Royals – Crocodiles

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:12 44

(2-0)

40

(0-2)

08
1 2  
6 32 40
8 0 8

22.5.2017 klo 18:30 Vaasa

Kaari

Royalsille historiallinen voitto hallissa

Gridiron Staff 23. toukokuuta 2017 21:02

Wasa Royalsin kone yski ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla kotijoukkue jyräsi haastajana otteluun tulleen Seinäjoki Crocodilesin selkein lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Ja tästä tulee matsi jota ei heti unohdeta. Seppo on kuulemani mukaan rakentanut Botniahalliin katsomot lähelle ja jyrkästi. Lisäksi melu nousee tuossa hallissa hyvinkin nopeasti. Mikäli Valaistus vaan riittää TV lähetystä varten tulee tunnelma olemaan jotain mitä ei olla ennen nähty. Vaasassa parhaimmillaan on se 2000 katosojaa, ja nyt kauden avauksessa on oma rakas rival seinäjoki + yleisö pääsee lähtemään matsiin ennakkosuosikkina. Seinäjoealta on senverran lyhyt matka että sieltäkin tullaan varmasti busseilla kannustamaan.

  Huikea matsi tulossa, hemmetti kun työt häiritsee vapaa-aikaa niin ei vaan ole järkevää tuonne mennä. Juhannuksen jälkeen ei häiritse vasta kuin syksyllä. :D

 • Melekoisen Mörkön onnistui Crocodiles värväämään tähän peliin. Aika vakuuttava videoesittely kaverista:

  https://www.europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=58082

 • Ainakin ton profiilin mukaan Viennaan menossa?

 • Aivan kaveri näyttäs olevan kokoonpanossa. Anteeksi tuosta

 • Jännä nähdä miten pärjää Vaahteraliigassa. Tänä vuonna ei ainakaan erityisen kovaa ole mennyt Itävallassa, ”N’twa Feli” ja ”Ntwa Felix” yhteenlasketut statsit: 5 peliä, 2,5 taklausta ja yksi TFL 0,5yards

  http://football-austria.com/home/aflplayerstats.html

 • Ou jea! tästä tulee matsi!!!!

 • Crocot siirtyy johtoon 0-8 ensimmäisen neljänneksen lopussa. Yllättävän hyvää peliä Crocoilta.

 • Joo, krokot on kyllä hyvä tälläkin kaudella ja varma playoff joukkue ;)
  Vaasa virheilee aivan järkyttävän paljon… ei oo yhtään nopeeta juoksua hyökkäksessä lähtenyt, eli ei pelata omilla aseilla. Puolustuksessa isot miehet jatkuvasti blokeissa eli krokojen OL hoitaa. Vaasalla on heikko britti DB …. sotilaire aivan jäässä. 1Q:ssa

  noh nyt vissiin lähtee Vaasan eka hyvä draivi

 • 6-8 puoliaikatilanne. Paljo lippuja ja saas nähä miten paljo vaikuttaa Crocojen peliin jenkkitakamiehen loukkaantuminen? Sottilare pistänyt pari intteriä ja ei Crocojenkaan qb oikein vakuuta…

 • Voihan Sotilaire, onpas varmaan hänen elämänsä ehkä vaikein peli. Kaikki menee munilleen, toki onhan tuossa jo maali heitetty mutta 2 interiä ja 2 melkein interiä huonoilla heittopäätöksillä. pari kertaa tippunut pallo snäpissä… öö olisko väärin laittaa Juuso Saikko kehiin :D

 • Olisi se väärin…

 • Onneton on tuo Crocojen QB.

 • Täytyypä tähän nyt pelin ratkettua sanoa, että valmennus on seinäjoella parempi: Koska. Olen nähnyt Vaasan aloittavilta puolustuksenlinjamiehiltä pystyyn nousemista ja käytännössä taklaustaidottomuutta. huonoa perusasioiden tekemistä siis ihan ei rookie starttereilta. Hämmentävää että tälläisiä ei opeteta, ns. ensimmäiset asiat. On siis epätasainen tuo Vaasa eli ei lainkaan niin varmalla tasolla osaaminen, tuon täytyy olla valmennusperäistä. Kuvittelisi että tuon tason joukkueessa saataisiin talvikaudella alkeet opetettua mut ei vissiin tarvii. :) pärjää näinkin.

 • Harvinaisen tyhmä kommentti

 • Kuka Seinäjokea valmentaa. Olen nähnyt Crocojen aloittavilta puolustuksenlinjamiehiltä pystyyn nousemista ja käytännössä taklaustaidottomuutta, Aygirve juoksi 10 metriä leveää tyhjää väylää maaliin. Crocot lähellä divaripaikkaa.

 • Crocot parantaneet tekemistään, kuhan olisivat jaksaneet koko pelin jatkaa samalla tavalla. Royalsilla taitaa tulla pitkäpäivä ensi maanantaina.

 • Mind over matter! ´Kyllä oli molemmilla valtava ero ylä- ja alamäessä. Se vain osoitti, että pelit ratkaistaan mentaalipuolella. Crokot oli myös valmistautunut paremmin ja osoitti, ettei ole mikään heitopussi. Royals taas sai hyvän oppitunnin siitä, ettei kaikki ole vielä valmista. Miten sitten käy seuraavissa matseissa: Huskies – Crokot ja Roosters – Royals? Kotijoukkueet ovat varmasti ennakkosuosikkeja, mutten kyllä riskeeraisi koko omaisuutta tulosten veikkauksessa. Varsinkin Roo – Roy kertoo paljon tämän kauden ennakkosuosikista, mutta sekin vasta pelin jälkeen.

 • … vielä kauan että Pohjanmaalle saadaan mestaruus. Ei ainakaan tänä vuonna.

 • aika selkeä ero tuli sitten.

 • Hieno halli ja puitteet, ainoo ruma juttu oli se pesäpallokentän kuva.
  muuten näyttävästi koristeltu halli, olikohan kuinka paljon katsojia?

 • Rumat oli lukemat ja totaalinen sukellus tapahtui kolmannella neljänneksellä. Crocojen hyökkäys ei kyllä toimi ollenkaan. Qb pitäis laittaa takas koneeseen ja vähä äkkiä. Värisen Jaska on ainut joka saa jotain aikaiseksi. Puolustus pelaa ajoittain erittäin hyvinkin, mutta sitten tulee isoja oho-tilanteita. Dijon Washingtonin loukkaantuminen kyllä näkyi puoliajan jälkeen. Pakko kuitenkin nostaa hattua nuorille cornereille Havulehdolle & Kalevalle. On jätkät joutuneet kovaan testiin kahdessa ekassa pelissä kun vastassa mm. Luster, Thomas, Long ja Cutlan. Toki kovia jätkiä on seuraavassakin pelissä (Lester & Runner). Joka tapauksessa oppirahat on joskus maksettava ja itse uskon, että näistä kahdesta kaverista on paljonkin iloa Crocoille tulevina vuosina. Pakko myös mainita, että Crocojen vahvistukset eivät ole samaa tasoa mitä muutama edellisenä kautena.

 • 950 katsojaa

 • Marianne K. mainosti Ruudun alkupuheissa, että odotetaan enemmän jengiä, ku Vaahteramaljaan. Tosin se ei valitettavasti olis edes mikään ameriikan temppu.

  950 sierainparia kauden avaukseen on vertailukelponen suoritus!

 • Kai sä ymmärrät että jos tavoteltiin noin kolmea tuhatta ihmistä niin budjettiin leikattiin juuri noin 20000€ lovi..

 • Hieno tapahtuma, hyvät järjestelyt. Halli jefutapahtuman paikkana yllätti positiivisesti ja meteli oli mahtavaa. Ja olihan se jännä pelikin juuri siksi kun ensimmäinen puoliaika oli melkoista räpellystä molemmilta joukkueiltä, sai nimittäin jännittää muuttuuko peli yhtään paremmaksi kummallakaan vai jatkuuko sekoilu. Onneksi puoliajalla oli maaginen vaikutus.

 • Kai sä ymmärrät että jos tavoiteltiin noin kolmea tuhatta ihmistä niin budjettiin ei todellakaan lasketa sen maksimitoivemäärän mukaan, vaan jonkun huomattavasti realistisemman numeron mukaan.

 • 1.Roosters
  2.Royals
  3.Butchers
  4.Crocodiles
  5.Huskies
  6.Trojans
  7.Saints

 • Ketä palkittiin vierasjoukkueesta?
  Hienon näköinen tapahtuma.
  Hiukan häiritsi maalialueen takan oleva pelialue ja touhu siellä kesken pelin.

 • Mielenkiintoista nähdä, mikä on katsojakeskiarvo tällä kaudella. Alkukauden kaikki matsit telkkarista katsoneena – kyllä – olen pannut merkille, että katsomot ammottavat tyhjyyttään joka pelissä. 19,90e /kk versus 15e/peli panee tosiaan valitsemaan mihin matsiin menen.
  Syynä tietysti se, että en ole minkään joukkueen fanaattinen kannattaja vaan innostunut lajiaktiivi noin muuten.
  Minunlaiselleni katsojalle televisiointi joka pelistä on parasta, mitä voi kuvitella (saan koko liigan olohuoneeseeni), mutta on varmasti kurjaa pelata tyhjille katsomoille.
  No, joku viisas tehnee analyysit kauden päättyessä, että mikä oli vaikutus.

  Itse pelistä kommenttina: Royals oli alkuun kyllä todella haparoiva ja itsekin olin ekan neljänneksen jälkeen monttu aika, että wtf. Mutta kun juna lähti kulkemaan niin olihan se kova. Yksityiskohdista viis, ratkaisevaa on tulos taululla. Onnea Royals. Olkaa ystävällisiä ja voittakaa malja pois ylimielisiltä kukoilta. En toivo mitään hartaammin tältä kaudelta.

 • Mistä tuo 3000 on revitty? 1500-2000 oli kai virallinen tavoite. Siihen nähden yleisömäärä oli lievä pettymys. Tapahtuma kuitenkin oli loistava ja varsin hyvää peeärrää lajille.

  Itse pelistä: Royalsin lataus oli kyllä mennyt täysin pieleen ja taisi Crocojen vahva alku hieman yllättää. Toisen puoliajan alussa kuitenkin aisti heti, että nyt on toinen ääni kellossa ja tasoero oli lopulta melko selvä.

  Itse nostaisin ottelun hahmoksi konkari Cekenin. Johtaja isolla J:llä silloin kun joukkue sitä kaipasi. Oli kolmannella neljänneksellä lähes kaikessa mukana ja sai muut nostamaan tasoaan. Kirsikkana kakun päälle vielä tuo fumblen peittäminen jonka seurauksena kotijoukkue karkasi lopullisesti.

 • Tämä oli siinä mielessä hyvä oppitunti Royalsille, että Crocot toivat esiin sekä hyökkäys- että puolustussysteemin heikkoudet, jotka sitten korjattiin erinomaisesti. On varmaa, että Roosters miettii samaa ja siksi tuo harjoitus tuli hyvään aikaan. Ekalla puoliskolla Crokojen linjamiehet blokkasivat hyvin Youngia ja se toimi hetken. Mielenkiintoista nähdä, millaisia ansoja Roosters virittää Youngille.

  Järjestelyt näyttivät hienoilta telkkaristakin katsottuna. En tiedä säästä eilen Vaasassa, mutta tässä tapauksessa hyvä sää voi hyvin vähentää katsojia. Arki-ilta myös varsinkin, kun kyse on perhetapahtumasta. Joka tapauksessa muut saavat kadehtia noita lukuja ja aivan varmasti Seppo tekee koko ajan havaintoja tulevaisuutta ajatellen.

 • Jos paikkoja on halliin rakennettu vajaa 2000, niin ei voi tavoite olla 3000 katsojaa.

  Ottelun pelaaminen hallissa oli hyvä ratkaisu, sillä tunnelma oli erinomainen ja meteli ehkä kuului hyvin myös telkkariin. Lisäksi tänään kun ajelin Kaarlen Kentän ohi, niin sillä nurmella ei olisi saanut pelata lainkaan, kun kevät on myös Vaasassa jonkin verran myöhässä.

 • ”Onnea Royals. Olkaa ystävällisiä ja voittakaa malja pois ylimielisiltä kukoilta. En toivo mitään hartaammin tältä kaudelta.”
  eiköhän liigahistorian ylimielisin seura löydy vaasasta.

 • En nyt ole varsinaisesti havainnut yhdenkään seuran olevan erityisen ylimielinen… Kerrotteko miten tämä Roosterssin ja Royalsin ylimielisyys näkyy?

 • Royals ei ole ylimielinen. Käsittääkseni Royals on seurana puhunut paljon, ja pitänyt aina sanansa, sekä kentällä että sen ulkopuolella.

  Eri asia olisi uhota ja sitten flopata. Sitähän on nähty paljon, mutta Royals ei tähän ole lähtenyt.

 • Näinhän se menee Suomessa että toisen menestys saa toisen rehellisen kateelliseksi. Tuolloin on helpompi syyttää toista ahneeksi/ylimieliseksi/ylpeäksi jne. sen sijaan että tunnustaisi oman kateuden toisen menestystä kohtaan. Tämä pätee suomalaisessa politiikassa mutta myös urheiluelämässä. Tällä palstalla kateus ilmenee esim Royalsin katsojamäärien vähättelynä taikka Roostersin euro-menestyksen dissaamisena.

  Suomalainen jefu kehittyy ja kasvaa menestyvien ja monipuolisesti toiminnan kehittämiseen panostavien seurojen johdolla. Roosters, Royals, Huskies, Wolverines… Kaikki edelläkävijöitä omalla sarallaan ja paljon parjattuja some-palstoilla.

 • Royalsin suoraselkäisyydestä en tiedä, mutta ainakin Royals – Croco pelissä jäi palkinnot jakamatta vierasjoukkueelle. Olisi kohteliasta huomioida molemmat joukkueet, jos joku huomioidaan.
  Ja mitä uhoon tulee, niin kyllä sitä Vaasastakin on kuulunut.

 • Onko Royals jättänyt jotakin toteuttamatta, mitä on ”uhonnut?”

  En kyllä keksi mitään.

  Joskus on uhonnut voittavansa ottelun, mutta onkin hävinnyt. Se on vain normaalia ajattelua ja puhetta ottelun alla, koska vain toinen voi voittaa.

 • En minäkään mitään ertyistä uhoa ole Vaasasta kuullut, voitko antaa esimerkin?

  Ja voisiko dd kertoa lisää tuosta Vaasan ylimielisyydestä vai onko kyseessä vain tuo kateellisen natina josta @Vaaaanha niin osuvasti kommentoi?

 • Aina silloin tällöin kuulee pelaajien ja valmentajien lausuvan vastustajasta hyvinkin alentavasti mediassa. Mm. haukutaa suoraan yksittäinen pelaaja. Ja näitä olen kuullut tämän kauden alun aikana jo kaksi kertaa, molemmat tuli kukkojen nokasta. Vastaavaa en ole kuullut minkään muun joukkueen taholta aiemmin. Ainakin noiden perusteella minulle on tullut kuva ylimielisyydestä, vai onko kyse kuitenkin hyvien tapojen puutteesta noilla henkilöillä.

 • Kun fanitan kaikkia hyvin töitä tekeviä joukkueita ja oma joukkueeni on hävinnyt jo ajat sitten maailmankartalta, koen olevani puolueeton. En kyllä ole kertaakaan kuullut tai lukenut haastatteluja, joissa joku pelaaja, valmentaja tai seuran edustaja olisi rahvastellut tai haukkunut muita – ei ainakaan niin, että siitä kannattaisi pahoittaa mielensä. Vaatisi aikamoista poliitikon kykyä, ettei koskaan lausuisi mitään, mistä joku halutessaan ei voisi napata kiinni. Kuten mielensäpahoittaminen jo sananakin kertoo, itseään sitä ihminen sillä satuttaa.

  Joku täällä kirjoitti, ettei Roostersin kannattaisi NEFL-pokaali kainalossa viikkotolkulla ympäri Veloa juoksennella. Minusta isoja voittoja kannattaa ja tuleekin hehkuttaa, ja olisihan tuo aika hilpeä näky.

  Nimettömänä keskustelupalstoilla toki lausutaan vaikka mitä, mutta se on sitten jo eri juttu.

 • En tiedä mihin QB viittaa, mutta yleisellä tasolla tuntuu, että jotkut sekoittaa ylimielisyyden ylpeyteen ja kunnianhimoon. Kaksi jälkimmäistä ovat kilpaurheilussa, kuten elämässä muutenkin myönteisiä asioita ja juuri sitä mitä nuo mainitut seurat edustaa. Uhoamisessa ei ole mitään vikaa, niin kauan kuin tekemisen taso vastaa puhetta.

  Itse asiassa Roostersin leiristä toivoisi näkevän huomattavasti enemmän uhoa. Urheilullisesti seura tekee kaiken oikein. Vielä kun saisivat brändinsä samalle tasolle, niin lajilla olisi hieno tulevaisuus.

 • On lähes käsittämätöntä miten Roosters vetelee tuolla markkina-alueella tuollaisella menestyksellä noin heikosti katsojia matseihin kun vertaa kaikkiin muihin Vaahteran jengi hintoihin. Potentiaalia on mutta miksei sitä osata realisoida? Just asking.

 • Ennakoiva tekstinsyöttö.. Ei jengi hintoihin vaan jengeihin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *