkueen kappaleiksi Toivon sydämeni pohjasta että saints näyttää mitä on suomalainen sisu ja puristaa vielä muutaman voiton.
  -mies Vantaalta

  Ps. Olihan Seinäjoki menossa kovaa vauhtia divariin ja nyt puhutaan vaahteramalja tason joukkueena. Suomessa voimatasot vaihtelevat joka vuosi

 • Tartun tuohon kommenttiin Crocoista. Crocot olisi mennyt divariin jos Trojans ei olisi romahtanut. Crocot ei sreviytyneet tuosta omin voimin. Divrista kyllä sitten ponnistaa liigaan hyviä joukkueita kuten on totuttu viime vuosina näkemään.

 • ”Honkosella muutama suomenmestaruus, Euroopan mestaruus sekä 10v liiga kokemus.
  Minkkisellä viime pelissä 0+4 taklausta sekä yksi blokattu heitto. Ei huonosti niinkin persjalkaiselta dt:ltä”

  Sehän tässä murheellisinta onkin että treenaamatta saavutetaan niitä suomenmestaruuksia ihan vaan vaihtamalla joukkuetta. Ja case Minkkinen, jos QB heittelee sidewindereitä ja siellä sattuu joku lihapulla seisomaan heittolinjalla ei tee siitä vielä hyvää suoritusta. Lisäksi taklaukset mitkä on merkittynä 0+ jälkeen, tarkoittaa että sinne kasaan on kaaduttu myöhässä ja tilastoijat antaa sen puolikkaan sille joka sieltä ensimmäisenä nousee ylös kädet pystyssä että ehtivät asiat naputtelemaan koneelle ennen seuraavaa downia.

 • Onko sulla kaikki ihan hyvin?
  Ahdistusta voidaan kyllä hoitaa.
  Onneksi liigassa on sun kaltaisia atleetteja.

 • Onko joku olettamus että kaikki täällä kirjoittavat ovat jotain liigassa pelaavia atleetteja? Vai onko se joku edellytys että täällä saa kirjoittaa. Penkki 200 ja kyykky 300 niin se tuo lisää uskottavuutta kuten Vaasan keisarilla?

 • Jos noin vahvasti dissaa muita pelaajia taitaa itse olla aikamoinen urheilija

 • Vaasan keisarin uskottavuus?….Tarkoitus oli laittaa seura kuntoon -> uudet toimijat johtoon ->itse poistua takavasemmalle….Miten kävi?…Ei uusia toimijoita johdossa->Hall of Fame romukoppaan->itse kentälle kun ei pelaajatkaan riitä….Miten meni noin omasta mielestä?…Toki kyykky voi olla 300kg ja penkki 200kg…edelleen…

 • Tsiisus kuinka väsynyttä jengiä täällä oikein on. Hyvät jussit vaan ja viimein sammuttaa valot.

 • Seppo

 • Onhan se hienoa lukea täältä kuinka huippupelaajille on tarjottu mahdollisuutta pelata vain amatöörien vapaaehtoisten järjestämissä organisaatioissa. Jos te valittavat ressukat jotka treenaaa viisi-kuusi kertaa viikossa ja kuvittelevet olevansa ammattilaissopimukse arvoisia, tajusisitte että nuo vitun amatöörit jotka teidänkin seuraa pyörittää tekevät paljon enemmän joukkueen eteen töitä kuin te ………………!

 • Mahtaako Saints saada ees rosteria kasaan. Viime pelissä joku 25 pelaajaa ja siitä nyt kaikki ulkkarit pois ni ei varmaa 20 saa paikalle. Saako sakkoa vajaasta rosterista?

 • Koskettavaa huomata kuinka täällä on laadukasta pohdiskelua torstain ottelusta. Eiköhän molemmat joukkueet ilmesty paikalle ihan sopivalla määrällä pelaajia.

  Iso mielenkiinto kohdistuukin siihen, ilmoittaako Royals taas katsojamäärän passelisti yläkanttiin ja kuinka Seppo pärjää Royalsin linjassa.

 • Koskettavaa huomata että täällä ollaan muiden kirjoituksista huolissaan.

  Ja.

  – Vaasassa tulee vähintäin se 1500 katsojaa + 500 pomppulinnailemaan.

  – Seppo pelaa kuulemma RB paikalla.

 • Tässä mielummin koko juttu: https://tamperesaints.fi/saints-matkaa-kohtaamaan-kuninkaan-miehet-uusin-ilmein/

  QB ja DB vaikuttaa ainakin paperilla päteviltä pelaajilta. Ykköstä seuraavat kertokaa millainen peluri Munchie on?

 • Jenkki RB Tampereelle koska, Lehtosen veljekset ja Jaakonsaari ! Brilliant !

 • 1 quuppa ja 2 rissua/takakentän miestä, missä RB?

 • http://www.thegridironcrew.com/nfl-draft-2017-prospect-cj-okpalobi/ Name: CJ Okpalobi
  College: Nicholls State
  Position: Running Back

 • Vaasan kokoonpanosta puuttuu myös Davis. Mitäs sille kävi?

 • Se pistettiin kotiin yhen toisen pelaajan kanssa

 • Kovat tilastot Roberts ainakin saanut aikaan 1. Divarissa. Ylivoimainen ykkönen kiinniotoissa, melkein puolet enemmän koppeja kuin mm. Cedrickillä. Sitä tosin selittää tietysti se että rojolla oli paljon enemmän pelaajia kelle jakaa palloa kuin nesillä ja kotkalla.
  Mutta hyvältä vaikuttaa tilastot ihan jenkeistäkin. Itseäni askarruttaa se että ilmeisesti pelinrakentaja ei ole pelannut muutamiin vuosiin tai ainakaan ei osunut silmään googlella. Eli kestänee hetki päästä ns. vauhtiin. Kolmas jenkki vaikuttaa monipuoliselta wr/db/rb onnistunee. Mutta tuskin tarvetta laittas rb:ksi

 • Vaasassa osataan hyvin asioiden peitteleminen. Huhujen mukaan kyseiset kotiin lähetetyt pelaajat ovat pahoinpidelleet miehen sairaalaan baarin jälkeen. Hyvin on Seppo myynyt kaupungin hiljaiseksi.

 • Ihan paskapuhetta ja panettelua

  t: paikalla ollut

 • Jos kerran olit paikalla, kertoisitko mitä kyseisen baari-illan aikana tapahtui?

 • …ei käy baareissa….

 • toivottavasti noita urheilijoita eksyis tähänkin lajiin.

 • näyttäis olevan veikauksen tulosveto kohteena.. Saako eilen maahan saapuneet Tampereen jenkit pistettäkään vs. Royals vai oisko rohkea 0 tampereelle ja sitten paukuttaisi useamman tuloksen royalsille sinne 30 tienoille..

 • Ei näytä olevan merkittynä aloittavaan kokoonpanoon, joten ei taida olla vielä lupaa pelata. Nuorempi Lehtonen merkitty kuupaksi ja Aspinen bäkiksi eli varmasti aika juoksupainotteista peliä taas luvassa.

 • Kaikilla uusilla jenkeillä on peliluvat, eli eiköhän heitä näy kentälläkin….

 • Veikkaan, että nuo kokoonpanot piti lähettää ennen kuin jenkit oli vielä maassa, ja halusivat vaan pelata varman päälle. Saintsin rosteri näyttää muuten ihan hyvälle, joten en ihmettelisi, vaikka tästä tulisikin kunnon vääntö. Jännä nähdä miten molempien heittopelit sujuu.

 • No ei tuo puolustus kyllä hyvältä näytä..

 • Tuomarit pelkää Seppoa?

 • Siltä näyttää. Saints voitti pelaajaruletissaan!

 • Ei jum*lauta, kolmas fumble ja kaikki Vaasan pussiin.

 • 1. Selkään blokkaaminen Saintsin avausmaalissa? 2. Tässä on ollut pari epäselvää fumblea ja yksi päivänselvä väärintuomittu fumble (yhtään ei ole tuomittu menetetyiksi)…

 • Kyllä tuomarit nyt höllii kotijoukkuetta, harmittaa Tampereen puolesta. Toivottavasti nuo selvät tuomarivirheet ei ratkaise koko ottelua.

 • Nyt on hiukan huonopäivä tuomareilla. 3 fumblea mitä Tampere peittänyt on jäänyt Vaasalle. Ei ole mahdollista vetää noin vihkoon.

 • Onkos Seppo vielä liiton hallituksessa kun dumarit näyttäis puhaltavan kaikki epäselvät tilanteet niiden eduksi?

 • Millä toi 130cm pitkä naistuimari voi tuomita liigassa, nyt puhutaan jo ottelun ratkaisemisesta.

 • Ihan jäätävää, Tampere menettänyt 3 kpl pallon peittämis palloja. Uusi Qb näyttää pelimieheltä, toivottavasti löytyy targetteja kaverille.

 • Kuuppa heittää 5 jaardia alakentällä olevaa linjaniestä selkään, ei rangaistusta.

 • Menikö lähetys poikki vai hajosiko mun telkkari?

 • Miksi Royalsilla saa olla vaihtoaitiossaan videokamera. Eikös niiden laitteiden käyttäminen siellä 25 jaardin sisäpuolelle pitäisi olla kiellettyä?

 • Ryöstettiin tänään

 • No, ei ryöstetty. Royal kuitenkin joukkue mitä teki ja pelasi game play mukaan. Mutta treen uusi QB positiivinen.

 • Roberts oli loistava. Tällä paletilla olisi pitänyt lähtä kauden alusta.

 • Saintsin päävalmentajan aivoitukset on laittanut aiemminkin mietittyttämään. Onko mies tosissaan valmentamassa vai onko suomessa oloon joku muu syy?

 • Hei kamoon! Kaveri on kuitenkin sentään jenkki! Eikö se riitä? Hä?!

 • Ilmeisesti onsidea ei löytyny työkalupakista, samaten ihmetytti kuinka 3.s tai 4.s ja kymmenen tilanteessa playaction uppoaa noin täydellisesti, kuuppa sai tallustella ihan rauhassa takakentällä.

 • Videokuvaaja saa olla joukkueen alueella sääntöjen mukaan:

  Joukkueen videokuvaaja saa olla joukkueen alueella yhtenä 25:stä akkreditoiduista joukkueen jäsenestä.

  Muuten tuomareilta kyllä muutama hyvin huono tuomio! Toki koskee vain paria tuomaria seitsemästä mutta ne pystyy pilaamaan koko homman!!

 • Sipi vi**uuun tuolta liigapeleistä!!!
  Tai oikeestaan kaikista.

 • En nyt varsinaisesti nähnyt kyllä päätuomarin tekevän noita virheitä, kyllä ne oli pari muuta tuomaria jotka ne päätökset teki

 • Pakko sanoa että näin television välityksellä erityisesti nuori poika Aaltonen aputuomarin paikalla veti niin vihkoon tämän pelin kun olla ja voi. Risuja kyllä muillekin raitapaidoille ja divarista vaikka vauhtia koko porukalle ennen kun tulevat takaisin liigaan.

 • Jos nuo laitetaan pois niin ketä tilalle? Veikkaan että kilpailua tai valinnanvaraa ei kauheasti ole.

 • ”Jos nuo laitetaan pois niin ketä tilalle? Veikkaan että kilpailua tai valinnanvaraa ei kauheasti ole.”

  Sillehän voisi jotain tehdä, mutta samalla tavalla kun liittohallituksessa AJEK:ssa on samat muumiot vuodesta toiseen jotka eivät halua kilpailuttaa itseään pihalle noista hommista. Sisäsiittoinen porukka joka on saanut vuosikausia pilata lajia.

 • Ei tosiaan ollut paras peli tuomareilta mutta en nyt näe syytä koko ryhmää lynkata. Ne huonot fumble päätökset kohdistui toiselle sivurajalle, muuten ei ole kukaan mitään perusteluja antanut, lähinnä vain tyhjää huutelua!

  Kun tuo ohitetaan niin saints näytti piristymisen merkkejä ja uudet vahvistukset vaikuttivat ihan pelimiehiltä! Odotan mielenkiinnolla tulevia pelejä.

 • Jos jotain positiivista väliin, niin tämä oli oikeastaan ensimmäinen ottelu tällä kaudella, kun tuomarit mokaili merkittävästi. Viime kaudella tuntui, että lähes joka toinen matsi ratkesi tuomarivirheisiin. Edelleenkin toivoisin, että siellä sivurajalla olisi tabletti tms. mistä tuomarit voisi Ruudun lähetyksestä katsoa tilanteet uudestaan ja hidastettuna. Ei tietenkään kaikkia tilanteita, mutta esim. haasto-menetelmällä.

 • Miten AJEK tähän liittyy ja ketkä muumiot??

 • Wasa Royals:n nuoret putsaa pöydän. Jos joku vielä ihmettelee, niin luvassa on kyllä lisää.

 • Miksi tuomareiks menee aina semmoset jota on tyyliin koulukiusattu tai on muuten niin munattomia, että on pakko tulla pätemään marginaali lajiin. Ja kyllähän se PT tekee viimeisen päätöksen ja voisi kyllä hieman opetella hommaansa lisää.

 • Näitä viestejä kun lukee niin en yhtään ihmettele miksi liigatuomarien paikalle tunkua. Tyypit saa nipin napin bensakulut taskuun arkipäivien retkistä ympäri Suomen ja matsien jälkeen joukko tuomarityöskentelyn rautaisia ammattilaisia kaataa saavitolkulla paskaa niskaan ja nimittelyt kaupan päälle. Toki päin honkia menee silloin tällöin raitapaidoilla mutta järki nyt ihmiset käteen.

 • Ei se päätuomari kyllä mitenkään tee viimeistä päätöstä, jos vaikka sivurajalla vastuussa oleva tuomari sanoo että heitto ei onnistunut tai tilanne ei ollut fumble niin ei päätuomari sille mitään voi kun katsoo ihan muita asioita. Ei päätuomari näe ympäri kenttää vaan joka tuomarilla on oma vastuunsa.

  Tuohon millaisia yleensä tuomarit jefussa ovat taustaltaan niin en voi ottaa kantaa. En osaa sanoa esimerkiksi heidän koulukokemuksistaan mitään.

 • Hienosti sanottu!!! Lisäksi näissä kommenteissa on hyvin harvoin mitään perusteluja, vain haukutaan kun tuntuu siltä! Ei ne pelaajatkaan onnistu joka yrityksellä, siellä on tiputettuja palloja, huonoja taklauksia yms, joskus tulee tuomareiltakin huonoja päätöksiä mutta näin se vain on. Suurimmaksi osaksi lajin tuomarit ainakin liigassa tuomitsevat hyvin!! Ja tosiaan pitää ottaa huomioon ettei heille juuri mitään tuosta makseta…

 • Haha, kuka näitä kommentteja täällä edes tosissaan lukee tai kirjoittaa!
  Tottakai porukka kirjoittaa tänne mitä vain, koska anonyymisti se on helppo tehdä. Tänne ei kannata tulla etsimään mitään järkevää keskustelua!

 • ”Miten AJEK tähän liittyy ja ketkä muumiot??”

  Menikö pahasti ihon alle?

 • AJEK on SAJLn jäsenyhdistys siinä missä muutkin seurat. Jokaisella tuomarilla pitää olla joku seura mihin kuulua. Osa kuuluu jefuseuroihin, mutta ne jotka eivät kuulu (syystä tai toisesta) kuuluvat AJEKiin ja sitä kautta SAJLään.
  Ihan nyt vaan tiedoksi jos ketään kiinnostaa. Tosin tällä palstalla taitaa oikean tiedon kertominen olla täysin turhaa, ns. helmiä s….

 • Kyllä oli huonoja pelaajia, hakemaan vauhtia divarista ennen liigaan paluuta. Ja miks noin huonoja pelaajia rahdataan tänne muualta, virheitä pelistä toiseen.
  Eikä nuo valmentajat ole sen parempia, taas ihan surkeita virheitä.
  Tänäkin vuonna kaikki ottelut on ratkennut pelaajien ja valmentajien tekemiin virheisiin.

 • Makkara oli hyvää!

 • Kaikki joiden mielestä tuomarityöskentely oli rapaa niin ei muuta kuin hommiin! Olen melko varma että läheisin jefuseuranne ottaa erittäin mielellään uusia tuomareita pienimuotoisen koulutuksen jälkeen toimintaansa mukaan ja saatte vähän taskurahaa siinä samalla. Lisäksi Suomen jefun tuomaroinnin taso nousee kohisten. Tämähän ratkesi oikein helposti.

 • Voi tätä itsesäälin määrää ja huonouden ihannointia.
  Onko joku oikeasti sitä mieltä ettei pelaajia arvostella samalla lailla kuin dumareita, ajatellaan tilanne et Miro heittäis ottelun ratkaisseen intterin tänään, luuletteko ettei arvostelijoita löydy?
  Siinä vaiheessa kun tuomari siirtyy liigatasolle, niin jokainen virhe näkyy hidastuksissa, tämä kannattaa ottaa huomioon ennenkuin sille tasolle lähtee ja  jos joku  arvostelee sun mokia niin ennemminkin niistä kannattaisi oppia kuin yrittää vaientaa keskustelu.

  Tuomareita ei varmasti ole liikaa, mutta ei ole pelaajiakaan ja ilman kumpaakaan lajia ei tule toimeen.
  Tuomarin korvaus on pieni joka hädin tuskin riittää bensoihin, pieninkin tuomarikorvaus on kuitenkin suurempi mitä 90% tän lajin pelaajista saa, suurin osa pelaajista maksaa saadakseen harrastaa.

 • Minä arvostelin huonoja fumble päätöksiä ja teen myös tuomarin hommia sen seuran alla mihin kuulun. Minusta tuomareiden haukkuminen on perseestä ja varsinkin se tyyli mitä täällä jotkut käyttää. Mutta olen sitä mieltä, että eilinen peli ”ratkesi” tuomareiden virheisiin. Tampere olisi saanut oikeilla päätöksillä saanut pallon kolme kertaa, joten ainakin heillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet kääntää peli itselleen.

  Tämän kauden matseista eilinen meni tuomareilta todella huonosti ja he sen varmasti itse myös nauhalta pääsevät toteamaan. Tuomareiden homma on kyllä välillä kurjaa, koska virheistä lynkataan ja jos menee ihan nappiin, niin kukaan ei sano mitään. Tsemppiä kaikille tuomareille tuleviin koitoksiin ja toivon kovasti että myös tuomarit katsoisivat jälkikäteen pelit nauhalta, niin siinä voisi jopa kehittyä.

 • AJEK on erotuomareita kouluttava yksikkö, joten niin tuomaroit kun opetetaan. Ihmettelen sitä paskojen tuomareiden ihannointia jotka vuodesta toiseen roikkuvat tuolla raitapaidassa pelkän statuksen takia.

  Alasarjoissa päätuomarit eivät osaa sääntöjä ja valmentajien pitää esimerkiksi välillä kertoa mikä jaaardimäärä ja mistä spotista se mitataan.

  Ja joo, olen ollut tuomarina eikä ollut mun juttu. Jätin sen pois kun ajattelin että tehkööt osaavammat mutta ei näköjään niin käynytkään.

 • SAJL kouluttaa tuomarit

 • Royalit ja Santsit pelaa viihdyttävän matsin, Tampere esittelee hel-vetin hyvänoloisen QB:n, pari hyvää jenkkiä ja näiden myötä ilmoittautuu pelaamaan voitosta tällä kaudella. Tolla QB:lla peli näytti ihan oikealta jennifudikselta, vielä kun saavat treenitoistoja alle niin se voittokin voi tulla. Lisäksi Waasa toi tietoisuuteen osaavia junnuja, jotka tekivät näyttäviä pelejä, eläköön tulevaisuus!

  Ja mistä palstan aisantuntiat länkyttää? No tuomareista, jotkut ovat ihan saaneet useammankin lauseen kasattua ja pari jopa ilman suurempia kijroitusvihreitä. Vitu hurraa. Eihän se hyvin mennyt dumareilta, mutta muuttaako se asiaa mitä useampi huutaa? Mitä kovemmin huutaa, sitä oikeammassa on? No ei.

  Hattu päästä Vaasan junnuille (Suosteelta myös vakuuttavia juoksuja) ja Tampereelle uskottavuuden palauttamisesta.

 • .. että Ratinassa ei nähdä Saintseja, ei ehkä sijaintia vähän tukevaa Krokotiililaumaakaan, vaan kaksi Helsinkiläistä tai toista vastaan Savolainen poppoo. Ja milläs houkuttelet satunnaisen sporttifanin kun edellisellä viikolla Huuhkajat tappelee samassa paikassa kisapaikasta Kreikkaa ja Italiaa vastaan..? Tiedottaja kun vielä tippui porukasta pois niin kakki yli tuhat maksavaa katsojaa on positiivinen yllätys.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *