Royals – Butchers

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:30 82

(7-2)

58

(6-4)

31
1 2  
17 41 58
17 14 31

27.7.2017 klo 18:30 Vaasa

Kaari

Royalsille komea voitto Butchersista

Gridiron Staff 31. heinäkuuta 2017 17:15

Vaasalaisjoukkueen voittoputki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi. Viimeksi Royals on hävinnyt kesäkuun alussa Huskiesille.

Lue lisää

Kommentoi

 • Royalsin heikkoudet puolustuksessa videoiden mukaan:
  DT: Hannula – ei osaa taklata ja on kokoisekseen aivan yliarvostettu pelaaja
  DB: Mänty – divari safety joka palaa aina syvälle, ottaa vääriä kulmia jatkuvasti.
  LB: Saari – juniori joka vielä opettelee, lukee hitaasti ja reagoi huonoilla kulmilla.
  DE: Ewvaraye – yliagressiivinen, hyppää hardcounttiin 3& lyhyt ja 4& lyhyt ja goalline tilanteissa.
  Välttäkää kiertopelejä Staceyn puolelle + sitokaa Young pelaamaan yhtä pelaajaa heitossa.
  Kalifa pelaa usein man coverage, pikät heitot sivurajaa pitkin on onnistunut, jatkuvasti bump ´n run tekniikka joten pelaa selkä QB päin.

 • 😁

 • Kiitos näistä. Tiedetään Vaasassa mihin keskittyä tällä viikolla.

  Oliko joukkueessa mitään vahvuuksia?

 • No nyt on asiantuntevaa kommentointia! Tuolla tiedolla ja analyysitajulla ihmettelen, miksi et ole NFL:ssä valmentajana. :)

 • Tämä lienee vaasalaisen synnyttämä provo, yrittää nostaa tunnetta pohjanmaalla vierittäessään porvoolaisten sanomaksi. Efe, Young ja Stacey,” royals bermuda triangle” on kovia run stoppareita eli palloa rohkeasti ilmaan vaan. Tulee kuuma päivä, young pitää juoksuttaa hapoille.

 • Varokaa polvianne Thomasin lähellä!

 • Näköjään edelleen joku jaksaa vollottaa monta kierrosta sitten tapahtuneesta asiasta… Siitä on pelikielto annettu ja kärsitty!

 • Eikös se tapahtunut uudestaan Hämeenlinnassa. Näyttäisi olevan isot ja nuoret pojat Staceyn hampaissa.

 • Ohhoh, matsi lähtee käyntiin jo hyvissä ajoin :)
  Tässähän pelataan vaatimattomasti kotiedusta playofseihin ja todennäköisesti joukkueet kohtaa semifinaalivaiheessa toisensa, sijat 2-3. Tosin Huskies oli kyllä niin hyvä Vaasaa vastaan että pieninkin yksittäinen tapahtuma olisi voinut kääntää pelin. Menee siis tosi jännäksi 4 parhaan kesken! (Roosters voittaa :D mutta toivoisin vaihtelua) pitää kehua sitten Roostersia ajallaan, mutta näytti kyllä vahvuuttaan Butchers pelissä.
  Ja nyt kun sanon niin Huskies varmaan vie sitten Butchersia seuraavassa kohtaamisessa eikä mun matikka riitä arpomaan sijoituksia, anyways toivon että kotietu menisi Vaasaan ihan yleisömäärän ja ottelutapahtuman takia :) vois vaikka paikanpäälle eksyä.

  Sitten omaa jaarittelua tulevasta matsista, olen puolueellinen ja uskon että Vaasa voittaa.
  Mutta: Torstai peli, ja semi pro urheilussa jengi on välillä estyneinä elikkäs matsista voi puuttua vierasjengistä muutama pelaaja(toivottavasti ei, ja työnantajien kanssa on sovittu aikataulut kauan sitten)
  Heikkoudet mitä Royals puolustukseen tulee oli ihan ”tavallaan” huomionarvoisia, mutta veikkaan että nämä oli osittain tiedossa ja niitä on varmasti kokoajan hiottu kuntoon. Ainakin treenissä ja sitoutumisessa Royalsin pelaajat on osoittautuneet esimerkillisiksi. Toki tietotaidon ja opin omaksuminen on vaan hidasta, ja vanhoja tapoja ns ”tendenssejä” pelaajilta löytyy kaikilta. Joskus pelaajien kehitys lakkaa kun pääsee startteriksi, joskus pelaaja oppii virheistään ym. Ehkä suomessa monesti käy siten että kentälle kun on päästy luullaan olevan tosi hyviä, mutta se on vaan siksi että parempaakaan ei ole tarjolla. Kaikki jotka ovat pelipaikkansa taistelleet ovat yleensä joutuneet kehittymään. Vanhempana aloittaneet kun joutuu vaihtoon niin voi olla että lajin palo lakkaa kun pelaaminen oli se juttu ja vahvistus vie pelipaikan (katkeraa tilitystä omalta kohdalta :D) Parhaat pelaa ja näin se menee.

  Butchersista sanon että erittäin harmittavaa oli alkukauden loukkaantumiset, eka QB oli huikea.
  Tosin kun näin Sebastian Berndssonin tulevan kentälle viime Vaasa kohtaamisessa, luulin pelin olevan ohi vaan päinvastoin, kaveri heitti aivan jäätävän hyvin! Oli henkilökohtaisesti pettymys että Berndsson ei saanut startata loppukautta, oikeasti olisi ansainnut, ja jopa toivon että pelaisi loppukaudella. Jos on vuosia talvella heitellyt omille rissuille niin oikeasti Execution on paremmalla tasolla kuin jenkillä joka tulee hätäisesti. Kadmiry aikanaan Taftissa osoitti että liigassa pärjää suomi QB:lla, se vaan vaatii tutut kaverit ja hyvän linjan ja JOUKKUEEN LUOTTAMUKSEN. Niin se oli aikanaan Petrus Penkilläkin että rooliin kasvettiin.

  Ehkäpä kuulutankin tässä rohkeutta rakentaa suomen parhaimpien pelinrakentajien varaan. Berndsson on kevyesti taitavampi ja lahjakkaampi QB kuin esim bedwel, ja miettikää mikä porukka sillä kuupalla on ympärillään.

  Ja näköjään lipsutaan kauas aiheesta:
  Vaasa voittaa koska hyökkäys tekee pisteitä enemmän kuin porvoon hyökkäys, ja Royals puolustus pysäyttää kylmäksi porvoon juoksun. Jos Porvoo lähtee nopeilla heitoilla ja 4 / 5 rissun setillä, pystyy repimään vaasan takakenttää palasiksi. Mutta niin usein yritetään heittää Vaasan puolustuksen alle ja siinä ei voita. Elikkäs Pitäisi heittää lujaa post fade slot go kuvaa, toisin sanoen pitkää ja vauhtiin ns kovalla riskillä. Farley ei uskaltanut juosta Roostersia vastaan ja heitti pari surkeaa interiä, ehkä uskaltaa nyt juosta ja QB:n juoksu sitten toimisi juoksu-uhkana.
  Voi olla että ennakko arvaus menee kuninkaallisesti metsään :D siksi en vissiin minäkään ole NFL:ssä valmentajana enkä edes suomessa junnuissa.
  Toivotaan trilleriä ja parempi voittakoon!

 • ja oikeastikko joku viitsii väittää että pelaaja menisi kentälle vahingoittamaan muita pelaajia.
  Voin sanoa että jos niin tekee niin lentää mistä tahansa joukkueesta hyvinkin nopeasti ulos. Miettikää nyt oikeasti mitä puhutte, vai onko tämä vaan tapa saada vastustaja tutisemaan?
  Muistan kun Stacey veti Lights – Butchers TV pelissä (porvoossa) puolustuksen linjamiehen melkein tajuttomaksi v 2011 kun qb lähti juoksuun ja rissun paikalta pamautti vastapalloon olkapäällä. Se oli kauhea pamaus ja aivan puhdas tilanne. Silloinkaan aiheesta ei kuulunut yhtään mitään koska silloin se kuuluu lajiin.

  Alas vedetään itseään isompia koska halutaan suojata itseä, ja jos vastaasi juoksee kentällä elefantti tai kaksi, ja niiden takana pallonkantaja, meistä ihan jokainen yrittää syöksyä niiden elefanttien jalkojen läpi sen pallonkantajan kimppuun. Vain DL pelaajat pystyy pysäyttämään OL pelaajan pysytssä. tai sitten vaihdin pitää olla semmoinen kuin Chris Youngilla aloituspotkuissa. Jos jotakuta varoisin kentällä niin se olisi Young.

 • kotietu taitaa olla jo vaasassa, Royals omaa tie breakin Porvoota vastaan, joten sen pitäisi myös hävitä jollekin muulle kuin Porvoolle menettääkseen kotietunsa.
  jäljellä on Crokot, saints ja Turku.

 • Ei tapahtunut Hämeenlinnassa mitään, siellä kyseessä oli täysin laillinen blokki…

 • Kyllä tuo suomalainen qb hype nyt taas on pelkkää toiveajattelua. Ei vaahteraa voiteta berndsonin tasoisella pelinrakentajalla. Jos teillä siellä vaasassa on mahdollisuus kouluttaa hänestä aloittavana kolmessa vuodessa vaahteran voittava pelinrakentaja niin siitä vaan. Samaa saissea kuin tuo staceyn vahingoittamisyritys keskustelu.

 • Jaahas, täällähän oikein kannustetaan Suomessa että amerikkalainen jalkapallo on hyvä mutta pelinrakentajiksi meistä ei ole.
  Huhhuh mitä paskaa. Muuta pois mun kotimaasta katkera paska. Mistä vitusta kukaan voi tietää millä mestaruus voitetaan. Jos Berdsson käy jenkeissä ja menee siellä naimisiin ja on kaksoiskansalainen, sittenkö voi voittaa?
  Voi perkele tämä maa on sairas? ei suomi quupalla voi voittaa, no mitä vittua se petrus aikanaan teki?
  mirolle ei annettu mahdollisuutta ja Taftin valmentaja luopui hommastaan jota oli rakentanut 5 vuotta? jos olisi saanut jatkaa systeemissä ja ympärille olisi rakennettu, aivan varmasti olisi mestaruus tullut suomi qb:lla Taftiin.
  Nyt tämä yks runkkari huutaa että meissä suomalaisissa on jotain vikaa? niin vittu onkin ja sinussa on se vika.
  Toivottavasti olet onnellinen katkeruudessasi ja suomi rasismissasi. nyky suomi ei tuollaista kaipaa ja toivottavasti en asu tuommoisen runkun kanssa samassa kaupungissa. Huhhuh kun meni hermo, pahoittelut kielenkäyttöni.

 • Youngia ei tarvitse varoa samassa mielessä kuin Thomasia
  Young pelaa kovaa mutta oikein ja varmasti kaikki arvostavat häntä taitojensa vuoksi. Thomasia ei paljoa arvosteta näistä cheap shoteista.

 • Janne Lehtinen on seuraava Vaahteramaljan voittava Suomi-QB.

 • Reliikki 26.7.2017  01:09
  ja oikeastikko joku viitsii väittää että pelaaja menisi kentälle vahingoittamaan muita pelaajia.

  Roosters pelin tapahtumat TVstä nähneenä, väitän että yrittää.
  Oli rangaistus kärsitty tai ei, niin se tilanne oli vahingoittamis yritys.
  En ole Roostersin miehiä.

 • Ja….oikeesti….kun Miro pelasi Porvoossa …..hänet oltais haluttu sinne seuraavaksi vuodeksikin…mutta halus käydä kokeilee Troijanssissa….ja sinä vuonna ku pelas Porvoossa….voittivat sekä roosterssin että troijanssin….vaikka oli suomi qb….

 • Ehkä Porvoo on ainoa joukkue joka vois käyttää suomi quuppaa koska muutenkin on omilla linjoillaan palaajapolitiikassa…

 • Berndsson on Hangon pelaaja ja pelaa tai pelasi Porvoossa silloin kun ehtii. Kun Suomi-QBtä miettii niin tulisi ottaa huomioon että silloin hyökkäyksessä voisi olla toinenkin jenkki ja tätä voisi käyttää myös puolustuksessa. Esim Porvoon voisi olla vaikka Rice DB/WR tai DE/TE.

 • Hauska lukea kommentteja missä yleistetään, että ”thomsia ei arvosteta, koska sitä, koska tätä” hyvin puhutaan kaikkien puolesta… hyvää yleistämistä… tavallaan oli nautinnollista nähdä, kun thomas oli roy-but hypen kansikuvapoika :D liekkö vaasassa tehty tämä tahallaan… kyllä jossain varmasti kalsarit repes

 • Kyllä = Thomasin temppu oli tällä kertaa sääntöjen mukainen. Oliko se vahinko tai moraalisesti oikein = ei varmasti. Toivottavasti pelaa jatkossa peliä vastustajaa ja lajia arvostaen. Ja pelaa ensisijaisesti palloa tai pallollista kuten tuossakin tilanteessa olisi helposti voinut helposti tehdä. Aamen.

 • Kyllä meillä on useampikin joukkue joka voisi käyttää suomalaista pelinrakentajaa jos vain uskaltaisivat sen tehdä. Berndtsson, Flinkman, Drockkila pärjäisivät kyllä vaahterassa ja sitten jäisi joukkueelle mahdollisuus ottaa se jenkkipelaaja toiselle pelipaikalle… Meidän pelinrakentajat kelpaavat muihin pääsarjoihin, mikseivät kelpaisi vaahteraan?

 • ah, kiitos kun puollatte Suomi pelinrakentajia! anteeksi vielä rähjääminen, meni ihan totaalisesti hermo. On organisaatiosta kiinni halutaanko pelinrakentajalle jatkumoa. Sitä en ole ymmärtänyt miksi joka vuonna pitää uusi sateentekijä yrittää löytää. Mielestäni joukkueurheilussa , pitäisi rakentaa joukkuetta, vuodesta toiseen. Ja qb on aika iso pala hyökkäystä. En vaan ymmärrä suomen organisaatioita. Jatkuvuus pelikirjassa eli valmennuksessa auttaa ihan valtavasti mm:
  NFL:ssä
  NCAA:ssa
  High schooleissa
  Vaahteraliiga suomessa on poikkeus, siellä se ei toimi vaan pitää vaihtaa joka kausi valmentajaa sekä aloittava qb.
  divareissa Suomessa kuitenkin toimii.

  Ja sitä kauemin pelaat samassa systeemissä sitä paremmin sen osaat.
  Entäs suomessa vaahteraliigassa? siinäpä vasta vitsi. aina kesä kerrallaan. Huoh.

 • Rojo 2012-2014 Roosters
  Brown 2015-2016 Roosters
  Sottilaare 2015-2016 Seinäjoki
  Bedwell 2016-2017 Huskies
  Hakala 2012-2016 Roosters

  Siinä ihan nopeasti muutama.. Kyllä sitä jatkuvuutta osa pyrkii pitämään yllä. Aina se ei vain onnistu.

 • Montakos kautta CJ pelasi liigaa Wolvoissa? 2010-2014?

 • Onko Vaasa oikeasti kujalla ottelun merkityksestä vai onko tämä vain jokin markkinointikikka http://royals.fi/butchers-saapuu-kaarlelle/ ?
  Vaasa voittaa jos Suoste juoksee enemmän jaardeja kuin Stevens.

 • kävi mieles et suomikuupeet pärjää tsekis ja ruotsis ku sarjojen taso on suomen ykkösen tasoo

 • @intressant: Mistähän sinä teit tuon päätelmän? Jutussa sanotaan, että Vaasan juoksuhyökkäyskin pitää saada toimimaan. Ei muuta. Veikkaan, että juoksua väläytellään sen verran, että Porvoo joutuu siihen varautumaan, mutta pelit tehdään heitoilla. Juoksuihin veikkaan tänään enemmänkin QBn juoksuja, sitä Porvoo ei ehkä odota. Voin olla ihan kujallakin, mutta kiva välillä vähän veikkailla 😉

 • Hakee pelaaja-valmentaja pestiä podyumissa. Taitaapa jäädä tämä kausi viimeiseksi Suomessa ja Vaasassa.

 • Voi jäädä tai sitten ei. Jokainen määräaikaisen diilin tehnyt aloittaa seuraavan kauden kartoituksen ennen vanhan sopimuksen päättymistä. Lisäksi monet Suomessa pelaavat importit pelaavat Suomen offseason-ajan muilla mantereilla, joissa haku päällä. Vaikkapa Australiassa, jossa käsittääkseni Sottilare pelasi viime vuonna. Johtopäätösten tekeminen tässä kohtaa on totta kai kivaa spekulointia kuten kaikki täällä, mutta ei mitenkään vedenpitävää rationaalista ajattelua.

 • Jos porvoo haluaa tämän ottelun voittaa, on heiton pakko kulkea!!! Kärkijoukkueet (mm roosters) hyvällä valmennuksellaan, osavat pikkuhiljaa pelata nämä juoksut pois jo. Ja uskallan väittää että royalssilla on kovempi boxi kuin roolla. Porvoon on pakko pelata neljällä laitayökkääjällä. Kokoonpanoihin oli laitettu nguyen epävarmaksi eikä hän pelannut roosters ottelussa, joten tämä kyllä supistaa porvoon mahdollisuuksia hivenen jos aiotaan heittämällä vaasalaiset kaataa. Muutenkin tykkään tuosta porvoon laitahyökkääjä nelikosta. Ulkona on pitkät nopeat kaverit (erkkilä&luoma), kun taas slotteina vikkelät kaverit (seppänen&nguyen). Tulevaisuus näyttää teurastajille valoisalta jos tämä nelikko saadaan sitoutumaan joukkueeseen.

  Mutta itse veikkaan royalssin voittavan. Kotiyleisö, voittoputki kärkijoukkueistä ja älyttömän kova heittohyökkäys on liikaa porvoolaisille. Vaasa pommittaa porvoon #21 laitaa niin lujaa, että itku tulee jos tilanne ei saada korjattua.

  Veikkaus: 35-25 Wasalle.

 • Sottilarelle kun napsahtaa sopimus talveksi, niin voitte olla varmoja että alkaa pelillinen käyrä laskemaan. Se kaveri ei riskeeraa talven reissua loukkaantumisella ;)

 • Ei missään niin isoja rahoja makseta että tarvisisi sen vuoksi alkaa sen enempää vältellä loukkaantumisia. Älkää heitelkö arvailuja ellei ole tietoa.

 • Kujalla ottelun merkityksestä.

 • Vittu mitä paskaa, ohjelmatietojen mukaan tätä peliä ei näytetä suorana. olet vain dna:n asiakas, at ruudun, maksa meille suoraan ja katso netin yli nykivää paskaa. pesäpallopäivä tänään, ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Toivoittavasti Ruudun omistama yhtiö saa SAJL:ltä 1000000 euron sakot sopimusrikkomisesta. Vittu mitä tomintaa, toisella kanavalla uusintana merimaili… ja kanavat 3-8, tyhjää. Vähemmästäkin voi saada helpolla turpaan. Mun firmassa tästä sais vastuuhenkilö automaattisesti potkut. ja jenkeeissä varmaan tulisi lynkatuksi.

  Vois mennä heittelee ainakin kananmunia illalla.
  Nelonen media!
  Sanoma Media Finland
  kuka tietää missä ruutu +urheilun toimisto on? olis asiaa…

 • Hyvin rullaa..

 • Eipä tule laiantainkaan peli suorana, vaan vasta sunnuntai-iltana myöhään. Että se siitä kaikki ottelut suorana mainoksesta

 • Voisit kävellä sinne DNA:n asiakaspalveluun jos sulla on DNA ongelmia. Ruutu pelittää hienosti ja fiksuimmat on huomanneet että tänään se on vielä ilmaista

 • Kyllä Ruutu+ kautta kaikki pelit näkyvät suorana. Se on täysin kirjoittajien omaa typeryyttä jos nämä haluaa jostain DNAn kautta katsella. Ei Nelosen vika, eikä SAJLn vika. Teidän omaa typeryyttä.

 • Sottilarella on jo talveksi sopimus Epsanjaan.

 • Kyllä kaikki pelit suorana tulee ja hyvin on näkynyt Ruutu+ palvelussa…

 • Nyt herätys! Jos pelaaja työnnetään potkaisevan joukkueen pelaajan toimesta ottamaan kontaktia palloon tai sen alle, kuuluisi pallo vastaanottavalle joukkueelle.

 • Rakas SAJL, onko mahdollista, että Laurilan ja Roimelan ollessa toisaalla, etsisitte jonkun uuden back up selostajan Ruutu-lähetyksiin. Tämä on niin tuskaa että tekisi mieli kääntää ääni pois.

 • Miten tuo voi olla missään vaahteraliigajengissä aloittavana cornerina? Aivan järkyttävän huono teknisesti ja 150 senttiä pitkä sulka päässä. Eikö porvoolla oikeasti ole parempaa tarjota?

 • Kannattaisiko seurata peliä ennen kuin kommentoi… Pallo ei osunut blokattuun pelaajaan vaan vastaanottaja pudotti pallon, tuomio meni aivan oikein!!!

 • Kutakuinkin saman suorituksen Porvoo teki myös Roosters pelissä… Sama kaksikko oli asialla kun antoivat Roosterssille pallon takaisin puntissa…

 • Seuraisitko itse? Vaasan #23 työnsi Porvoon #29 pallon alle, josta pallo pomppasi ja tämän seurauksena pallon peitti Young.

 • Kuinka huono on tämä selostaja?? Ja ennenkuin kukaan alkaa pätee, et mee ite, niin en mene. Minä olen ammattini valinnut. Ja niin on hänkin. Valitettavan huonosti kyllä. Puolet ”faktoista” on paskanderia. Nyt joku oikeesti pätevä Laurilan sijaiseksi.

 • Kyllä seurasin… Numeroa 29 kyllä työnnettiin lähelle kiinniottopaikkaa mutta ainoa joka koski palloon oli porvoon #4 joka pudotti pallon. Numero 29 ei koskenut palloon eikä hän ollut blokin takia vastaanottajan suojatulla alueella, oikea tuomio!

 • Kerrotteko vielä mistä löytyy se aarrearkku jossa on sekä priimat tuomarit että ammattitaitoiset selostajat? rahalla saa ja hevosella pääsee kommentit lienevät turhia..

 • Mikä vika tuomareissa nyt on ollut???

 • Farley maksaa Porvoolle vaahteramaljan.

 • Legendaarinen sulaminen Porvoolta …

 • Niputin lähinnä yleisimmät ”reklamaatiot” samaan.

 • Porvoon QB on kyllä luokaton. Antais Berndsonin (vai mikä oli) pelata ja toisi jenkin toiselle pelipaikalle.

 • Kuuntelin TeeDee-podcastin, missä todettiin sama. Tuomarit on aina huonoja (vaikka olisivat hyviä). Se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin.

 • Sulaa. Niin kuin Vilkko sanoi, ei Porvoolla ole merkitystä tällä matsilla, koska kotietu on Roo ja Vaasa, jos vaasa hoitaa loput häntäpään jengit, vaikka Porvoo olisi tämän matsin voittanutkin.

 • Eli ei saa kritisoida, ellen itse rupea tuomariksi? Voi morjes, mikä logiikka!

 • Voishan niitä aloittavia jo huilauttaa, niin kuin Porvoo

 • @alarivi, ööh … kyllä Porvoon kannattaa yrittää voittaa kaikki loput ottelunsa jotta välttää runkosarjan 4. sijan ja Roosterssin välierässä. Sama koskee Hämeenlinnaa …

 • Itse ottaisin pleijareissa vastaan ennemin Roostersin kuin Vaasan. Roosters alkaa jo hyytyä, Vaasa alkaa vasta lämpeemään.

 • Porvoolle Roosters on parempi vaihtoehto jo ihan sen matkustamisenkin kannalta. Molemmilta jengeiltä tullut kaksi kertaa kärsään.

 • Voihyvää päivää….
  ”Viimeinen oljenkorsi joka katkaisi Poroon hyökkäyksen”
  ”Syötön vastaanoton katko”
  Roimela oli näköjään valinnut Kaarlen kentän kenttäselostuksen Ruutu+ selostuksen sijaan.

 • Tarttis aika paljon mielikuvituksellisemman hyökkäysvalmennuksen. Juoksu keskelle tai toss ja pitkä pystyheitto luomalle tuntuu kattavan 90% peleistä tai inter tai säkki.Mummokin vetäis ja harjottelis monipuolisempaa settiä.

 • Kuka nyt on sanonut ettei saisi kritisoida jos ei rupea tuomariksi??

 • Katsoin alkua, ja toivoin että Vaasa häviäisi kun pelasi niin surkeasti. Sotilaire oli aivan surkea, mutta sitten hirveät porat pelintekijöille jotka otti valtavat yards after cath. Go Buthersin kommentin mukaan katsoin tänään nauraen kontillaan olevaa kaksimetristä pelaajaa :D
  Mutta voi helvetti, kun molemmat joukkueet päättää että heitetään, ottelut venyy ihan perseeksi. Kumpikaan ei halua haudata toista juoksemalla ja hallitsemalla kelloa. Aivotonta hyökkäyskisaa jonka ”sankari” jippii oli RJ long, joka pääasiassa pujotteli suomi DB:tä toisella puoliajalla kun butchersin kovat pelaajat oli sivussa.
  Käänsin takin täysin koska Butchers oli alkuun ruma tyly ja kova. Hirveitä pommeja ja ilo silmälle. Sitten nämä vaasaan neidit alkoi pelaamaan hippaa. Ja olen ennen pitänyt Vaasaa juoksujoukkueena ja smashmouth football teaminä. Noh voittivat mutta paska maku jäi. Aivotonta peliä joka venyi aivan liian pitkään.

  Kansa vaatii( eli tämä oldschool juntti) Juoksupelejä ja väkivaltaisia taklauksia. Tuomarit vois opetella pitämään liput taskussa niin pojat sais pelata. Mutta miksi aina nämä vanhat läskit butchersilta alkaa sikailemaan kun luovuttavat. En arvosta, siis pitää osata hävitä kunnialla niin osaa voittaa kunnialla.
  Kurvinen, voi perkele että on kova jätkä joka pelaa aina loppuun, ja ei sikaile. Ja kontiainen, näyttää lihapullalta mutta aivan hirveä pelaaja. Tosi kunniotettavaa Porvoo puolustusta, varsinkin tämä mj safety paukutteli oikein kunnolla että päitä irtoiaisi.

  Ja Ewvaraye ei ottanut kuin yhden paitsion :D
  Go Butchers.
  Kohokohta oli matsissa kun butchersin linjamies ei blokannu endiä ja Farley sai ukon naamalleen.
  Farleyn asenteesta huokui että paska linja, ja seppäsen asenne farleytä kohtaan oli että paska qb.
  Ehkä kannattais sittenkin se suomi qb tuoda kun tämän kaverin arvostus joukkueessa on tasan 0 :D

 • Äläpä ota enempää. Eikö Stevensin juoksut riittäny sulle? Minä taas en tylsempää tiedä kuin juoksupeli.

 • Näin. Näin, näin. Näinäinäinäinäinäinäin…. Kuin monta kertaa voi yhden matsin aikana selostaja sanoa NÄIN. Vittu mitä paskaa koko touhu, toi ukko pitää saada sivuun tosta hommasta, kuollut siilikin olisi miellyttävämpää kuultavaa.

  Itse peli oli varsin miellyttävää seurattavaa. Täällä valittajat valittavat tuomareista, pelikutsuista, pelin laadusta, huonosta seksikstä… No ihan kaikesta, mutta sehän kuuluu palstan tapoihin eli ei mitään uutta auringon alla.

 • Matsissa jokaisella joukkueella on tavoitteena voitto.

  Seuraavia tavoitteita yleensä kun voitto on varmistunut:
  Kukaan ei loukkaannu pelissä
  Kukaan aloittava ei loukkaannu pelissä.

  Mielestäni tuo juntti ilmaisi tavallaan oikein aiheen Elikkäs Vaasa voitti, mutta ilman kellon hallintaa joutui kuluttamaan tähtipelaajiaan paljon kentällä (jolloin on loukkaantumisriski).
  Yleisö sai ehkä sitä mitä halusi, Elikkäs valtavat maalimäärät, mutta itse rakastan dominoivaa pelinhallintaa ja musertavaa puolustusta.
  Molemmat puolustukset pelasivat hyvin, mutta pelejä syötettiin kovalla riskillä niin pelasivat myös yksittäisestä huonosti.

  Vaasa oli parempi, ja osoitti nyt siis että heillä on tosi tehokas heittohyökkäys.
  Sotilaire on paska lukemaan ja lukittuu rissuihin, mutta rissut on helvetin kovia Vaasassa. Jopa kass, joka ei osaa ottaa kontaktia on hyvä kun hänelle heittää roikkupallon.
  Cutlan long saloranta (mj tason te jota ei käytetä dubitski, ollut varmaan ihan hukassa tässä valmennuksessa mutta jos menevät pro muotoon niin laittaisin taidiksi) bäkit suoste ja jokki (jakobsson)
  On kovia blokkaamaan ja jokki ehkä avoimella kentällä parempi pallon kanssa ja suoste kujalla parempi Olli kainalossa.
  Jokki myös juoksee kickoffeissa kuin sekopää eli on mun ehdoton Suomi suosikki.

  Elikkäs aseita kyllä on jos vaikka laittaisi tuon sotilaitten vaihtoon ja pelaisi suomi quupalla juoksuvoittoista playaction peliä.

  Vaasan puolustus oli ailahteleva, siellä on selkeitä heikkouksia mutta myös huikeita pelaajia. Long, tarvittaessa safetyksi (korvaa Suomi safetyn) ja efe LB korvaa Junnu LB:n DL ainakin snåfs verkkoirana ajamaan päin. Toinen endi zekiri ja sitten pitäis olla ceken ja kass keskellä. :D

 • Ehkä tuo sun analyysi kertookin miksi vain kokeilit liigassa 😁

 • ”Molemmat puolustukset pelasivat hyvin, mutta pelejä syötettiin kovalla riskillä niin pelasivat myös yksittäisestä huonosti.”

  On kyllä huikeaa analysointia…

 • Joo, joo oli ihan kiva peli.. Mutta missä on ne lisenssilistat? Ei saa unohtaa lisenssilistoja!

 • Kass pelaa puolustuksen linjassa, eikä hänelle heitellä koskaan.

 • Veljeksiä on ainakin kaksi.. tarkista faktat ennen kuin avaat suusi

 • Kaas ≠ Kass

 • Voisitteko joskus kommentoida vaikkapa peliä? Hämmentävää kun täällä lähinnä kommentoidaan kommentteja ja niistä yksittäistä asiaa. Mielestäni voisi jopa kehua että paljon rohkeaa tekstiä ja oikeaa analyysiä ja perusteluja! Hassua että nämä tyypit jotka eivät osaa kirjoittaa kun lauseen, knoppailevat toisten ajatuksia ja yrittävät dissata. Niidenkin lukeminen on viihdyttävää pitempien kirjoitusten välissä. Hyvä foorumi kun tänne on eksynyt jengiä joka osaa jopa kirjoittaa ja ymmärtää aika paljonkin lajista. Rivien välistä voi lukea että kirjoittajilla on myös älliä ja sanottavaa kun tekstiä tulee.

 • Seppo Evwaraye Wasa Royals 2012- toistaiseksi
  2divarista mestaruuteen
  Roosters Hakala 2012-2016 4 mestaruutta
  Wolverines ja cedric Johnsson 1 mestaruus 2011 joku saa muistuttaa valmennuksesta ja seuran johtohahmosta (ei itsellä tiedossa)
  Butchers 2005-2010. Ehdottomasti haluaisin tämän taustan tuntea kun ei ole tämäkään tiedossa
  Ei tuonne mestaruuteen yksittäisillä hankinnoille pääse, sinne pääsee jos:
  1. Asettaa sen tavoitteeksi
  2. Tekee suunnitelman siitä mitä se vaatii
  3. Tekee aikataulun ja suunnittelee välietapit
  4. Tekee helkkaristi töitä asian eteen ja uskoo omaan tekemiseen.

  Tämän vuoden mestari tulee olemaan Vaasa royals, roosters ei ole hankalan lähdön jälkeen kehittynyt vaan yrittänyt vaan pysyä. Suunta alaspäin on selvä nykyisellä valmennuksella.
  Hämeenlinnan tähdenlento on kunnioitettava ja aika näyttää onko joukkue saman näköinen ensivuonna?
  Hyvät pelaajat haluaa voittaa mestaruuksia mutta paras organisaatio ja paras seura houkuttelee pitkässä juoksussa parhaat pelaajat.

 • Moi Seppo ,ei onnistu tuolla ryhmällä ja pelikirjalla. Katsoja määrät on pudonnu puoleen ja ei ole rahaa ostaa pelaajia lisää.

  tv: koira

 • Katsoja määrät on yhdys sana. Pätemättömyys antakoon arvon kommentillesi.

 • Moikka moi @@jatkuvuus. Harvemmin tänne kirjoittelen mutta kun sen teen niin teen sen omalla nimellä. Harmi kun sinulla ei riitä uskoa ryhmäämme eikä pelikirjaamme. Tästä huolimatta emme heitä vielä pyyhettä kehään. Pelataan ne pelit ensi loppuun ja ollaan sitten kaikki jälkiviisaita. Tsemppiä kaikille joukkueille sekä toimihenkilöille tasapuolisesti.

 • Onnea matsin voitosta Mr. Evwarayelle sekä koko organisaatiolle! Uskotaan Royalsin playoff kotietuun ja rikotaan Vaahteramaljankin yleisömäärät Vaasassa!
  Ehkäpä pokaalistakin pelataan lähituleivaisuudessa vielä Pohjanmaalla!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *