Royals – Northern Lights

Viimeksi muokattu 26.6.2014 23:40 5

(2-0)

45

(2-1)

03
1 2  
13 32 45
3 0 3

29.6.2014 klo 14:00 Vaasa

Kaari

Royals odotetun vahva kotiavauksessaan

Tuomo Tomperi 30. kesäkuuta 2014 23:41

Sarjanousija Wasa Royals on ottanut paikkansa ykkösen kärjessä kahdella komealla voitollaan. Sunnuntaina kaatui Oulu Northern Lights 45-3.

Lue lisää

Kommentoi

  • Royalsin ja NL:n välistä matsia on ennakoitu isäntäjoukkueen sivuilla. Kyseessähän on Royalsin ensimmäinen kotiottelu tällä kaudella, joten siinäkin mielessä hyvä ja mielenkiintoinen tapahtuma varmasti tulossa.

    Mutta ”Haastaja kohtaa kotonaan sarjakärjen”? Jos tässä on nyt siitä kuuluisasta viitasta kyse, niin se sopii meidän oululaisten mielestä kyllä kuninkaan miehille huomattavasti paremmin…

  • Pikkasen yli 800 silmäparia yleisössä, huolimatta sateesta joka kentän laidalla jossain välissä tuntui jo rankalta.. Hieno yleisömäärä kotiavaukseen. Eikä puoliajallakaan kovinkaan moni lähtenyt pois, peukut siitä katsojille.

    Parin viikon päästä tonni rikki, kun Saints karauttaa Vaasaan.

  • Varmaan Tuomo tituleeraus tuli siitä, että olitte sarjakärkenä…

  • Onhan toi Vaasan harrastama mediapolitiikka tosiaan aika erikoista ja jopa hupaisaa. Ollaan joka ottelussa altavastaajana ja haastajana liikenteessä vaikka aivan varmasti tiedetään tilanteen olevan täysin päinvastainen. Jossain vaiheessa vaan toi oman toiminnan aliarvoiminen ja vähättely menee vastustajan halventamisen piikkiin. Just sayin’….

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *