Royals – Crocodiles

Viimeksi muokattu 21.4.2018 14:08 27

(1-2)

25

(0-2)

07
1 2  
6 19 25
0 7 7

26.5.2018 klo 15:30 Vaasa

Kaari

Royasille kauden avausvoitto Botnia Bowlissa

Tuomo Tomperi 29. toukokuuta 2018 20:24

Wasa Royals nappasi kauden ensimmäisen voittonsa selkein lukemin. Crocodilesin kauden avauspisteistä vastasi jenkkibäkki Christian Powell erinomaisella yksilösuorituksella.

Lue lisää

Kommentoi

 • Ikävä kyllä taitaa kääntyä Vaasan suuntaan tää peli. Sen verran onnetonta oli Crocojen tekeminen, että tuskinpa tässä ajassa on kovin ihmeellisiä korjausliikkeitä pystytty tekemään. Crocojen sauma on siinä, että juoksu uppoaisi heti alusta asti.

 • Joukkueden materiaali on aika tasoissa. Kieltämättä Powell ja Brooks ovat hieman Vaasan importteja paremmat, joten se kumman puolustus pelaa paremmin kokonaisuutena voittaa. Veikkaus crocojen voitolle

 • Samaa mieltä @Jännitystä että Botnia Bowlin vie se joukkue joka on saanut puolustuksensa paremmin kuntoon. Crocot olivat aika hukassa Pyynikillä peittojen kanssa ja huono taklaaminen täydensi puolustuksen huonoa yleiskuvaa. Royals puolustus nosti tasoa toiseen peliin joten heillä lienee pieni etu kolmannessa pelissään. Jenkkikeskushyökkääjien suorittaminen ratkaisee kumman hyökkäys saa enemmän tuhoa aikaa.

 • Jos ei voita. Eroaako?
  Paineet on kyllä Royals leirissä kovat.
  Crocojen peli oli niin umpisurkeaa Tampereella, että nyt nähdään saako valmentaja pojat valmiiksi Vaasaa vastaan.

 • hieno veto pelata hallissa tällä säällä.

 • Miks mussuttaa asioista mille ei voi mitään?

 • Khalifa ei vissiin pelaa, saa nähdä miten vaikuttaa.

 • Crocojen hyökkäyksen linja loistaa poissaolollaan

 • Olihan melkoinen holding royalsin ekassa maalissa.

 • Onkohan Khalifalla ginesviikonloppu? Taitaa olla paraikaa armeijassa.

 • Äskeinen siis nimimerkille Hmm.

 • Jenkkibäkille pallo 4 kertaa ekalla jaksolla, smarttia pelaamista.

 • Toivottavasti Crocodiles ei yritä pelata enää yhtään peliä tuolla pelinrakentajalla.

 • Onko myös nämä juoksupelit missä miehet heti silmillä myös pelinrakentajan syytä?

 • On

 • Aa aivan. Crocot kyllä teki suuren virheen kun ei kiinnittänyt Manzielia vielä kun oli vapailla markkinoilla!

 • Crocojen DBt taas taklaustilastojen kärjessä. Juoksu avg. 6,6yds vaasalla. Hyvää juoksupuolustamista.

 • Olipahan taas aikamoista jöötiä tämä ottelu. Kilpaili laadukkuudessa tasaveroisesti ringeten ykkösdivisioonan putoamiskamppailun kanssa. Jaa, kyllä se ringettematsi taisi olla hiukan tasokkaampi. Crocodilesin hyökkäys on aivan kassalla. Yritin keksiä yhtä yksittäistä syytä tälle, mutta se oli mahdotonta, sillä melkein kaikki on nyt Seinäjoen hyökkäyksessä poskellaan. Linja ei pidä, pelinrakentaja ei saa heittoja perille ja silloin, kun saa, niitä ei saada kiinni. Joko tämä QB on totaalinen turisti tai sitten hän yrittää sinnikkäästi heittää ajoituskuvioihin, vaikka Suomessa pitää luottaa ainoastaan omiin silmiin. Ainoat pisteet tulivat yhden pelaajan ilmiömäisen taitavasta ja myös onnekkaasta suorituksesta. Puolustus sentään toimi nyt hiukan paremmin kuin Tampereella, mutta narukäsitaklauksia oli taas aivan liikaa. Royalsin peli sentään näytti amerikkalaiselta jalkapallolta, mutta vahvasti näyttää siltä, että tänään nähtiin liigan kaksi jumbojoukkuetta nuhjaamassa.

 • meni tämä kausi. Ja ensi kausi on niin **tun kaukana.

 • Huhut kertoo että lakeuksille on tulossa lisää importtia lähi aikoina. Hyvä niin sillä tarvetta on. Odotellaan nyt että euroopan sarjat päättyy ensin.

 • Ai että hyvä niin?Sanoisin että n.30 äijää tarvis eli koko jengi!

 • Jaa, että lisää importteja. Mikä järki siinäkin taas on? Roudataan ulkomailta pelaajia pelaamaan suomalaisten puolesta. Kyse on vähän samasta kuin jos maksaisin jonkun ulkopuolisen hoitamaan makuuhuonehommat puolestani, mutta leuhkisin sitten ylpeänä, että tein muuten muijan tosi tyytyväiseksi. Yleisöllä ei ole mitään sidettä näihin tuontipelaajiin. He maksavat vain päästäkseen hurraamaan univormuille. Oman kylän pojat seisovat tahrattomissa peliasuissa parhailla paikoilla katsomassa tätä arvotonta näytelmää.

 • Olihan siellä Vaasassa niitä oman kylän poikiakin kentällä. Ja se kyllä näkyi, luokatonta taklaamista. Kyllä joukkuetta kehitetään kokonaisuutena, eikä omankylän pojat edellä. Katsokaa vaikka vaasaa, siellä on enemppi muualta tulleita kuin omia poikia, ja silti menenstystä tuli tuossa pelissä. Crocoissa on yli 20 pelaajaa omia kasvatteja( greenzonen mukaan) ja silti huudetaan ettei niitä ole.

 • Pointtini oli lähinnä se, että mikä on urheiluseuran idea, jos siellä pelaavat muut kuin toiminta-alueen omat pelaajat? Jos on pienellä tai keskisuurella paikkakunnalla toimiva seura, jossa jäsen- ja kausimaksut maksavat paikalliset harrastajat, mutta kentällä pelaavat jostain päin Eurooppaa haalitut ulkomaalaispelaajat, niin kysyn vain, että kuka tästä touhusta saa jotain? Katsojat eivät tunne pelaajia, joten he kannustavat vain seuran nimeä ja univormua. Pelaajat, jotka eivät pääse kentälle, voivat ylpeillä sillä, että heidän seuransa voitti, vaikka itse eivät olleet siinä missään roolissa. Ulkomaalaispelaajat ovat seuraavalla kaudella taas jossain muussa joukkueessa voittamassa otteluita eriväriselle univormulle. Kysymykseni saattaa vaikuttaa oudolta, koska kaikki seurat tuntuvat toimivan näin ainakin ylemmillä sarjatasoilla. Ehkä olisi kuitenkin syytä miettiä vähän näitä asioita. Seurojen arvoissa ja visioissa mainitaan usein se, että halutaan tarjota paikallisille nuorille mahdollisuus toteuttaa potentiaaliaan ja nousta urheilijana mahdollisimman korkealle tasolle ynnä muuta diibadaabaa. Näinhän sen pitäisi mennä, että satsaamalla pelaajien kehitykseen, tulee myös menestystä, mutta näin se ei monessakaan seurassa ole. Tämä ei ole mikään provokatiivinen kysymys, johon pitäisi vastata toivottamalla kysyjä hornan tuuttiin, vaan ihan aito ihmetyksen aihe ja jos jollain on hyvä vastaus, niin lukisin sen mielelläni.

 • Niin pitkään kun eräällä nimeltä mainitsemattomalla helsinkiläisellä vaahteraliigaseuralla löytyy kirstusta tuoda bussilastillinen ulkkiksia pelailemaan kesäksi aurinkoiseen Helsinkiin, sääntöihin ei tarvita muutoksia.

  Katsellaan sitten uudestaan kun voimatasapainot alkavat muuttumaan niin ruvetaan rukkaamaan sääntöjä ”yksimielisellä päätöksellä.”

 • Roostersin viiden importin kuskaamiseen. Vaahteraliigarosterista löytyy jopa enemmän omia junnujakin kuin importteja. Tosin pääasiahan tais olla Roostersin mollaaminen, tosiasioilla ei kai niin väliä silloin.

 • Crokoilta katosi kokkarista kaksi importtia, joten varmaan aika luonnollista et vahvistuksia tarvitaan.
  suomen mestaruus voitettiin viime vuonna 10 llä. importilla.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *